elapietrusiak Żałobna spirala absurdu 22.11.06, 22:42 www.pardon.pl/artykul/302/zalobna_spirala_absurdu zgadzam się w 100% , już rano myslałamz,e zwariuje - przeicez to taki zawod! a czemu nikt nie pomysli,ze co dzien ginie co najmniej kilkanascioro dzieci ? niewinnych , bawiących się ? w zawod gornika wpisane jest ryzyko. nie mowie ,ze jest mi przykro,ze taki wypadek mial miesjce. uwazam jednak,ze niepotrzebne jest gloryfikowanie czegoś, co jest "normalne", tzn. misci sie w granicach "codziennosci" . a jak giną dzieci codzinnie to to jest normalne ? no sorry..to na Bliskim Wschodzie mielibysmy non-stop jedna wielka załobe narodowa. Polsko, Polsko, Polsko ... Odpowiedz Link
elapietrusiak Re: Żałobna spirala absurdu 22.11.06, 22:44 > nie mowie ,ze jest mi przykro,ze taki wypadek mial miesjce. mialo byc : nie mowie, ze nie jest mi przykro (...) Odpowiedz Link
beduinka Re: Żałobna spirala absurdu 22.11.06, 23:12 jakoś ostatnio polityce lubią żerować na tragediach... jaki cyrk zrobiono ze śmierci gimnazjalistki, która się powiesiła w wyniku nękania jej przez kolegów : ((( Odpowiedz Link
elapietrusiak Re: Żałobna spirala absurdu 22.11.06, 23:16 ze smierci JP II też zrobili farse... wielkie medialne show... chociaż tego tak nie odczuliśmy, bo byl to Wielki Czlowiek naprawde i bycie z Nim poprzez kamery to bylo tak , jakbysmy byli przy łózku kogos dla nas bliskiego... z perspektywy czasu stwierdzam, że media troszkę przesadzily... Odpowiedz Link
beduinka Re: Żałobna spirala absurdu 22.11.06, 23:26 elapietrusiak napisała: > ze smierci JP II też zrobili farse... wielkie medialne show... > chociaż tego tak nie odczuliśmy, bo byl to Wielki Czlowiek naprawde i bycie z > Nim poprzez kamery to bylo tak , jakbysmy byli przy łózku kogos dla nas > bliskiego... > > z perspektywy czasu stwierdzam, że media troszkę przesadzily... z rzeczy, które były dotąd bardzo prywatne, osobiste, np. ze śmierci - robi się reality show Odpowiedz Link
elapietrusiak Re: dzieci wiedzą lepiej 22.11.06, 23:28 haaha :D a o studentach znasz? :> Odpowiedz Link
beduinka Re: dzieci wiedzą lepiej 22.11.06, 23:31 elapietrusiak napisała: > haaha :D > > a o studentach znasz? :> nie Odpowiedz Link
elapietrusiak Re: dzieci wiedzą lepiej 22.11.06, 23:40 dziwci.wiedza.lepiej.patrz.pl/ "ja to nie wiem po co ludziom dzieci" "dorośli mogą sobei zarabiac, a dziecko jest darmozjadem" "dziecko to taki maly uppierdliwiec" "ja nie lubie bo to naprawde ciezkie zycie " :P posylanie paczek rodzicom do domu starców ;p pyskowanie do dzieci "dorosli to powinni kochac dzieci tak naprawde, tak od serca, a nie tak tylko na niby" - prawda ! mądre dzieci! hahaha ;) niezle ssą:) jak znadję to Ci wkleje, ale to dawno bylo, więc pewnie juz wykasowali zewsząd : ( Odpowiedz Link
elapietrusiak Re: dzieci wiedzą lepiej 22.11.06, 23:41 kto.to.student.patrz.pl/ o studentach :D Odpowiedz Link
beduinka Re: dzieci wiedzą lepiej 23.11.06, 09:04 elapietrusiak napisała: > kto.to.student.patrz.pl/ > o studentach :D fajne :))) Odpowiedz Link
beduinka Re: dzieci wiedzą lepiej 23.11.06, 11:26 a dzieci słodkie są img240.imageshack.us/my.php?image=zadaniakg0.jpg Odpowiedz Link
gajasirocco Re: dzieci wiedzą lepiej 23.11.06, 11:54 Nie wiadomo czy śmiać się czy płakać????? Chyba my nie wpadlibyśmy na taki pomysł... Odpowiedz Link
elapietrusiak Re: dzieci wiedzą lepiej 23.11.06, 18:00 jak ja widze 5/6/7 -latkow w czapchach z lisciem marichuany to mnie trzepie ;/ nie dziwmy się tym, co dzieci piszą.... Odpowiedz Link
elapietrusiak Re: dzieci wiedzą lepiej 23.11.06, 20:34 www.youtube.com/watch?v=N7B5UXWmph8&mode=related&search= postarajcie sie o takie dzieciaczki, co ? ;) Odpowiedz Link
gajasirocco Cudowne dzieciaczki! 23.11.06, 21:01 Jak miło się ogląda takie radosne buźki! Odpowiedz Link
beduinka Re: dzieci wiedzą lepiej 23.11.06, 21:34 słodko... choć czasami może być ciężko :))))))) Odpowiedz Link
elapietrusiak Re: dzieci wiedzą lepiej 23.11.06, 21:37 beduinka napisała: > słodko... choć czasami może być ciężko :))))))) być dorosła, czy mieć takie skarpetki ? ;) Odpowiedz Link
beduinka Re: dzieci wiedzą lepiej 23.11.06, 21:43 elapietrusiak napisała: > beduinka napisała: > > > słodko... choć czasami może być ciężko :))))))) > > > być dorosła, czy mieć takie skarpetki ? ;) mieć czworaczki :))) Odpowiedz Link
beduinka Re: dzieci wiedzą lepiej 23.11.06, 21:29 elapietrusiak napisała: > jak ja widze 5/6/7 -latkow w czapchach z lisciem marichuany to mnie trzepie ;/ > ja mam takie skarpetki + napis Holland czy Netherlands (już nie pamiętam) Odpowiedz Link
elapietrusiak Re: dzieci wiedzą lepiej 23.11.06, 21:31 skarpetki ujdą, jestes dorosła - to dwa. pozdrawaiam Odpowiedz Link
beduinka Re: dzieci wiedzą lepiej 23.11.06, 21:36 elapietrusiak napisała: > skarpetki ujdą, > jestes dorosła - to dwa. czyli dwa usprawiedliwienia są :)))) Odpowiedz Link
elapietrusiak Re: dzieci wiedzą lepiej 23.11.06, 21:43 > czyli dwa usprawiedliwienia są :)))) wiesz , dla Ciebie są, ale dla tych niedorostków noszących takie aplikacje w widocznych m-scach znajdujesz usprawiedliwienie ? Odpowiedz Link
elapietrusiak Re: dobranoc śpiochy! 10.12.06, 02:39 wcale nie śpiochy! ( konrad poszedł spać 30 min. temu, ja idę teraz :P) DOBRANOOOOC!! :* Odpowiedz Link
beduinka Re: dobranoc śpiochy! 10.12.06, 12:42 elapietrusiak napisała: > wcale nie śpiochy! ( konrad poszedł spać 30 min. temu, ja idę teraz :P) > > DOBRANOOOOC!! :* cóż za młodzież Odpowiedz Link
beduinka Re: Nocne Pogaduchy 4 09.01.07, 21:50 ile dni żyjecie www.webmaster.net.pl/narzedzia_online/odliczanie_dni.php ja 9094 dni albo dokładniej 785713807 sekund Odpowiedz Link
aveira Re: Nocne Pogaduchy 4 09.01.07, 22:07 10938 dni to mój wynik.Szybko policzone,ale niestey chyba dobrze! Odpowiedz Link
beduinka Re: Nocne Pogaduchy 4 18.01.07, 00:02 noc z nargilą... i wiem, że nie tylko ja teraz czas tak spędzam :))) Odpowiedz Link
elapietrusiak Re: Nocne Pogaduchy 4 18.01.07, 16:42 beduinka napisała: > noc z nargilą... i wiem, że nie tylko ja teraz czas tak spędzam :))) ciii :) nikomu nic nie mów tylko :P dzięki wielkie za mega-dokładny instruktaż! ;D Odpowiedz Link
beduinka Re: Nocne Pogaduchy 4 18.01.07, 17:39 elapietrusiak napisała: > > ciii :) nikomu nic nie mów tylko :P będę cicho siedzieć... bo pozdrawiam z zajęć "Chrześcijaństwo w krajach arabskich" > dzięki wielkie za mega-dokładny instruktaż! ;D proszę... działało dobrze?? Odpowiedz Link
beduinka Kraje arabskie na <a href="https://forum.gazeta.pl/" target="_blank 19.01.07, 23:29 właśnie zauważyłam, że na głównej stronie forum forum.gazeta.pl/ reklamują nasze forum :))) Odpowiedz Link
beduinka news dzisiejszego wieczoru:premier złamał rękę 28.01.07, 23:26 onet, PAP/TVN24, MFi /22:39 Premier Kaczyński złamał rękę Premier Jarosław Kaczyński złamał lewą rękę - poinformował wieczorem PAP rzecznik prasowy rządu Jan Dziedziczak. Jak powiedział, do zdarzenia doszło w niedzielę w godzinach popołudniowych. Rzecznik poinformował, że premier poślizgnął się w drodze na mszę św. w kaplicy Pałacu Prezydenckiego. "Złamana ręka została opatrzona, zabieg trwał kilkadziesiąt minut i zakończył się pomyślnie" - powiedział Dziedziczak. Zapowiedział, że "w tym tygodniu premier będzie realizować większość wcześniej zaplanowanych zajęć". Nie było zaplanowanych żadnych wyjazdów na najbliższe dni, premier jest praworęczny, wypadek zatem na pewno nie utrudni pracy Jarosława Kaczyńskiego - dodał Jan Dziedziczak w TVN24. Odpowiedz Link
beduinka "Niezniszczalna kaczka" - dramatyczna operacja 29.01.07, 15:22 onet.pl, BBC, jkl /29.01.07 12:57 "Niezniszczalna kaczka" - dramatyczna operacja Kiedy dzika kaczka z Florydy cudem przeżyła polowanie, a następnie dwa dni w lodówce i trafiła do weterynarzy, wydawało się, że już nic złego jej nie spotka. Tymczasem zwierzę przeżyło dramatyczne chwile na stole operacyjnym - informuje BBC News. Ptak został postrzelony w skrzydło i nogę. Myśliwy był przekonany, że kaczka jest martwa, zabrał ją do domu i zostawił w lodówce. Jak wielkie musiało być zdziwienie jego żony, która dwa dni później otworzyła lodówkę i zobaczyła, że kaczka podnosi głowę. Informacja o niezwykłym ocaleniu ptaka obiegła cały świat. Kaczką zajęli się weterynarze. Jej obrażenia po postrzale były poważne i wymagały operacji. Wydawało się, że zabieg przebiegnie spokojnie. W pewnym momencie ustała jednak akcja serca, a zwierzę przestało oddychać. "Straciliśmy ją. Ptak nie żyje. To koniec" - powiedział prowadzący operację David Hale. Nagle, po około 20 sekundach od ogłoszenia jej śmierci, ptak odżył. Operujący kaczkę weterynarze oszaleli z radości. "Żyje, ona żyje!" - krzyczeli. Uszkodzone skrzydło zostało zoperowane i umieszczono w nim śrubę. Zdaniem weterynarzy wszystko wskazuje na to, że rehabilitacja zwierzęcia będzie przebiegać już prawidłowo - czytamy w serwisie BBC News. Odpowiedz Link
elapietrusiak Re: Nocne Pogaduchy 4 06.02.07, 21:20 a dzisiaj w nocy chyba wraca Bediunka ;) Witam i idę spać ! ;) Odpowiedz Link
beduinka Re: Nocne Pogaduchy 4 06.02.07, 23:22 elapietrusiak napisała: > a dzisiaj w nocy chyba wraca Bediunka ;) widzę, że ty dobrze poinformowana... wywiad działa Odpowiedz Link
beduinka Re: Nocne Pogaduchy 4 06.02.07, 23:20 witajcie kochani wróciłam do W-wy tydzień u babci tydzień dobrego jedzenia przez tydzień było zbyt dużo jedzenia tydzień bez internetu :))) Odpowiedz Link
tetys Re: Nocne Pogaduchy 4 08.02.07, 19:58 beduinka napisała: > witajcie kochani > wróciłam do W-wy > tydzień u babci > tydzień dobrego jedzenia > przez tydzień było zbyt dużo jedzenia > tydzień bez internetu :))) witajcie kochani! wróciłem z W-wy tydzień u kuzynki tydzień dobrego jedzenia przez tydzień ZDECYDOWANIE ZBYT dużo jedzenia tydzień bez internetu podobnie spędzamy ferie, tylko Ty nieco dalej;) Odpowiedz Link
beduinka 20-letni Rumun właścicielem 530 samochodów 14.02.07, 19:27 20-letni Rumun właścicielem 530 samochodów gazeta.pl, met, PAP 2007-02-14, Karabinierzy w Genui wpadli na ślad 20- letniego Rumuna, który oficjalnie okazał się być właścicielem 530 samochodów osobowych. Włoska policja zainteresowała się tym młodym człowiekiem, kiedy podczas kontroli drogowych w różnych miejscowościach zatrzymano mniej więcej w tym samym czasie trzy samochody, zarejestrowane na to samo nazwisko. Szybko okazało się, że właściciel tych pojazdów nie ubezpieczał ich ani nie płacił za nie podatków - doniosła w środę agencja Ansa. Wtedy zaczęto sprawdzać wszystko dokładnie, ale zamieszkały w Mediolanie Rumun znikł bez śladu i dotychczas nie udało się go odnaleźć. Śledztwo trwa. Policja przypuszcza, że Rumun sprzedawał samochody swym rodakom, przebywającym nielegalnie w Italii. Takie transakcje przeprowadzał oczywiście bez "zbędnej biurokracji", tzn. bez udziału fiskusa, urzędu komunikacji itp. Najpierw jednak musiał samochody kupować i rejestrować na swoje nazwisko i nie wiadomo jeszcze, dlaczego właściciel ponad pół tysiąca pojazdów długo nie zwracał na siebie uwagi urzędów. Odpowiedz Link
beduinka NIETYPOWI LOKATORZY PAŁACU 26.02.07, 19:13 NIETYPOWI LOKATORZY PAŁACU PREZYDENTCKIEGO... a może jednak typowi :)) wirtualnepodroze.dziennik.pl/palac_prezydencki/lokatorzy.html Odpowiedz Link
beduinka Ile lat będziecie żyli?? 17.03.07, 19:38 www.przychodnia.pl/poradnik/ilelat.php3 Odpowiedz Link
beduinka Re: Ile lat będziecie żyli?? 17.03.07, 20:37 tetys napisał: > A mi 78:) no to umrzemy w tym samym roku... 2069 Odpowiedz Link
elapietrusiak Re: Ile lat będziecie żyli?? 17.03.07, 20:38 86 ... jasne ;) a świstak tak siedzi i robi na drutach ;) Odpowiedz Link
elapietrusiak Re: Ile lat będziecie żyli?? 17.03.07, 20:41 ale bede od Was o 5 lat więcej żyła [rzekomo] ;) Odpowiedz Link
beduinka Re: Ile lat będziecie żyli?? 17.03.07, 20:48 elapietrusiak napisała: > ale bede od Was o 5 lat więcej żyła [rzekomo] ;) zapraszamy na nasze pogrzeby :) Odpowiedz Link
elapietrusiak Re: Ile lat będziecie żyli?? 17.03.07, 20:58 och, czuję się zaszczycona ;) miło, że mnie zapraszacie ;) przyjadę na pewno! ;) Odpowiedz Link
beduinka Re: Ile lat będziecie żyli?? 17.03.07, 21:04 elapietrusiak napisała: > przyjadę na pewno! ; > ) nie obiecuj gruszek na wierzbie Odpowiedz Link
konraad_g Re: Ile lat będziecie żyli?? 17.03.07, 23:42 Mi wróżą 73 lata... to pewnie przez te pasy w samochodzie ;p Odpowiedz Link
elapietrusiak Re: Ile lat będziecie żyli?? 18.03.07, 17:41 Beduinka, a czy ja Cię kiedyś oszukałam? :> a te kotleciki naprawde były z piersi indyka, noo! ;)) Odpowiedz Link
elapietrusiak Re: Ile lat będziecie żyli?? 18.03.07, 17:40 zegarsmierci.info/s/zegar/ analogiczny... tylko, ze wg tego wychodzi mi,ze umrę 23 lipca 2059roku... straszne... Odpowiedz Link
tetys Uśpione Dziecko 19.03.07, 18:32 Byłem dzisiaj, baaardzo mi się podobało, jedynie zakończenie takie "nagłe", zabrakło czegoś. Ogólnie wszystkim polecam:) Odpowiedz Link