juropka 11.01.04, 21:15 Witam, mam 27 lat jestem z Łodzi i noszę w sobie 6 tyg. fasolkę. Mam ogromną prośbę do mam, które prowadziły swoją ciążę u dr Krekory z CZMP proszę o jakiś kontakt. Pozdrawiam cieplutko Aga Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anieszka76 Re: dr KREKORA Z ŁODZI 12.01.04, 18:41 Witam Cie serdecznie.. ja co prawda za bardzo Ci nie pomogę, byłam u Dr tylko jeden raz... na konsultacji... moją ciąże prowadzi jego znajoma ze studiów. Ale moja koleżanka chodziła do niego... urodziła w listopadzie śliczną i zdrową dziewczynkę, chwaliła sobie Pana Doktora. Mi podobał się jego stosunek do pacjentek i ich mężów... Natomiast denerowały kolejki... czekałam na wizyte ok 3 godzin w poczekalni. :( Pozdrawiam (dla mnie troszkę za daleko ma gabinecik... ale sądząc po ilości pacjentek chyba musi być dobry w tym co robi :)) Odpowiedz Link
juropka Re: dr KREKORA Z ŁODZI 12.01.04, 21:00 Dziękuję bardzo za odpowiedź. Pragnę się czegoś dowiedzieć o nim, ponieważ moja ciąża jest zagrożona i właśnie zastanawiam się czy będę pod odpowiednią opieką w tym dużym zgromadzeniu kobiet. Jeżeli któraś z Was miała z nim kontakt chętnie wysłucham opini. Pozdrawiam Odpowiedz Link
anieszka76 Re: dr KREKORA Z ŁODZI 12.01.04, 21:11 Jeśli chcesz to możemy porozmawiać, ja leżałam na patologii ciąży w tym roku w kwietniu. Napisz na priv anieszka76@gazeta.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link