mamcia32 21.05.04, 15:57 JESZCZE 22 DNI POZOSTAŁO MI DO PORODU. CZY JEST JAKAŚ MAM Z TERMINEM NA CZERWIEC?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mausi12 Re: Jeszcze 22 dni !!!!!!!!!! 22.05.04, 01:36 Ja mam termin na 18 czerwca,ale zapowiada sie,ze bedzie szybciej! Nawet sie ciesze,bo im dluzej sie czeka to wieksze nerwy. Odpowiedz Link
stonoga81 Re: Jeszcze 22 dni !!!!!!!!!! 23.05.04, 19:36 Cześć ja tez mam termin na czerwiec. Dokładnie na 12.06, ale pewnie bedzie dłużej, bo brzusio mam jeszcze dość wysoko. Pozdrawiam, papatki Odpowiedz Link
bei Re: Jeszcze 22 dni !!!!!!!!!! 24.05.04, 12:34 Ależ macie dobrze......jeszcze tylko troszke...i juz bedziecie miały maleństwa na zewnątrz....czerwcowa pogoda sprzyja dłuuuuuuuuuuuuuuuuuugiem spacerkom:):).......dzieci z lata maja urodziny w pięknym czasie- kinder- bale można wyprawiac na łonie natury......i morze kwiatów wokół......truskawki na ciasta i deserki.....i ubranka szybko schną....i mamcie mogą utrzymywac bezpeiczną dla wagi warzywną dietę- bo owoce nie wszsytkie mozna jeść( same plusy....życzę tylko plusów w Waszym życiu i w życiu Waszych maluszków....papa Odpowiedz Link
joanna1982 Re: Jeszcze 22 dni !!!!!!!!!! 01.06.04, 20:18 Ja też mam na czerwca termin. Na 6. To już tylko kilka dni. Pozdrawiam Odpowiedz Link
martekj Re: Jeszcze 22 dni !!!!!!!!!! 03.06.04, 22:16 hej hej ja mam termin na ok 25-27 czerwca. Wlasnie siedze i sama nie wiem z jakiego powodu wgapiam sie w kalendarz, gdyby mozna bylo zaczrowac te cyferki zeby juz... A brzuszek twardy a malenstwo szaleje, dzis jestem bardzo bardzo zmeczona to chyba uroki koncowki. Pozdrawiam i zycze duzo wytrwalosci w tych ostatnich dniach, lekkich porodow i slicznych zdrowych maluszkow. Marta Odpowiedz Link
kirania Re: Jeszcze 22 dni !!!!!!!!!! 04.06.04, 14:12 hej.ja mam termin na 21-23 czewca.i strasznie si eostatnio zaczelam bac.:(tez tak macie???boje si eprzedewszytki mtego czy wybral;am dobry szpital i jaksie zorientuje czy to juz to!!a przedewsyztkim czy wsyztko jest ok.prosze pocieszcie:( Odpowiedz Link
wszystko-niebieskie Re: Jeszcze 22 dni !!!!!!!!!! 06.06.04, 21:15 Obawy to normalna rzecz, ale wierzę że wszystko będzie u Ciebie dobrze:) Serdecznie Cię pozdrawiam:) PS.Będzie ona czy on? Odpowiedz Link
joanna1982 Re: Jeszcze 22 dni !!!!!!!!!! 07.06.04, 10:28 A ja już po terminie i nic się nie dzieje!! :-( Pozdrawiam Odpowiedz Link