panimucha 05.06.04, 18:25 Ok.6 dni temu miałam owulację,a od 4 dni moli mnie w dolnej części brzucha,mam mdłości,zawroty głowy,jestem słaba i cały dzień bym spała.Dodam,że @ mam dostać dopiero za 9 dni. Prosze powiedźcie mi, co to jest????? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jowa20 Re: Dziwne objawy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.06.04, 05:34 JA TEZ TAK MIALAM I OKAZALO SIE,ZE TO CIAZA.Z TYDZIEN PRZED OKRESEM CZULAM SIE ZLE,BOLALO MNIE POBBRZUSZE,BYLAM SENNA,COS AJKBY SZLO NA OKRES.A JEDNAK....TERAZ 8 TYDZIEN.POZDRAWIAM. Odpowiedz Link
mmala6 Re: Dziwne objawy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.06.04, 14:04 ja tez tak mialam;)tylko nie wiedzialam ze to ciaza, bo cos mi sie z dniami nie zgadzalo. Jestem tym dziwnym przypadkiem ktory zaszedl w ciaze tuz po okresie;)) Ale brzuch bolal i boli nadal tak jak na okres , a jest 6 tydzien:))i spie jak niedzwiedz w zimie:) Odpowiedz Link
barbulka Re: Dziwne objawy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 08.06.04, 15:42 Też miałam takie objawy i teraz mam Jasia :))))))))))))))) Odpowiedz Link