13.07.05, 13:45
z czym wam się kojarzy dom
Obserwuj wątek
    • mala20033 Re: DOM 13.07.05, 16:07
      bezpieczenstwo,cieplo,ogrod,psiaki,dzieci,radosc,kominek,ksiazki czytane w
      fotelu,matczyne cieplo......
    • skrzydlate Re: DOM 13.07.05, 23:25
      łóżko, stół, okno :)
      • mala20033 Re: DOM 14.07.05, 21:06
        a krzeslo?
    • slo-onko Re: DOM 15.07.05, 09:28
      z kochanym facetem u boku:)
      • mala20033 Re: DOM 15.07.05, 20:45
        ..tak Slo...
        • slo-onko Re: DOM 16.07.05, 10:11
          mala20033 napisała:

> ..tak Slo...

ktory nas rozpieszcza oczywiscie :)
          • mala20033 Re: DOM 16.07.05, 21:26
            ..i to straszliwie..tak ma byc!
    • baszi Re: DOM 22.07.05, 10:35
      zawsez chciałam miec drewniany domek lub chociaż pokoik na poddaszu, z kominkiem
      a na podłodze włochaty dywan, zapach drewna, płomień...heh marzy mi się :)
    • baszi Re: DOM 22.07.05, 10:38
      poza tym ciepełko, zapach ciasta, smakołyki, spokój, duża domowa biblioteka,
      strych w pajęczynach i skarby ukryte w starych walizkach, spiżarnia gdzie
      pachnie kopmpotem, parnik do wędzenia szynki, ech fajnie było
      • slo-onko Re: DOM 22.07.05, 10:47
        baszi napisała:

> poza tym ciepełko, zapach ciasta, smakołyki, spokój, duża domowa biblioteka,
        > strych w pajęczynach i skarby ukryte w starych walizkach, spiżarnia gdzie
        > pachnie kopmpotem, parnik do wędzenia szynki, ech fajnie było

hmmm ktoz nie lubi takich widokow?:)
        mnie sie marzy tez malenki z malenkim ogrodkiem ale to chyba marzenie scietej
        glowy:)
        • baszi Re: DOM 22.07.05, 11:56
          jak byłam mała mieszkałam w domku z ogródkiem itp., nienawidziłam tego domu, ale
          z perspektywy czasu potrafiłam docenić mieszkanie w domku zamiast w blokowisku,
          teraz też bym chciała domek ale pewnie za długo sięto spełni dopiero albo i
          wcale :), wkażdym razie przerażają mnie obowiązki pryz domowe a najbardziej
          ogrzewanie domu w zimie, można gazowe, ale niestety tanio to nie wychodzi:(, a
          taskac wiaderka węgla i drewna oj co to to nie
          • slo-onko Re: DOM 22.07.05, 12:13
            baszi napisała:

> jak byłam mała mieszkałam w domku z ogródkiem itp., nienawidziłam tego domu,
            al
            > e
            > z perspektywy czasu potrafiłam docenić mieszkanie w domku zamiast w
            blokowisku,
            > teraz też bym chciała domek ale pewnie za długo sięto spełni dopiero albo i
            > wcale :), wkażdym razie przerażają mnie obowiązki pryz domowe a najbardziej
            > ogrzewanie domu w zimie, można gazowe, ale niestety tanio to nie wychodzi:(, a
            > taskac wiaderka węgla i drewna oj co to to nie

no cóś za cóś jak to sie mowi:) to prawda,ze przy domku jest wiecej pracy ale
            za to jaka potem przyjemnosc wyjsc do ogrodka i popatzrec na roslinki,ktore
            rosna pod dotykiem naszer reki:)
            • kendo Re: DOM 22.07.05, 19:42
              hmmmmmmmmmmmm....ma dobre i zle strony,
              sloo,wspomnialo o ogrodzie,OK trzeba wlozyc sily i serce by osiagnac piekne
              rabaty,ale efekt jest wspanialy,
              ukoi nas swym pieknem,choc niektorzy twierdza,ze to wlasnie praca przy nim ich
              ukaja/wycisza.
              • mala20033 Re: DOM 22.07.05, 19:44
                Tak praca w ogrodzie nas uskrzydla,wycisza..raduje..Mala..fajnie ze juz
                Kendusiu jestes!
                • kendo Re: DOM - ogrod 12.08.05, 10:40
                  tak kiedys sie w nim czulam,uskrzydlona i zrelaksowana,
                  ostanio zdrowko za bardzo mnie hamuje w ciaglym zajmowaniu sie nim,
                  niemniej po malych zmianach znow bede sie w nim relaksowala:-))
                  • mala20033 Re: DOM - ogrod 15.08.05, 02:45
                    Po wypadku coraz mniej mam sil na szalenstwa ogrodowe..ech..
                    • kendo Re: DOM - ogrod 15.08.05, 10:04
                      znam ten bol i chec do ogrodu,
                      gdy sily brakuje....
                      moze,kiedys one wroca ...zycze Ci tego.
                    • mala20033 Re: DOM - ogrod 23.08.05, 19:37
                      Wczoraj wieczorem postanowilam sie przelamac i zaszalalam w ogrodzie.Dzis
                      boli,ale ogrod jest ladniejszy...
                      • kendo Re: DOM - ogrod 20.12.05, 23:29
                        piknie przystrojony mikolajkami/aniolkami/i gwiazdami betlejemskimi,
                        ogrody oswietlone swiateklami,gdzieniegdzie sniezynki przypruszyly juz trawke...
                        lubie ten czas bardzo.
                        acha i jeszcze zapach piernika......

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka