baszi 13.07.05, 13:45 z czym wam się kojarzy dom Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mala20033 Re: DOM 13.07.05, 16:07 bezpieczenstwo,cieplo,ogrod,psiaki,dzieci,radosc,kominek,ksiazki czytane w fotelu,matczyne cieplo...... Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: DOM 16.07.05, 10:11 mala20033 napisała: > ..tak Slo... ktory nas rozpieszcza oczywiscie :) Odpowiedz Link Zgłoś
baszi Re: DOM 22.07.05, 10:35 zawsez chciałam miec drewniany domek lub chociaż pokoik na poddaszu, z kominkiem a na podłodze włochaty dywan, zapach drewna, płomień...heh marzy mi się :) Odpowiedz Link Zgłoś
baszi Re: DOM 22.07.05, 10:38 poza tym ciepełko, zapach ciasta, smakołyki, spokój, duża domowa biblioteka, strych w pajęczynach i skarby ukryte w starych walizkach, spiżarnia gdzie pachnie kopmpotem, parnik do wędzenia szynki, ech fajnie było Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: DOM 22.07.05, 10:47 baszi napisała: > poza tym ciepełko, zapach ciasta, smakołyki, spokój, duża domowa biblioteka, > strych w pajęczynach i skarby ukryte w starych walizkach, spiżarnia gdzie > pachnie kopmpotem, parnik do wędzenia szynki, ech fajnie było hmmm ktoz nie lubi takich widokow?:) mnie sie marzy tez malenki z malenkim ogrodkiem ale to chyba marzenie scietej glowy:) Odpowiedz Link Zgłoś
baszi Re: DOM 22.07.05, 11:56 jak byłam mała mieszkałam w domku z ogródkiem itp., nienawidziłam tego domu, ale z perspektywy czasu potrafiłam docenić mieszkanie w domku zamiast w blokowisku, teraz też bym chciała domek ale pewnie za długo sięto spełni dopiero albo i wcale :), wkażdym razie przerażają mnie obowiązki pryz domowe a najbardziej ogrzewanie domu w zimie, można gazowe, ale niestety tanio to nie wychodzi:(, a taskac wiaderka węgla i drewna oj co to to nie Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: DOM 22.07.05, 12:13 baszi napisała: > jak byłam mała mieszkałam w domku z ogródkiem itp., nienawidziłam tego domu, al > e > z perspektywy czasu potrafiłam docenić mieszkanie w domku zamiast w blokowisku, > teraz też bym chciała domek ale pewnie za długo sięto spełni dopiero albo i > wcale :), wkażdym razie przerażają mnie obowiązki pryz domowe a najbardziej > ogrzewanie domu w zimie, można gazowe, ale niestety tanio to nie wychodzi:(, a > taskac wiaderka węgla i drewna oj co to to nie no cóś za cóś jak to sie mowi:) to prawda,ze przy domku jest wiecej pracy ale za to jaka potem przyjemnosc wyjsc do ogrodka i popatzrec na roslinki,ktore rosna pod dotykiem naszer reki:) Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: DOM 22.07.05, 19:42 hmmmmmmmmmmmm....ma dobre i zle strony, sloo,wspomnialo o ogrodzie,OK trzeba wlozyc sily i serce by osiagnac piekne rabaty,ale efekt jest wspanialy, ukoi nas swym pieknem,choc niektorzy twierdza,ze to wlasnie praca przy nim ich ukaja/wycisza. Odpowiedz Link Zgłoś
mala20033 Re: DOM 22.07.05, 19:44 Tak praca w ogrodzie nas uskrzydla,wycisza..raduje..Mala..fajnie ze juz Kendusiu jestes! Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: DOM - ogrod 12.08.05, 10:40 tak kiedys sie w nim czulam,uskrzydlona i zrelaksowana, ostanio zdrowko za bardzo mnie hamuje w ciaglym zajmowaniu sie nim, niemniej po malych zmianach znow bede sie w nim relaksowala:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
mala20033 Re: DOM - ogrod 15.08.05, 02:45 Po wypadku coraz mniej mam sil na szalenstwa ogrodowe..ech.. Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: DOM - ogrod 15.08.05, 10:04 znam ten bol i chec do ogrodu, gdy sily brakuje.... moze,kiedys one wroca ...zycze Ci tego. Odpowiedz Link Zgłoś
mala20033 Re: DOM - ogrod 23.08.05, 19:37 Wczoraj wieczorem postanowilam sie przelamac i zaszalalam w ogrodzie.Dzis boli,ale ogrod jest ladniejszy... Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: DOM - ogrod 20.12.05, 23:29 piknie przystrojony mikolajkami/aniolkami/i gwiazdami betlejemskimi, ogrody oswietlone swiateklami,gdzieniegdzie sniezynki przypruszyly juz trawke... lubie ten czas bardzo. acha i jeszcze zapach piernika...... Odpowiedz Link Zgłoś