ar2rkowalski 07.01.07, 19:50 Witam. Pisze pracę mgr na temat Sap.Potrzebuje wszystkiego co dotyczy mySap (R/3).Za wszelka pomoc będę bardzo wdzięczny. Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kbor Re: potrzebne materiały do mysap(R/3) 07.01.07, 20:15 Co to znaczy wszystkiego? Przejrzyj forum, bylo sporo na ten temat. Badz bardziej konkretny. Odpowiedz Link
ar2rkowalski Re: potrzebne materiały do mysap(R/3) 10.01.07, 20:47 Przejżałem forum i prawde mówiąc nie wiele znalazłem.Zależy mi przede wszystkim na opisie wdrożenia jakiegooś modułu do konkretnej firmy,myślałem o module FI-CO ale może byc tez inny. Będe wdzięczny za każda pomoc. Pozdrawiam Odpowiedz Link
kbor Re: potrzebne materiały do mysap(R/3) 11.01.07, 22:16 Szczegolow nie da Ci nikt. Tajemnica poliszynela. Mozesz sie domyslac ze wiekszosc to rozwiazania standardowe w danym zakresie. A co do wdrozen i ich zakresow, na www.sap.com/poland/customers/successes/index.epx poczytaj sobie success story, sa tam PDF wielu firm z roznych branz. Poza tym na www.bcc.com.pl jest tak zwana Akademia wiedzy i tam jest sporo ciekawych i przydatnych artykulow, m.in i na ten temat. Poza tym poczytaj sobie o funkcjach w danym module, poznasz zakres wdrozenia w jego ramach dla kazdej z tych firm. Odpowiedz Link
plgaap Re: potrzebne materiały do mysap(R/3) 22.01.07, 22:12 pisałem magisterkę o wdrożeniu FI/CO na przykładzie pewnej firmy ale nie był to case ze strony firmy wdrażającej. szczerze powiedziawszy to tylko czysto marketingowy bełkot i na potrzeby nawet tak pseudo naukowej pracy jaką jest praca magisterska się nie nadają. rozumiem, że nie bronisz się w tym semestrze więc szukaj praktyki w firmie, która pracuje lub wdraża system. zdobędziesz informację i choć trochę zrozumiesz złożoność problemu. a tak na marginesie to na tym forum znalazłem dużo cennych informacji, a poza tym polecam google.com, emule i dużo cierpliwości:) powodzenia Odpowiedz Link