Dodaj do ulubionych

Do Chorwacji samolotem (z Polski)

06.02.12, 09:37
Czy jest taka możliwość? Wyszukiwarka na forum znajduje informacje o locie 2-3h, natomiast szukając na stronach z liniami lotniczymi dostaje połaczenia 12-22h.... moze ktoś poratuje jak i gdzie szuakć tych "krótkich" lotów? (interesuje mnie wyjazd czerwiec/lipiec)
Obserwuj wątek
    • hepik1 Re: Do Chorwacji samolotem (z Polski) 06.02.12, 09:50
      Nie ma nie bedzie żadnej stałej linii lotniczej latajacej z Polski do CRO.
      Mozna kombinować z przesiadkami przez Niemcy,Pragę czy Budapeszt.
      Z Polski beda latały czartery BP Rainbow ale czy zabiorą bez korzystania z ich bazy hotelowo-apartamentowej trzeba pytać u źródła.
    • f3f Dzięki za odp! nt 06.02.12, 09:54
    • Gość: JJ Re: Do Chorwacji samolotem (z Polski) IP: *.dynamic.chello.pl 06.02.12, 12:09
      Test tour ma też ofertę samolotową. Myślę ze tuż przed terminem rozpoczecia turnusu sprzedadzą też sam przelot.Z biure podrozy to ograniczenia miejsca wylotu i terminow ale moze coś dopasujesz
    • Gość: anton Re: Do Chorwacji samolotem (z Polski) IP: *.internetia.net.pl 28.02.12, 09:52
      Kupiłem wczoraj bilety z Wrocławia z przesiadką w Warszawie i Wiedniu. Cena: 1300/os. Uważam, że to dobre połączenie i cenowo i czasowo. Powrót z jedną przesiadką w Monachium.
      • Gość: kasia Re: Do Chorwacji samolotem (z Polski) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.12, 11:32
        ok 800zl /os sprzedaje krakowskie biuro TT -bez przesiadek !! Katowice -dubrownik wiec 1300zl to chyba jednak drogo :(( przynajmniej dla mnie .pozdr
        • f3f Re: Do Chorwacji samolotem (z Polski) 29.02.12, 13:06
          krakowskie biuro TT? cóż to? można jakis link do tej oferty?
      • wtopek Re: Do Chorwacji samolotem (z Polski) 28.02.12, 14:47
        baardzo dobra, Ryanair na Majorkę w sezonie to 600 zł wte i wewte
      • hepik1 Re: Do Chorwacji samolotem (z Polski) 29.02.12, 20:38
        anton napisał(a):

> Kupiłem wczoraj bilety z Wrocławia z przesiadką w Warszawie i Wiedniu. Cena: 13
        > 00/os. Uważam, że to dobre połączenie i cenowo i czasowo.

To taki żart cenowo -czasowy? ;)
    • Gość: JJ Re: Do Chorwacji samolotem (z Polski) IP: *.dynamic.chello.pl 29.02.12, 17:45
      A sprawdziłes w Test Tour ?. Masz odpowiedż.
      • grekan Re: Do Chorwacji samolotem (z Polski) 01.03.12, 01:18
        Bez sensu kupowac bilet za 1300zl + dojazdy na lotnisko, skoro lepiej wykupic 2tyg. wczasy/bez wyz/ za 1850 zl./VI/VII.2012/ z Rainbow Tours
    • Gość: kris Re: Do Chorwacji samolotem (z Polski) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.12, 10:26
      znalezione na stronie jednego z lokalnych biur podrozy:

tanie loty do chorwacji
      Wygląda na to, że to jakieś czartery z Katowic do Dubrownika, cena 800 zł tam i z powr.

• hepik1 Re: Do Chorwacji samolotem (z Polski) 01.03.12, 13:22
        >że to jakieś czartery z Katowic do Dubrownika, cena 800 zł tam i
        > z powr.

A to nie te same loty co z RT i TT?
        Tak mi sie wydaje,bez drążenia tematy.Te BP nie zapełnia samolotów tylko dla swojej oferty i resztę miejsc sprzedają po komercyjnej cenie.
        Dla dwoje osób ,to miarę przystępna cena,mniej wiecej odpowiadająca kosztom podróży samochodem przy spodziewanych cenach benzyny w wakacje.
        Dla rodzinki 4 osobowej te relacje juz dużo mniej korzystne.Zwłaszcza,że do samochodu zdecydowanie wiecej sie mieści potrzebnego sprzętu niz te przysłowiowe 20 kg w samolocie.
        • wislok1 Re: Do Chorwacji samolotem (z Polski) 01.03.12, 22:41
          Racja
          Rodzina 2+2 samolotem = 3600 zł
          Dubrownik jest za daleko, żeby dojechac w jeden dzień ze Śląska, więc trzeba do kosztu paliwa doliczyć koszt noclegu dla 4 osób. = wychodzi jakieś 2000 zł
          Przy 2 osobach kalkuluje się samolot.

Boję się tylko jednego, że jak biuro nie sprzeda wystarczajacej ilości miejsc, to odwoła przelot i wtedy d... zimna, ze skargą do Pana Boga,
          A auto (prawie) zawsze dojedzie, wyładowane po sam brzeg
    • Gość: JJ Re: Do Chorwacji samolotem (z Polski) IP: *.dynamic.chello.pl 02.03.12, 12:40
      Ofertę samolotową ma też Itaka ,ale nie wiem czy sprzedają same przeloty
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka