helena80 19.03.07, 19:38 Czy oprócz R/3 ktoś ma wprowadzony/pracuje z modułem do planowania APO?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
helena80 Re: APO 20.03.07, 21:18 Jak pracowało się za APO?? Jak funkcjonawało?? jaki to był rodzaj produkcji?? Chętnie przeczytam o wadach i zaletach APO Odpowiedz Link
torres7 Re: APO 21.03.07, 10:05 helena80 napisała: > Jak pracowało się za APO?? Jak funkcjonawało?? jaki to był rodzaj produkcji?? > Chętnie przeczytam o wadach i zaletach APO Pracowało sie ok. Na pewno lepiej niż z setkami różnych exceli. W poprzedniej firmie była to produkcja zleceniowa, w obecnej procesowa. APO ma jedną cechę która jest równocześnie jego zaletą i wadą, a mianowicie jest to dość skomplikowany system :) Odpowiedz Link
helena80 Re: APO 21.03.07, 18:05 Diabeł tkwi w szczegółach..ten program musi mieć bardzo ustawione parametry, zeby poprawnie funkcjonował.Uważam, ze ten program powinnien być wdrażany w firmach gdzie nie ma zróżnicowanej produkcji.U nas 100.000 produktów i tragedia!!! Wiele spraw załatwianych manualnie a program miał ułatwić życie i wspomóc..a ja mam wrażenie, ze wspomógł ale kieszenie firmy wdrożeniowej Odpowiedz Link