Dodaj do ulubionych

Pan Eugeniusz od Upadłych Aniołów

14.10.04, 06:51
Doczekał się od Dariusza Bugalskiego felietonu na swój temat w
październikowych Chatakterach:)
str 56

A ja bardzo lubiłam Pana Eugeniusza jego teorie i pomysły...szkoda,ze już nie
ma gdzie posłuchać...moze etat dla Pana Eugeniusza w TokFmie?
Obserwuj wątek
    • franzmaurer Re: Pan Eugeniusz od Upadłych Aniołów 14.10.04, 10:19
      Bez przesady, tacy goście to zmora radia. Raz, drugi czy piąty ok - ale ile można?
    • Gość: Ble ble Re: Pan Eugeniusz od Upadłych Aniołów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.04, 15:14
      Jak to: nie ma gdzie? A w "Ryju" to nie łaska?
      Szalony Eugen dzwoni co jakiś czas do Radia Maryja, gdy jest "audycja" o
      charakterze gospodarczym lub hardcorowo politycznym. Nigdy nie wita się ich
      zaklęciami, więc na początek już ma -5 pkt. A padrusy już go rozpoznają i mu
      grzecznie dziękują. Zresztą przy linii opóźniającej 8 sek. jest to znacznie
      łatwiejsze. Eugen nie bredzi juz o angelach, a o zbiorowym pozwie Państwa
      Polskiego lub o współpracy z Czechami, Słowacją i Rumunią. 100% pure bełkotu!
      Czasami przedstawia się, że dzwoni z Niemiec. Ale takie numery z czarnymi nie
      przechodzą i za kłamstwo dostał niedawno po pazurach.
      Ale do Ryja znów bardzo często dzwoni pani Anna z Warszawy, była bufetowa.
      Ostatnio ukochała też męczenie Rybińskiego w poniedziałkowym paśmie. Eugen przy
      niej to pikuś, bo jest chory psychicznie, natomiast ona jest groźnym zawodnikiem.
      • Gość: sluchacz Re: Pan Eugeniusz od Upadłych Aniołów IP: *.visp.energis.pl 14.10.04, 20:05
        dlaczego groznym. ot, taka zwykla opuszczona przez ludzi kobiecina, ktora musi
        sobie pogadac. wiec dzwoni. a niech sobie dzwoni.
        pozdr.
        • Gość: Ble ble Re: Pan Eugeniusz od Upadłych Aniołów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.04, 01:01
          > sobie pogadac. wiec dzwoni. a niech sobie dzwoni.

Ale ona sieje nienawiść. Przy Rybińskim się hamuje, ale u Rydzyka tryska jadem,
          że mi głośniki skwierczą :)
      • law_and_justice Re: Pan Eugeniusz od Upadłych Aniołów 14.10.04, 22:01
        A ja bym chciał jeszcze usłuszeć Pana Jerzego z UPR i Pana Artura (o podobnych
        poglądach) z dawnego TOKFM.
        • Gość: Pablo Kimono Re: Pan Eugeniusz od Upadłych Aniołów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 23:19
          A kto to jest pan Eugeniusz, jakos tak nie kojarzę, a radia starego słuchałem
          chętnie, nowego nieco mniej.
          • law_and_justice Re: Pan Eugeniusz od Upadłych Aniołów 15.10.04, 20:40
            Pan Eugeniusz kilkorga imion. Wacław, Mieczysław, róznie się nazywał. Postulował
            m.in. transmitowanie na telebimach podpisywania przez państwo umów gospodarczych.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka