litlebear 18.02.04, 20:56 jestem nowa forumowiczka, dzis dowiedzialam sie o istnieniu forum "Siemiatycze", pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
h.olender Re: Witajcie 19.02.04, 15:21 Serdecznie witam na naszym elitarnym forum. Napisz cos o sobie, skad aktualnie piszesz, bo - jesli dobrze zrozumialem - z daleka. Kiedy wyjechalas z Siemiatycz i jakie masz zwiazki z tym miasteczkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
litlebear Re: Witajcie 19.02.04, 16:52 Dzieki za mile przywitanie. Jesli chodzi o mnie to wychowalam sie w Siemiatyczach, tam chodzilam do SP1 i LO. Obecnie studiuje w wawie, ale całkiem często bywam w Siemiatyczach. Licze na to, że dowiem się rowniez czegos o Tobie. pozdrawiam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
h.olender Re: Witajcie 20.02.04, 13:57 O mnie mozna sie dowiedziec niemal wszystkiego z innych watkow na tym forum. Jestem tu od poczatku, to ja zainicjowalem zalozenie forum Siemiatycze. Na pewno jestem od Ciebie duzo starszy (watek "40 lat minelo"), tez konczylem LO w Siemiatyczach, ale od dobrych 20 lat mam juz meldunek warszawski. Najpierw czasowy, a od 8 lat juz staly. Obecnie przebywam na goscinnych wystepach w kraju wiatrakow i tulipanow. PS. Jesli mozna zapytac, to na jakim kierunku studiujesz? Odpowiedz Link Zgłoś