penicylina81 21.08.07, 07:12 No i jednak w Siemiatyczach coś się dzieje, ale czy pozytywnie?to się okaże.Ubiegłoroczne zostały przez niektórych obecnych ocenione jako niewypał. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
penicylina81 Re: Targi Pogranicza 22.08.07, 09:11 Bliższe informacje z planem dnia wiszą np. przy UM. A co do ubiegłorocznych targów to nie mogę sie wypowiadac bo mnie tam nie było, ale znajomi narzekali na organizację i ogólne wrażenia. Odpowiedz Link Zgłoś
kusy19 Re: Targi Pogranicza 22.08.07, 09:16 Targi jak targi impreza potrzebna do promocji Naszych Podatników,ale ich organizacja i szczególnie pomoc panów z SOK w ich przeprowadzeniu wołała o pomstę do nieba. Odpowiedz Link Zgłoś
margeritka61 Re: Targi Pogranicza 26.08.07, 14:55 kusy19 napisał: > Targi jak targi impreza potrzebna do promocji Naszych Podatników,ale > ich organizacja i szczególnie pomoc panów z SOK w ich > przeprowadzeniu wołała o pomstę do nieba. Byłam już tam dzisiaj przez chwil parę ale zauważyłam, że imprezę tym razem prowadzi Radio Białystok. Odpowiedz Link Zgłoś
kusy19 Re: Targi Pogranicza 26.08.07, 16:08 To może jakoś to wypali.Przynajmniej ludzie mają jakąś rozrywkę przez całe wakacje raz i to z pomocą Radia Białystok. Odpowiedz Link Zgłoś
kristian_wolf Re: Targi Pogranicza 27.08.07, 00:51 pamietacie ? : szorty.pl/filmy/rozne/lapy_dziwadlo_250.wmv Odpowiedz Link Zgłoś
siemiatycze Re: Targi Pogranicza 27.08.07, 01:11 Fajne.Może na tych targach jakiś stomatolog i terapeuta odwykowy by się znalazł... Odpowiedz Link Zgłoś
margeritka61 Re: Targi Pogranicza 27.08.07, 01:46 Stomatolog był ze mną w towarzystwie ale teurapeuta odwykowy???? Od czego? Dumam już 15 minut i nic nie wymyśliłam. Siemiatycze oświeć mnie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
siemiatycze Re: Targi Pogranicza 27.08.07, 01:52 Stomatolog jak sama nazwa głosi ma 100 logów czyli 100 loginów.Terapeuta odwykowy jak sama nazwa przekonuje przeprowadza terapię odzwyczajającą od wycia... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
margeritka61 Re: Targi Pogranicza 27.08.07, 02:03 E tam! Wycie czy wypicie piwa nie zmusza mnie do zasmakowania piwa :)) Odpowiedz Link Zgłoś
siemiatycze Re: Targi Pogranicza 27.08.07, 02:10 Ale ten terapeuta odwykowy był przeznaczony dla tej małpy z filmu co to wyła w tym lesie... A stomatolog to chyba sama wiesz do czego można go użyć..? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
penicylina81 Re: Targi Pogranicza 27.08.07, 10:30 Ciekawe jak dziś wrażenia po imprezce?Z racji, ze nie byłam czekam na opinie.Może ekipa od fotek coś wrzuci?? Odpowiedz Link Zgłoś