ludwik_xv 14.11.08, 08:14 Czy doczekamy sie w Siemkach chociaz jednego puktu darmowego dstepu do internetu?W innych miastach poawiaja sie takie miejsca nazywane hotspotami. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
akkaja Re: Hotspot 14.11.08, 08:40 Byłoby miło, gdyby w Siemiatyczach powstał choćby jeden. Dla bywających w Białym polecam zapoznanie sie z informacją www.hotspot.bialystok.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
penicylina81 Re: Hotspot 14.11.08, 09:28 Może się doczekamy. W końcu UE przyznała nam ładne pieniążki na lata 2007-2013. Wnioski można składać co prawda dopiero od tego roku, a raczej jego drugiej połowy, ale warto. Może i władze miasta się o coś postarają, a może stwierdza,ze nie chcą tych pieniędzy, bo przyznana suma na pewno będzie zbyt mała. Odpowiedz Link Zgłoś
siemiatycze Re: Hotspot 14.11.08, 09:36 penicylina81 napisała: > Może i władze miasta się o coś postarają A ja jestem jak zwykle sceptykiem,nieuleczalnym zresztą... Na Twoim miejscu,z ostatniego wyrazu usunąłbym środkowe "te" i "a"... Odpowiedz Link Zgłoś
penicylina81 Re: Hotspot 14.11.08, 09:42 Widzę piętno, jakie funkcja Modera na Tobie pozostawiła;) Ale my się Ciebie nie boimy i czasami coś tu nabruździmy;) Odpowiedz Link Zgłoś
siemiatycze Re: Hotspot 14.11.08, 09:55 Oby jak najczęściej i oby także z hotspota... Odpowiedz Link Zgłoś
akkaja Re: Hotspot 14.11.08, 16:35 siemiatycze napisał: >A ja jestem jak zwykle sceptykiem,nieuleczalnym zresztą... >Na Twoim miejscu,z ostatniego wyrazu usunąłbym środkowe >"te" i "a"... I trwałym malkontentem dodatkowo;) Odpowiedz Link Zgłoś
ludwik_xv Re: Hotspot 15.11.08, 09:05 siemiatycze napisał: > I realistą - rzekłbym... To smutne ale tymi sowami mozna podsumowac ten temat.Raczej nie mozna niczrego wiecej dobrego sie spodziewac w Siemiatyczach.Chyba ze odkryja tu rope albo wybuduja elektrownie atomowa.Internet w Siemiatyczach pozostaje nadal nieosiagalnym dla wielu luksusem :/ Odpowiedz Link Zgłoś