kasikk_29 Re: Muzyka łagodzi obyczaje :) 27.09.06, 19:01 jakoś mnie naszło... www.youtube.com/watch?v=Es1mX6X405E i www.youtube.com/watch?v=3iROGFHaXdU jeszcze ) Odpowiedz Link
slo-onko Re: Muzyka łagodzi obyczaje :) 27.09.06, 19:18 a ja jakos nie zakochalam sie w Led Zeppelin,chyba nie mialam z kim sluchac tej muzyki Odpowiedz Link
kendo Re: Muzyka łagodzi obyczaje :) 27.09.06, 20:20 niektore tylko piosenki lubialam sluchac. Odpowiedz Link
kasikk_29 Re: Muzyka łagodzi obyczaje :) 27.09.06, 20:32 ja cały czas żałuję, że na Page'a i Plant'a do spodka katowickiego się nie wybrałam ( no do końca życia żałować będę... Odpowiedz Link
mycha Re: Muzyka łagodzi obyczaje :) 27.09.06, 21:10 łaaaa... a ja się zakochałam, kocham do tej pory i kochać będę))) a tak poważnie, magiczna muzyka, niesamowity klimat! też żałuję, że na tym koncercie nie byłam ale odbiłam sobie w jakimś %, bo zaliczyłam koncert roberta planta i chyba nawet bardziej mnie ujął niż sting, który był główną gwiazdą Odpowiedz Link
slo-onko Re: Muzyka łagodzi obyczaje :) 28.09.06, 16:36 a ja odbiegne od tego gatunku muzyki. obecnie slucham "Strumień" w wykonaniu orkiestry i choru P.Rubika. dalej tak odbiegajac to dzis wieczor o ile czas mi na to pozwoli zmieniam repertuar z muzyki i ksiazki na film. czy ktos jeszcze pamieta "Pan wzywal, milordzie"? Odpowiedz Link
nick000 Re: Muzyka łagodzi obyczaje :) 28.09.06, 16:45 pamiętam, specyficzny angielski humor, ciekawe, przejaskrawione postacie i intryga tak zakręcona, ze traci sie wątek Odpowiedz Link
kasikk_29 Re: Muzyka łagodzi obyczaje :) 28.09.06, 18:03 oh, a ja kocham Monty Pajtona Odpowiedz Link
nick000 Re: Muzyka łagodzi obyczaje :) 28.09.06, 18:09 nie tylko Ty Nie gorszy jest niejaki Fasola, to dopiero ciekawa osobistość, w serialu pt. "Czarna Żmija" przeszedl sam siebieD Odpowiedz Link
slo-onko Re: Muzyka łagodzi obyczaje :) 28.09.06, 18:12 albo tez pani Bukietowa i powolniak i biedny Ryszard molestowany przez Bukietową Odpowiedz Link
kendo Re: nowe 30.09.06, 10:05 znalezione w net i zapozyczone.... zwlaszcza Chinski ocean Maanam mnie poruszyl teledyski.onet.pl/10172,1006636,teledyski.html Odpowiedz Link
mycha Re: Muzyka łagodzi obyczaje :) 25.10.06, 09:45 za namową slo, zaczęłam śpiewać www.youtube.com/watch?v=K0ss_xtRpXw bardzo mi się podoba ten uwtór Odpowiedz Link
mycha Re: Muzyka łagodzi obyczaje :) 25.10.06, 10:02 www.youtube.com/watch?v=eDvFgG_gTCw&mode=related&search= tego raczej śpiewać nie bgędę, bo moje wykonanie, może powalić nawet głuchego na kolana;p ale piękne... Odpowiedz Link
kendo Re: Muzyka łagodzi obyczaje :) 25.10.06, 11:29 hej mycha, ale nucic mozesz sobie) poslucham sobie wieczorkiem jeszcze raz- Odpowiedz Link
slo-onko Re: Muzyka łagodzi obyczaje :) 25.10.06, 20:29 kiedy slysze: a mury runa,runa,runa to normlanie dreszcz czuje na plecach,piekny utwor. Gragorianow uwielbiam i muzyke,ktora jest mocno instrumentalna. w pracy posluchac nie moglam,nie mam przy kompie glosnikow. a wogole co to za praca bez glosnikow?! kurcze no jakby byly to jakas muza, discko, dancing moznaby uprawiac,jakis drink bar, a tak to same papiery,papiery i papiery. Odpowiedz Link
mycha Re: Muzyka łagodzi obyczaje :) 25.10.06, 20:31 mi się też slo bardzo podoba ten utwór, aż ciarki mnie przechodzą. jest w nim coś takiego wielkiego... Odpowiedz Link
mycha Re: Muzyka łagodzi obyczaje :) 25.10.06, 20:48 www.youtube.com/watch?v=J3XOTmimnwE jeden z moich tzw. dopalaczy jak sprzątam i śpiewam sąsiedzi chyba wychodzą z domu na spacer Odpowiedz Link
mycha Re: Muzyka łagodzi obyczaje :) 25.10.06, 20:50 www.youtube.com/watch?v=NQoAwTnwH64 i jeszcze jeden utwór ich słuchając porywa człowieka Odpowiedz Link
mycha Re: Muzyka łagodzi obyczaje :) 25.10.06, 20:55 zmiana klimatu ale też bardzo go lubię. odstresowanie ma maxa a ten kawałek do tego bardzo mi się miło kojarzy... mmmm....))) www.youtube.com/watch?v=coNOfN1Q-jM Odpowiedz Link
mycha Re: Muzyka łagodzi obyczaje :) 25.10.06, 21:03 www.youtube.com/watch?v=hg2n039txnk i jeszcze jedno Odpowiedz Link
kendo Re: Muzyka łagodzi obyczaje :) 25.10.06, 21:29 cusik wiedzimi mi sie mycha,ze mamy podobny smak do muzyki) Odpowiedz Link
mycha Re: Muzyka łagodzi obyczaje :) 08.12.06, 14:36 kochani, to ja tak świątecznie może a co trzeba przywołać tą zimę i atmosferę www.youtube.com/watch?v=fsBi6uJ-XtQ Odpowiedz Link
kendo Re: Muzyka łagodzi obyczaje :) 08.12.06, 15:34 ((((((((((((((, nic mi nie zaspiewalo((((((((((((((((((( Odpowiedz Link
mycha Re: Muzyka łagodzi obyczaje :) 08.12.06, 15:37 oj kurcze, sprawdziłam mi link wchodzi. no nie wiem w takim razie. może spróbuj za jakiś czas. piosenka z późniejszego trochę dzieciństwa, która często towarzyszyła świętom często nadawana wtedy w radiu Odpowiedz Link
kendo Re:powazny koncert w kosciele 06.04.07, 10:12 doczytalam sie dzis w naszym Kurierze, w kosciele w miescie jest koncert J.S .Bacha"Johannesspasion" siostrze nakazalam by o 17:00zadzwonila i przypomniala...idziemy i juz. Odpowiedz Link
kendo Re:powazny koncert w kosciele 07.04.07, 11:21 i jestem pod wrazeniem koncertowym, swietna interpretacja Churu"Wasa Barockorkester",spiewali po niemiecku,dostalismy przy wejsci tlumaczenia,mozna bylo sledzic tekst, glosy:alt/tenor/sopran instrumenty:Violin/Violoncell/flejt/oboe/fogat/kontrafagot/no i orgiel,co najbardziej mi sie podobalo. postacie:Jezus/Pilatus/Petrus/sluzaca/ Odpowiedz Link
mycha Re:powazny koncert w kosciele 07.04.07, 14:02 aj kenduś, ależ ci zazdroszczę!! z wielgaśną przyjemnością bym poszła na taki koncert. muszę się dowiedzieć może u nas organizują coś podobnego. Odpowiedz Link
kendo Re: koncert Bacha w kosciele 07.04.07, 16:46 mycha,jak przeczytalam ogloszenie,bez namyslu skrzyknelam rodzinke i poszlismy, szukam/poluje na nastepne,moze cos sie pojawi w razie co. Odpowiedz Link
slo-onko Re: koncert Bacha w kosciele 16.05.07, 20:40 Edyta Gepert spiewala o tym,ze kocha zycie. jesli zaczne sie rozwodzic nad tym czy kocham? rozbierac na czynniki pierwsze, zadawac pytania,ktore moga pozostac bez odpowiedzi, napisze po prostu: KOCHAM CIĘ ŻYCIE ze spiewem na ustach oddalam sie ku nocnym pieleszom zyczac wszystkim dobrej nocy i spokojnych snow. Odpowiedz Link
kendo Re: koncert Bacha w kosciele 16.05.07, 21:15 hi,hi...ale sloo sie na sama nocke rospiewala i to jeszcze jak...) ja tez lubie te piosenke a nade wszystko KOCHAM ZYCIE. tez za momecik sie oddale zycze sloo i wszystkim wypoczecia i pieknych snow. Odpowiedz Link
kendo Re: koncert Mozarta/Beethovena/Hayd w kosciele 08.06.07, 21:00 w sobote o 18:00 pedze do kosciola w miescie by posluchac koncertu w duniskim wykonaniu. Odpowiedz Link
slo-onko Re: koncert Mozarta/Beethovena/Hayd w kosciele 08.06.07, 21:04 ooooooo Mozarta lubie zajmij mi miejsce,wpadne jutro na kawe i na koncert)) Odpowiedz Link
kendo Re: koncert Mozarta/Beethovena/Hayd w kosciele 08.06.07, 21:06 juz sie robi sloo,miejsce bedzie na miekkim siedzeniu,widzialas sa dlugie poduchy poukladane,pozniej do mnie na kawcie pokoncertowa) Odpowiedz Link
slo-onko Re: koncert Mozarta/Beethovena/Hayd w kosciele 08.06.07, 21:10 tak pamietam i furtka zamykana jak w ogrodzie DD mozna zabrac ze soba termos z "goraca" herbata'-) jak sie rozgrzejemy to bedziemy chorem dla orkiestry)) Odpowiedz Link
kendo Re: koncert Mozarta/Beethovena/Hayd w kosciele 11.06.07, 10:30 powiem,ze ludziskow nie bylo duzo, chur byl wspanialy,bo akustyka bardzo dobra,ale gdy na klawesynie gral kawalek Mozarta to slyszalo sie,ze spieszy mu sie gdzie strasznie,az sie cos robile z nerwa....szkoda,zobaczymy jak bedzie ostaniego czerwca. Odpowiedz Link
kasikk_29 Re: Muzyka łagodzi obyczaje :) 11.06.07, 11:56 profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=8637492 moje obyczaje chyba nie są łagodne? Odpowiedz Link
kendo Re: Muzyka łagodzi obyczaje :) 11.06.07, 11:58 oj kasikku,to nie dla mnie niestety......)))))))))) lubie wspolczesne nagrania ale nie w tym tonie. Odpowiedz Link
kendo Re: 30 lat od smierci Elvisa 16.08.07, 09:17 dzis we wszystkich mediach ponownie o legendzie "Krolu"-Elvisie, zyje nadal dla wielu fanow,wznawiaja nowe CD. Odpowiedz Link
kendo Re: Polarpriset 2018 15.06.18, 09:46 www.youtube.com/watch?v=g00KYii8dlA Loreen w nowym "wydaniu wizazystycznym" nawet jrj pasuja te krociutkie wlosy i na dodatek blond www.expressen.se/noje/de-kladde-sig-bast-pa-polarpriset-galan/ Odpowiedz Link
kendo Re: Polarpriset 2018 09.10.18, 11:09 www.youtube.com/watch?time_continue=49&v=5SI7KK-voVw ciekawe do ogladania przyjemne dla ucha Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: Polarpriset 2018 09.10.18, 11:45 forum.gazeta.pl/forum/w,11086,11501462,11501462,Muzyka_lagodzi_obyczaje_.html?s=2 Kendo, nie tylko dla ucha ale i dla oka, jak sledzic przesuwajace sie palce po harfie. Odpowiedz Link
kendo Re: slucha sie z upojeniem 19.08.20, 18:49 lusia_janusia napisała: > forum.gazeta.pl/forum/w,11086,11501462,11501462,Muzyka_lagodzi_obyczaje_.html?s=2 Andrea Bocelli moj ulubiony klasik..w duecie czy solo.. www.youtube.com/watch?v=qt_OkgSOrkU** www.youtube.com/watch?v=g3ENX3aHlqU** www.youtube.com/watch?v=ABj7gxsbAjY nastepnie dwie wielkie gwiazdy...Barbra Streisand, Céline Dion www.youtube.com/watch?v=xKWWyO-C2o0 Odpowiedz Link
kallisto Re: slucha sie z upojeniem 20.08.20, 15:10 Piękne utwory. Ostatnio słucham Caro Emerald. Odpowiedz Link
kallisto Re: slucha sie z upojeniem 22.08.20, 08:36 Właśnie wczoraj nagrałam sobie utwory na pendrive i słucham namiętnie w samochodzie. Za tydzień spotykamy się na wsi bardzo gromadnie, będzie 6 rodzin. Przygotowujemy śpiewanie, mamy już śpiewniki po polsku i po angielsku. Zięć będzie grał na gitarze i wszyscy razem z tekstami będziemy koncertowac. Podczas ostatniego spotkania zięć grał, młodzi śpiewali, a wszyscy razem z tekstem na telefonie śpiewaliśmy szanty. Bardzo fajnie nam to wychodziło, dlatego rozszerzamy repertuar. Młodzież to co po angielsku, a wszyscy razem po polsku. Odpowiedz Link
kendo Re: slucha sie z upojeniem 22.08.20, 16:24 www.youtube.com/watch?v=Fc6izYdLhNE acha to jej sluchasz? nawet tez by mi i pasowala ta muzyka.. macie fajnie,ze umiecie sie zorganizowac i miec wesolo, zycze udanej "zabawy" Odpowiedz Link
kallisto Re: slucha sie z upojeniem 22.08.20, 19:12 Tak Kendo właśnie te lubię, jej śpiew, jej ekspresję. Normalna fajna babka, apetyczna budowy i urody, A jaki ma wspaniały zespół muzyczny, szczególnie trębacz. Odpowiedz Link
kendo Re: Pantomen 09.09.20, 14:18 www.youtube.com/watch?v=j9qLfyLowjg Sarahlubie sluchac w roznych duetach, a z Banderasem-to niespodzianka, nie wiedzialam,ze tez spiewa poza aktorstwem Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: Freddie Mercury(Queen) 10.09.20, 09:14 Popisowy numer Mercurego z DIVA OPERY Montserrt Caballe www.youtube.com/watch?v=pPG5DP2RQZk ballady www.youtube.com/watch?v=jrk-xV3hfe8 Jest taka opinia o Mercurym, ze mogl zasiewac z kazdym piosenkarzem, mial taka skale glosu, ze w jednej piosence mogl ja zmieniac na inna skale bez wiekszego trudu, spiewal z najwiekszymi idolami i glosami; Pavarotti, Celine Dion, David Bowie, Pin, Elton John, Odpowiedz Link
kendo Re: koledy 07.12.20, 13:07 nawet w sklepach slychac koledy, fajny nastroj www.youtube.com/watch?v=rdBF5seCfwg polskich slucham na polskim radiu Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: koledy 08.12.20, 09:27 Kendo, Ameryka dominuje wszystkie tradycje, slychac koledy po Angielsku w ich wykonaniu, po Szwedzku pewnie bedzie tylko w programie wigilijnym? Odpowiedz Link
kendo Re: koledy 08.12.20, 11:11 dokladnie Lusia, amerykancy ladnie swietuja BN.. na filmach widac,jak dekoruja w domiach mieszkaniach , Odpowiedz Link