Dodaj do ulubionych

* S * T * Y * C * Z * E * N * 2011

01.01.11, 09:45
witam Was juz w nowym roku 2011,
trzeba myslec,jak pisze sie ostanie jedyneczki w "roku",
ale szybko "zaskoczymy" w tryb ostatecznywink

i jak??,zadowoleni wstali,
sniadanko pochapali,
bliskim pozyczyli dobrego bycia na caly rok i jeszcze dalejwink
tego i Wam zycze.
Obserwuj wątek
    • kendo Re: * S * T * Y * C * Z * E * N * 2011 01.01.11, 09:48
      a tak po prawdzie ,
      to sniadanie w lozeczku zjadlam,
      czy by to mialo oznaczac,
      ze przez caly rok tak bede miala?wink

za oknem cudownie slonce swiec i = +2 stopnie ,huraaaaaaaaaaaaaa,
      pierwszy okrzyk radosci w NOWQYM ROKU.

milego odpoczynku zycze.
      • jaga_22 Re: * S * T * Y * C * Z * E * N * 2011 01.01.11, 12:11
        Witajcie https://www.e-gify.pl/gify/emotikony/emotikony_male/zima/zima11_(www.e-gify.pl).gif

Pospałam sobie dzisiaj dłużej,może nie będę miała teraz problemów ze snem?wink
        Niestety u mnie nie ma tak ładnie,bardzo pochmurno,też +2st,ale bez słoneczka.sad

http://s18.rimg.info/10aca2c738f1d5d19a34fe4f053e2b6d.gif
        • kendo Re: * S * T * Y * C * Z * E * N * 2011 01.01.11, 12:25
          Jago,witaj w nowym rokusmile

najwazniejsze,ze nie snieguje,

tu natomiast starsznie wieje przy sloncu,
          snieg sie kurczy rekordowo i slizgawka przy tym niesamowita.

SZCZESLIWEGO ROKU
          • mala200333 Re: * S * T * Y * C * Z * E * N * 2011 01.01.11, 21:22
            Powtorze za pisarzem Januszem Glowackimsurprisedby ten nowy Rok byl mniej smieszny, mniej tragiczny a bardziej ...normalny.
            Szczesliwego Nowego Roku!
            • kendo Re: * S * T * Y * C * Z * E * N * 2011 02.01.11, 09:51
              *Mala,
              dziekuje i utrzymuje,ze tak "musi sie stac"wink

witajcie Zalogo
              tutaj sloneczko sie "seksiwink" bo jest -6 na slupku rteciwink

a tak pozatem to wieczorkiem znowu znikam
              ale wroce,jak zawszesmile

milego niedzielnego odpoczynku zycze.
              • greis52 Re: * S * T * Y * C * Z * E * N * 2011 02.01.11, 10:04
                pozdrawiam Was noworocznie smile
                2 dni mlodego roku juz minely
                i miną kolejne....
                u mnie odwilż cała parą
                wylazły wszystkie psie kupki
                i jest niebezpieczniej niż na lodzie
                udanej niedzieli!!!!!!
                • kendo Re: * S * T * Y * C * Z * E * N * 2011 02.01.11, 10:11
                  witaj Greis Noworocznie jeszczesmile

znam ten problem "zimowo-kupkowy psiunowy"
                  tu tez ludziska niebardzo zdystyplinowani zimasad
                  widac wlasnie dopiero kiedy snieg topnieje,w miescie po prostu az obrzydzenie...
                  a przeciez darmowe woreczki do zbierania komuna wywiesza w roznych punktach,
                  wystarczy sobie wziasc pare do kieszeni.

milego odpoczynku zycze.
                  • jaga_22 Re: * S * T * Y * C * Z * E * N * 2011 02.01.11, 11:00
                    Witajcie dziewczyny,słonko zaświeciło i zaraz na duszy raźniej.

https://www.stop.eko.org.pl/portal/themes/simple/gfx/images/jemioluszki_z_jablkiem.jpeg
                    • iryska2604 Re: * S * T * Y * C * Z * E * N * 2011 02.01.11, 14:03
                      No i prawda - tylko równo o 14-tej wypięło sie na nas i gdzies sie schowało,Czy wy wiecie ze ja "przekichałam" Sylwestra i wczorajszy dzień? Trzeba miec pecha,maz mi jakiegos wirusa przywlókł. Dzis juz lepiej.
                      • kendo Re: * S * T * Y * C * Z * E * N * 2011 02.01.11, 14:43
                        hi,hi....*Irysko,
                        dobre"przekichane " dniwink
                        ale uwazaj,wiem,ze zdaje sie szczepilas na grypidlo,
                        tu raportuja juz o swinskiej grupie,
                        dziecko 7-dmio letnie zmarlo ...bylo w grupie "zagrozonych"
                        az strach pomyslec teraz o przeziebieniach.....

*Jagus,
                        racja ze silami od slonca,
                        ja dzis go garderoby wtargnelam z mysla poszukania drutow i co nieco niechcaco poukladalam inaczej sobiewink

milego popoludnia zycze.
                        • jaga_22 Re: * S * T * Y * C * Z * E * N * 2011 03.01.11, 09:47
                          Witam dziewczynyhttp://s.rimg.info/dc8b5f2a0e77c7b79d7a4a7c769a4918.gif
                          Chłopaki to mają chyba czapki niewidki.http://s14.rimg.info/15e28b9b09084d3cc02e50df97da065f.gif
                          Dosyć ciepło u mnie,bo tylko -2st.,śnieżek prószy,miłego dnia.smile
                          • kendo Re: * S * T * Y * C * Z * E * N * 2011 03.01.11, 09:55
                            witam po zimowemu
                            a zwlaszcza tych ,ktore juz sa pierwszy raz w pracy tego rokuwink

tutaj -11 stopnia....

milego dnia zycze na kazdej "platrformie"smile
                            • greis52 Re: * S * T * Y * C * Z * E * N * 2011 03.01.11, 10:34
                              i wzajemnie udanego dnia!
                              • jaga_22 Re: * S * T * Y * C * Z * E * N * 2011 04.01.11, 12:08
                                http://s14.rimg.info/3dd83901e207fd0c7802a41e7fe93cc5.gif Fajny dzisiaj dzień.

Pobudka!!!http://s.rimg.info/8c892a9edd6ae7f4ab0b616c47537a9f.gif
                                • iryska2604 Re: * S * T * Y * C * Z * E * N * 2011 04.01.11, 14:05
                                  O matko!!! Spalas do południa???
                                  • greis52 Re: * S * T * Y * C * Z * E * N * 2011 05.01.11, 09:30
                                    pozdrawiam spiochów i pracusiów!
                                    miłego dnia!
                                    • kendo Re: * S * T * Y * C * Z * E * N * 2011 05.01.11, 10:32
                                      no dobra,juz sie zwleklam z wyrkawink

tylko -2 stopnie,pochmurno,

zycze udanego dnia juztro znowu siwetosmile
                                      • jaga_22 Re: * S * T * Y * C * Z * E * N * 2011 05.01.11, 11:23
                                        Witam pieknym słoneczkiem.http://s13.rimg.info/a5553a9d38f6200b2c054cd299e3888f.gif

W nocy było -12,teraz -6.Miłego dnia dziewczyny.smile)
                                        • kendo Re: * S * T * Y * C * Z * E * N * 2011 05.01.11, 11:50
                                          witaj Jago,
                                          widze,ze masz zimniej ni ja tutajwink
                                          moze i lepiej,wymrozi pewnikiem siwniska grypewink

zycze udanego dnia...
                                          • iryska2604 Re: * S * T * Y * C * Z * E * N * 2011 05.01.11, 12:41
                                            Nie bawie się! U mnie rano było -12. A u siostry -20 - w gorkach mrozi nie na zarty.
                                            • kendo Re: * S * T * Y * C * Z * E * N * 2011 05.01.11, 13:10
                                              witaj Irysko,
                                              wlasnie w dzienniku slyszalam,ze w jelenigorkim az -20 stopni..ale to chyba nocasad
                                              juz tesknie do wiosny,
                                              jak nigdy zmeczylam sie na zimowe ciuszki/slizgawki/mrozy/wiatry.....

zycze cieplego dnia.
                                              • jaga_22 Re: * S * T * Y * C * Z * E * N * 2011 06.01.11, 08:44
                                                Witam ze słoneczkiem.big_grin W nocy było -11 i jeszcze mrozi.Też już zaczynam mieć dość zimy,
                                                zaczynam tęsknić za balkonem ukwieconym.big_grin

http://i53.tinypic.com/dmvaq9.jpg
                                                • greis52 Re: * S * T * Y * C * Z * E * N * 2011 06.01.11, 08:50
                                                  piękne to zimowe słoneczko,
                                                  u mnie jeszcze nocka w domusmile
                                                  warze kawe i dopiero po wypiciu bedę myslaca i zywa
                                                  narazie to ospala mucha ze mnie
                                                  udanego rodzinnego swietowania Wam zyczę!
                                                  • kendo Re: * S * T * Y * C * Z * E * N * 2011 06.01.11, 09:27
                                                    podobnie ,jak Greis w polowie tylko obudzona przed kawawink

witajcie "zimowe dziewczatka"
                                                    *Jagus,tez juz zaczelam tesknic za wiosna,
                                                    tutaj znowu snieguje jak djabi =-2 stopnie....
                                                    ale w domu cieplutko/jest co jesc/psiun zdrowy....my jakos sie trzymamy w pionie ,
                                                    wiec czego wiecej trzeba?,no moze zdrowiasmile

tego Wam zycze wraz z milymi odwiedzinami najblizszych.
                                                  • kendo Re: * S * T * Y * C * Z * E * N * 2011 07.01.11, 09:29
                                                    i juz prawie pierwszy tydzien nowego roku za namiwink

pogodowo,bardzo odwilzowo az do natepnego tygodnia,taka tu zaprognozowalismile

do miasta dzis musze,moze szczescie mnie nieominie i zakupie pantofelki na wiosne.

zycze milego dnia.
                                                  • greis52 Re: * S * T * Y * C * Z * E * N * 2011 07.01.11, 09:51
                                                    pozdrawiam, udanego piątkowego szaleństwa życzę!!!!!
                                                  • kendo Re: * S * T * Y * C * Z * E * N * 2011 07.01.11, 10:22
                                                    *Greis,
                                                    "szalenstwo"jest zaplanowane,
                                                    kazalam kobiecie zostawic do dzis pantofelki,oba przymierze z cienutka"stopka",a ze sa "zdrowotne/ecco" i wygladaja "kobieco" postanowilam zakupicwink,
                                                    nie wszystkie mdele z ecco butow wygladaja "powabnie"wink
                                                  • jaga_22 Re: * S * T * Y * C * Z * E * N * 2011 07.01.11, 11:04
                                                    http://s18.rimg.info/4948b8ba993451fefac57405f3efc78b.gif

Witam i życzę Kenduś udanego zakupu pantofelków.Dla mnie butki znaleźć żeby były wygodne i jeszcze ładne ,to marzenie ściętej głowy.big_grin
                                                  • kendo Re: * S * T * Y * C * Z * E * N * 2011 07.01.11, 11:36
                                                    cos mi niechce wpisow wysylacsad

dzieki Jagus,
                                                    pochwale sie pozniej,jak zakupilam po dokladnej przymiarce,

zycze udanego dnia.
                                                  • iryska2604 Re: * S * T * Y * C * Z * E * N * 2011 07.01.11, 19:41
                                                    Zrób im fotkę bo aż jestem ciekawa.Mam bzika na punkcie butów,musiałabym cos postanowić i zrobic porzadek w swoich bo nazbierałam niezłą kolekcję,niektórych wcale nie ubierałam...
                                                  • kendo Re: * S * T * Y * C * Z * E * N * 2011 07.01.11, 20:25
                                                    witaj Irysko...
                                                    taaaaaaaaaaa...fotki nie bedzie,po przymierzeniu dwoch butow,okazalo sie,ze w lewym jakos dziwnie pieta niemal 0,4 milimertra odstawala,dala mi wkladke pod palce,oczywiscie stopa przesunela sie prawidlowo do piety,ale czulo sie niekomfortowo,bo prawa noga jakby dluzsza sie wydawalawink
                                                    tak mi szkoda,bo fajniusie.....ale zrobie zdjecie sportowych,co tez ecco zakupilam,na razie zapomniane u siostry leza,,,,sadzapomnialam je dzis zabrac a samochodem bylamsad

milego wiecczorowania zycze.

acha,straszna mgla tutaj,samochody na niektorych odcinkach jechali tylko 30 km/godz a ja za nimi sie "ciaglam"wink
                                                  • kendo Re: * S * T * Y * C * Z * E * N * 2011 08.01.11, 10:00
                                                    deszczy od wczorajszego wieczorasad

witajcie Zalogo

no,nie narzekam,do takiej pogody zima przyzwyczajona jestem,bo wiekszosc ich byla wlasnie taka.
                                                    na razie na plusie,przy ziemi marznie deszczydlo,
                                                    wiec wiecie,jaka slizgawka jest na drogach,
                                                    siedze sobie zatem w domciu,dopiero jutro wieczorkiem z niego wybywamsmile

zycze milego weekendu.
                                                  • greis52 Re: * S * T * Y * C * Z * E * N * 2011 08.01.11, 11:36
                                                    chyba zadeszczyło na całej połacismile
                                                    udanego weekendu życzę!
                                                  • kendo Re: * S * T * Y * C * Z * E * N * 2011 08.01.11, 11:43
                                                    *Greis
                                                    na spacerach prosze uwazac na S L I Z G A W K I

dobrze,ze nie musze z domu...
                                                    ale dla zdrowia i paszczydla wrto by bylo pobyc na dworzewink
                                                  • jaga_22 Re: * S * T * Y * C * Z * E * N * 2011 08.01.11, 13:11
                                                    Witam,u mnie nie pada,jest na plusie.Mimo,że niebo zachmurzone,to słonko lekko się przebija i jest widno.

Córka wczoraj kupiła sobie na wyprzedaży kozaczki za 540zł w Ecco,które
                                                    kosztowały 680zł.
                                                    Kupiła sobie buty na zimę za 400zł.miały być nieprzemakalne,a tymczasem odchodzi podeszwa,chyba je zareklamuje.
                                                  • kendo Re: * S * T * Y * C * Z * E * N * 2011 08.01.11, 15:28
                                                    witaj Jago

ojeja,szkoda butow a i cena byla wysoka,
                                                    czym predzej bym reklamowala

ecco firma super dla stop....juz mowilam siostrze,ze "powychadzam" te buty co mam i nastepne bede kupwac wlasnie z tej firmy,
                                                    oby byly tylko rowne na wysokosc/szerokosci/ jako parawink
                                                  • kendo Re: * S * T * Y * C * Z * E * N * 2011 09.01.11, 10:45
                                                    witam niedzielnie,
                                                    pochmurno i mzawkowo,
                                                    sniegu ubywa przy +3 stopniach i nawet mgliscie,

zreszta z zapisywania wrozby pogodowej,
                                                    wyszlo,ze styczen bedzie pochmurny i "mokry"

zycze milego odpoczynku.
                                                  • greis52 Re: * S * T * Y * C * Z * E * N * 2011 09.01.11, 11:26
                                                    niech Wam się niedzieli smile zdrowo i wesoło!
                                                  • jaga_22 Re: * S * T * Y * C * Z * E * N * 2011 09.01.11, 11:37
                                                    Kendo mam podobną pogodę do Twojej,a tak było z rana.

https://lh3.ggpht.com/_BfL512MhL3o/TSlw06Kq2PI/AAAAAAAAYB8/hudzC_f2hqU/s640/DSCN2235.JPG
                                                  • jaga_22 Re: * S * T * Y * C * Z * E * N * 2011 10.01.11, 10:17
                                                    Witam,dzisiaj u mnie dżdżysto.
                                                    U niektórych pracowity poniedziałek.
                                                    http://s15.rimg.info/085d8b5ef42519d9212468dc4ede96bb.gif
    • mala200333 Re: * S * T * Y * C * Z * E * N * 2011 10.01.11, 15:30
      https://img291.imageshack.us/img291/5594/010aub.jpg

Poludnie Stanow...dzisiaj.
      • iryska2604 Re: * S * T * Y * C * Z * E * N * 2011 10.01.11, 20:02
        U mnie prawie juz nie ma sniegu,świat sie zrobił troszkę bury.Dziwnie wyglądaja placki normalnie zielonej trawy co wylazły spod sniegu.
        • jaga_22 Re: * S * T * Y * C * Z * E * N * 2011 11.01.11, 10:26
          Witajcie.
          Jest około zera,drogi pewnie śliskie.

Miłego dniasmile))

https://media.superpimper.com/graphics/Good_Morning/good-morning-164.gif
          • greis52 Re: * S * T * Y * C * Z * E * N * 2011 11.01.11, 15:56
            pozdrawiam i udanego mijającego tygodnia życzę
            • jaga_22 Re: * S * T * Y * C * Z * E * N * 2011 11.01.11, 18:57
              Greis przecież dopiero tydzień się zaczął,ale pędzi to fakt,bo jutro już środek.smile
              Miłego wieczoru http://s18.rimg.info/a32444805fb06c16f3ad861526198b0c.gif
              • jaga_22 Re: * S * T * Y * C * Z * E * N * 2011 12.01.11, 12:58
                http://s17.rimg.info/311f0a62368efec62d0706ea9547e9fc.gif

Jest tu kto???
                • iryska2604 Re: * S * T * Y * C * Z * E * N * 2011 12.01.11, 19:17
                  Cicho wszędzie,głucho wszędzie...
                  • greis52 Re: * S * T * Y * C * Z * E * N * 2011 13.01.11, 09:30
                    pozdrawiam wiosenniesmile
                    zbliżamy sie do weekendu
                    z czego sie niezmiernie ciesze!!!!!
                    • jaga_22 Re: * S * T * Y * C * Z * E * N * 2011 13.01.11, 10:28
                      Dzień dobry Wszystkimhttp://s16.rimg.info/c7910abc6c0de7072cdddb1a8f0989bc.gif

https://zdjecia.nurka.pl/images/id.joe.pl-sub-images-pictures-a4e4d10da36b1c834039222cce05a31c-th2.gif
                      • jaga_22 Re: * S * T * Y * C * Z * E * N * 2011 14.01.11, 11:17
                        http://s16.rimg.info/a8b9b11a8609fe1a613f120a2fae239b.gif

Hej...jest tu ktoooo???
                        • greis52 i piatek:):) 14.01.11, 14:10
                          udanego weekendowania!
                          • iryska2604 Re: i piatek:):) 14.01.11, 16:49
                            Zapowiedział sie mój młodszy - z nowa dziewczyną.Ciekawe...
                            • kendo Re: i piatek:):) 14.01.11, 17:34
                              witajcie,
                              tez sie ciesze,ze to juz piatekwink
                              dlugo mi sie tym razem to wszystko wydawalowink

najwazniejsze ze juz u siebie do "normalnosci czlek stanie"
                              w miescie tam gdzie snieg wywieziony to czarno,dzis noca zasypalo na bialo,
                              a tu u mnie bialusienko wkolo,
                              Malenka zdziwiona pewnie rankiem byla,kiedy zobaczyla tyle snieguwink
                              zapowiedzieli,ze do nastepnego piatku bedzi e na +,wiec zacznie powoli snieg topniec.

milego wieczoru zycze.
                              • kendo Re: i sobota:):) 15.01.11, 08:35
                                wraca moja siostra z kraju,zaraz na dworzec jade,nie dobrnela by z kufrem do domu,bo znowu przeciez nasniegowalowink

pozatem w swiecie tylko nieszczescia sie dziejasad
                                dostalam wiadomosc od "pracodawcy" ile wyplaty bede dostawac w tym rokusad
                                jednym slowem....oby gorzej nie bylo
                                a Wam milego odpoczynku zycze.
                                • greis52 Re: i sobota:):) 15.01.11, 08:56
                                  a u mnie wiosna, mokro i ciepłosmile
                                  roślinki zaczynają głupieć...
                                  udanego dnia i samych dobrych wieści zyczę!
                                  • kendo Re: i sobota:):) 15.01.11, 08:59
                                    witaj Greis,
                                    na zielone spod sniegu roslinki chyba do marca bede oczekiwac,
                                    zmeczyla mnie juz ta zimasad

zycze samych milych chwil.
                                    • greis52 Re: i sobota:):) 15.01.11, 09:07
                                      widzialam wczoraj jak z ziemi wyłażąsmile
                                      kwitnące kwiatki to chyba były bratki
                                      no i jak mi się zrymowałosmile
                                      i wzajemnie z tymi chwilami...
                                      • jaga_22 Re: i sobota:):) 15.01.11, 14:01
                                        Witam dziewczynybig_grin
                                        Wolałabym już śnieg,jest mokro i ciemno,nie lubię zimą jesieni.wink
                                        http://s5.rimg.info/a2ea26b0cf5cbd9d8527a42134eac032.gif
                                        • kendo Re: i sobota:):) 15.01.11, 15:13
                                          witaj Jago,
                                          no ja juz niechce zimy ze skrzypiacym sniegiem pod obcasem,
                                          wole swiatla zapalic na ponurosc dnia niz marznac w stopy/snieg odsniezac/brac autobus do miasta,bo pod goreczke do glownej drogi ryzyko,ze niepodjechalabymwink,ostani stopien odsniezania przez komunesad

*Greis,
                                          piszesz bratki??
                                          pomyslalam w pierwszej chwili o sniezyczkach,
                                          moje obecnie pod metrowa warstwa sniegu na raziewink

zycze milego popoludnia.
                                          • kendo Re:witam styczniowo 16.01.11, 09:41
                                            i na plusie seks (6)stopni,
                                            cala noc padalo,
                                            snieg sie kurczy i moze dobrze,strasznie slisko,bo nieodgarniete na ulicy,

a tak pozatem na luzie dzien postanowilam przebycwink
                                            czego i Wam zycze.
                                            • jaga_22 Re:witam styczniowo 16.01.11, 11:51
                                              Witam niedzielnie.Trochę jaśniej i nie pada,to już coś.wink
                                              https://zdjecia.nurka.pl/images/i47.tinypic.com-30jld1k.jpg
                                              • greis52 Re:witam styczniowo 16.01.11, 19:45
                                                i po niedzieli...
                                                został jeszcze krótki wieczór
                                                i niech Wam mija spokojne
                                                pozdrawiam!!!!
                                                • jaga_22 Re:witam styczniowo 16.01.11, 20:11
                                                  Niedziela przelaciała migiem.wink
                                                  Za dużo ich wyprodukowali.big_grin
                                                  • kendo Re:witam styczniowo 17.01.11, 09:43
                                                    juz polowa stycznia"ucieklo"
                                                    luty tylko 28 dni....
                                                    tylko patrzec,jak roczek zleciwink

tu na +,
                                                    bez opadow wszelakich,jedynie noca cos ma "przeleciec"wink

milego dnia zycze.
                                                  • jaga_22 Re:witam styczniowo 17.01.11, 10:09
                                                    Roczek,to niech się nie śpieszy,ale ,że luty ma 28 dni,to bardzo fajnie,szybko naskoczy marzec.

https://i-love-cartoons.com/snags/clipart/Sesame-Street/characters/Elmo-heart.jpg
                                                  • greis52 Re:witam styczniowo 17.01.11, 20:06
                                                    i wolno bez pospiechu minął ten nielubiany poniedziałeksmile
                                                    to miłego wieczoru i udanego wtorku życzę!
                                                  • kendo Re:witam styczniowo 17.01.11, 20:28
                                                    tez dzeiwczatka i nieobecnym
                                                    zycze milego wieczoru,
                                                    a wtorku pozycze jutro,chyba sie obudzewinkale nich tam,miejcie sobie tez i mily wtorekwink

zmykam w telewizorni cos poogladacsmile
                                                  • jaga_22 Re:witam styczniowo 17.01.11, 21:43
                                                    No to do jutra dziewczęta...dobranoc http://s.rimg.info/24d7eedbd2e993f415239f72df1e282d.gif
                                                  • kendo Re:witam styczniowo 18.01.11, 09:31
                                                    smile))))))))))))))
                                                    jakos barankow nie liczylam,
                                                    telewizornia mnie uspilawink

milego dnia zycze.
                                                  • jaga_22 Re:witam styczniowo 18.01.11, 10:28
                                                    Już się cieszyłam na słoneczko,ale już go nie widać.uncertain

To Twój Kenduś Boby,tylko jakieś kropki dostał.big_grin

http://s9.rimg.info/9c0dba1a003d06234b92496fca009eac.gif
                                                  • kendo Re:witam styczniowo 18.01.11, 10:34
                                                    *Jago,
                                                    super Bobby kropkowanysmile
                                                    mielismy kiedys taka w kropki dalmatynke Jessi

tu tez jakos slonce nie moze sie zdecydowac na ciagle swiecenie,
                                                    jakies chmurzyska je przeslania od czasu do czasu,
                                                    zaraz lece na spacerek,
                                                    a pozniej bliny bede smazyc bom zarobnilasmile

miej sobie mily dzien Jagus,
                                                    i reszta zalogi rowniez.
                                                  • iryska2604 Re:witam styczniowo 18.01.11, 12:09
                                                    U mnie dzis nie swieci,ale jest ciepło i dobrze bo ja tym razem nie spodziewałam sie ze zostane na pare dni.Jak w niedziele jechałam to było wiosennie i nie wziełam ciepłej kurtki ale ubrałam poncho(co prawda wełniane) i mam nadzieje ze do końca tygodnia tak bedzie.
                                                  • kendo Re:witam styczniowo 18.01.11, 13:01
                                                    *Irysko,
                                                    Ty modystkowink
                                                    to ponczo,co zdjecie podeslas mi?super w nim wygladasz,

zycze milego pobytu tam gdzie jestes wraz z cieplem.
                                                  • jaga_22 Re:witam styczniowo 18.01.11, 13:56
                                                    Podsyłam słoneczko.http://s13.rimg.info/a5553a9d38f6200b2c054cd299e3888f.gif

Bardzo brzydko za oknem,a okno jeszcze brzydsze,chyba wezmę i go umyję.wink
                                                  • kendo Re:witam styczniowo 19.01.11, 09:44
                                                    Jagus,
                                                    daj spokuj oknu,przecie zaraz i tak deszczydlo go zachlapiewink
                                                    wiem,wiem,jak to irytuje,
                                                    ja poczekam jeszcze zdziebko ze swoim myciemsmile

tez pochmurnie ale na +

milego dnia zycze.
                                                  • jaga_22 Re:witam styczniowo 19.01.11, 10:19
                                                    Nie umyłam,ale drażnią mnie,może tylko przetrę na sucho.wink
                                                    http://s10.rimg.info/6389e607837c0481e651889c907acf0f.gif
                                                  • kendo Re:witam styczniowo 19.01.11, 10:26
                                                    ja oposcilam zaluzjewink
                                                    ale moze umyje tez chociazby te w kuchni poplutewink,dzis mi sie nic niechce,wiec czekam na przyplyw checiwink
                                                  • jaga_22 Re:witam styczniowo 19.01.11, 11:36
                                                    Też czekam na chęci,a na razie piję kawę z czekoladką,może pomoże.http://s15.rimg.info/f9ec7c3bb7c7c8e617bab5a9cb45b0ac.gif
                                                  • kendo Re:witam styczniowo 19.01.11, 12:01
                                                    kawcie juz zaliczylam,
                                                    czekam na obiad,
                                                    nie jadam juz lunchy,(no czasami)bo waga za szybko w gore szlawink
                                                    czekoladke na basen zabieram i po plywaniu razem z bananem zjemwink
                                                    mowia,ze wlasnie dobrze zjesc cis po fizycznym wysilku.
                                                  • iryska2604 Re:witam styczniowo 19.01.11, 13:03
                                                    Wiecie jaki u mnie dzis snieg walił? Płatki tak wielkie jak piąstka dziecka! Nasze dziewczynki troszke się pochorowały - własnie synowa pojechała z nimi do lekarki a jeździ prywatnie bo w przychodni zaraz na byle co ładują antybiotyk.Potem sie dziwic ze dzieci są mało odporne.No a ja do piątku tu będę.
                                                  • kendo Re:witam styczniowo 19.01.11, 13:19
                                                    witaj Irysko,
                                                    pewnie dzieciom obiadek szykujesz,taki "odpornosciowy"na chorobywink
                                                    jem go obecniewink

czyli na dolnym slasku sypie sniegiem,u Fleur tezsad
                                                    oby tu go juz nie bylo,
                                                    lod niemal stopnial caly z podjazdu samochodowego...drogi tez wolne od slizgawki,

zycze milego pobytu i zabawy z wnuczkamismile
                                                  • jaga_22 Re:witam styczniowo 20.01.11, 09:44
                                                    Dzień dobry dziewczęta.big_grinbig_grin
                                                    Coś mokrego leci z nieba.Poranek był dość ładny.

https://lh4.ggpht.com/_BfL512MhL3o/TTfgbNbsloI/AAAAAAAAYEY/6Dtti33Vixs/s640/DSCN2265.JPG
                                                  • jaga_22 Re:witam styczniowo 21.01.11, 09:04
                                                    Witam...prawie zimowo.http://s6.rimg.info/7c365c68aeb7c05323f631105a229edf.gif
                                                  • greis52 Re:witam styczniowo 21.01.11, 09:22
                                                    co tam pogodasmile najwazniejsze ze piateksmilesmile
                                                    przez dwa dni bede sie lenić
                                                    a Wam zyczę spokoju i pogodnych dni...
                                                  • jaga_22 Re:witam styczniowo 21.01.11, 14:43
                                                    I wzajemnie Greis,może Kendo dołączy przed niedzielą,chwilowo ma kłopoty z kompem.
                                                  • kendo Re:witam styczniowo/wieczorowo 21.01.11, 19:07
                                                    tutaj przez dwa dni piekne slonce,
                                                    wczoraj chate "przewrocilam do gory nogami",czyli "male sprzatako ze slubnym odstawili"
                                                    dzis po slonku pochodzilam z "-", bardzo przyjemnie bylo.

zycze milego weekendowania/wieczoru na dziswink
                                                  • jaga_22 Re:witam styczniowo/wieczorowo 21.01.11, 21:34
                                                    Dobry wieczór i miłego oglądania .smile)
                                                  • kendo Re:witam styczniowo 22.01.11, 10:51
                                                    bardzo slonecznie,
                                                    az musialam zaluzje z "ukosa ustawic"wink
                                                    na + oczywiscie z 1 stopniem,
                                                    tak mysle,ze w planie aktywnosci fizycznej,
                                                    moglabym do sklepu porowerkowac po jakies owoce,niemam totalnie zadnego "zywego" tylko mrozone i suszonewink

zycze przemilego odpoczynku.
                                                  • jaga_22 Re:witam styczniowo 22.01.11, 11:05
                                                    Witam,u mnie na zerze i dość widno,oooo ....mężuś mi przyniósł mandarnki 2.big_grin
                                                    ale teraz jeszcze nie zjem,dopiero na drugie śniadanie i dołożę bananka.
                                                    Idę wreszcie coś zrobić,bo zaraz przyjadą dzieci z wnusią.smile)
                                                  • kendo Re:witam styczniowo 22.01.11, 11:27
                                                    Jagus,
                                                    ale bedziesz miec mily dzionek dzisiaj,
                                                    "baw sie i ciesz sie wnusiasmile
                                                    oczywiscie przelylam moc usciskow dla Wnusismile

banan jede z owocow neutralny by laczyc go z innymi owocoami,jego "kwasy" nie koliduja negatywnie z innymi owocami.
                                                  • iryska2604 Re:witam styczniowo 22.01.11, 19:53
                                                    Wróciłam do domu -i miałam pracowitą sobotę.Nie było mnie cały tydzień to wyobraźcie sobie...Zastrzyki pomogły jak umarłemu kadzidło,bark i reka dalej daje znac o sobie.
                                                  • kendo Re:witam styczniowo 23.01.11, 09:58
                                                    o jeja Irysko,
                                                    to moze jakies lekkie masaze by pomogly?
                                                    czy jakies cieple "okrycie" w tym punkcie?
                                                    jak zes sobie doprawila ten bark?,

a pozatem to mamy -4 stopnie,
                                                    slonce niewie co ma dzis robicwink

zycze udanego wypoczynku

acha..Jaga,
                                                    jak Martynka wczoraj sie "spisala"?
                                                  • jaga_22 Re:witam styczniowo 23.01.11, 11:18
                                                    Witam niedzielnie i prawie słonecznie.http://s3.rimg.info/6f0c39316e4724bf583cd80cf8945aa8.gif

W nocy trochę śnieżku napadało.
                                                    Martynka wszędobylska,a i humorki zaczyna mieć,bardzo protestuje,jak coś nie po jej myśli.wink
                                                  • kendo Re:witam styczniowo 23.01.11, 11:55
                                                    oooooooowink?
                                                    Jagus,
                                                    jak to maluszki,probuja co im wolno "na calosc"wink

miej sobie mily dzionek
                                                  • iryska2604 Re:witam styczniowo 23.01.11, 15:51
                                                    Ponuro dzis u mnie.Zaraz sobie włączę pasjansa albo posłucham muzyki - potem ksiazka i jakos ta niedziela zleci.
                                                    Mój maluch co prawda pyta - babciu,mogę?- ale wiadomo ze i tak napsoci.Duzo juz mówi i zna mnóstwo piosenek ,ciagnie mnie do komputera i mówi" babcia łąć Zuzię" (taka piosenka) albo tubisie.Pocieszna!
                                                  • jaga_22 Re:witam styczniowo 24.01.11, 09:54

Witam zimowo,tak lubię,mrozik -4 i śnieżek prószy.http://s19.rimg.info/25a4bcb5d83458093013475eda4ac823.gif
                                                  • kendo Re:witam styczniowo 24.01.11, 11:10
                                                    *Irysko,
                                                    o,jak lubie jak takie maluszki szczebiocza,a przy muzyce "pupciami" kreca i nad podziw w takt calkowitysmile

tutaj troszke przypudrowalo,=prwie na +1 stopnia
                                                    wybieram sie dzis do miasta,dawno nie bylamwink
                                                    a jutro na "sluzbe"z rana mi nagle "wypadlo",wieczorkiem bede juz w domu

zycze milego poczatku tygodniasmile
                                                  • henryk245 Re:witam styczniowo 25.01.11, 10:18
                                                    Undercover photography to be illegal?

Photographing people without their permission in "private" areas should be illegal, says the Swedish Government, which is to suggest a new law banning photos being taken of people in their houses and in gym changing rooms, for example.

szwecja kraj zakazow i roznych ograniczen
                                                    przybedzie nam jeszcze jeden
                                                    "remmis" w parlamecie to prawie pewnik
                                                    ze przejdzie w glosowaniu

niema u nas dyskusji na miare Tusk Kaczynski
                                                    wiec parlametarzysci sie nudza,a gdy dzieci i
                                                    parlametarzysci sie nudza - wszystkiego mozna sie spodziewac.

Pzdr.
                                                  • henryk245 Re:witam styczniowo 25.01.11, 10:19
                                                    do poprzedniego wpisu

sverigesradio.se/diverse/appdata/isidor/images/news_images/83/1484845_520_292.jpg
                                                  • jaga_22 Re:witam styczniowo 25.01.11, 11:02
                                                    O kurcze Henryku,już myślałam,że w ogóle aparat będzie zakazany.wink
                                                    Jak ktoś wejdzie na twoją prywatną posiadłość,to myślę,że powinien się najpierw spytać,czy może sobie popstrykać.
                                                    A po co robić zdjęcia na siłowni i to jeszcze w przebieralni wink chyba słusznie???
                                                  • jaga_22 Re:witam styczniowo 25.01.11, 11:04
                                                    http://s9.rimg.info/f91dcfbd7a81746a2562819b425fbb26.gif

Zapomniałam się przywitać,pogoda taka jak wczoraj -4 i drobna kaszka leci.smile
                                                  • jaga_22 Re:witam styczniowo 26.01.11, 09:20
                                                    Witam i czekam na relacje Kenduś,co Ci się przydażyło
                                                    i czy wszystko jest w porządku .http://s14.rimg.info/ec90069e131528075dddd6b05355f84f.gif
                                                  • greis52 Re:witam styczniowo 26.01.11, 10:25
                                                    pozdrawiam!
                                                    i życzę dnia bez przykrych niespodzianek
                                                    niech wszystko będzie u Was w porządku...
                                                  • kendo Re:witam styczniowo 26.01.11, 11:13
                                                    i jestem ponownie w rzeczywistosciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiwink
                                                    odespalam "oczadzenie " tabletka alergiczna,
                                                    opisze wam w watku o alergiachsmile

pozatem na - ,snieg noca popadalwink

zycze milego dnia.
                                                  • greis52 Re:witam styczniowo 27.01.11, 09:59
                                                    kończy nam się ten tasiemcowy styczeń,
                                                    luty będzie krótszysmilesmile
                                                    spokojnych ostatnich dni stycznia życzę!!!!!!
                                                  • jaga_22 Re:witam styczniowo 27.01.11, 10:12
                                                    Wyjątkowo styczeń szybko zleciał,a to pewnie dlatego,że nie dał nam popalić.big_grin
                                                    Wiosna coraz bliżej.http://s.rimg.info/3bdbbe5fb8eeff7783e8f0fa6f337889.gif
                                                  • kendo Re:witam styczniowo 27.01.11, 11:33
                                                    faktycznie jakos mi tez szybko on ucieklwink

dzis -6 stopni,
                                                    cudnie slonce swieci i nawet dobre wiesci,
                                                    daja mi dobra cene za moje autko i moze kupie sobie nowewink
                                                    a wczoraj jeszcze o polowe mniej dawali,jako prywatni kupcy co pod wieczor dzwoniliwink

zycze milego dnia.
                                                  • iryska2604 Re:witam styczniowo 27.01.11, 11:48
                                                    Dziewczynki,wrócę jak sie wychoruję bo mi sie nawet pisac nie chce.
                                                  • jaga_22 Re:witam styczniowo 27.01.11, 11:53
                                                    Ojej Irysko idź do łóżeczka.Chyba coś powinnaś brać na uodpornienie organizmu.
                                                    Kuruj się a skutecznie.kiss
                                                  • iryska2604 Re:witam styczniowo 27.01.11, 17:52
                                                    Trzeba będzie.Złapałam chyba cos chodzac na zastrzyki.Czuję sie jakby po mnie przejechał walec drogowy.
                                                  • kendo Re:witam styczniowo 27.01.11, 17:54
                                                    o jeja Irysko,
                                                    a ratuj sie czym mozesz,
                                                    cos dziwnie sie czepiaja ciebie chorobska...
                                                    a kysz z nimi....
                                                    zycze zdrowka.
                                                  • kendo Re:witam styczniowo 28.01.11, 10:56
                                                    jakos pochmurnie sie zrobilosad

dzis plany odwiedzin dalszych firm samochodowych,
                                                    bo zakup w dalszym ciagu jest w planie,
                                                    wczoraj niemal kontrakt kupna na Peougota podpisalam,
                                                    pancio akurat zadzwonil i polecil do sprawdzenia cos innego i dzis wlasnie jade na umowiony czas
                                                    bo nawet podoba mi sie Renault

milego dnia zycze. Sport Tourer
                                                  • jaga_22 Re:witam styczniowo 28.01.11, 11:50
                                                    No to życzę trafnego zakupu Kendo.
                                                    U mnie też pochmurno i -4.Można powiedzieć,że zima nie jest na razie uciążliwa.
                                                    Marzę już o kwiatuszkach.

http://s8.rimg.info/6f7387f3f76c55fff082b7d8ab06fe5c.gif
                                                  • kendo Re:witam styczniowo 28.01.11, 20:26
                                                    *Jagus,
                                                    dobrze,ze dziecie wzielam dzisiaj,
                                                    pomoglo duzo i kontrakt zakupu podpisalam,czekam do maja na dostawe...beda produkowacwink
                                                    slowo daje,az mi szczeka opadala,ze musze czekac az do majawink

mielego wieczoru zycze.
                                                  • jaga_22 Re:witam styczniowo 28.01.11, 21:52
                                                    No...jak się ma takie wymagania,to trzeba poczekać,za to później będziesz zadowolona.big_grin
                                                    Wpadłam na chwilkę i lecę wiesz gdzie.big_grin
                                                  • jaga_22 Re:witam styczniowo 29.01.11, 09:28
                                                    Witam,witam ...lubię sobotę.big_grin
                                                    https://web1.freemobo.com/UserContent/145747/image/24ydzien%20%20dobry%20%20na%20%20chomika.gif
                                                  • kendo Re:witam styczniowo 29.01.11, 10:24
                                                    tez witam
                                                    i niewiem czy bede lubiec soboty w przyszlosci,
                                                    dzis po moja "perelke" maja przyjechac,
                                                    w oku lezka mi sie kreci,
                                                    juz wszystko przygotowane do "zdania"wink,sad,
                                                    moglabym poczekac ze sprzedaza przynajmniej do kwietnia,
                                                    ale tu przepisy sprzedawanych aut sie szybko zmieniaja i moglabym bardzo duzo stracic,sprzedajac prywatnie czy do jakiegos bulogu,

milego dnia zycze
                                                  • jaga_22 Re:witam styczniowo 29.01.11, 10:38
                                                    Ja tak miałam dawno temu jak sprzedawaliśmy czerwonego garbusa,jeszcze do tej pory czule go wspominam,a inne w ogóle.wink
                                                  • kendo Re:witam styczniowo 29.01.11, 11:50
                                                    oj Jago,
                                                    smutniej i smutniej mi sie robi,
                                                    autko juz czeka......
                                                    mam fajne zdjecie z lotu ptaka zrobione,
                                                    gdzie na podjezdzie stoi moja "perla"
                                                    ma juz pamiatkewink
                                                  • jaga_22 Re:witam styczniowo 30.01.11, 08:58
                                                    Witam serdecznie,miłej niedzieli.http://s5.rimg.info/fb0f154f4021075df3c3385643514b27.gif

https://images2.vefblog.net/vefblog.net/m/y/myrtille/photos_art/2008/07/myrtille121667433341_art.jpg
                                                  • greis52 Re:witam styczniowo 30.01.11, 09:36
                                                    piękne słowno-wzrokowe powitanie,
                                                    Jaguś masz jakiś skarbiec gifówsmile
                                                    również pozdrawiam i niech
                                                    Wam się miło niedzieli....
                                                  • jaga_22 Re:witam styczniowo 30.01.11, 13:46
                                                    Greis,wpisuję w google cokolwiek,tylko trzeba kliknąć na grafikę i masz do woli.

a tu masz emotki

dodatki.net/emotki.php
                                                    gifynaforumanowi.blox.pl/html/1310721,262146,21.html?509373
                                                    forum.vectra-unlimited.pl/misc.php?do=showsmilies
                                                    www.emotka.pl/gify283.php
                                                    emoty.blox.pl/html
                                                  • kendo Re:witam styczniowo 30.01.11, 13:47
                                                    *Jaga
                                                    zawsze odpowiednie zdjecia dolaczy do pory roku
                                                    a to dzisiejsze to cud dla duszy by wzbudzic juz wiosne

tu bardzo sloneczniei na +,

milego odpoczynku zycze.
                                                  • henryk245 Re:witam styczniowo 30.01.11, 17:56
                                                    kendo 30.01.11, 13:47
                                                    "gram milosci ma wieksza wartosc niz tona luksusu"

..hmm , chyba ze ta "tona" luksusu ..w zywej wadze wink
                                                  • jaga_22 Re:witam styczniowo 31.01.11, 09:19
                                                    Witam....miłego poniedziałku.big_grintongue_out

https://s.bravo.pl/download/multimedia/pictures/1012/342373120615441985038866.gif
                                                  • kendo Re:witam styczniowo 31.01.11, 09:43
                                                    o swiecie Jagooooooooooooooooooo
                                                    mam nadzieje ,ze Greis tego niezobaczywink?
                                                    bo nie lubi poniedzialkowwink

zatem wszystkiego dobrego na dzissmile
                                                  • kendo Re:witam styczniowo 31.01.11, 09:44
                                                    henryk245 napisał:

> kendo 30.01.11, 13:47
                                                    > "gram milosci ma wieksza wartosc niz tona luksusu"
                                                    >
                                                    > ..hmm , chyba ze ta "tona" luksusu ..w zywej wadze wink

prawda jakie piekne i madre?smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka