iryska2604 13.05.12, 23:33 Co prawda wirtualnie - ale serdecznie.Nie wyrabiam z czasem ale pozwólcie mi od czasu do czasu wpasc... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lusia_janusia Re: Chciałam was usciskać 14.05.12, 08:37 Witaj IRYSKO Bedzie nam bardzo milo z Twoja obecnoscia, wstep bezplatny, ja rowniez przesylam Ci usciski takie delikatne, bo wiem samam po sobie ze nie lubie mocnych objec. -milego dnia- -Lusia- Odpowiedz Link
kendo Re: Chciałam was usciskać 14.05.12, 09:24 *Irysko o jak ladnie Zaloga Cie przywitala i usciskala, na dowod solidarnosciowy, ze w kazdej chwili masz tu drzwi szeroko otwarte.... " nie musze sie wsydzic za Zaloge, bo ladnie Cie sciskaja," co za nimi tez to samo robie..., steresaj z rozwaga. Odpowiedz Link
kendo Re: Chciałam was usciskać 17.05.12, 15:18 to my z Lusia tez Was dosciskujemy podczas przerwy poobiedniej pracka idzie skladnie. Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: Chciałam was usciskać 17.05.12, 21:18 VISTULANKI I NIE TYLKO To bardzo dziekuje za Wasze wszystkie usciski, a te kroliczki sa najsympatyczniejsze. -Lusia- Odpowiedz Link
slo-onko Re: Chciałam was usciskać 24.05.12, 09:25 I nie tylko, chciałam się przywitać, powitać miłe vistulanki, życzyć dobrego, miłego, słonecznego dnia,a przede wszytskim bardzo podziękować za miłe wpisy dla Greis i dla Irene. Wpisy zobaczyłam dopiero dzisiaj, po tak długim czasie, aż mi wstyd.... Dziękuję i pozdrawiam serdecznie. Kenduś, a do Ciebie poszła odpowiedź na wczorajszą wiadomośc oraz dzisiaj nowości na pocztę yahoo. A. Odpowiedz Link
kendo Re:i ja Ciebie tez sciskam slo 24.05.12, 09:34 juz lece na poczte.... dzieki. miej sobie zdrowo i milo, i wiesz,ze zawsze czekamy tu na Ciebie PA;.. Odpowiedz Link