kendo 02.02.13, 09:18 tu bedziem Ci odpowiadac /zapytywac.... Twoja vistulowa skrytka pocztowa pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kendo Re: iryska 2604 02.02.13, 09:20 dzieki Irysko za siostrzane pozdrowka zaczynam sie zastanawic...dziwnie sie wydaje,by tak od razu sie roschorowala musiala juz chyba podziebiona pojechac...?? Pia ma racje-czy postawili diagnoze?... zycze szybkiego powrotu do zdrowia i niech uwaza na nadmorskie wiatry, maja zwyczaj wszedzie sie wwiewac.... pozdrawiam Was Obie. Odpowiedz Link
iryska2604 Re: iryska 2604 02.02.13, 17:32 Moze i tak ze jakiś wirus drzemał a zmiana klimatu doprawiła. Powiem ci ze byłam przerazona w pewnym momencie.Dziś już na 10 min. wyszła, jest jeszcze oslabiona.Po powrocie do domu musi się koniecznie przeswietlić bo takie osluchowe badanie to trochę mało.No ale ważne ze sie poprawia. Odpowiedz Link
kendo Re: iryska 2604 02.02.13, 18:57 *Irysiu, wcale sie nie dziwie, ta choroba do dlugo leczacych sie zalicza, oslabia organizm goraczka/leki pacjet traci apetyt.. zycze jak najszybcie doberj poprawy dla siostry....i lacze cieple pozdrowienia. Odpowiedz Link
pia.ed Re: iryska 2604 02.02.13, 19:04 I niech siostra nie slucha Grzecha zeby robila dlugie spacery po plazy ... Sama mieszkam nad morzem i w tej chwili przewiewa az do szpiku kosci ... a Dana powinna sie trzymac w cieple ... bo nastepnym razem od zimna moze dostac zapalenia zatok ... Odpowiedz Link
kendo Re: iryska 2604 02.02.13, 19:32 o siecie, to Grzech taka rade radzil???? przecie teraz wieje strasznie na plazach baltyckich.... zdrowiej Dana w ciepelku i koniecznie na przeswietlenie trza,coby dokladnie zobaczyc... Odpowiedz Link
kendo Re: iryska 2604 23.03.13, 08:36 do przodu, cobys Irysko nie "muzeum nie trafila" pozdrawiam cieplutko.... Odpowiedz Link
kendo Re: iryska 2604 28.03.13, 09:03 mam po prawej stronie klawisz Alt Gr,pozniej klawisz z logo windowsa,pozniej z ta kartka i na kocu Ctrl czyli klikam w klawisz z ta kartka narysowana? Odpowiedz Link
kendo Re: odnosnie spotkania 09.06.15, 10:33 zadzwonie wieczoerm do Lusi i spytam jak z jej planami u Mamy dami Ci znac na gazetowa poczte,jak Ci dziala.. Odpowiedz Link
kendo Re: odnosnie spotkania-dzwonilam 09.06.15, 20:08 do Ciebie tez i chyba numer zmienilas,bo odpowiadalo mi,ze -niema takiego numeru- moze na gazetowa mi przyslij to podam Lusi i pogadam z Toba przy okazji.. Odpowiedz Link
kendo Re: sie dodzwonilam 10.06.15, 17:25 dziekuje za chwilke milej rozmowy, numerek juz w kajecik wpisany, wieczorem podzwonie do Lusi i zdam relacje. miejcie sobie mily wieczor ze slubnym i nie zapomnij przekazac urodzinowych zyczen 100lat i bukietu na wysokich obcach Odpowiedz Link
kendo Re: ..zeby kuzka nie kakal... 12.06.15, 20:19 *Irysko, zaraz przedzwonie i przekaze wiesci o "nozce" beda inne razy tez,wiec nie smuc sie... Odpowiedz Link
kendo ..zeby kuzka nie skakala... 13.06.15, 09:45 Lusia i ja zyczymy szybkiego powrotu nozki do zdrowia, jednoczesnie Lusia zapewnia, ze bedzie na pewno nie jedno jeszcze spotkanie.. pozdrawiamy ze szwedzkim ciepelkiem Odpowiedz Link
iryska2604 Re: ..zeby kuzka nie skakala... 13.06.15, 12:11 Dziękuję za m iłe słowa. Aż mnie skręca ze złości, tak sie załatwić!!! Odpowiedz Link
kendo Re: ..zeby kuzka nie skakala... 14.06.15, 10:30 widocznie tak musialo byc, nigdy nie wiemy co "los ma dla nas za niespodzianki" wracaj do zdrowka Odpowiedz Link
kendo Re: wyjazd?? 13.08.15, 19:12 na razie nic nie planujemy, damy znac,jak bedzie aktualne. pozdrawiam cieplutko i na nozke w dalszym ciagu uwazaj. Odpowiedz Link
kendo Re: wyjazd?? / zamek 13.10.16, 09:53 dziekuje za pamiec,dobra Kobieto z wielka radoscia obejzalam, zreszta z kolezanka,zawsze robimy pre spacerow w tamta strone,jak jestem u Mamy bede znowu az do polowy pazdziernika, jak jestescie przy ochocie to mozemy sie spotkac kiedys,jak bede miec czas miedzy obowiazkami pozdrawiam cieplutko Odpowiedz Link
kendo Re: wyjazd?? / zamek 13.10.16, 09:54 kendo napisała: > dziekuje za pamiec,dobra Kobieto > z wielka radoscia obejzalam, > zreszta z kolezanka,zawsze robimy pre spacerow w tamta strone,jak jestem u Mamy > > bede znowu az do polowy grudnia,(pomylilam miesiace poprzednio) > jak jestescie przy ochocie to mozemy sie spotkac kiedys,jak bede miec czas mied > zy obowiazkami > pozdrawiam cieplutko Odpowiedz Link