slo-onko 04.05.15, 11:30 kiedy włożę sandały. już bym chciała, by stopa po zakrytych butach mogla oddychać i to na bosaka. wkładam co prawda baleriny na gole stopy keidy wychodzę z psem,ale to jeszcze za mało. czujecie podobnie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kendo Re: nie mogę się doczekać.... 04.05.15, 11:49 Sloo tu jeszcze za zimno na baleriny, nalozylam i zmarzlam w stopy,czego nie zrobilam w kraju,bo ostani tydzien w nich chodzilam.. mam podobnie, stopy dopominaja sie juz innego obuwia. Odpowiedz Link
slo-miana Re: nie mogę się doczekać.... 04.05.15, 11:54 jeśli jutro dopisze tepetratura powietzra taka jaka zapowiadają w stacjach pogody to spokojnie można wlozyc bose stopy w buty. jeśli dalej będzie cieplo to szybko sypna się bose stopki u kobiet,bedzie to widać na ulicach. czasami już spotykałam takie panie,ktore nie ubieraly nic procz bucików. Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: nie mogę się doczekać.... 04.05.15, 11:55 *SLO, *Kendo, ja tez juz pragne sloneczka i ciepla, ale cos mi sie wydaje, ze moje wyliczenia przewiduja wiecej deszczowych dni w maju. A takie sandalki czekaj na mnie jeszce w orginalnym kartonie. Odpowiedz Link
slo-miana Re: nie mogę się doczekać.... 04.05.15, 13:04 wyszłam zalatwic sprawy w administracji,a ze budynek stoi vis a vis mojego to rzecz jasna,ze trzeba cos na siebie ubrać. ubrałam się w cienka kurtke, a już było widać jak ludziska chodzi z krótkim rękawem. cieplo nie powiem,wiatr cieply,ale jednak wieje,chyba bylabym przezorna z tym krótkim rękawem. musze się pilnować,bo infekcje imaja się raz po raz,eh ten SKS druga (gorsza) wersja Odpowiedz Link
kendo Re: nie mogę się doczekać.... 04.05.15, 13:23 *Lusia no sliczne te butki letnie sobie kupilas, teraz nie widzialysmy takowych po miescie?? hmmmmmmm sloo, masz racje,ze nie ma co wariowac z letnimi ciszkami jeszcze, bo obecne przeziebienie trudno bedzie wyleczyc.masz racje trzymaj sie cieplutko Odpowiedz Link
slo-miana Re: nie mogę się doczekać.... 04.05.15, 14:48 bardzo oryginalne butki Lusia. a ja kupiłam sobie druga pare tych samych co w ubiegłym roku. w ub. roku udało mi się kupic na wyprzedaży zolte, w tym roku wzielam na zapas,bo cena była rewelacyjny,a buty PRZEWYGODNE, miękkie, z grubsza podeszwa, ktory fajnie amortyzuje stope, skorka mieciutka, nozka jak w masełku. fason dopasowany do spodni 7/8 i spodniczek . Odpowiedz Link
maria88 Re: nie mogę się doczekać.... 04.05.15, 21:17 Tez mi się podobają ,tylko przy haluksach to chyba trzeba nosic wkladkę żeby się nie powiększał. Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: nie mogę się doczekać.... 04.05.15, 22:30 SLO-miana, przyjmne saldalety, ale jak na moj kregoslup to chyba troche za wysokie. Jak bylam mlodsza to w takich chodzilam, nawet kozaki na zime mialam z tak podeszwa, i byly cieple. *maria88, ale jak nosic taka wkladke do takich sandalkow, to sie rozepchaja i beda dziwnie wygladac.? Odpowiedz Link
kendo Re: nie mogę się doczekać.... 05.05.15, 09:58 kolor na lato super, pasowac bedzie do wszystkiego, obcas tez na moje nogi zdziebko za wysoki, ale dla Sloo,to pasuje,bo duzo jeszcze ma czasu by narzekac jak my na wiek z kregoslupem.. Odpowiedz Link
slo-miana buty na halluxy 05.05.15, 10:12 dziewczyny zapewniam WAs,ze ten model nie jest dokuczliwy halluxom, bo ma bardzo bardzo miekka skorka. sama cierpie na halluxy wiec wiem co to znaczy. poza tym butki maja platforemkę 1 cm,ktora niweluje wysokość koturny,ktora jest mieciutka jak mało,no może przesadzam,ze jak maslo,ale jest mega wygoda w chodzeniu. dawno nie miałam tak wygodnych butow,dlatego polakomilam się na drugie sprawdzone,tak samo wygodne choćby na zapas na anstepne lata. bo mega wygodne buty nie latwa sztuka do kupienia. Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: buty na halluxy 05.05.15, 10:14 *SLO-miana, masz racje, kazdy czuje inna wygode, i wybiera dla siebie w ktorych czuje komfort. Sandalety ladne. Odpowiedz Link
kendo Re: buty na halluxy 05.05.15, 14:41 Slomko dopisalo szczescie w wyborze obuwia, niech sie dobrze nosza,jak najdluzej nic juz z obuwia nie kupije, musze te "schodzic" co mam zakupione pozniej bede "polowac" na nowe. Odpowiedz Link