Dodaj do ulubionych

nie mogę się doczekać....

04.05.15, 11:30
kiedy włożę sandały. już bym chciała, by stopa po zakrytych butach mogla oddychać i to na bosaka. wkładam co prawda baleriny na gole stopy keidy wychodzę z psem,ale to jeszcze za mało.
czujecie podobnie?
Obserwuj wątek
    • kendo Re: nie mogę się doczekać.... 04.05.15, 11:49
      Sloo
      tu jeszcze za zimno na baleriny,
      nalozylam i zmarzlam w stopy,czego nie zrobilam w kraju,bo ostani tydzien w nich chodzilam..

mam podobnie,
      stopy dopominaja sie juz innego obuwia.
      • slo-miana Re: nie mogę się doczekać.... 04.05.15, 11:54
        jeśli jutro dopisze tepetratura powietzra taka jaka zapowiadają w stacjach pogody to spokojnie można wlozyc bose stopy w buty. jeśli dalej będzie cieplo to szybko sypna się bose stopki u kobiet,bedzie to widać na ulicach. czasami już spotykałam takie panie,ktore nie ubieraly nic procz bucików.
      • lusia_janusia Re: nie mogę się doczekać.... 04.05.15, 11:55
        *SLO, *Kendo, ja tez juz pragne sloneczka i ciepla, ale
        cos mi sie wydaje, ze moje wyliczenia przewiduja wiecej
        deszczowych dni w maju.
        A takie sandalki czekaj na mnie jeszce w orginalnym kartonie.
        https://i60.tinypic.com/22x65w.jpg
    • slo-miana Re: nie mogę się doczekać.... 04.05.15, 13:04
      wyszłam zalatwic sprawy w administracji,a ze budynek stoi vis a vis mojego to rzecz jasna,ze trzeba cos na siebie ubrać. ubrałam się w cienka kurtke, a już było widać jak ludziska chodzi z krótkim rękawem. cieplo nie powiem,wiatr cieply,ale jednak wieje,chyba bylabym przezorna z tym krótkim rękawem.
      musze się pilnować,bo infekcje imaja się raz po raz,eh ten SKS druga (gorsza) wersja big_grin
      • kendo Re: nie mogę się doczekać.... 04.05.15, 13:23
        *Lusia
        no sliczne te butki letnie sobie kupilas,
        teraz nie widzialysmy takowych po miescie??

hmmmmmmm sloo,
        masz racje,ze nie ma co wariowac z letnimi ciszkami jeszcze,
        bo obecne przeziebienie trudno bedzie wyleczyc.masz racje trzymaj sie cieplutko
        • slo-miana Re: nie mogę się doczekać.... 04.05.15, 14:48
          bardzo oryginalne butki Lusia.
          a ja kupiłam sobie druga pare tych samych co w ubiegłym roku. w ub. roku udało mi się kupic na wyprzedaży zolte, w tym roku wzielam na zapas,bo cena była rewelacyjny,a buty PRZEWYGODNE, miękkie, z grubsza podeszwa, ktory fajnie amortyzuje stope, skorka mieciutka, nozka jak w masełku. fason dopasowany do spodni 7/8 i spodniczek .
          • slo-miana Re: nie mogę się doczekać.... 04.05.15, 14:51
            http://i60.tinypic.com/23uu58w.jpg zapomniałam wkleic
            • maria88 Re: nie mogę się doczekać.... 04.05.15, 21:17
              Tez mi się podobają ,tylko przy haluksach to chyba trzeba nosic wkladkę
              żeby się nie powiększał.
              • lusia_janusia Re: nie mogę się doczekać.... 04.05.15, 22:30
                SLO-miana, przyjmne saldalety, ale jak na moj kregoslup to chyba troche za wysokie.
                Jak bylam mlodsza to w takich chodzilam, nawet kozaki na zime mialam z tak podeszwa,
                i byly cieple.

*maria88, ale jak nosic taka wkladke do takich sandalkow, to sie rozepchaja i beda dziwnie
                wygladac.?
                • kendo Re: nie mogę się doczekać.... 05.05.15, 09:58
                  kolor na lato super,
                  pasowac bedzie do wszystkiego,
                  obcas tez na moje nogi zdziebko za wysoki,
                  ale dla Sloo,to pasuje,bo duzo jeszcze ma czasu by narzekac jak my na wiek z kregoslupem..
                  • slo-miana buty na halluxy 05.05.15, 10:12
                    dziewczyny zapewniam WAs,ze ten model nie jest dokuczliwy halluxom, bo ma bardzo bardzo miekka skorka. sama cierpie na halluxy wiec wiem co to znaczy.
                    poza tym butki maja platforemkę 1 cm,ktora niweluje wysokość koturny,ktora jest mieciutka jak mało,no może przesadzam,ze jak maslo,ale jest mega wygoda w chodzeniu. dawno nie miałam tak wygodnych butow,dlatego polakomilam się na drugie sprawdzone,tak samo wygodne choćby na zapas na anstepne lata. bo mega wygodne buty nie latwa sztuka do kupienia.
                    • lusia_janusia Re: buty na halluxy 05.05.15, 10:14
                      *SLO-miana, masz racje, kazdy czuje inna wygode, i wybiera dla siebie w ktorych
                      czuje komfort. Sandalety ladne.
                      • kendo Re: buty na halluxy 05.05.15, 14:41
                        Slomko
                        dopisalo szczescie w wyborze obuwia,
                        niech sie dobrze nosza,jak najdluzej

nic juz z obuwia nie kupije,
                        musze te "schodzic" co mam zakupione
                        pozniej bede "polowac" na nowe.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka