maria88 26.12.15, 16:04 Można patrzeć i patrzeć. Balsam dla duszy. Dzięki serdeczne, chyba wszystkich kto tu zagląda. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lusia_janusia Re: Cudowna ta czołówka 26.12.15, 16:44 *maria88, dziekuje bardzo za mile slowa, dzisiaj wyjatkowo sie nudze, pogoda nie zacheca do wyjscia, wiec szukam w necie i czytam roznosci, a takze sie pakuje slodkosciami, chyba apetyt wraca mi do normy.? Odpowiedz Link
slo-miana Re: Cudowna ta czołówka 26.12.15, 16:46 to dobra oznaka Lusiu. przez stres stracilas energie co prawda cukier podobno krzepi ,ale tez wzbogaca hormon dobrego humoru Czolowka przesuper Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: Cudowna ta czołówka 26.12.15, 16:55 *SLO-mianka, dziekuje, to nie przez strs stracilam apetyt, tylko przez chorobe jak bylam u mamy, i jeszcze nie jestem calkiem zdrowa. Odpowiedz Link
slo-miana Re: Cudowna ta czołówka 26.12.15, 17:00 no wlasnie o tym pomyslalam Lusiu, a choroba napedza nerwy,czlowiek sie stresuje,jesc z nerw nie moze,spada waga. ale jak widac wracasz do normy i zycze Ci tego z calego serducha Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: Cudowna ta czołówka 10.01.16, 20:56 *greis, dziekuje, tak myslalam, ze kazdy w niej odszuka swoje emocje... dla mnie jest romatyczna. Odpowiedz Link
greis52 Re: Cudowna ta czołówka 10.01.16, 21:09 romantyczny i taki subtelnie delikatny... bo to w epoce romantyzmu kobieta stała się ucieleśnieniem idealnego piękna a o gustach się nie dyskutuje www.google.pl/search?q=malarstwo+romantyzmu&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwjBw8XghaDKAhVFmHIKHX0nAX0QsAQIGw&biw=1280&bih=667#tbm=isch&q=kobiety+w+malarstwie+romantyzmu Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Cudowna ta czołówka 17.01.16, 11:48 Na te ptaszki mogę patrzeć i patrzeć,bardzo mi się podobają. Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: Cudowna ta czołówka 17.01.16, 12:28 *Jaga, dziekuje. ja nasze kosy tutaj dokarmiam jablkami i okruchami. Odpowiedz Link
maria88 Re: Cudowna ta czołówka 18.01.16, 20:37 Ptaszki przesliczne.Kocham tez wróbelki są b.mądre. Kiedys moje dziecię przyniosło pisklę które wykarmilismy a potem poleciało w świat... Szkoda,że u nas powycinali duzo drzew i nie ma małych ptaszków. Odpowiedz Link
kendo Re: Cudowna ta czołówka 12.02.16, 12:59 czytam Lusia, ze dobrze pelnilas obowiazki w zastepstwie, bo chwalono za czolowkowe zamieszczane zdjecia.. ja tez dziekuje Tobie i pozostalym czlonkowm Vistuli za wspoludzial w tworzeniu i aby "dno naszej rzeczki nie wyschlo.. a konisie fajne.. Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: Cudowna ta czołówka 12.02.16, 13:16 *KENDO, dziekuje, staralam sie jak moglam. Czasami z nudow walesalam sie po necie i rozne historie czytalam i znajdywalam. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Cudowna ta czołówka 12.02.16, 14:38 Konisie super,prawie słyszę ich "pochrapywanie." Odpowiedz Link
slo-miana Re: Cudowna ta czołówka 12.02.16, 16:31 Konisie maja chrapy tak aksamitne,mieciutkie i bardzo przyjemne,ze nie sposob opisac doznan kiedy sie je glaszcze. taki samo milusie maja swoje chrapy wielblady,mozna glaskac bez konca. Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: Cudowna ta czołówka 12.02.16, 16:33 *SLO-mianka, wielbladow sie balam glaskac, nawet mialy tabliczki albo kapelusiki na glowach se swoim europeiskim imieniem. Odpowiedz Link
slo-miana Re: Cudowna ta czołówka 12.02.16, 21:39 no cos Ty Lusia,one sa przyjazne ja nwet pojezdzilam na wielbladzie,a potem gwizdal przez jakis czas unoszac jedna warge do gory potem druga,zabawny widok. Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: Cudowna ta czołówka 15.02.16, 09:36 *SLO-mianka, to faktycznie zabawny widok, to pewnie go tak wyuczyli araby. *Kendo, znajomy widok, na papierowce obsypananej sniegiem sikorki maja sniadanie. Odpowiedz Link
kendo Re: Cudowna ta czołówka 15.02.16, 09:55 *lusia i nawet kot na nias sie wdrapywal by kulke ptaszkom zabrac.. slicznie wtedy wyglada wszystko sniegim przykryte.. Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: Cudowna ta czołówka 15.02.16, 10:21 *Kendo, pamietam te widoki, jak mieszkalam w rodzinnym domu. Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: Cudowna ta czołówka 16.02.16, 15:55 *Kendo, widze zakwitly Ci w ogorodzie przebisniegi, ladnie wygladaja, jeszcze snieg na okolo. Odpowiedz Link
kendo Re: Cudowna ta czołówka 16.02.16, 16:05 *Lusia tez pamietam , a sniezyczki przy garazu juz przekwitly, te przy bzach troche w cieniu i bardziej sniegiem nakryte teraz glowki wystawily... Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: Cudowna ta czołówka 17.02.16, 11:38 *Kendo, dobry wizualny pomysl na czolowowce ze swietem KOTA. Odpowiedz Link
kendo Re: Cudowna ta czołówka 17.02.16, 11:53 *Lusia-dziekuje, kazde zwierzadko zasluguje na wyroznienie..a ten mi sie spodobal... Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Cudowna ta czołówka 17.02.16, 17:52 Mnie też się podoba,taki pocieszny i zadowolony. Odpowiedz Link
kendo Re: Cudowna ta czołówka 26.02.16, 18:51 bardzo sliczne kolory apart Twoj Lusia oddal labedziowi, gratuluje... Odpowiedz Link
slo-miana Re: Cudowna ta czołówka 28.02.16, 13:30 Przyzjane, pieknaGratulacje Lusia,zawsze twierdzilam,ze potrafisz wychwytywac bardzo ciekawe scenki Odpowiedz Link
kendo Re: Cudowna ta czołówka 28.02.16, 16:44 woda silcznie sie "srebrzy" nie piszac,juz o labedziu,co zawsze zachwyca kazdego Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: Cudowna ta czołówka 29.02.16, 08:39 *SLO-mianka, *Kendo, dziekuje za mile slowa. Odpowiedz Link
kendo Re: Cudowna ta czołówka 08.03.16, 09:14 DOBRZE,ZE CIE MAM, BOM SAMA ZAPOMNIALA..DZIEKUJE o zmianie czolowki Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: Cudowna ta czołówka z konikami 09.03.16, 09:24 *Kendo, to jest on z mama. Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: Cudowna ta czołówka z krokusami 10.03.16, 19:18 *Kendo. Krokupsy juz calkiem wiosenne. ladny kolor. Odpowiedz Link
kendo Re: Cudowna ta czołówka z krokusami 10.03.16, 19:34 dziekuje, tez mi sie spodobaly, chyba OK,ze zmienilam koniki? Odpowiedz Link
kendo Re: Cudowna ta czołówka z krokusami 19.03.16, 11:08 *Lusia no zrobilas mu zdjecie, fajny pomysl w tym roku mieli ,reszte galazki z piorkami do lamp porzyczepiali, tez mialam zamiar...dziekuje, Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: Cudowna ta czołówka z krokusami 19.03.16, 18:08 *Kendo, *Jaga, Dzisiaj kilkanascie osob z rana robilo zdjecie temu okazowi,zanim ludzie przybyli na Lilla Torget. Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: czołówka-niedz.palmowa.. 21.03.16, 08:36 *Kendo, palemka byla sliczna na Niedziele Palmowa. Ale dzisiaj zmienilam obrazek na wiosenny motyw? Odpowiedz Link
kendo Re: czołówka-niedz.palmowa.. 21.03.16, 09:20 OK,Lusia, moze byc juz P.Wiosna, bo slonce dzis pelna gebusia z rana swieci.. Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: czołówka- 21.03.16, 09:24 No wlasnie, nawet nie bylo mi zimno rano. ale zapowiadaja niepewna pogode na sw,Wielkanocne. Odpowiedz Link
maria88 Re: czołówka- 24.03.16, 18:30 Zdjęcie zrobione przez LUSIE jest naprawdę bardzo ciekawe i oddaje atmosferę SWIAT Odpowiedz Link
kendo Re: czołówka- 25.03.16, 08:46 *Maria dzoekuje w imieniu Lusi, jest uloznone na platformie na HelgeÅ,ktry splywa do morza, cala aranzacja jest poswiecona ekologicznej mysli,bo w parku sa uprawiane roslibki w tym "duchu" Odpowiedz Link
kendo Re: czołówka-stokrotka 18.04.16, 08:58 *lusia no slicznie kwiatek popozowal do zdjecia..hi.hiiiiiiiiiiiiiii Odpowiedz Link
kendo Re: czołówka-stokrotka 22.04.16, 08:15 szczeki wieloryba, jako objekt juz sztuczy , orginal przechowuje sie na wieczna pamiatke bo zaczely sie niszczyc.. przywiezione przez krola pruskiego to jego rezydenci ktora wybudowano dla niego, ustawil szczeki przy jezioku-stawiku.. dzieki Lusia za przypomnienie. Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: czołówka-stokrotka 22.04.16, 09:14 *Kendo , dziekuje, jak dla mnie to wygladaja na b.sztuczne, ale przypominaja, ze cos takiego bylo, a ksiaze Pruski Wilhelm odkupil te szczeki i postawil przy stawie, gdzie wlasnie znajduje sie wysepka, na ktorej sie rekreowal z goscmi. Odpowiedz Link
kendo Re: czołówka-szczeki 22.04.16, 09:33 o,wlasnie tak bylo z tymi szczekami, szkoda,ze wysepka bardzo zaniedbana, ciekawe czy sa gdzies stare ryciny z tego czasu bu ja odrestaurowac na tamtejszy styl Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: czołówka-szczeki 22.04.16, 09:34 Moze tylko ryciny sie zachowaly, jak w przypadku palacu w bukowcu. Odpowiedz Link