maria88 24.03.16, 18:45 Zdrowych i spokojnych Swiąt Wielkanocnych, smacznego jajeczka i mokrego dyngusa życzę wszystkim dyskutantom tego forum. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
greis52 Re: ZYCZENIA SWIATECZNE 24.03.16, 19:36 Wielu radosnych i wiosennych chwil na Święta Wielkanocne; serdecznych spotkań rodzinnych i smacznego jajka życzę! Odpowiedz Link
jaga_22 Re: ZYCZENIA SWIATECZNE 24.03.16, 21:05 Jaj przepięknie malowanych, świąt słonecznie roześmianych, w poniedziałek dużo wody, zdrowia, szczęścia oraz zgody z okazji Wielkiej Nocy życzy jaga Odpowiedz Link
kendo Re: ZYCZENIA SWIATECZNE 25.03.16, 10:03 dziekuje bardzo, Wam tez zycze wspanialych nastrojow przy stole wielkanocnym wspanialych smakow/mokrego dyngusa.. Odpowiedz Link
dorka556 Re: ZYCZENIA SWIATECZNE 26.03.16, 08:45 Aby zdrowie dopisało i jajeczko smakowało, by szyneczka nie tuczyła, atmosferka była miła, a zajączek uśmiechnięty - przyniósł wreszcie te prezenty! -życzy dorka Odpowiedz Link
kendo Re: ZYCZENIA SWIATECZNE 26.03.16, 08:58 *Dprka bardzo dziekuje. oby tak bylo, w tym roku bedzie tylko szyneczka z miesiwa i pieczona baranina miej sobie rownie mile siwieta wsrod najblizszych. Odpowiedz Link
kendo Re: Aleluja 27.03.16, 09:44 milego biesiadowania przy snadaniu wielkanocnym mam nadzieje,ze smaki trafione we wszystkich potrawach Odpowiedz Link
slo-miana Re: Aleluja 28.03.16, 10:12 Miłego świętowania bez wody lania chyba,ze delikatnie zgodnie z tradycją drugi dzien swiateczny, wczoraj bylo bardzo gwarno,dzisiaj powtorka z rozrywki, bedzie jeszcze gwarniej, na obiedzie bede miala 13 doroslych i troje dzieci. ide do sasiadow nakarmic kota,a potem wroce do kuchni. przyjemnych spacerow, zapowiada sie piekna wiosenne pogoda. czekac tylko jak bujną pączki,alez bedzie pieknie. Odpowiedz Link
kendo Re: Aleluja 28.03.16, 10:30 witaj Slomko swietecznie, ja wczoraj mialam dziecie swe, a u Ciebie dzis bedzie nie lada biesiada rodzinna, wiem,ze uwielbiasz takie "zebranie wszystkich kochanych wokol siebie" zycze udanych smakow i cudnej atmosfery w czoraj nie lada mielsmy "przygode" korki wysadzilo przez zepsuty opiekacz do granek, po zmianie korkow i tak pol chatki nie mialo pradu, pogotowie energetyczne w koncu zawiadomilismy i naprawili balad w glownej "skrzynce rozdzielczej" nie bedziemy musieli pacic nic,bo to do nich nalezy..oszczedzilismy pewnikiem ze 2 tys.koron,bo tak sie cenia w swieta na awarie przemilego swiatecznego" poniedzialku lanego" u Lusi sobie zrobilam taka dekoracje.. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Aleluja 28.03.16, 12:06 Witajcie... U mnie już po świętach,bo już jesteśmy sami.Córka tylko ma wpaść na chwilę. Dwa dni to bym nie wytrzymała,a raczej moje kosteczki.Dziś pełen wypoczynek i o jedzenie nie trzeba się martwić. A Wam życzę dalszego celebrowania świątecznego. Odpowiedz Link
kendo Re: Aleluja 2026 31.03.26, 10:29 podciagam do gory watek tematyczny z "zyczeniami swiatecznym -Wielkanocnymi by nie szukac . Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: Aleluja 2026 31.03.26, 23:50 Glad Påsk (Wesolych Swiat Wielkanocnych) zycze Nam Wszystkim na Vistuli. Odpowiedz Link
kendo Re: Aleluja 2026 01.04.26, 09:39 przedswiatecznie zycze nam rozsadku w przygotowaniach, nie szalejmy ,miejmy umiar we wszystkich jadlach by pozniej nie zjadac na sile .. Odpowiedz Link
maria88 Re: Aleluja 2026 03.04.26, 12:53 Miłe Przyjaciółki forumowe życzę Wam Radosnych Chwil na Swięta Wielkanocne, serdecznych i ciepłych spotkań rodzinnych oraz mokrego dyngusa. Alleluja!!!! Odpowiedz Link
kendo Re: Aleluja 2026 03.04.26, 14:16 Dziekuje slicznie Mario, skladam Tobie tez zyczenia Wielkanocne z laskami Bozymi, by zdrowko bylo zawsze na topie i mile spedzonych swiat. Odpowiedz Link
kendo Re: Aleluja 2026 04.04.26, 15:43 pieskowe zyczenia, lubie ogladac pieskowe filmiki www.youtube.com/shorts/xK8AjGxTAsw Odpowiedz Link