slo-onko Re: Latając środowo 26.01.05, 08:02 dzien dobry witam w srode, mrozna z reszta ps. na listy odpisze za chwile jesli ktos na nie czeka Odpowiedz Link
nick000 Re: Latając środowo 26.01.05, 09:12 slo-onko napisała: > dzien dobry witam w srode, mrozna z reszta > > ps. na listy odpisze za chwile > jesli ktos na nie czeka hej Slo), bawarke już piłaś, a cistka z dziurką w srodku przez Orzeszka pieczone własnorecznie jadlaś? Mówię Ci, pychaaaaa!!!!! tylko dlaczego tak mało? Odpowiedz Link
kendo Re: Latając środowo 26.01.05, 10:11 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > dzien dobry witam w srode, mrozna z reszta > > > > ps. na listy odpisze za chwile > > jesli ktos na nie czeka > > hej Slo), bawarke już piłaś, a cistka z dziurką w srodku przez Orzeszka > pieczone własnorecznie jadlaś? Mówię Ci, pychaaaaa!!!!! tylko dlaczego tak mało > ? ale orzeszka narobila smaku na oponki))))))))))))))) to takie papusne) Odpowiedz Link
kendo Re: Latając środowo 26.01.05, 10:09 slo-onko napisała: > dzien dobry witam w srode, mrozna z reszta > > ps. na listy odpisze za chwile > jesli ktos na nie czeka lekki mrozik mamy, zapowiada sie ladny zimowy dzien, obiecuja taki do piatku, pozniej ma byc ocieplenie) **milego dnia. Odpowiedz Link
slo-onko Re: Latając środowo 26.01.05, 10:32 oooooo czesc kendus ja chcialam doniesc,ze to co sie wczoraj i dzis tu na tym forum wyrabia to rozpacz lucka, siedzi LUcek i rozpacza wczoraj orzeszek poila Nicka na umor piwem a dzis Nick zajada z reki ozreszki ciacha!!!!!! ja sie tak nie bawie !!!!!!! co to jest w koncu?????/ pokoj schadzek??? forum erotyczne jest obok D Nick wczoraj mowiles,ze mnie kochasz a dzis ogladasz sie za orzeszkami??????? Odpowiedz Link
nick000 Re: Latając środowo 26.01.05, 10:39 slo-onko napisała: > oooooo czesc kendus > ja chcialam doniesc,ze to co sie wczoraj i dzis tu na tym forum wyrabia to > rozpacz lucka, siedzi LUcek i rozpacza > wczoraj orzeszek poila Nicka na umor piwem a dzis Nick zajada z reki ozreszki > ciacha!!!!!! ja sie tak nie bawie !!!!!!! > co to jest w koncu?????/ pokoj schadzek??? forum erotyczne jest obok D > Nick wczoraj mowiles,ze mnie kochasz a dzis ogladasz sie za orzeszkami??????? bo ja jestem nickiem z bardzo dużym sercem, jest w nim miejscse dla wszystkich i co jest bardzo ważne, lubie piwo)) Odpowiedz Link
slo-onko Re: Latając środowo 26.01.05, 10:43 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > oooooo czesc kendus > > ja chcialam doniesc,ze to co sie wczoraj i dzis tu na tym forum wyrabia t > o > > rozpacz lucka, siedzi LUcek i rozpacza > > wczoraj orzeszek poila Nicka na umor piwem a dzis Nick zajada z reki ozre > szki > > ciacha!!!!!! ja sie tak nie bawie !!!!!!! > > co to jest w koncu?????/ pokoj schadzek??? forum erotyczne jest obok D > > Nick wczoraj mowiles,ze mnie kochasz a dzis ogladasz sie za orzeszkami??? > ???? > > bo ja jestem nickiem z bardzo dużym sercem, jest w nim miejscse dla > wszystkich i co jest bardzo ważne, lubie piwo)) aha wiec tak? czyli nic jak tylko w piatek zataszcze do Ciebie skzrydki okowity moge liczyc na wzgledy? Odpowiedz Link
kendo Re: Latając środowo 26.01.05, 10:45 to juz wiesz sloo.... ja to bym nickowi nawet kapiel piwna zafundowala by Go zasycic od srodeczka i od zewnatrz))))))))))))))))) Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: Latając środowo 26.01.05, 10:42 slo-onko napisała: > oooooo czesc kendus > ja chcialam doniesc,ze to co sie wczoraj i dzis tu na tym forum wyrabia to > rozpacz lucka, siedzi LUcek i rozpacza > wczoraj orzeszek poila Nicka na umor piwem a dzis Nick zajada z reki ozreszki > ciacha!!!!!! ja sie tak nie bawie !!!!!!! > co to jest w koncu?????/ pokoj schadzek??? forum erotyczne jest obok D > Nick wczoraj mowiles,ze mnie kochasz a dzis ogladasz sie za orzeszkami??????? A Ty bsloo z zazdrością swoją to daleko nie zajdziesz zapamietaj to sobie)) a zresztą co Ty sobie myślisz... że wszyscy faceci są tylko Twoi?? )) ooo zapomnij Nik nie jest twoją własnością... przynajmniej oficjalnie mi nic o tym nie wiadomo (nieoficjanie zresztą tez) skąd ja moge wiedzieć czy Ty go kochasz czy on Ciebie... nie powiedzieliście nic w prost więc mogę spróbować stanąc do konkurencji aaa coooo??? ))) może zainteresuje się mną i pokocha troszkę ))) spróbować zawsze warto ))))) Odpowiedz Link
kendo Re: Latając środowo 26.01.05, 11:03 hi,hi,...orzeszku, uwazaj....bo sloo juz wlewa cala beczke piwa do wanny a tam bedzie pianka , sllo lubi cusik takiego))))))))))) zobaczysz jak beda dokazywac w piwku)))))))) i tym wesolym akcentem zmykam)))))))))))))) niepotopcie sie w piwku)))))))))))))))))))))))) ))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: Latając środowo 26.01.05, 11:20 kendo napisała: > hi,hi,...orzeszku, > uwazaj....bo sloo juz wlewa cala beczke piwa do wanny > a tam bedzie pianka , > sllo lubi cusik takiego))))))))))) > zobaczysz jak beda dokazywac w piwku)))))))) > > i tym wesolym akcentem zmykam)))))))))))))) > niepotopcie sie w piwku)))))))))))))))))))))))) ))))))))))))))))))))))))))))) > )) Nick <Slo mowi szeptem> Kendo juz sobie poszla, orzeszek sie opala, to co wskakujemy?????)))))))) w razie co bedziesz moim ratownikiem Odpowiedz Link
kendo Re: Latając środowo 26.01.05, 10:43 slo-onko napisała: > oooooo czesc kendus > ja chcialam doniesc,ze to co sie wczoraj i dzis tu na tym forum wyrabia to > rozpacz lucka, siedzi LUcek i rozpacza > wczoraj orzeszek poila Nicka na umor piwem a dzis Nick zajada z reki ozreszki > ciacha!!!!!! ja sie tak nie bawie !!!!!!! > co to jest w koncu?????/ pokoj schadzek??? forum erotyczne jest obok D > Nick wczoraj mowiles,ze mnie kochasz a dzis ogladasz sie za orzeszkami??????? hi,hi,.....sloo zaczyna byc zazdrosne)))))))))))))))) a podaj ze nickowi cusk smakowitego, tez bedzie Ci z raczki wcinal ))))))))))))))))) ale numer))))))))))))))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: Latając środowo 26.01.05, 11:00 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > oooooo czesc kendus > > ja chcialam doniesc,ze to co sie wczoraj i dzis tu na tym forum wyrabia t > o > > rozpacz lucka, siedzi LUcek i rozpacza > > wczoraj orzeszek poila Nicka na umor piwem a dzis Nick zajada z reki ozre > szki > > ciacha!!!!!! ja sie tak nie bawie !!!!!!! > > co to jest w koncu?????/ pokoj schadzek??? forum erotyczne jest obok D > > Nick wczoraj mowiles,ze mnie kochasz a dzis ogladasz sie za orzeszkami??? > ???? > > hi,hi,.....sloo zaczyna byc zazdrosne)))))))))))))))) > a podaj ze nickowi cusk smakowitego, > tez bedzie Ci z raczki wcinal ))))))))))))))))) > ale numer))))))))))))))))) co numer, co numer? ja tam wiem czym Nickow karmic a nie jakies tam opony Odpowiedz Link
kendo Re: Latając środowo 26.01.05, 11:06 ha!!!!!!!!!...a sliniaczki masz?????????????? jade do miasta to zakupie tuzin)))))))))))))))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: Latając środowo 26.01.05, 11:10 kendo napisała: > ha!!!!!!!!!...a sliniaczki masz?????????????? > jade do miasta to zakupie tuzin)))))))))))))))))) dziekuje Kendus przezorny zawsze zabezpieczony ups, ubezpieczony Odpowiedz Link
nick000 Re: Latając środowo 26.01.05, 11:25 powiem tylko jedno, jestescie przewspaniałe)))) i chyba sie juz w Was zakochałem na zabój)) Odpowiedz Link
slo-onko Re: Latając środowo 26.01.05, 11:34 nick000 napisał: > powiem tylko jedno, jestescie przewspaniałe)))) i chyba sie juz w Was > zakochałem na zabój)) Nick czytaj powyzej, spytalam o cos:0 i kapieli Odpowiedz Link
nick000 Re: Latając środowo 26.01.05, 11:42 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > powiem tylko jedno, jestescie przewspaniałe)))) i chyba sie juz w Was > > zakochałem na zabój)) > > Nick czytaj powyzej, spytalam o cos:0 > i kapieli oooooooooooniemiałem Odpowiedz Link
slo-onko Re: Latając środowo 26.01.05, 11:48 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > powiem tylko jedno, jestescie przewspaniałe)))) i chyba sie juz > w Was > > > zakochałem na zabój)) > > > > Nick czytaj powyzej, spytalam o cos:0 > > i kapieli > > oooooooooooniemiałem nie panikuj pod piana nic nie bedzie widac Odpowiedz Link
kendo Re: Latając środowo 26.01.05, 16:08 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > slo-onko napisała: > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > powiem tylko jedno, jestescie przewspaniałe)))) i chyba si > e juz > > w Was > > > > zakochałem na zabój)) > > > > > > Nick czytaj powyzej, spytalam o cos:0 > > > i kapieli > > > > oooooooooooniemiałem > > nie panikuj pod piana nic nie bedzie widac nick ze szczescia dostal paralizu dzialania i zapomnial mowy))))))))))))))))))))))))) ))) a myslalam,ze juz po kapieli??; )))))))))))))) a moze jednak tak..?? bo tak cichutko a przez pianke nico niewidac)))))))))))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: Latając środowo 26.01.05, 16:25 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > powiem tylko jedno, jestescie przewspaniałe)))) i ch > yba si > > e juz > > > w Was > > > > > zakochałem na zabój)) > > > > > > > > Nick czytaj powyzej, spytalam o cos:0 > > > > i kapieli > > > > > > oooooooooooniemiałem > > > > nie panikuj pod piana nic nie bedzie widac > > nick ze szczescia dostal paralizu dzialania > i zapomnial mowy))))))))))))))))))))))))) ))) > > a myslalam,ze juz po kapieli??; )))))))))))))) > a moze jednak tak..?? > bo tak cichutko a przez pianke nico niewidac)))))))))))))) potopilismy sie w bezruchu Kendus jest mus zadzwonienia do Ciebie napisz kiedy bedziesz po obiedzie Odpowiedz Link
kendo Re: Latając środowo 26.01.05, 16:57 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > slo-onko napisała: > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > > > powiem tylko jedno, jestescie przewspaniałe))) > ) i ch > > yba si > > > e juz > > > > w Was > > > > > > zakochałem na zabój)) > > > > > > > > > > Nick czytaj powyzej, spytalam o cos:0 > > > > > i kapieli > > > > > > > > oooooooooooniemiałem > > > > > > nie panikuj pod piana nic nie bedzie widac > > > > nick ze szczescia dostal paralizu dzialania > > i zapomnial mowy))))))))))))))))))))))))) ))) > > > > a myslalam,ze juz po kapieli??; )))))))))))))) > > a moze jednak tak..?? > > bo tak cichutko a przez pianke nico niewidac)))))))))))))) > > potopilismy sie w bezruchu **w stan bezruchu ????????????????????????????? ))))))))) ale to wyjasnia wszystko, przecie w takiej kapieli wszystko sie zdarzyc moze nawet bezruch))))))))))))))).. > Kendus jest mus zadzwonienia do Ciebie > napisz kiedy bedziesz po obiedzie Odpowiedz Link
kendo Re: Latając środowo 02.02.05, 02:10 witam o tak poznej porze,a dla Was raniutko))))))))))))) ale to naprawde juz sroda, spijcie smacznie,mala chyba juz pogasi swiatla) Odpowiedz Link
nick000 Re: Latając środowo 02.02.05, 06:51 cześć wszystkim, ale mi się nie chciało dzisiaj do pracy wstawać, przemogłem się i jestem, czuję jednak, ze nie będzie to zbyt efektywny dzień, Wam oczywiście zyczę samych sukcesów, a moze poleniuchujemy dzisiaj razem? Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: Latając środowo 02.02.05, 07:13 nick000 napisał: > cześć wszystkim, ale mi się nie chciało dzisiaj do pracy wstawać, przemogłem > się i jestem, czuję jednak, ze nie będzie to zbyt efektywny dzień, Wam > oczywiście zyczę samych sukcesów, a moze poleniuchujemy dzisiaj razem? NIk Ty leniuchować???? nie poznaję Pana )) ale oki ja jestem jak najbardziej zaaaaaaaa))) Witam wszystkich i cieplutkiego dnia życzę Odpowiedz Link
kendo Re: Latając środowo 02.02.05, 10:42 slo-onko napisała: > ello witam WAs porannych ptaszkow hej!,hej!! sloo swiec dzis nad naszymi glowkami) **owocnego dnia zycze) Odpowiedz Link
kendo Re: Latając środowo 02.02.05, 10:40 orzeszek_rania napisała: > nick000 napisał: > > > cześć wszystkim, ale mi się nie chciało dzisiaj do pracy wstawać, przemog > łem > > się i jestem, czuję jednak, ze nie będzie to zbyt efektywny dzień, Wam > > oczywiście zyczę samych sukcesów, a moze poleniuchujemy dzisiaj razem? > > NIk Ty leniuchować???? nie poznaję Pana )) ale oki ja jestem jak najbardziej > zaaaaaaaa))) > Witam wszystkich i cieplutkiego dnia życzę cieplutki dzionek juz mamy, i mase pomyslow na wypelnienie dnia) **milego leniuszkowania orzeszku) Odpowiedz Link
kendo Re: Latając środowo 02.02.05, 10:39 nick000 napisał: > cześć wszystkim, ale mi się nie chciało dzisiaj do pracy wstawać, przemogłem > się i jestem, czuję jednak, ze nie będzie to zbyt efektywny dzień, Wam > oczywiście zyczę samych sukcesów, a moze poleniuchujemy dzisiaj razem? eeeeee...tam nicku, tylko Ci sie tak wydaje, ze sie przemogles) wstales i juz ,rutynowo) czyli jeszcze nie jet tak zle,traktuj to jako obowiazek) **milego dnia pelnego optymizmu) Odpowiedz Link
kendo Re: Latając środowo 02.02.05, 11:10 troszke sobie poukladalam po swojemu, nie miejcie mi za zle,lubie to zajecie, pozniej jak szybko mozna znales recepte) mozecie "balaganic "dalej, jak nadaze to poukladam znow))))) Odpowiedz Link
kasikk witam :)) 02.02.05, 11:45 i miłego dnia życzę i mnie bielutko i pięknie i jakoś mi tak smutnawo się zrobiło... pogoda? czy co? Odpowiedz Link
slo-onko Re: witam :)) 02.02.05, 12:07 kasikk napisała: > i miłego dnia życzę > i mnie bielutko i pięknie > > i jakoś mi tak smutnawo się zrobiło... > pogoda? czy co? no kasikk nie moooooze byc? toz zakochana jestes a kazdy kto zakochany to szczesliwy i usmiechniety Odpowiedz Link
kendo Re: witam :)) 02.02.05, 12:48 slo-onko napisała: > kasikk napisała: > > > i miłego dnia życzę > > i mnie bielutko i pięknie > > > > i jakoś mi tak smutnawo się zrobiło... > > pogoda? czy co? > > > no kasikk nie moooooze byc? > toz zakochana jestes > a kazdy kto zakochany to szczesliwy i usmiechniety ha...a moze kasikk zapomnial, ze zakochana??)kazik czeka az do lata) Odpowiedz Link
kendo Re: witam :)) 02.02.05, 12:46 kasikk napisała: > i miłego dnia życzę > i mnie bielutko i pięknie > > i jakoś mi tak smutnawo się zrobiło... > pogoda? czy co? no cos Ty Kasikku??? ciesz sie sniegiem puszystym, zaniedlugo pozostanie tylko wspomnieniem. ** promienistego dnia zycze. Odpowiedz Link
kasikk Re: witam :)) 02.02.05, 18:21 etam... no i jak ja mam się cieszyc, jak jeszcze w pracy jestem ( Odpowiedz Link
slo-onko Re: witam :)) 02.02.05, 18:23 kasikk napisała: > etam... no i jak ja mam się cieszyc, jak jeszcze w pracy jestem ( a co za niedobre ludzie Ciebie tam tzrymaja?????????? powiedz tylko gdzie mozna Ciebie znalezc to zaraz porwiemy i wieczor bedziesz miala z glowy Odpowiedz Link
kendo Re: witam :)) 02.02.05, 18:59 kasikk napisała: > etam... no i jak ja mam się cieszyc, jak jeszcze w pracy jestem ( ale juz widze, ze do domciu idziesz) Odpowiedz Link
nick000 Re: Latając środowo 09.02.05, 05:20 witam wszystkich, mroźny dzień się zapowiada, pamietajcie o szalikach, rękawiczkach i takich tam najróżniejszych ocieplaczach, wszystkiego najlepszego życzę Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: Latając środowo 09.02.05, 07:42 slo-onko napisała: > Nick co TY o tej porze robisz chlopcze?/ Slooo a Ty???? ja zawsze jestem druga wrrrrrrr...)))) Spokojnego dnia wszystkim Odpowiedz Link
kasikk Re: Latając środowo 09.02.05, 09:55 dzień dobry ) dzień piękny, słoneczny... mroźny, ale nie bardzo i buzia się śmieje ) udanego dnia życzę ) Odpowiedz Link
kendo Re: Latając środowo 09.02.05, 10:07 kasikk napisała: > dzień dobry ) > dzień piękny, słoneczny... > mroźny, ale nie bardzo > i buzia się śmieje ) > > udanego dnia życzę ) pomysl sobie kasikku o czyms pieknym to buziulka sie usmiechnie sama) **milego dnia zycze. Odpowiedz Link
kendo Re: Latając środowo 09.02.05, 10:05 orzeszek_rania napisała: > slo-onko napisała: > > > Nick co TY o tej porze robisz chlopcze?/ > > Slooo a Ty???? ja zawsze jestem druga wrrrrrrr...)))) > Spokojnego dnia wszystkim biedny orzeszek, "spadl" na trzecie miejsce dzisiaj)))))))))))) **milego dnia zycze. Odpowiedz Link
kendo Re: Latając środowo 09.02.05, 10:04 slo-onko napisała: > Nick co TY o tej porze robisz chlopcze?/ az sie wrocilam do wpisu nicka by sprawdzic godz, boszzeeeeeeeeeeeeeee...to ranny slowiczek z nicka, ja sie chyba na drugi boczek przewracalam o tej godz. **milego dnia zycze. Odpowiedz Link
nick000 Re: Latając środowo 09.02.05, 14:38 slo-onko napisała: > Nick co TY o tej porze robisz chlopcze?/ Juz sie tłumaczę, wydawało mi się, ze jest już bardzo późny ranek, zerwałem się z łóżka, nie otwierając oczu włączyłem komputer, napisałem słowa powitania, wysłałem i wtedy dopiero uchyliłem jedną powiekę, okazało się ze jest dosyć wcześnie, dumny ze nareszcie byłem pierwszy udałem sie z powrotem do łożka gdzie zasnąłem, pierwszy raz od niepamiętnych czasów, kamiennym snem))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: Latając środowo 09.02.05, 14:55 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > Nick co TY o tej porze robisz chlopcze?/ > > Juz sie tłumaczę, wydawało mi się, ze jest już bardzo późny ranek, zerwałem si > ę z łóżka, nie otwierając oczu włączyłem komputer, napisałem słowa powitania, w > ysłałem i wtedy dopiero uchyliłem jedną powiekę, okazało się ze jest dosyć wcze > śnie, dumny ze nareszcie byłem pierwszy udałem sie z powrotem do łożka gdzie > zasnąłem, pierwszy raz od niepamiętnych czasów, kamiennym snem))) heh bo TY masz szybki sen tzn. szybko sie wysypiasz tak raz przy razie, raz przy razie i juz? ale Ci zazdroszcze spac do poludnia tez bym chciala Odpowiedz Link
odin-2 Re: Latając środowo 09.02.05, 15:01 * * * Czuje się jak zdmuchnięta świeca Której żar jeszcze nie wygasł Moje skrzydła są złamane Daleko na nich nie wzlecę Kolejna noc Kolejny dzień Już brakuje mi sił aby walczyć Mój blask gaśnie za podmuchem wiatru To tak bardzo boli Coraz bardziej Im więcej krwi na mych ramionach Słowa i obojętność ranią mą duszę Niczym sztylet ciosy zadaje Przeklęta ! Przeklęta jest ta miłość Na wieczne cierpienie skazana * * * Czuje się jak zdmuchnięta świeca Której żar jeszcze nie wygasł Moje skrzydła są złamane Daleko na nich nie wzlecę Kolejna noc Kolejny dzień Już brakuje mi sił aby walczyć Mój blask gaśnie za podmuchem wiatru To tak bardzo boli Coraz bardziej Im wiecej lez wzrok mi przeslania ... Słowa i obojętność ranią mą duszę Niczym sztylet ciosy zadaje Przeklęte ! Przeklęte jest to zycie, jak dobrze ze sie konczy . Odpowiedz Link
kendo Re: Latając środowo 09.02.05, 10:02 nick000 napisał: > witam wszystkich, mroźny dzień się zapowiada, pamietajcie o szalikach, > rękawiczkach i takich tam najróżniejszych ocieplaczach, wszystkiego > najlepszego życzę i u nas mrozikowo.... naloze beretke z piorunochronem na spacerek z psiuna)))))))))))) **milego dnia zycze, Odpowiedz Link
kendo Re: Latając środowo 09.02.05, 10:12 moja lepatyna "trzeszczy w szfach" moglam sie po wczorajszym z ocztami spodziewac dzisiejszej migreny( a tu slonce pieknie swieci,a ja jak w grobowcu siedze, wszystko mie razi( niemniej milego dnia Wszystkim zycze. PS;..a komp mi dzis niechcial zastartowac( probowalam kilka razy wskazowek wczorajszych i jakos ,jakos z pomoca roznych "slowek" udalo sie, tez macie tak czasmi, ze pokazuje Wam,ze brak lacznosci?? Odpowiedz Link
kasikk Re: Latając środowo 09.02.05, 10:22 mój służbowy raczej nie chce się wyłączyć niż włączyć i w ogóle ma jakieś błędy i inne takie dzis ma błąd setupu a niech ma, co mu będę żałować ) Odpowiedz Link
kendo Re: Latając środowo 09.02.05, 10:29 kasikk napisała: > mój służbowy raczej nie chce się wyłączyć > niż włączyć > i w ogóle ma jakieś błędy i inne takie > dzis ma błąd setupu > a niech ma, co mu będę żałować ) to to w pracy....niech pracodawca dba... a my dostalismy nowke i cos zaczelo sie kicikac(((((((((((( slubne juz traci cierpliwos i straszy ,ze nie musi siedzic na internecie i odpada od spolki((((((((((((((, a ja sama ?? oj bedzie ciekzko( Odpowiedz Link
odin-2 Re: Latając środowo 09.02.05, 10:53 Kim jestem? szeptem krzyczących ust pękniętą struną-martwą jestem wiatrem i wszystkim i twarzą smutku kim jestem? nie wiem Odpowiedz Link
kendo Re: Latając środowo 09.02.05, 11:14 odin-2 napisał: > Kim jestem? > szeptem krzyczących ust > pękniętą struną-martwą > jestem wiatrem i wszystkim > i twarzą smutku > > kim jestem? > nie wiem Ty odin!!!!!!!!!!!, jak chcesz to spytaj mnie, podpowiem Ci kim jestes))))))))))))))))))))))))))) i wierszykow to takich niewpisywaj, a bierz sie do uczesniczenia na forum) Odpowiedz Link
slo-onko Re: Latając środowo 09.02.05, 11:33 kendo napisała: > odin-2 napisał: > > > Kim jestem? > > szeptem krzyczących ust > > pękniętą struną-martwą > > jestem wiatrem i wszystkim > > i twarzą smutku > > > > kim jestem? > > nie wiem > > Ty odin!!!!!!!!!!!, > jak chcesz to spytaj mnie, > podpowiem Ci kim jestes))))))))))))))))))))))))))) > > i wierszykow to takich niewpisywaj, > a bierz sie do uczesniczenia na forum) ojej jak kendo nakrzyczala na slubnegoDDDD Odpowiedz Link
kendo Re: Latając środowo 09.02.05, 12:05 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > odin-2 napisał: > > > > > Kim jestem? > > > szeptem krzyczących ust > > > pękniętą struną-martwą > > > jestem wiatrem i wszystkim > > > i twarzą smutku > > > > > > kim jestem? > > > nie wiem > > > > Ty odin!!!!!!!!!!!, > > jak chcesz to spytaj mnie, > > podpowiem Ci kim jestes))))))))))))))))))))))))))) > > > > i wierszykow to takich niewpisywaj, > > a bierz sie do uczesniczenia na forum) > > ojej jak kendo nakrzyczala na slubnegoDDDD > a co sobie mysli leniuch wpisowy jeden) dzis mam humorek na dole, bo lepatyna mi peka, przed oczami wszystko faluje, dokladnie jak latem asfalt od slonca po deszczu, ze nawet patrzec dobrze nie moge( wzielam tabletunie i ide sie polozyc, moze jakos cos sie poprawi.. Odpowiedz Link
nick000 Re: Latając środowo 09.02.05, 14:34 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > kendo napisała: > > > > > odin-2 napisał: > > > > > > > Kim jestem? > > > > szeptem krzyczących ust > > > > pękniętą struną-martwą > > > > jestem wiatrem i wszystkim > > > > i twarzą smutku > > > > > > > > kim jestem? > > > > nie wiem > > > > > > Ty odin!!!!!!!!!!!, > > > jak chcesz to spytaj mnie, > > > podpowiem Ci kim jestes))))))))))))))))))))))))))) > > > > > > i wierszykow to takich niewpisywaj, > > > a bierz sie do uczesniczenia na forum) > > > > ojej jak kendo nakrzyczala na slubnegoDDDD > > > a co sobie mysli leniuch wpisowy jeden) > > dzis mam humorek na dole, > bo lepatyna mi peka, > przed oczami wszystko faluje, > dokladnie jak latem asfalt od slonca po deszczu, > ze nawet patrzec dobrze nie moge( > wzielam tabletunie i ide sie polozyc, > moze jakos cos sie poprawi.. > Uśmiechnij sie, jutro będzie lepiej i zuważ, ze wiosna idzie)) Odpowiedz Link
nick000 Re: Latając środowo 09.02.05, 14:34 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > kendo napisała: > > > > > odin-2 napisał: > > > > > > > Kim jestem? > > > > szeptem krzyczących ust > > > > pękniętą struną-martwą > > > > jestem wiatrem i wszystkim > > > > i twarzą smutku > > > > > > > > kim jestem? > > > > nie wiem > > > > > > Ty odin!!!!!!!!!!!, > > > jak chcesz to spytaj mnie, > > > podpowiem Ci kim jestes))))))))))))))))))))))))))) > > > > > > i wierszykow to takich niewpisywaj, > > > a bierz sie do uczesniczenia na forum) > > > > ojej jak kendo nakrzyczala na slubnegoDDDD > > > a co sobie mysli leniuch wpisowy jeden) > > dzis mam humorek na dole, > bo lepatyna mi peka, > przed oczami wszystko faluje, > dokladnie jak latem asfalt od slonca po deszczu, > ze nawet patrzec dobrze nie moge( > wzielam tabletunie i ide sie polozyc, > moze jakos cos sie poprawi.. > Uśmiechnij sie, jutro będzie lepiej i zuważ, ze wiosna idzie)) Odpowiedz Link
kendo Re: Latając środowo 09.02.05, 18:11 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > slo-onko napisała: > > > > > kendo napisała: > > > > > > > odin-2 napisał: > > > > > > > > > Kim jestem? > > > > > szeptem krzyczących ust > > > > > pękniętą struną-martwą > > > > > jestem wiatrem i wszystkim > > > > > i twarzą smutku > > > > > > > > > > kim jestem? > > > > > nie wiem > > > > > > > > Ty odin!!!!!!!!!!!, > > > > jak chcesz to spytaj mnie, > > > > podpowiem Ci kim jestes))))))))))))))))))))))))))) > > > > > > > > i wierszykow to takich niewpisywaj, > > > > a bierz sie do uczesniczenia na forum) > > > > > > ojej jak kendo nakrzyczala na slubnegoDDDD > > > > > a co sobie mysli leniuch wpisowy jeden) > > > > dzis mam humorek na dole, > > bo lepatyna mi peka, > > przed oczami wszystko faluje, > > dokladnie jak latem asfalt od slonca po deszczu, > > ze nawet patrzec dobrze nie moge( > > wzielam tabletunie i ide sie polozyc, > > moze jakos cos sie poprawi.. > > > Uśmiechnij sie, jutro będzie lepiej i zuważ, ze wiosna idzie)) teraz moge sie usmiechnac zdziebko, jutro pojde do ogrodu i zobacze jak wiosna daleko, sniezyczki juz kwita..... ciekawe kiedy mini zonkile zakwitna,juz maja duze listki.... Odpowiedz Link