Dodaj do ulubionych

##... SWIAT SIE SMIEJE ...? ##

25.07.22, 16:34
https://www.gify.net/data/media/1358/myszka-miki-i-myszka-mini-ruchomy-obrazek-0295.gif

Chociaz sytuacje na swiecie nie nastrajaja nas do smiechu,
to mimo wszystko musimy sami sie dopingowac, zeby nie
zwariowac w tym zagmatwanym swiecie.

- Dzien dobry. Centrala? Prosze mnie
polaczyc z zona ...
_ Jaki numer ?
- Pani mysli, ze ja jestem szejkiem
i zony mam ponumerowane? ...

--------------------------
Obserwuj wątek
    • kendo Re: ##... SWIAT SIE SMIEJE ...? ## 25.07.22, 20:07
      Julka ,ile masz wzrostu?
      -148cm
      -Ot,malenka dziewczynka!.A waga?
      -Jeszcze mniej 120,
      • kallisto Re: ##... SWIAT SIE SMIEJE ...? ## 25.07.22, 20:22
        No proszę i humor od razu lepszy po takich humorach🤣🤣
    • lusia_janusia Re: ##... SWIAT SIE SMIEJE ...? ## 26.07.22, 08:35
      Lekarz do pacjenta;
      - Nie bedzie pan pil - to pan sobie
      zycie przedluzy.

- Ma pan racje, doktorze, Kiedys nie
      pilem przez tydzien - dla mnie to
      bylo jak rok ...

-----------------------
      • jaga_22 Re: ##... SWIAT SIE SMIEJE ...? ## 26.07.22, 12:10
        https://i.pinimg.com/236x/38/96/06/3896065bddbb5a38d3473af635096677.jpg
        • maria88 Re: ##... SWIAT SIE SMIEJE ...? ## 26.07.22, 16:32
          Fajne JAGO. Uśmiałam się.
          • kallisto Re: ##... SWIAT SIE SMIEJE ...? ## 26.07.22, 18:08
            Przychodzi młody mężczyzna do szpitala i mówi do lekarza:
            - Proszę mnie wykastrować!
            - A czy dobrze pan to sobie przemyślał? To zabieg mający poważne konsekwencje i nieodwracalny!
            - Tak, panie doktorze, wiem! Proszę kastrować!
            Po zabiegu lekarz pyta pacjenta:
            - Co wpłynęło na podjęcie przez pana tak nietypowej decyzji?
            - A bo doktorze ożeniłem się niedawno. Żona jest Żydówką. No to musiałem.
            - Zaraz, to może pan chciał się obrzezać?
            - No tak. A jak ja mówiłem?
            • kendo Re: ##... SWIAT SIE SMIEJE ...? ## 27.07.22, 09:24
              Rozmawiaja dwaj koledzy
              -Dlaczego twoj szef wylal cie z pracy?
              -Bo w godzinach pracy spalem.
              - No o co z tego? Przeciez wszyscy tak robia
              - No tak,tylko ja spalem z jego zona..

**
              • lusia_janusia Re: ##... SWIAT SIE SMIEJE ...? ## 27.07.22, 12:23
                Dobre wszystkie rozsmieszacze......
                czasami sie zastanawiam skad u ludzi biora sie takie pomysly?

-------------------
                • kendo Re: ##... SWIAT SIE SMIEJE ...? ## 27.07.22, 13:09
                  o swiecie Lusia
                  ja juz takiego pancerzyka nie chce posiadac.. hi.hi...
                  • maria88 Re: ##... SWIAT SIE SMIEJE ...? ## 27.07.22, 20:57
                    Fajnie. Dzieki za kontynuację watka. Relaksująco na mnie wpływa.
                    • lusia_janusia Re: ##... SWIAT SIE SMIEJE ...? ## 28.07.22, 08:02
                      Dwaj nauczyciele niemieckiego siedza w restauracji.
                      Podchodzi do nich kelner i pyta;
                      - Czy panowie znalezli juz cos w karcie dan?

Jeden z pedagogow odpowiada ze sroga mina;
                      - Tak siedem bledow ortograficznych.

------------------------
                      • kallisto Re: ##... SWIAT SIE SMIEJE ...? ## 28.07.22, 20:46
                        to ja dorzucę:
                        Zapłaciłem za pięć cytryn a pani mi zapakowała tylko trzy! - burzy się klient.
                        - Dwie były zepsute to po co miałam je pakować.
                        .............................................
                        Jedzie facet lasem, a tu z krzaków wyskakuje wiewiórka cała w gównie.
                        Facet kochał zwierzęta, więc wytarł wiewiórkę chusteczką.
                        Po chwili wyskoczyła kolejna brudna wiewiórka.
                        Facet zaczął ją wycierać, a tu trzecia.
                        Po chwili z krzaków dobiega głos:
                        - Panie, masz pan jeszcze chusteczkę bo mi się wiewiórki skończyły?
                        ...................................................
                        Ordynator przechodzi korytarzem szpitalnym i nagle słyszy dobiegające z dyżurki pielęgniarek odgłosy libacji. Zaciekawiony zagląda do środka i widzi obłoki dymu papierosowego, kieliszki i rozbawiony personel.
                        - Co to ma znaczyć! Pijaństwo w pracy?!
                        - Jest powód panie profesorze, jest powód - odpowiada jeden z asystentów. Siostra Kasia nie jest w ciąży ...
                        - Aaaaa to i ja się napiję...
                        ...................................................
                        Na wycieczce szkolnej w lesie Jasio pokazując palcem na czarne jagody pyta nauczyciela:
                        - Co to jest proszę pana?
                        - Czarne jagody Jasiu.
                        - A dlaczego one są czerwone?
                        - Bo są jeszcze zielone!
                        .............................................................
                        Ksiądz jedzie do chorego.
                        Zatrzymuje go milicjant:
                        - Bez świateł ? Mandat 50 złotych!
                        - Synu, jadę do chorego z Panem Bogiem.
                        - Co! We dwóch na rowerze? 100 złotych!
                        Ksiądz płaci, odjeżdża i myśli: "Jakie to szczęście, że nie wiedział, że
                        Bóg jest w trzech osobach".
                        .........................................
                        Seksuolog pyta pacjenta:
                        - Kiedy miał pan ostatnio stosunek?
                        - Oj, panie doktorze. Tak dawno, że nie pamiętam. Zadzwonię do żony, może ona wie.
                        Facet wykręca numer i mówi:
                        - Zosia, kiedy ostatni raz uprawialiśmy seks?
                        - A kto mówi?
                        ................................................
                        • lusia_janusia Re: ##... SWIAT SIE SMIEJE ...? ## 29.07.22, 09:13
                          Kallisto, nie slyszalam tych historyjek,
                          mozna faktycznie sie posmiac, jak niektore grupy
                          spoleczne sie osmiesza?.

--------------------
                          • maria88 Re: ##... SWIAT SIE SMIEJE ...? ## 29.07.22, 15:34
                            LUSIU i KENDO dzięki za fajne kawałki.Dawniej to znałam kilka, ale gdzies
                            uciekły z pamięci.
                            • maria88 Re: ##... SWIAT SIE SMIEJE ...? ## 29.07.22, 15:35
                              O i jeszcze podziękowania dla KALISTO.
                              • kendo Re: ##... SWIAT SIE SMIEJE ...? ## 29.07.22, 18:28
                                Mario z gazety biore historyjki..

* w sklepie,
                                -poprosze paste do butow,
                                - Jakich? -pyta sprzedawca,
                                - sznurowanych.

* reporter pyta rosjanina:
                                -jak sie Panu zyje w Rosji?
                                -nie moge narzekac....
                                • kallisto Re: ##... SWIAT SIE SMIEJE ...? ## 29.07.22, 19:42
                                  Znakomite smile))
                                  dorzucę rysunkowe.
                                  • kallisto Re: ##... SWIAT SIE SMIEJE ...? ## 29.07.22, 20:24
                                    Zanim odeszłam od laptopa to zajrzałam do wątku w którym Lusia zapodała link do Jerusalema. Znakomite tańce, bardzo wzruszające i pobudzające. Zawsze mam problem z naśladowaniem ruchów tańca, jakaś ociężała przy tym się czuję i nigdy z łatwością nie przychodzi mi nauczyć się nowych kroków. Kiedyś jak byliśmy roztańczeni z mężem to nie rzadko parkiety były tylko dla nas. Śmigaliśmy prawie w powietrzu, a teraz????

tym razem zamieszczam cudne zwierzątka, śmieszne momenty więc w wątku rozśmieszającym zamiast humorów.
                                    www.youtube.com/watch?v=3AvTnh3Aimo
                                    • kendo Re: ##... SWIAT SIE SMIEJE ...? ## 29.07.22, 20:35
                                      usmialam sie ze zwierzatek,
                                      dobre,nieraz tez ogladam na Youtubie..
                                      dzieki
                                      • lusia_janusia Re: ##... SWIAT SIE SMIEJE ...? ## 30.07.22, 08:30
                                        Teraz w necie mozna znalezc wszystko co sie chce,
                                        czasem tez ogladam humorki ze zwierzatkami i podziwiam
                                        ze dla nich to sytuacje normalne a nas rozsmieszaja.

--------------------
                                        • kendo Re: ##... SWIAT SIE SMIEJE ...? ## 30.07.22, 08:36
                                          hi.hi..
                                          Lusia,to podobnie jak nasza Mala,
                                          mowi,
                                          -ze to nie jej smak..jak cos nowego musi posmakowac..
                                          • lusia_janusia Re: ##... SWIAT SIE SMIEJE ...? ## 01.08.22, 08:15
                                            - Czy tu mieszkaja Kowalscy?
                                            - Nie, wyprowadzili sie pol roku temu.

- Co za ludzie! Zamawiaja stolarza, a potem
                                            nagle sie wyprowadzaja!.

---------------------
                                            • kendo Re: ##... SWIAT SIE SMIEJE ...? ## 01.08.22, 15:54
                                              hi.hi..dobre te nadgodziny...

**
                                              zona skonczyla nakladac solidny makijaz
                                              - No i jak ?Widac cos?-pyta meza.
                                              -Nos ci troche wystaje

w parku na laweczce rozmawiaja dwaj starsi panowie.
                                              -Jakie hobby mial pan w mlodosci?
                                              - pyta jeden z nicj,
                                              - Kobiety oraz polowanie,
                                              -A na co pan polowal?
                                              - Na kobiety
                                              • kendo Re: ##... SWIAT SIE SMIEJE ...? ## 03.08.22, 09:17
                                                Maz do zony
                                                -dleczego nosisz obraczke nie na tym palcu co trzeba?
                                                -bo wyszlam nie za tego co trzeba

• maria88 Re: ##... SWIAT SIE SMIEJE ...? ## 03.08.22, 09:31
                                                  Czytam,czytam i sie smieję. Dzięki KENDO za rozrywkę.
                                                  • kallisto Re: ##... SWIAT SIE SMIEJE ...? ## 03.08.22, 12:44
                                                    oj co ci ludziska nie wymyślą żeby nas rozbawić, trzeba mieć rozwiniętą fantazjęsmile
                                                  • lusia_janusia Re: ##... SWIAT SIE SMIEJE ...? ## 04.08.22, 07:26
                                                    Niektore humory wyplywaja naturalnie z zycia wziete.

Pacjentka kategorycznie odmowila porodu,
                                                    motywujac to zlym stanem zdrowia meza.....
                                                    '***********************************************

W okolicy kosci ogonowej wyczuwalne jest'
                                                    przejscie w glab pacjenta.
                                                    ************************************************
                                                  • kendo Re: ##... SWIAT SIE SMIEJE ...? ## 04.08.22, 09:02
                                                    ..kolega do kolegi..
                                                    -slyszales,ze Mrian dostal zawalu podczas seksu?
                                                    - a mowia,ze aktywnosc seksualna wzmacnia serce,
                                                    - no,ale nie wtedy ,gdy do sypialni wchodzi zona...
                                                  • kallisto Re: ##... SWIAT SIE SMIEJE ...? ## 04.08.22, 09:16
                                                    Hahaaaa😁😁😁😁 znakomite zwlaszcza ten o porodzie😁😁
                                                  • kendo Re: ##... SWIAT SIE SMIEJE ...? ## 19.08.22, 14:46
                                                    Laura (3 latka)odpowiada na pytanie mamy
                                                    -skad mamy mleczko?-Od krowki,
                                                    a jajeczka?-No przeciez z lodowki..
                                                  • maria88 Re: ##... SWIAT SIE SMIEJE ...? ## 20.08.22, 09:18
                                                    Dzięki za poprawę nastroju na początek dnia.
                                                  • lusia_janusia Re: ##... SWIAT SIE SMIEJE ...? ## 20.08.22, 10:47
                                                    Rachunki zaplacone i bak pelny,
                                                    zeby jakos dojezdzac do pracy.

Teraz chyba zjem kolacje - o ile uda mi
                                                    sie zaparkowac przed Caritasem.

--------------------''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' -----------------------
                                                  • kallisto Re: ##... SWIAT SIE SMIEJE ...? ## 21.08.22, 14:04
                                                    Psychiatra pyta: -Dlaczego pan sądzi, ze u pana w lodówce ktoś mieszka?
                                                    -Bo żona codziennie tam zanosi jedzenie.....
                                                  • lusia_janusia Re: ##... SWIAT SIE SMIEJE ...? ## 21.08.22, 16:50
                                                    www.youtube.com/shorts/ybNbBKoDcv8
                                                  • kallisto Re: ##... SWIAT SIE SMIEJE ...? ## 21.08.22, 18:06
                                                    Ależ miło popatrzeć jak seniorzy sobie tańczą. U nas obserwuję na weselach jak wszyscy idą na parkiet łącznie z seniorami. Fajne to gdy starszym ludziom chce się jeszcze pogibać i pokręcić nóżkąsmile
                                                    apropo wesel, właśnie dzisiaj kuzynka oznajmiła mi, że za rok wesele jej syna 1 sierpnia, a drugie wesele 15 sierpnia tego samego roku syna jej siostry czyli takiej samej mojej kuzynki. I już jesteśmy zaproszeni...
                                                    Pierwsze wesele pary polsko angieskiej, Bartek nasz i Kate Irlandka, mieszkają w Londynie, moja kuzynka też. Wesele robią w Polsce.
                                                    Drugie wesele warszawskiej pary. Ale się sypnęło.....
                                                    Tak nam zazwyczaj wypada co drugi rok być na weselu ale dwa w przeciągu 1,5 miesiąca to jeszcze nie big_grin
                                                  • kendo Re: ##... SWIAT SIE SMIEJE ...? ## 22.08.22, 17:52
                                                    Kallisto,
                                                    o rany,ale sie wybawisz,no i bedzie gonitwa za prezetem,
                                                    masz czas by sie dowiedziec dysktretnie co mloda para sobie by zyczyla..

Maz do zony,
                                                    -Czemu ja zawsze muszie sie dowiedziec o w wszystkim ostani?!
                                                    - Ciszej.Dziecko obudzisz.
                                                    - Jakie dziecko?!

**

Kolega do kolegi
                                                    - Wiesz,wczoraj zauwazylem,
                                                    ze mam w portfelu falszywa stozlotowke,!
                                                    - I co z nia zrobiles?
                                                    - Dalem zonie,ona wszystko potrafi wydac....
                                                  • kallisto Re: ##... SWIAT SIE SMIEJE ...? ## 22.08.22, 20:09
                                                    Kendus, dzisiaj młodzi maja juz wszystko na start lacznie z mieszkaniem. Kazdy ma swoj gust. Najbezpieczniejsza jest kasa.
                                                  • kallisto Re: ##... SWIAT SIE SMIEJE ...? ## 31.08.22, 18:34
                                                    Dzisiaj w radio słyszałam taki żarcik:
                                                    jeśli dostaniesz kawę do łóżka to znaczy, że to nie twoje łóżko big_grin
                                                  • lusia_janusia Re: ##... SWIAT SIE SMIEJE ...? ## 01.09.22, 00:08
                                                    Kallisto a to jakis dzentelmen niedoksztalcony,
                                                    U nas czasem podaja kawe(sniadanie, dzieciom, torta
                                                    w urodziny do lozka)
                                                    ------------------
                                                    Budzi sie facet rano na kacu, a tu mu
                                                    w nogach lozka siedzi borsuk.
                                                    - A ty kto?
                                                    - BORSUK,
                                                    - A co tu robisz?
                                                    - BIALE MYSZKI SIE SKONCZYLY
                                                    JESTEM W ZASTEPSTWIE.
                                                    -----------------------------
                                                  • lusia_janusia Re: ##... SWIAT SIE SMIEJE ...? ## 11.09.22, 14:20
                                                    Rozmawiaja sasiadki mieszkajace przy stadionie;
                                                    - Co masz w tej wielkiej torbie?
                                                    - Pieniadze! Zaczelam zadac kasy od kibicow, ktorzy
                                                    sikaja mi do ogrodka. Mowia krotko;
                                                    "20 euro albo biore nozyczki",.
                                                    - Gratuluje pomyslu! A co tam chowasz w reklamowce?
                                                    - Nie wszyscy placa ...
                                                    ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''-----------------'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
                                                    Lekarz powiedzial, ze zostal mi tylko rok zycia.
                                                    Wzburzony wyjalem bron i zastrzelilem go.
                                                    Sedzia dal mi pietnascie lat. Problem rozwiazany!

''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' --------------------
                                                  • kallisto Re: ##... SWIAT SIE SMIEJE ...? ## 11.09.22, 15:38
                                                    Niektóre humory biorą się z życia i różnych sytuacji.
                                                    Niektóre z nich są wymyślone, ale trzeba mieć fantazję by wymyślić ten humor ogródkowybig_grin
                                                  • kallisto Re: ##... SWIAT SIE SMIEJE ...? ## 18.09.22, 10:47
                                                    Szczęściarz czy pechowiec?
                                                  • lusia_janusia Re: ##... SWIAT SIE SMIEJE ...? ## 18.09.22, 11:19
                                                    Kallisto, facec z dylematem.....
                                                    .........................
                                                    Malzonkowie wybrali sie do salonu mody.
                                                    Maz zdenerwowany mowi do zony;
                                                    - Sluchaj, wczesniej sukienka, teraz plaszcz;
                                                    do czego chcesz nas teraz doprowadzic?
                                                    - Do stoiska z butami - odpowiedziala zona.
                                                    ...........................---------------------
                                                  • kallisto Re: ##... SWIAT SIE SMIEJE ...? ## 21.04.23, 17:00
                                                    Coś na wesoło w tych smutnych czasach
                                                  • kendo Re: ##... SWIAT SIE SMIEJE ...? ## 22.04.23, 09:23
                                                    hi..hiiii..dobre
                                                    kazy ma inna wizje na droge krzyzowa..
                                                  • kallisto Re: ##... SWIAT SIE SMIEJE ...? ## 23.04.23, 12:34
                                                    Nareszcie!!!!😂😂😂
                                                  • lusia_janusia Re: ##... SWIAT SIE SMIEJE ...? ## 24.04.23, 08:06
                                                    Noooo, nnooo,
                                                    fredzelki pewnie by sie przydaly tym od ktorych
                                                    zalezy inflacja, coby im rozumy powiazac na stale
                                                    aby sie nie rozwiazywaly i nie hulaly po swiecie?......
                                                  • kendo Re: ##... SWIAT SIE SMIEJE ...? ## 24.04.23, 08:43
                                                    dobre fredzelki,
                                                    a dla odgornych to racja Lusia,
                                                    ze potrzebuja powiazania swych fredzelkow.
                                                  • kendo Re: ##... SWIAT SIE SMIEJE ...? ## 22.05.23, 12:41
                                                    gosc hotelowy mowi do recepcjonisty,
                                                    - jaki wstretny portret wisi na scianie,
                                                    -recepcjonista odpowiada
                                                    - alez to lustro wisi...
                                                  • kallisto Re: ##... SWIAT SIE SMIEJE ...? ## 22.05.23, 12:41
                                                    hahahahaaaaaaaaa big_grinD Kendo, znakomite !!big_grinDD
                                                  • kallisto Re: ##... SWIAT SIE SMIEJE ...? ## 23.05.23, 09:29
                                                    O bezach
                                                  • lusia_janusia Re: ##... SWIAT SIE SMIEJE ...? ## 23.05.23, 09:46
                                                    Kallisto,faktycznie trudno do pojecia dla obcokrajowca,
                                                    mamy rozne przyklady tez w kawiarence ukrainskiej,
                                                    jak ucza sie nowego jezyka, to tez maja trudno zrozumiec
                                                    niektore zwroty.
                                                  • kallisto Re: ##... SWIAT SIE SMIEJE ...? ## 06.06.23, 19:53
                                                    A takie coś 😊
                                                  • maria88 Re: ##... SWIAT SIE SMIEJE ...? ## 06.06.23, 20:46
                                                    Dobre.
                                                  • lusia_janusia Re: ##... SWIAT SIE SMIEJE ...? ## 07.06.23, 09:18
                                                    Kallisto, to mozna przyrownac do roznych sytuacji w kraju????....

U lekarza; ---Kto wniosl do mojego gabinetu te beczke?
                                                    - Ja doktorze! Przeciez prosil pan poprzednim raszem,
                                                    zebym wrocil za rok z moczem.
                                                    -----------------------
                                                  • kendo Re: ##... SWIAT SIE SMIEJE ...? ## 07.06.23, 09:28
                                                    o swiecie..
                                                    usmialam sie,
                                                  • kallisto Re: ##... SWIAT SIE SMIEJE ...? ## 07.06.23, 10:27
                                                    Hahahaaaaaa😂😂😂😂😂😂😂 znakomite 😂😂😂
                                                  • kallisto Re: ##... SWIAT SIE SMIEJE ...? ## 11.06.23, 21:03
                                                    A takie coś Wam pokażę 😁
                                                  • jaga_22 Re: ##... SWIAT SIE SMIEJE ...? ## 12.06.23, 09:10
                                                    https://i.pinimg.com/564x/00/af/41/00af410a85c1595575e63751a7da8349.jpg
                                                  • kallisto Re: ##... SWIAT SIE SMIEJE ...? ## 12.06.23, 09:38
                                                    Hahahahaaaa big_grinDD bardzo dobre big_grin
                                                  • maria88 Re: ##... SWIAT SIE SMIEJE ...? ## 12.06.23, 19:46
                                                    Tez się uśmiałam.
                                                  • lusia_janusia Re: ##... SWIAT SIE SMIEJE ...? ## 08.07.23, 20:34
                                                    www.youtube.com/shorts/MSBXTzFCsJw

Byla sobie babcia co lubiala taanczyc.????
                                                  • kendo Re: ##... SWIAT SIE SMIEJE ...? ## 17.07.23, 10:27
                                                    -zona z mezem wybiera sie do teatru
                                                    Kobieta pyta meza
                                                    -Kochanie,jak sie mam ubrac?
                                                    Na to maz
                                                    -szybko!
                                                  • lusia_janusia Re: ##... SWIAT SIE SMIEJE ...? ## 17.07.23, 10:29
                                                    I dobrze, bardzo krotka odpowiedz bez dyskusji?
                                                  • kendo Re: ##... SWIAT SIE SMIEJE ...? ## 19.07.23, 08:58
                                                    -co robia pani synowie?
                                                    -wszyscy wybrali kariere bankowca
                                                    najmlodszy studiuje ekonomie
                                                    drugi jest kasjerem
                                                    trzeci dyrektorem banku
                                                    a czwarty schronil sie na Kajmanach
                                                  • lusia_janusia Re: ##... SWIAT SIE SMIEJE ...? ## 19.07.23, 11:12
                                                    W rodzinie reakcja lancuchowa na
                                                    odpowiednie typisy co do kasy?????...
                                                  • kallisto Re: ##... SWIAT SIE SMIEJE ...? ## 19.07.23, 12:19
                                                    Nie na darmo znamy przysłowie ze pieniądz gubi człowieka, humor z zycia wzięty.
                                                  • kendo Re: ##... SWIAT SIE SMIEJE ...? ## 20.07.23, 09:04
                                                    -Jak pojde na emeryture,
                                                    to nic nie bede robil,kompletnie nic.
                                                    Pierwsze pare miesiecy
                                                    posiedze w bujanym fotelu...
                                                    -A potem?
                                                    -Potem sie moze rozhustam.
                                                  • kallisto Re: ##... SWIAT SIE SMIEJE ...? ## 20.07.23, 09:19
                                                    Niestety nie mam bujanego fotela 😁
                                                    Jakby człowiek nic nie robił to umarlby z nudów, zarósłby brudem i umarł z głodu😁
                                                    Jedyne to czego nie będę musiała to napewno nie będę wstawać skoro świt ze stresem na plecach. A choroby żołądka pewnie doprawilam się przez prace, stres, nerwy sprawiły spadek odporności😡
                                                  • kendo Re: ##... SWIAT SIE SMIEJE ...? ## 20.07.23, 09:26
                                                    Kallisto,mozna spekulowac co bylo przyczyna pogorszenia sie zdrowka,
                                                    ale na pewno te faktory wplynely na pogorszenie sie..
                                                    mam nadzieje,ze bedac emerytka nie bedziesz sie nudzic a znajdziesz ciewkae zajecie takie emeryckie..
                                                  • lusia_janusia Re: ##... SWIAT SIE SMIEJE ...? ## 20.07.23, 15:53
                                                    Kallisto, i to czasami bedzie Ci brakowalo czasu na
                                                    zaplanowane plany,?
                                                    Mnie to sie czasami zdarza, ale juz sie nauczylam z tym
                                                    zyc, nie spiesze sie z robota, bo jutro tez jest dzien i trzeba
                                                    jakos ten czas wypelnic.
                                                  • kendo Re: ##... SWIAT SIE SMIEJE ...? ## 23.07.23, 09:19
                                                    - Tato,co to sa sankcje?
                                                    - Twoja matka zabrani ci ogladac horrory?To sa sankcje
                                                    -Tato,a babcia zabrania dzidkowi pic - czy to sa sankcje?
                                                    - Nie,synu,to juz embargo.
                                                  • lusia_janusia Re: ##... SWIAT SIE SMIEJE ...? ## 23.07.23, 11:55
                                                    No to maly zostal madrym myslicielem.?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka