kasikk 11.03.05, 17:34 nick, a czego ty się boisz?? przecież to naturalne i narmalne zupełnie D Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasikk Re: hiehiehie 11.03.05, 17:35 o nie!! kenduś to miało być w wątku o odliczaniu zrób porządeczek, proszę... co do relacji... ja wiem... możemy pożartować, ale ja nie wiem, czy się tak szczególnie wywnętrzać chcę w miejscu, gdzie wszyscy mogą czytać... Odpowiedz Link
nick000 Re: hiehiehie 11.03.05, 17:47 kasikk napisała: > o nie!! kenduś to miało być w wątku o odliczaniu > zrób porządeczek, proszę... > > co do relacji... ja wiem... > możemy pożartować, ale ja nie wiem, czy się tak szczególnie wywnętrzać chcę > w miejscu, gdzie wszyscy mogą czytać... kasikk, ukłony niskie, za hiehiehie też Odpowiedz Link
nick000 Re: hiehiehie 11.03.05, 17:53 kasikk napisała: > no okropny jesteś!! ukłony niskie za wszystko kasikk, nick odchodzi zawstydzony i juz więcej nie wróci)))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: hiehiehie 11.03.05, 17:49 ja nie na temat tego watku ale stwierdzam ,ze ejst to najzabawniejsze i najsekretniejsze forum w gazecie.pl)))) a my jestesmy najlepsymy forumiakami na swiecie ) chwale nas a co?wolno mi)) Odpowiedz Link
kendo Re: hiehiehie 11.03.05, 17:53 a nie bede nic przenosci kasikku, niech watek zostanie, a Twa wole respektujemy, ale moze czasmi najdzie Cie ochota cusik ciekawego wpisac "w odliczanie" bedziemy bardzo rade) Odpowiedz Link
kasikk Re: hiehiehie 11.03.05, 17:54 no i przez zawirowanie na gazecie powstał wątek hiehiehie ;p ale i tak was lubię DDDD Odpowiedz Link
nick000 Re: hiehiehie 11.03.05, 17:59 kasikk napisała: > no i przez zawirowanie na gazecie powstał wątek hiehiehie ;p > ale i tak was lubię DDDD zanim odejdę, a odchodzę juz od godziny, powiem tylko, ze jest to najzabawniej zatytułowany wątek swiata)))) hiehiehie))), od tej pory też tak sie będe śmiał, a co, nie wolno mi nasladowac kasikk))))), którą zreszta bartdzo lubię, nie tylko za hiehiehie)) Odpowiedz Link
nick000 Re: hiehiehie 11.03.05, 17:55 slo-onko napisała: > ja nie na temat tego watku ale stwierdzam ,ze ejst to najzabawniejsze i > najsekretniejsze forum w gazecie.pl)))) > a my jestesmy najlepsymy forumiakami na swiecie ) > chwale nas a co?wolno mi)) wolno Ci)))) mamy wszak demokrację i wolność slowa))) Niech zyje Vistula i Vistulanki)) wolno mi taki toast wznieść?)) Odpowiedz Link
kendo Re: hiehiehie 11.03.05, 18:08 wiec wszyscy jestesmy zgodni do pozostawienia nowego watku, spodobal mi sie ,wiec go nie chcialam usunac kasikku, przyda sie na vistuli nowy temacik))))))))))) za toasty jestesmy bardzo radzi))) Odpowiedz Link
kasikk Re: hiehiehie 04.05.05, 23:01 no tak... i znowu za moimi plecami po co ja ci o vistuli powiedziałam, ty mysi brutusie, hę? i jakies koalicje z nickiem tu zawiązujecie przeciwko mnie buuuu... Kendus, ratuj! pogróź im paluszkiem co do czarnych strojów, to teraz musicie w nim pokaźna dziure na brzuch wyciąć inaczej na pewno nie dopnie się suwaczek ;P Odpowiedz Link
kendo Re: hiehiehie 04.05.05, 23:15 kasikk napisała: > no tak... i znowu za moimi plecami > po co ja ci o vistuli powiedziałam, ty mysi brutusie, hę? > i jakies koalicje z nickiem tu zawiązujecie przeciwko mnie > buuuu... Kendus, ratuj! pogróź im paluszkiem > > co do czarnych strojów, to teraz musicie w nim pokaźna dziure na brzuch wyciąć > inaczej na pewno nie dopnie się suwaczek ;P hi,hi,...oj !! biedny nasz kasikk ) juz im groze...zobacz... mycha !! i nick !!...nu,nu.....nie wolno byc niegrzecznym dla kasikka) ubranko schowac na pamiatke do pudla, bedziecie przymiezac juz po wszystkim) dobrze kasik ?? myslisz,ze usluchaja ?? Odpowiedz Link
mycha Re: hiehiehie 04.05.05, 23:27 wow!! może nie do pudełka, bo nie wiem co na to ten najbardziej zainteresowany, czyli "tajemniczy" M. ))))) ah, kasikk, ja i brutus??? ja jestem ładniejsza :)) żadne koalicje słońce, to tylko teoretyczne rozważania, hihihi poprostu trzeba podzielić role. to ty mnie wysyłałaś na taniec brzucha, pomimo, że ty masz praktykę, jak to już ustaliliśmyDDD ale wiesz, że i tak baaaaardzo cię lubię!!! )) Odpowiedz Link
kendo Re: hiehiehie 05.05.05, 10:27 ha !...ale fajnie se dziewczatka gaworza, wysylajac sie gdziesik tam krokiem tanecznym )))))))))))) Odpowiedz Link
kasikk Re: hiehiehie 05.05.05, 14:08 co do tańca brzucha, to muszę wam powiedzieć, że mój brzuch sam zaczyna tańczyć maleństwo się rozpycha i brzuch zmienia kształt ) no i koniec, chyba jako tancerka brzucha wyląduję ale w takim razie w czarczafie i jakichś wschodnich ciuszkach bardziej niż w szpilach i z pejczykiem ;P Odpowiedz Link
mycha Re: hiehiehie 05.05.05, 14:26 wszystko da się złatwić )) chociaż z twoim typem urody... ja wiem... to taka tancerka wymoczona w ace Odpowiedz Link
kasikk Re: hiehiehie 05.05.05, 14:31 kochana, mężczyźni lubią różne typy urody, prawda nick?? sama wiesz z resztą, a poza tym kto powiedział, że muszę całe wdzięki prezentować w woal się spowiję i będę tajemniczą tancerką ;P Odpowiedz Link
mycha Re: hiehiehie 05.05.05, 14:38 wszystko podobno jest dla ludzi tajemniczą... bardzo proszę, będę udawała, że widzę cię pierwszy raz a jeśli chodzi o typ urody to nie to miałam na myśli. Odpowiedz Link
nick000 Re: hiehiehie 05.05.05, 16:14 zdecydowanie Kasikk różne, inaczej życie byłoby bardzo monotonne, vistulanki, kazda z osobna, reprezentują odmienne typy urody, jedno Was tylko łączy, wszystkie jesteście super Odpowiedz Link
slo-onko Re: hiehiehie 05.05.05, 16:34 nick000 napisał: > zdecydowanie Kasikk różne, inaczej życie byłoby bardzo monotonne, vistulanki, > kazda z osobna, reprezentują odmienne typy urody, jedno Was tylko łączy, wszyst > kie jesteście super czujemy sie urosniete Odpowiedz Link
mala20033 Re: hiehiehie 05.05.05, 16:51 Mierzylam sie po tym co napisal Nik..przybylo mi 2 cm... Odpowiedz Link
slo-onko Re: hiehiehie 05.05.05, 16:55 mala20033 napisała: > Mierzylam sie po tym co napisal Nik..przybylo mi 2 cm... hm, czyli ciut za malo ale jak zacznie Cie chwalic kilka razy dziennie to zobaczysz, przebijesz sufit glowa bo on taki juz jest Odpowiedz Link
mycha Re: hiehiehie 05.05.05, 17:26 u mnie nisko sufit, więc muszę uważać, żeby któregoś pięknego dnia nie straciś tzw. dachu nad głową ) Odpowiedz Link
kendo Re: hiehiehie 05.05.05, 18:42 a mi nic nie przybylo) znow stalam gdzies w dolince i marzylam ) Odpowiedz Link
mycha Re: hiehiehie 05.05.05, 18:56 kenduś, biegnij się zmierzyć napewno przybyło)) a jak nie to nickowej terapi trzeba) Odpowiedz Link
kasikk Re: hiehiehie 05.05.05, 19:28 mnie też przybyło ze dwa cm ) nick, wiedziałam, że mogę na ciebie liczyć DD Odpowiedz Link
nick000 Re: hiehiehie 05.05.05, 19:53 ha, jestem zawiedziony, mówiąc te słowa myślałem o co najmniej 5 cm))), powiem inaczej, okrutnie Was lubię, o!! Odpowiedz Link
kendo Re: hiehiehie 05.05.05, 19:54 kasikk napisała: > mnie też przybyło ze dwa cm ) > nick, wiedziałam, że mogę na ciebie liczyć DD chyba nie na wysokisc kasikku Ci przybylo co ?? )))))))))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: hiehiehie 05.05.05, 19:56 kendo napisała: > kasikk napisała: > > > mnie też przybyło ze dwa cm ) > > nick, wiedziałam, że mogę na ciebie liczyć DD > > chyba nie na wysokisc kasikku Ci przybylo co ?? )))))))))))) a Kasikk rośnie, słuszna linię ma nasza władza Odpowiedz Link
slo-onko Re: hiehiehie 05.05.05, 19:58 kasikk napisała: > mnie też przybyło ze dwa cm ) > nick, wiedziałam, że mogę na ciebie liczyć DD to ja tez chce przytyc co powinnam zrobic? Odpowiedz Link
nick000 Re: hiehiehie 05.05.05, 20:00 slo-onko napisała: > kasikk napisała: > > > mnie też przybyło ze dwa cm ) > > nick, wiedziałam, że mogę na ciebie liczyć DD > > to ja tez chce przytyc > co powinnam zrobic? juz daję Ci receptę, codziennie dużo tego o czym bez przerwy tołkuję, wiesz o co chodzi)) a będe Cie chwalił po wszystkich odpustach) i od razu urosniesz. Odpowiedz Link
slo-onko Re: hiehiehie 05.05.05, 20:02 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > kasikk napisała: > > > > > mnie też przybyło ze dwa cm ) > > > nick, wiedziałam, że mogę na ciebie liczyć DD > > > > to ja tez chce przytyc > > co powinnam zrobic? > > juz daję Ci receptę, codziennie dużo tego o czym bez przerwy tołkuję, wiesz o > co chodzi)) a będe Cie chwalił po wszystkich odpustach) i od razu urosniesz > . Nick, tak robie ale wciaz za malo moze jest jakis inny przepis? Odpowiedz Link
nick000 Re: hiehiehie 05.05.05, 20:04 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > slo-onko napisała: > > > > > kasikk napisała: > > > > > > > mnie też przybyło ze dwa cm ) > > > > nick, wiedziałam, że mogę na ciebie liczyć DD > > > > > > to ja tez chce przytyc > > > co powinnam zrobic? > > > > juz daję Ci receptę, codziennie dużo tego o czym bez przerwy tołkuję, wi > esz o > > co chodzi)) a będe Cie chwalił po wszystkich odpustach) i od razu uro > sniesz > > . > Nick, tak robie ale wciaz za malo > moze jest jakis inny przepis? a jest, z tym ze prywatne konsultacje wskazane, szepnę Ci na uszko co to jest i jeśli będziesz stosować sie do zaleceń, to kto wie Odpowiedz Link
kendo Re: hiehiehie 05.05.05, 19:53 mycha napisała: > kenduś, biegnij się zmierzyć napewno przybyło)) > a jak nie to nickowej terapi trzeba) ha !! az sie boje to zrobic) musial by nas chwalic od switu do nocy) Odpowiedz Link