kasikk Re: mycha 22.12.05, 09:02 ))))))))))) ale nie wiem, czy nie bać się "wyściskania" ) Odpowiedz Link
mala20033 Re: mycha 22.12.05, 22:24 Straszliwie mi sie Twe zyczenia z gwiazka podobaly! Paru znajomym je wyslalam..Dobrej Nocy! Odpowiedz Link
nick000 Re: mycha 23.12.05, 14:40 rączki szanownej myszce całuję Największy kawał sera masz jak w banku Odpowiedz Link
kendo Re: mycha 24.12.05, 11:16 Wesolych Swiat img471.imageshack.us/my.php?image=jul061wp.jpg Odpowiedz Link
kendo Re: mycha 27.12.05, 16:40 dziekujemy za zycznonka...dzis wlasnie doszly) milego wieczorku zycze. Odpowiedz Link
kendo Re: mycha 28.12.05, 11:10 listowy juz pod drzwiami stoi))))))))))))))))) milego dzionka zycze) Odpowiedz Link
nick000 Re: mycha 09.01.06, 16:49 w srodku typowy kościół, rozumiesz co mam na mysli. Złocenia, niezbyt ciekawa mieszanka stylów i epok, wszystko oczywiście neo. Tak naprawdę, ciekawa jest okolica, reszta mogłaby przestac istniec i straszyć. A wczoraj widziałem bobra) Odpowiedz Link
slo-onko Re: mycha 06.02.06, 20:18 Mycha czy zechcialabys w vistulowej kuchni zostawic recepte na te rybe w ziolach o ktorej napisalas w jednym z linkow czy tzatzyki robisz sama wg jakiegos konkretnego przepisu czy taki pospolity czyli homo,ogorek,czosnek,sol,pieprz albo tez przyprawa? Odpowiedz Link
kendo Re: mycha 14.02.06, 09:31 ale sie ciesze mysza,ze svenssonek dotarl na czas) a wiesz ja zakupujac pluszaka myslalam,ze to jest Biala Myszka)))))))))))))) no,ale w koncu kazdy widzi rzeczy inaczej))))))))))))))) miej sobie dzis mysza udany urodzinkowy dzien Odpowiedz Link
kendo Re: mycha 14.02.06, 11:13 ciesze sie,ze taka skromna rzecz poprawila Ci humor.... niech bedzie mila pamiatka Odpowiedz Link
kendo Re: mycha 28.02.06, 11:00 wlasnie wczoraj zaczelam ja czytac , ale niestety doczytalam tylko wstep,dzis bedzie kontynuacja, zapowiada sie ciekawie od samego poczatku. dzieki myszko za linka i wczorajsza mila rozmowe milego dnia. Odpowiedz Link
slo-onko Re: mycha 02.03.06, 10:19 dodalam jeszce taka mala ciekawostke ale dzis ze mnie nygus,czas wziac sie za prace Odpowiedz Link
kendo Re: mycha 02.03.06, 10:21 tez swego gonca pognalam pod Twoje drzwi.... biedna mysia...czy nadazy dzis ze wszystkim? cieplego dnia zycze. Odpowiedz Link
odin-2 Re: mycha 11.03.06, 15:35 -------------------------------------------------------------------------------- mycha napisała: przesyłam spóźnione życzenia z okazji minionego dnia mężczyzny. duuużo szczęścia i radości każdego dnia i słońca i uśmiechu w duszy i na twarzy))) Dzieki za zyczenia Mycha, "szczęścia i radości" & "uśmiechu w duszy i na twarzy" - masz na mysli ze niepowinnem "kendo" sama na zakupy puszczac ?-jezeli mam zachowac usmiech w duszy i na twarzy ?. Pzdr. Odpowiedz Link
nick000 Re: mycha 11.03.06, 19:04 dzieki mycho, szczególnie uśmiech filmowy wali mnie na kolana Odpowiedz Link
kendo Re: mycha 11.03.06, 21:35 Skype mi sie zawiesilo,nie wyslalo trzech wpisow ale na konec to przeslij pozdrowienia gorace i ze trzymam kciuki. Odpowiedz Link
kendo Re: mycha 12.03.06, 13:36 dzis nareszcie dojzalam do zrobienia tego makaranu z serem z plesnia/pomidorem/bazylja na lunch...dosmazylam resztki wedzonego schabu i wmieszalam.. po prostu rewelka....mniam,mniammmmm...-dziekuje i prosze o wiecej recept pozdrawiam cieplutko. Odpowiedz Link
kendo Re: mycha 14.03.06, 09:15 bede czekac na nowe recepty makaronowe...moze przytyje zdziebko po nich) dziek za wiadomosc... usciski , caluski "dla Dwojga" przekaz. zycze cieplego dnia. Odpowiedz Link
kendo Re: mycha 17.03.06, 10:07 Kochanie,po powrocie od dentysty wezme sie za odpisywanie do Ciebie...oj nazbieralo sie glebokich mysli,do ktorych nareszcie dojzalam) PA;..na razie i miej sobie udany dzionek Odpowiedz Link
kendo Re: mycha 18.03.06, 11:52 wreszcie,nareszcie na wszystko juz odpisalam) milego czytania mycha i piekneg dnia. Odpowiedz Link
kendo Re: mycha 19.03.06, 20:41 ciesze sie mycha.... a wedlug naszej umowy,nie musisz stresac z odpisem,masz wiecej obowiazkow niz ja,wiec,kiedy Cie wena najdzie i czas pozwoli to tylko pisz,pisz..) miej sobie udany wieczor. Odpowiedz Link
nick000 Re: mycha 24.03.06, 20:09 poszuperaj tutaj, moze cos znajdziesz przydatnego. www.renowacja-antykow.pl/ Odpowiedz Link
kendo Re: mycha 28.03.06, 09:52 napisalam skromna prosbe na gazetowa,odnosnie przesylki, proszac bys przeslala na Yahoo. dzieki. milego dnia. Odpowiedz Link
kasikk_29 Re: mycha 30.03.06, 12:02 dziekuję ) chyba się ktoś rozmarzył ) kuszące - osiemset zł i tydzień z wyżywieniam... muszę z M. pogadać, może Skrzacika zapakujemy w wózek i... jaaaazdaaaa... Odpowiedz Link
mala20033 Re: mycha 30.03.06, 21:22 Podroz byla z przygodami ale dotarlam..a dzis oczy mi sie kleja... Wszysko kwitnie...cieplo...parno...tulipany juz przekwitaja mi.... Pozdr.. Odpowiedz Link
kendo Re: mycha 01.04.06, 20:22 dzieki przesliczne, wszystko dotarlo i z wielka radocha poogladalam anioly i aniolki) a teraz link by zamieszczac nasze zdjecia imageshack.us/ 1).kilikasz na myszce lewy klawisz na prawej stronie"Bledra"(to po szwedzku,a po polskiemu chyba by bylo przewracaja) 1 a).otworzy Ci sie twoj folder ze zdjeciami. - tam zamarkujesz sobie ktore zdjecie chcesz wyslac,klikniesz na koncu w tym folderze jakbys go wysylala i ponownie otworzy sie pierwasz strona juz z zaznaczonym symbolem zdjeciowym 2).klikasz na ""host in"" i pokaze sie plansza z wybranym przez Ciebie zdjeciem, ja klikam na zdjecie lewym klawiszem na myszce i pokazuje sie odpowiedni format zdjeciowy, 3). wtedy ,masz juz gotowe zdjecie do dalszego przedysponowania, postepuje tak jak chcesz by przeniesc link na vistule img413.imageshack.us/my.php?image=tulipan055ai.jpg qurcze nie umie tlumaczyc technicznych rzeczy bom nietechniczna, ale jak cos niezrozumialas to pytaj bede tlumaczyc. pozdrawiam cieplunio... Odpowiedz Link
kendo Re: mycha 06.04.06, 13:11 fajnie,ze zdazyla na czas...zamartwialam sie,ze okers przedswiateczny moze opuznic co nieco.... sciskam na pocieszenie....moze cusik pomoze niemniej jednak milego dnia zycze. Odpowiedz Link
kendo Re: mycha 07.04.06, 09:46 nie, mycha nic sie nie stalo, ale dal pewnosci wszystkim przypominam,bom sama prawie zapomniala i az mi bedzie wstyd i smutno,ze bedzie opoznienie miej sobie mily dzionek. Odpowiedz Link