slo-onko Re: mycha 04.01.07, 20:45 ciesze sie juz myslalam,ze sie gdzies zawieruszyl a Ty nie wiesz,ze chorowanie na vistuli jest surowo zabronione????????????!!!!!!! Odpowiedz Link
kasikk_29 Re: mycha 19.01.07, 11:11 chętnie, ale oni na śląski to nieee jakoś spodek wolę aaa... no i już jakiś czas temu miś mi o tym mówił Odpowiedz Link
kendo Re: mycha 14.02.07, 09:00 dopiero w tym roku zaskoczylam,ze masz fajne "obchody" z Walentynem) niech sie spelnia Twe najskrytsze marzenia i niech sloneczko nigdy za chmurki nie zajdzie. buziakow tysiace Odpowiedz Link
kendo Re: mycha 22.02.07, 10:21 przepraszam,ze z opuznieniem,zawsze cos zapomne(,) ale w koncu pamiec sie liczy. miej sobie udany dzisiejszy dzienek na kazdej platformie Odpowiedz Link
kendo Re: mycha 28.02.07, 12:46 brakuje mi Twoich dziendoberkow( moze znajdzie sie mini luka by kliknac co nieco? miej sobie spokojne i cieple dni. Odpowiedz Link
kendo Re: mycha 02.03.07, 09:02 ciesze sie,ze sie odezwalas, czekam cierpliwie,nie zastresaj sie. miej sobie spokojny cieply dzionek. Odpowiedz Link
kendo Re: mycha 28.03.07, 10:35 odnosnie wczorajszej rozmowy, nic nie znalazlam na jeden dzien wypadu,ale musze wybadac cos "prywatnego", cos sie wykombinuje napewno,coby sie nie nudzilo. Odpowiedz Link
kendo Re: mycha 28.03.07, 12:15 bedzie dobrze,zobaczysz,ten "pierwszy raz"zawsze powoduje,ze sa "motylki w zoladku") Odpowiedz Link
kendo Re: bardzo pilne 02.04.07, 13:26 mysia,prosze odczytac emailea na gazetowej, pozdrawiam zyczac udanego dnia. Odpowiedz Link
kendo Re: bardzo pilne 02.04.07, 14:36 nie moge chwilowo wejsc na poczte, gazeta przeprasza( Odpowiedz Link
kendo Re: bardzo pilne 02.04.07, 15:07 wpadla z "lomotem",juz odpisalam dla zainteresowanej dzieki za szybka interwencje, wszystko mi dzis sie"zakleszcza",nic nie pozalatwialm,ale nie poddaje sie Odpowiedz Link
kendo Re: mycha 04.04.07, 20:35 Skype mi sie "zawiesilo" moze za chwile sie odblokuje.liscik odpisalam Odpowiedz Link
slo-onko Re: mycha 23.04.07, 14:40 hej az niemozliwe,ze az tak dlugo wedrowala po swiecie zwatpilam,ze wogole dojdzie ja chyba zapomnialam Tobie podziekowac,co czynie z opoznieniem Twoja doszla tuz po swietach Odpowiedz Link
kendo Re: mycha 23.04.07, 16:45 eeeeeeeeeeeeeeee...nie bedzie tak zle, najwazniejsze zeby nie wialo,jak jestes wyczulona z blednikiem,zakup cos na to i wiez juz w Swinoujsciu przed wejsciem na prom,powinno pomoc. zycze powsciagliwosci stresowej,bo niema powodu) Odpowiedz Link
slo-onko Re: mycha 05.05.07, 10:04 zdjecia juz brna ku Tobie i na list odpisalam pozdrawiam Odpowiedz Link
kendo Re: mycha 07.05.07, 10:41 pisnij choc slowko Kochanie, jaka byla podroz,czy byly przygody i jak na promie milego odpoczynku popodrozowego i pogoscinnego. PS;..w temacie zamiescilam linki do kosciolkow w ktorych bylismy. Odpowiedz Link
slo-onko Re: mycha 07.05.07, 16:27 jak sie Mycha czulas po powrocie do domu? ja nie moglam dojsc do siebie przez dwa dni balowalas czy spalas na promie? Odpowiedz Link
slo-onko Re: mycha 07.05.07, 18:31 gdyby bylo cos nie tak z kolorami to napisz,a wysle oryginal. ponoc oryginaly sa wiecej warte DDD a ja z doza niesmialosci poprosze o te jedyne zdjecie barana i baranicyDDD Odpowiedz Link
kendo Re: mycha 07.05.07, 20:44 to prawda mycha, stalam dzis na altance z cimokiem,sama ,jak kolek no i siedzialam w domciu,nie musialam sie nigdzie szykowac w droge ech....ciesze sie jednak,ze czulas dobrze u nas Odpowiedz Link
kendo Re: mycha 09.05.07, 20:58 co dopiero odpisalam Kasikkowi,wrocilam sie i nic jeszcze nie wpadlo,sprawdze przed snem, poczta dzis zle wchodzi, wiesz tak pomyslalam,ze sie zgapilam,jak sie pakowalas,bo przeciez,te niektore sprawunki moglam zapakaowac u mnie,przepraszam,ze gapiszon za mnie,zwal wszystko na mnie u kasikka) miej sobie spokojny wieczor. Odpowiedz Link
kendo Re: mycha 09.05.07, 21:06 to prawda,wszystko szlo niemal na wcisk) dobrze,ze wszystko cale dowiozlas i ze udane zakupy,to cieszy najbardziej. juz nie wytrzymalam i kasikkowi powiedzialam,ze cos dla Niej bedzie),bo choc naprawde drobnostki to mysle,ze za Twoja podpowiedzia,beda rowniez trafione Odpowiedz Link
kendo Re: mycha 10.05.07, 11:37 dzieki za linka, faktycznie,ale brzydal wielki,chcial na nas zarobic, za ta bielizniarke i dwie szafy dawal ponizej tysiaca( bede musiala chyba zdjecia porobic i wstawic tez w tego linka,moze sie uda pozbyc niepotrzebnych mebli. Odpowiedz Link
slo-onko Re: mycha 10.05.07, 12:16 Mysia i jeszcze to zdjatko jarmarku o ktorym napsiala Kendo,plizzz Odpowiedz Link
kendo Re: mycha 10.05.07, 14:22 no wlasnie wlazlam tu by mysia poprosic o podeslanie dla sloo zdjecia z jarmarku a bedac 19 maja zrobie powtorke,oczywiscie,jak nie zapomne,bo aparacik dziwigam co dzien w torebce i ramiona sobie obrywam) Odpowiedz Link
kendo Re: mycha 19.05.07, 10:00 sorry,sorry, nic w skrzyneczke mi nie wpadlo( miej sobie mily odpoczynek i naladuj sie energia coby na caly tydzien nastepny starczylo Odpowiedz Link
kendo Re: mycha 19.05.07, 19:28 niemal caly tydzien mieli jakies usterki najpewniejsze na Yahoo. zycze udanego wieczoru. Odpowiedz Link
kendo Re: mycha 13.06.07, 23:15 dziek,przechwycilam liscik,akurat jeszcze cieplutki,pozniej z psiunem poczlapalam i odpisze "moze jutro" i jestem pod wrazeniem i nawet niewaz sie zmieniac kolorku wlosow,to na szczescie niech beda na razie:- )) pieknych snow i jutro sprawnego dnia. Odpowiedz Link
slo-onko Re: mycha 20.06.07, 19:03 Myś czy we Wloszech atakuja zarloczne moskity ? czy trzeba wziac jakis srodek p/wampirom? Odpowiedz Link
kendo Re: mycha 20.06.07, 19:40 odebralam zdjatka, podesle pocczta,cobys miala wieczna pamiatke, liscik w pozniejszym czasie napisze-przepraszam. Odpowiedz Link
kendo Re: mycha 02.08.07, 20:42 bylam wczoraj z siostra na wycieczce w Simrishamn nad morzem,tam gdzie szczepke agawy sie "capcarapcalo"),zrobilam powtorke tylko ze listki maja bialy szlaczek na brzegach,a ta pierwsza ma jusz 6 listkow acha i bylysmy przy studzince Olofa by nabrac wody,horror,strasznie duzo jakiegos obrzydlictwa bylo na wierzchu i nie nabralysmy,bo pozim wody tez sie podniosl,nie mozna byla stanac na te kamienie przez ta droge co skrecalismy do tego kosciolka , Bobby mieszkal,podjechalam by zobaczyc w ktorym domu-to byl wlasciwy cel calej wycieczki. zycze udanego urlopiku i pogody, Odpowiedz Link
kendo Re: mycha 21.08.07, 20:36 witamy cieplutko pourlopowo wiem,ze urlopik sie udal i teraz zachowaj wszystkie uroki urlopowe jak najdluzej milego odpoczynku wieczorenego po pierwszym dniu pracki,musialo byc chyba cieko co==?? Odpowiedz Link
kendo Re: mycha 25.08.07, 19:22 Skarbie, gazetowa poczta mi niedzial,"nie mozemy polaczyc sie z sererem" czy jakos tak napisali,( probj na tess_terra@yahoo.com miej sobie cieplunio. Odpowiedz Link
nick000 Re: mycha 27.08.07, 15:43 a ktoregoś dnia w radio usłyszałem o straszacej w starych, warownych zamkach uroczej zjawie Najciekawsze jest jednak to, ze nikt się jej nie przelakł;D, a licznie zgromadzona publiczność, w uznaniu jej talentu i osobistego czaru, skandowała - bissss!!! Mycho, dzieki za fajne fotki Odpowiedz Link
kendo Re: mycha 04.09.07, 10:09 przepraszam, ale wczoraj,zawisil mi sie Skype( za nic nie umialam go odwiesic( czasami sam wraca do normy,niewiem co z nim jest? miej sobie udany dzionek. Odpowiedz Link
kendo Re: mycha 16.10.07, 13:19 dziekuje za pamiec zyczeniowa,no i oczywiscie za niespodzianke telefonowa,milo bylo uslyszec slodki glosik. miej sobie juz spokojniejsze dni Odpowiedz Link
slo-onko Re: mycha 20.11.07, 13:50 sie robi)) ale pomyslalam sobie,ze lepiej byloby nagrac na CD niz wysylac partiami foty,ktore suma sumarum zajmuja troche miejsca. moga mi wracac przesylki,bo moj komp to taki silny jak anemik a TY z CD przegrasz sobie na dysk,a plyte zatrzymasz jak Ci sie podoba moj pomysl? Odpowiedz Link
slo-onko Re: mycha 20.11.07, 14:28 juz mowie jak zobaczysz list w skrzyneczce to tup tup podejdziesz do niej,przygotujesz kluczyk do otwarcia i wyciagniesz liscik potem tup tup w gore do domku ( o ile mieszkasz na pietrze),wlozysz plyte w kompa i sprawdzisz czy dziala a co do stanu to powinno byc ok,zwykle dochodzily w calosci. gdy sie cos stalo po drodze to coz to za koszt,drobiazg jak juz bede miala gotowa przegrana to dam Ci znac i poprosze o adres Odpowiedz Link
slo-onko Re: mycha 20.11.07, 17:10 chyba sobie zartujesz? na kilkadziesiat groszy mam CI konto bankowe podac?DD nie wysylam Ci kilogramowej paczki zywnosciowej przeciez ino leciutki liscik Odpowiedz Link
slo-onko Re: mycha 20.11.07, 20:25 Myś ,czy Twoj komp. odtwarza płyty DVD? jesli tak to zostaw mi adres domowy w gazetowej,a ja jutro nadam na poczte,przez sluzbowa puszcze priorytetem. jesli nie to nagram Ci,ale jutro na zwykla i wtedy wysle Odpowiedz Link
nick000 Re: mycha 20.11.07, 20:52 przepraszam, ze sie wcieram, sprawa bedzie o wiele łatwiejsza gdy posłużycie sie fotokontem. W kilka minut Slo wstawi zdjecia, podesle link do mychy, jedno klikniecie i fotki sciągnięte na dysk. Odpowiedz Link
kendo Re: mycha 20.11.07, 21:13 mam to zdjecie mycha i podesle. miej sobie milutki wieczor. Odpowiedz Link
slo-onko Re: mycha 21.11.07, 09:30 po pierwsze-list po drugie- plyta jest w palstyczanym pudelku,zabezpieczylam ja w miare mozliwosci w cienka ksiazeczke, ktora mozesz podarowac jakiemus malemu szkolnemu dziecku. jest to lektura,ktora juz nie bedzie u mnie uzywana. mam nadzieje,ze dojdzie w nienaruszonym stanie Odpowiedz Link
slo-onko Re: mycha 26.11.07, 09:32 ciesze sie one powtarzaja sie z Twoimi za wyjtkiem tych,ktore robilas po naszym wyjezdzie. ja mam metode na zatrzymanie zdjec: na CD i wybrane na papier do albumu. Odpowiedz Link