mala20033 27.07.05, 17:04 Jezeli Kendus sie nie pogniewa to zalozylam nowa srode bo ta stara otwiera mi sie pare minut..Caluski Wsiem Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 27.07.05, 17:56 leniwiec ten internet u Ciebie malenka))))))) nawet nie spojzalam ile stara sroda miala na liczniku) ale chcialam Wam oznajmic,ze spotkanie internetowe skandynawskie zakonczone, fajnie z takimi spotkaniami,nawet nie myslalam,ze w miesiacu lipcu zalicze az trzy takie, ranek byl nieco zwariowany,ze nie mialam czasu na necik wejsc, wiec teraz witam Was i zycze milego poznego popoludnia. Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 27.07.05, 18:04 poczytalam "stara srode" i temacik typowo kawkowy i wedlinkowy, jak przy porze sniadaniowej przystalo, faktycznie zawiodlam sie na tych kielbaskach,ktore zapewniano mnie, ze sa pyszne,bo produkowane pod katem dzieci,chodzilo mi,zeby nie bylo duzego posmaku wedzonego, oczywiscie i niebylo,ale byly za slone brrrrrr....i jakies takie "ciapkowate" wiecej nie zakupie z rekomendacji zanim nie posmakuje osobiscie. Odpowiedz Link
kasikk Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 27.07.05, 18:11 witam ) a ja właśnie zakupy dzidziulowe zakupiłam i lecę jeszcze coś dobrego nabyć ) miłego dnia, a w zasadzie to wieczoru już chyba ) Odpowiedz Link
nick000 Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 27.07.05, 19:41 a mnie jest deczko głupio bo dzisiejszego wieczoru nie będe mógł Wam towarzyszyć, to pewnie wplyw lata, żartuję, mam ważną sprawę do załatwienia. Lecę więc gdziem sie ofiarowal, oczywiście po powrocie żurawia zapuszczę na forum i zobacze czy byłyście grzeczne w co oczywiście nie wątpię)) Kłaniam sie pieknie i spadam Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 27.07.05, 19:47 nick000 napisał: > a mnie jest deczko głupio bo dzisiejszego wieczoru nie będe mógł Wam > towarzyszyć, to pewnie wplyw lata, żartuję, mam ważną sprawę do załatwienia. > > Lecę więc gdziem sie ofiarowal, oczywiście po powrocie żurawia zapuszczę na > forum i zobacze czy byłyście grzeczne w co oczywiście nie wątpię)) Kłaniam > sie pieknie i spadam nick... usprawiedliwienie przyznane) zycze milego gdzies tam czasu, i czekamy na zurawia Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 27.07.05, 19:48 kasikk napisała: > witam ) > a ja właśnie zakupy dzidziulowe zakupiłam > i lecę jeszcze coś dobrego nabyć ) > miłego dnia, a w zasadzie to wieczoru już chyba ) oj,jak fajnie z malusimi zakupami.... bedzie dzieciatko mialo cudownie) ale sie kasikk rozakupowal) Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 27.07.05, 20:21 kasikk kasikk, a powiedz co kupilas, plissssss buciki, skarpetki? spioszki czy inne kaftaniki? te malenkie ciuszki sa takie slodkie Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 27.07.05, 20:37 pewnie jakas slodziutka posciel do lozeczka, lub maskotke-przytulanke...takie sa slodziutkie w kraju Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 27.07.05, 20:38 kendo napisała: > pewnie jakas slodziutka posciel do lozeczka, > lub maskotke-przytulanke...takie sa slodziutkie w kraju oj tak zabawki teraz sa pzrecudne nie to co kiedys pojazd kosmiczny przywieziony z bylego ZSRR, ktorym bawily sie nawet dziewczynki albo bezsensowna wanka-wstanka, ktora nic madrego procz kiwania nie potrafila zrobic Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 27.07.05, 20:41 Kendo czy robisz cos waznego procz tego,ze jestes na forum? chcialabym Ci cos przeslac poczta Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 27.07.05, 20:45 tylko siedze i klikam) Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 27.07.05, 20:44 i jakie piekne kolory i wzory.... nawet sliczne ksiazeczki w sztywnych niedozdarcia kartkach sa. Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 27.07.05, 20:48 wyslalam na yahoo, odbierz Odpowiedz Link
kasikk Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 27.07.05, 21:13 na razie pieluszki ) z wycięciem na pępuszek ciuszeczków nie kupuję, bo będę miała sporo a pościelkę piękną sama szyć będę Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 27.07.05, 21:31 ale maja teraz dobrze mlode mamusie, nie jak kiedys pieluszki z tetry byly) i trzeba bylo prac/gotowac/prasowac. Odpowiedz Link
jtka Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 27.07.05, 21:39 bry wieczorne, przez co zmieniam temat pieluch))))) noo czasami trezba od nich odpoczac , by powrocic do pieluch ze zdwojona sila pozdrawiam i zycze milego konca tygodnia))) Odpowiedz Link
jtka Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 27.07.05, 21:41 Fajnie Kasiku ,że sama szyjesz, zawsze to fajnie cos samemu zrobic dla malego przybysza)))) Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 27.07.05, 21:58 tez lubialam dla swojego dzieciecia szyc a pozniej na drutach robic roznosci i nawet ladne mi wychodzily rzeczy Odpowiedz Link
kasikk Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 27.07.05, 22:07 no właśnie, to takie bliższe sercu niż w sklepie kupione Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 27.07.05, 22:42 i nawet jak kiedys mi nie wyszlo jak chcialam to nieskrytykowalo a i tak slicznie w sweterku wygladalo) miecie sobie spokoja nacke, moje psie nareszcie usnelo po kropelkach do ucha..biedaciu, bolaly go dzis bardzo uszy.. Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 03.08.05, 07:39 Witam środowo, upalnie i bez szefowo )) takie dni to ja lubię ) Odpowiedz Link
mycha Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 03.08.05, 08:45 dzień dobry, dzień dobry witamy w połowie tygodnia))) życzę milusieńkiego dnia. Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 03.08.05, 09:09 witajcie dziewczatka z centrum kraju) no ! tam gdzie niema kota myszy harcuja....to do roboty orzeszku, bierz sie za pisanie) a mysia juz zaczyna liczyc dzionki do weekendu) miejcie sobie dobrze. Odpowiedz Link
mycha Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 03.08.05, 09:37 witaj kenduś oj harcują, chociaż dzisiaj taki leniwy dzień się zapowiada... może dzisiaj będę miała trochę luzu, to poszukam czegoś o fazach księżyca i ich wpływie na człowieka)) Odpowiedz Link
kasikk Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 03.08.05, 09:38 witam ) jakaś leniwa tak środa... kocieje zjadły śniadanie i w słońcu się wylegują teraz kolej na mnie a później z piesiem na spacer ) takie dni to ja lubię ) byle by za gorąco nie było... Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 03.08.05, 09:41 witam witam witam cudownej srody,slonecznej i usmiechnietejjak ja Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 03.08.05, 09:54 witajcie :kasikk i sloo, no szczesliwe jestescie,ze macie sloneczko, qurcze!! kiedy bedzie tu tak?? ....juz zaczynam blednac z braku jego. mysia bedzie fajnie poczytac i moze cusik wyprobowac na sobie?) Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 03.08.05, 10:09 jest godzina 10, a ja zamiast pracowac to uskuteczniam dyskusje towarzyska chyba mnie stad wyrzuca Odpowiedz Link
kasikk Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 03.08.05, 10:10 etam, od razu wyrzucą podyskutować też trzeba! w końcu szef chce, żebyś sie intelektualnie rozwijała? Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 03.08.05, 10:13 kasikk napisała: > etam, od razu wyrzucą > podyskutować też trzeba! > w końcu szef chce, żebyś sie intelektualnie rozwijała? sam tu byl i opowiadals woje wrazenia wakacyjne Odpowiedz Link
kasikk Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 03.08.05, 10:15 no to luzik zupełny w razie czego, "bo szef tak obrazowo opowiada..." ) Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 03.08.05, 10:17 kasikk napisała: > no to luzik zupełny > w razie czego, "bo szef tak obrazowo opowiada..." ) hehehe juz poszedl:0 a dzis bede mial dzien luzu, nic nie rusze, nic a nic, jutro juz mam urlop)))))))))))))) Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 03.08.05, 10:22 no nareszcie sloo wyluzuje na maxa na urlopiku, tylko nie zapomnij o nas?) Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 03.08.05, 10:25 kendo napisała: > no nareszcie sloo wyluzuje na maxa na urlopiku, > tylko nie zapomnij o nas?) nie ma mozliwosci bede wysylac pozdrowienia droga esemesowa a propos, dziekuje Kendus za smsika Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 03.08.05, 10:54 niema za co sloo, czasem trzeba komorke odswiezyc jakos)))))))))))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 03.08.05, 15:46 witam serdecznie, ostatnio sie spóźniam, taki układ Zycze vbardzo miłego popołudnia z pięknym słońcem i ciepełkiem takim jak u mnie Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 03.08.05, 16:37 witaj nicku... jak to mowia.lepiej poznoa niz wcale, wiesz,ze jestes witany na wistuli o kazdej godz.dnia. miej sobie mile popoludnie. Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 03.08.05, 10:21 hi,hi,...dobre kasikku nasze sloo i tak intelekutualna, szefa jednak moze zabolec serducho) Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 03.08.05, 10:26 kendo napisała: > hi,hi,...dobre kasikku > nasze sloo i tak intelekutualna, > szefa jednak moze zabolec serducho) to byl jeden z szefow tzw "konkret" wie czego chce, nie marudzi i nie truje Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 03.08.05, 10:52 rzadko sie tacy zdazaja,i najmniej zauwazaja ,ze cos nie tak dobrze z takimi szefami,bo szybciutko mozna wrocic do swego "zajecia" nie tracac zawiele) Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 03.08.05, 10:20 sloo, troche towarzyskiego trzeba miec, by sie dobrze naladowac do pracki) Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 03.08.05, 10:30 kendo napisała: > sloo, > troche towarzyskiego trzeba miec, > by sie dobrze naladowac do pracki) dzis juz nie zamierzam sie ladowac, ani mi tow glowie to co bede musiala zrobic, zrobie na pewno ale nic ponadto Odpowiedz Link
kasikk Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 03.08.05, 10:35 slo - minimalistka ) Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 03.08.05, 10:53 prawidlowe podejscie do sprawy, jakby to nick rzekl) ostani dzien przedurlopowy wlasnie tak powinien wygladac. Odpowiedz Link
jtka Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 03.08.05, 20:03 bry ))) jakoś dawno nie pisałam , czemu ten czas tak szybko ucieka????? gonić goo??? eee... poczekam lepiej))) u mniedziś parno i gorąco straszetnie było, no cóż tak to latem bywa))) Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 03.08.05, 20:22 hej jtusia bozszeeeeeeeeee..dziewcze wiecznie zapracowane,jakby mendel dzieciaczow miala) milego wieczorka zycze. Odpowiedz Link
mala20033 Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 03.08.05, 20:36 Srodowe Buziaczki Wsiem..Mala Odpowiedz Link
mycha Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 10.08.05, 08:25 hello dla was wszystkich i tak jak w temacie, a dla mnie radość podwójna, bo piątek ostatnim dniem pracy, a potem dłuuuugo wyczekiwany urlop))) pogoda nieciekawa, ale niebo się przejaśnia, więc jest szansa na słońce i ciepło. ściskam was mocno środowo ))) Odpowiedz Link
nick000 Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 10.08.05, 08:31 Pada już trzeci dzień bez przerwy, mam wrażenie, ze mieszkam w krainie Deszczowcow na dodatek zimnoooooooooo!!!! Nie mogłem sie wczoraj zameldowac na forum, dziwny miałem dzień i zero czasu na przyjemności, dzisiaj nie jest lepiej, musze sobie jednak z czymś poradzić. Zycze, szczególnie urlopującym i szykującym sie do urlopu, powrotu lata ze wszystkimi jego atrybutami a dzisiaj dobrego dnia. Acha, najwazniejsze, pozdrowienia od naszej Slo Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 10.08.05, 10:00 witajcie: mysia i nick och !! jestem pocieszona,ze i u Was podobna pogoda.... mam do sklepu dzis sie udac,moze uda mi sie miedzy kroplami deszczu przebiec)) ** hmmmmmmm..mysia bedzie niedlugo szczesliwa na urlopiku...-miej sobie na nim same przyjemnosci. ** nicku, niemartw sie brakiem czasu,my tu caly czas jestesmy i czekamy na Ciebie, miej sobie udany dzionek . PS;..dziekujemy za sloo pozdrowienia,niech sie upaja urlopikiem. Odpowiedz Link
kasikk Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 10.08.05, 10:07 witam, witam ) wyprawiłam M. na Bardzo-Ważną-Rozmowę i już od samego rana jestem zmęczona a tyle spraw przede mną i niestety plany na ten tydzień chyba wzięły w łeb przez te rozmowy i spotkania i wizyty w orzeszkowie ( ale za to kupiłam wczoraj najmniejsze skarpetki, jakie produkują normalnie na duży palec u nogi chyba sie mieszczą ) aż dziwne, że można mieć takie nożynki nalutkie... mmmm... Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 10.08.05, 10:43 kasikku, fajny zakup.ale ciutke za wczesnie....jestem przesadna wszystko inne moze byc ale nie toto, bedzie dobrze .. jest coraz blizej i emocje biora gora. milego dnia zycze. Odpowiedz Link
kasikk Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 10.08.05, 10:50 kenduniu, ja nie jestem a poza tym nie mam czasu później na takie rzeczy i tyle pieniędzy na raz wole kupować systematycznie i byc przygotowana wcześniej Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 10.08.05, 11:14 kasikku, bedziesz miec czas,zobaczysz, po miesiacu siedzenia w domciu,az Cie bedzie gnalo gdzies w plener, na spacerkach bedziesz kompletowac ubranka) Odpowiedz Link
kasikk Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 10.08.05, 11:21 ale ja nie kupuję takich na wyrost raczej na sam początek - trzeba do szpitala wziąć Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 10.08.05, 16:49 kasikk napisała: > ale ja nie kupuję takich na wyrost > raczej na sam początek - trzeba do szpitala wziąć oj....a to trzeba),niewiedzialam,ze teraz jest inaczej, jak ja rodzilam,to oddali mi dziecie zapakowane w becik i jeszcze owiniete z raczkami( zaraz po przybyciu do domu,"rozpakowalam "Go oj...ale mial radoche,wyciagal sie/przeciagal i do karmienia musialam budzic) Odpowiedz Link
mycha Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 10.08.05, 10:34 kendo napisała: > witajcie: > mysia i nick > > och !! jestem pocieszona,ze i u Was podobna pogoda.... > mam do sklepu dzis sie udac,moze uda mi sie miedzy kroplami deszczu przebiec) > ) > > ** hmmmmmmm..mysia bedzie niedlugo szczesliwa na urlopiku...-miej sobie na nim > same przyjemnosci. > > ** nicku, > niemartw sie brakiem czasu,my tu caly czas jestesmy i czekamy na Ciebie, > miej sobie udany dzionek . > > PS;..dziekujemy za sloo pozdrowienia,niech sie upaja urlopikiem. oj kenduś, będzie, będzie)) może poza jedną rzeczą, ale i tak szczęście będzie mi się uszami wylewało)) Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 10.08.05, 10:45 hi,hi,...mysia dobrze miec szczescie i umiec sie nim cieszyc, a wiem,ze tak bedziesz robic, zycze wszystkiego najpiekniejszego na urlopiku) Odpowiedz Link
mycha Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 10.08.05, 11:22 oj kenduś będę, już przestępuję z nóżki na nóżkę nie mogąc się doczekać)) i dziękuję za życzenia. u mnie po dobrze zapowiadającym się poranku zrobiło sie szaro i bardzo wietrznie... czyżby zbliżała się burza??? Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 10.08.05, 16:51 do miasta wyjechalam juz po olbzymiej porcji deszczu, niemniej parasolke wzielam,po ktora musialam sie wracac biegiem do biblioteki, bo oczywisie tam ja zapomnialam,a parkiering juz niemal wychodzil, zdazylam ze wszystkim i nawet pozalatwialam dobrze sprawy Odpowiedz Link
mycha Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 10.08.05, 10:32 nicku dziękuję za życzenia urlopowe i wszystkie trzymamy mocno kciuki, żeby wszystko ułożyło się po twojej myśli. Odpowiedz Link
mala20033 Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 10.08.05, 17:39 Urlopowiczom pogody..Tym co za biurkiem jak ma skromna osobka..rychlych wakacji..Kasikowi Buziaczki...Mala Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 10.08.05, 19:16 a deszczyk znow pada....( ide sie pocieszyc jakims zarelkiem i herbatka z cytrynka i miodzikiem. Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 10.08.05, 19:50 popisze soebie sama do siebie ciemno sie tak szybk robi przez deszczydlo, swiatlo juz trzeba zapalac,by mniej bledow/literowek robic milego wieczoru....malenka Tobie tez i trzymam kciuki za jutrzejszy dzien Odpowiedz Link
nick000 Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 10.08.05, 20:52 Zmrok, raczej już noc ciemna, zimno jak późną jesienią, pytam, kto skradl nam lato, slońce i upały. Nie godze sie na coś takiego, czyzby już czas zapaść w zimowy sen? Dobrej nocy zyczę. Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 10.08.05, 21:08 wiele pytan juz zadalam odnosnie lata, niechce wrocic do nas.... nicku,w niedziwedzice niechce sie zamieniac, nadchodza me ulubione pory roku a zwlaszcza jesien. milej nocy zycze z letnimi pachnacymi sloncem lakami. Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 17.08.05, 09:59 o !! cieplunio z samego rana )))))))))) tak ma byc do niedzieli,jezeli wierzyc prezenterom pogodowym miejcie sobie piekny/spelniony dzionek . Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 17.08.05, 10:10 Przywitam sie szybciutko i biegne do obowiazkow do zobaczenia pozniej, papa Odpowiedz Link
kasikk Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 17.08.05, 11:42 witam, witam ) ja w temacie upiększania domku jestem bardziej ) relacja pogodowa - jak u Kendusi - ciepło i słonecznie a ja zmykam, bo juz sie efektu końcowego doczekać nie mogę ) idę M. poganiać i sama za pędzelek chwycić udanego dzionka Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 17.08.05, 20:00 i jak kasikku, prace zakonczone z pedzelkiem ?? jak wyszlo?? a wracajac do wczorajszego zakupu,to chcesz zakupic kolyske? Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 17.08.05, 16:15 po raz pierwszy nie chce, by byl weekend, nie chce, nie chce!!!!! jest mi tak dobrze, jestem na urlopie, niech tydzien trwa miesiacDD dzis bylam na wspanialym obiedzie u mojej kochanej tesciowej, w tamtym tygodniu bylismy wozeni na obiady do restauracji. dzis doswiadczylam jaka to wygoda, nie mysle od rana co komu ugotowac, nie trace czasu na stanie przy garach , nie sprzatam po obiedzie i nie wysluchuje marudzenia,ze ktos czegos nie lubi. moglabym tak codzien najesc sie i wrocic sie nygusic)))) Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 17.08.05, 19:59 no ! niektorzy maja wspaniale na urlopiku) tez lubie takie "atrakcje" z siostra wybieramy sie na sniadanko do Fantazyjii ale piekna pogoda,do prac ogrodkowych zachecila, wiec sniadanko niech czeka) Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 17.08.05, 20:04 kendo napisała: > no ! niektorzy maja wspaniale na urlopiku) > tez lubie takie "atrakcje" > > z siostra wybieramy sie na sniadanko do Fantazyjii > ale piekna pogoda,do prac ogrodkowych zachecila, > wiec sniadanko niech czeka) a co tam podaja na takie sniadanie? Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 17.08.05, 20:15 w ubieglym roku bylysmy i opisywalam Wam, o! swieze pieczywo najrozniejsze,wedlinki/sery/jako/dzemy/sledzie... juz niepamietam..samemu sie bierze ile sie chce.... a pozniej runda po sklepach,by spalic nieco kalorii.... PS;..mieszkanko sliczne. Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 17.08.05, 20:19 kendo napisała: > w ubieglym roku bylysmy i opisywalam Wam, > o! swieze pieczywo najrozniejsze,wedlinki/sery/jako/dzemy/sledzie... > juz niepamietam..samemu sie bierze ile sie chce.... > a pozniej runda po sklepach,by spalic nieco kalorii.... > > PS;..mieszkanko sliczne. to u nas mamy cos podobnego ale raczej dania obiadowe, naklada sie co chce i ile sie chce, a potem idzie sie z jadlem na wage dobre i rozne tylko zanim sie wygmyra ze stosu przeroznych dan to juz ostygnie i jada sie srednio cieple Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 17.08.05, 20:27 podobnie mamy w hinskiej restauracjii, ale tam sa podgrzewane w specyjalnym stole... nabierasz ile chcesz i ile razy dojdziesz do dobieranki,placisz tylko jedna cena bez wazenia....tez bedziemy musialy isci kiedys znow... po takim zarelku juz kolacji niejem) Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 17.08.05, 20:32 kendo napisała: > podobnie mamy w hinskiej restauracjii, > ale tam sa podgrzewane w specyjalnym stole... > nabierasz ile chcesz i ile razy dojdziesz do dobieranki,placisz tylko jedna > cena bez wazenia....tez bedziemy musialy isci kiedys znow... > po takim zarelku juz kolacji niejem) chinskie chyba maja to do siebie,ze pasa swoich konsumentow u nas tez takie porcje daja,ze nie sposob zjesc do konca, a tak smaczne,ze samo wchodzi Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 17.08.05, 20:33 oczywiscie mam na mysli restaracje a nie uliczne budy, ktore tytuluja sie "kuchnia azjatycka". Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 17.08.05, 20:45 tu takich bud niema, jedynie co to sprzedaja w koskach na kolach kielbaski dunskie z dodatkami, nieraz sobie kupie,ale to musze byc strasznie glodna Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 17.08.05, 20:44 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > podobnie mamy w hinskiej restauracjii, > > ale tam sa podgrzewane w specyjalnym stole... > > nabierasz ile chcesz i ile razy dojdziesz do dobieranki,placisz tylko je > dna > > cena bez wazenia....tez bedziemy musialy isci kiedys znow... > > po takim zarelku juz kolacji niejem) > > chinskie chyba maja to do siebie,ze pasa swoich konsumentow u nas tez takie p > orcje daja,ze nie sposob zjesc do konca, a tak smaczne,ze samo wchodzi we Wroclawiu na spotkaniu forumowym, zamowilismy danie chinskie....roznilo sie co nieco od tutejszego, nie bylo tych specyficznych przypraw chinskich, ale bylo smaczne) Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 17.08.05, 20:53 no dobra to dzis mienilam kolejnosc zjadlam talerz budyniu, a teraz ide po parowke zegnam dzis, zycze spokojnej nocy Kendus i zmykam po kolacji do wanny Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 17.08.05, 20:59 smacznego sloo.... milej ,wypoczetej nocy zycze) Odpowiedz Link
nick000 Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 17.08.05, 21:04 No tak, jak ja sie przywitać przychodzę, to na vistuli koniec imprezy, buziaczki, pożegnania, kąpiele jakoweś i kolacja budyniowo-parowkowa Nic to, jeszcze sie nagadamy niebawem, wszystkie strachy i problemy pójdą precz i znowu bede Was zanudzał swoim ględzeniem. Teraz już zycze dobrej nocy wszystkim pięknym vistulankom, jutro tez jest dzień, oby lepszy od dzisiejszego, tego zyczę wszystkim. Odpowiedz Link
kasikk dzień dobry :D 24.08.05, 09:08 pochmurno i chłodno, ale dzień zapowiada się dobry ) czego wszystkim życzę u mnie "przedzidziusiowych" robót ciąg dalszy, więc zajęta będę caaaalutki dzień pozdrowionka i buziaczki pewnie zajrzę na chwilke jeszcze... Odpowiedz Link
kendo Re: dzień dobry :D 24.08.05, 10:27 hej kasikku, ale fajnie...przeddzidziusiowe zajecia.... zycze powodzenia i trafnych wyborow ) u mnie natomiast sie jakos klaruje pogoda i zaraz po swiezy chlebus pojade i pozagladam na buciki pod wczorajsza kurteczke milusinskiego dnia. Odpowiedz Link
nick000 Re: dzień dobry :D 24.08.05, 16:36 Piękna sierpniowa pogoda, słonecznie, bardzo ciepło i zapach jesieni w powietrzu, żyć nie umierac, a mnie nic sie nie chce, gdzies ulotniła sie energia i radość zycia, pewnie powróci, tylko kiedy. Spokojnego popołudnia. Odpowiedz Link
kendo Re: dzień dobry :D 24.08.05, 17:11 hej nicku, a coz to ta smetna nuta?? ciesz sie poznym latem,niedlugo babie lato nas nawiedzi) miej sobie przyjemnie az do nocy) Odpowiedz Link
kasikk Re: dzień dobry :D 24.08.05, 21:01 dobry wieczór halllloooo!! jest tam kto? chyba vistula nam wysycha... Odpowiedz Link
slo-onko Re: dzień dobry :D 24.08.05, 21:02 kasikk napisała: > dobry wieczór > halllloooo!! jest tam kto? > chyba vistula nam wysycha... masz racje kasikku, krasnoludy z ogrodu Kendo chyba ja ukradly Odpowiedz Link
kasikk Re: dzień dobry :D 24.08.05, 21:34 albo jakieś inne borostwory... a ja juz spatulci uciekam kolorowych snów ) Odpowiedz Link
kendo Re: dobry wieczor :D 24.08.05, 22:36 jestem,jestem.... pocieszalam siostre....nie moga sobie dac rday po stracie psiunki( sloo, dzis wolne od ogrodu... juz niemam sily do dniego, pomagier sie wystraszyl roboty i jakos niezadzwonil, a deszcze zapowiadaja,wiec znow wszystko sie odwlecze( tez chyba zaraz sie udam w objecia jakies) Odpowiedz Link
kasikk witam!!! 31.08.05, 08:58 wszystkie ranne ptaszki i nocne marki przepiękny dzień się zapowiada a ja znowy przed soba przepiękny wir pracusiowy mam... nie mniej cieszy mnie jakos wszystko buziaki i udanego dnia ) Odpowiedz Link
slo-onko Re: witam!!! 31.08.05, 09:04 kasikk napisała: > wszystkie ranne ptaszki i nocne marki > przepiękny dzień się zapowiada > a ja znowy przed soba przepiękny wir pracusiowy mam... > nie mniej cieszy mnie jakos wszystko > buziaki i udanego dnia ) spokojnej bezstresowej srody Kasikkowi naszemu i wszytskim pozostalym aha i naszemu vistulowemu bobasowi Odpowiedz Link
kendo Re: witam!!! 31.08.05, 09:15 kasikk i sloo, vistulowe skowroneczki dzisiejsze) miejcie sobie przepiekny udany dzionek. sloneczko swiec,niemniej nocny chlodzik sie czuje, mysle,ze bedzie goraco . plany dzisiejsze?? ogrodnik, zakupy do gara zalatwienie reszte plytek od sasiada-moze odstapi trzy brakujace, reszte malych niestety w sklepie bede musiala zakupic. pozostalym zycze udanego pieknego dnia) Odpowiedz Link
mala20033 Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 31.08.05, 15:33 Milej srody..i do weekendu!! Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 31.08.05, 16:24 przyjemne popoludnie gdy po obiedzie mozna usiasc i odpoczac, badz spokojnie wypic kawe. podczas odpoczynku mozna pomyslec co jest jeszcze do zrobienia,zaplanowac obiad na nastepny dzien. znow zblizaja sie tzw. dwa dni slodkiego lenistwa (nie liczac porzadkow domowych), pogoda zapowiada sie ladna wiec moze,by to jakos wykorzystac? ale kiedy z pracy wraca sie do pracy to juz jest mniej przyjemne. nie ma sie jednak co nad soba rozczulac,bo zycie chyba polega na tym,by wiecznie pracowac i cos robic. po pracy w pracy i po pracy w domu usiadlam i czekam na specjalna komisje BHP i p/poz i nikt nie zgadnie kto nia jest podsumowujac srode, uwazam,ze dzien byl dosc ciezki do zniesienia ale nie ma tego zlego co,by na dobre nie wyszlo i gdyby nie esemesownia to dzien zaliczylby sie do smutnych. w esemesowni drzwi sie nie zamykaly, bylo przesmiesznie, marzeniowo a czasem teskno Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 31.08.05, 18:11 i refleksja zycia nawiedzila sloo, tez chociaz w domciu jestem,nie moge sie wyrobic, co dzien plany sie nie zgadzaja,a dzis to zupelne fiasko, ciekawam,jak dlugo bedzie tak to wszystko(((((((, niemniej czesc zakupow udanych,jutro stawac do pieca lub do ogrodu, zobaczymy jak beda sie sprawy ksztaltowac. a pogoda cudowna w dalszym ciagu sie utrzymuje. milego poznego popoludnia albo wczesnego wieczoru) Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 31.08.05, 18:12 sloo,i jak po komisji BHP???????????? cos Ta Kobieta znow wyczyniua)))) ??????? Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 31.08.05, 18:49 kendo napisała: > sloo,i jak po komisji BHP???????????? > cos Ta Kobieta znow wyczyniua)))) ??????? uf obylo sie bez byl tylko osobnik zupelnie nie grozny,a nawet super gosc teraz ide sie wykapac po wielkiej porcji wafli, wielkiego kubka kawy i kg sliwek do wieczora kochani Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 31.08.05, 18:53 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > sloo,i jak po komisji BHP???????????? > > cos Ta Kobieta znow wyczyniua)))) ??????? > > uf obylo sie bez byl tylko osobnik zupelnie nie grozny,a nawet super gosc > teraz ide sie wykapac po wielkiej porcji wafli, wielkiego kubka kawy i kg sliwe > k > do wieczora kochani i gdzie Ty to wszystko miescisz,ja bym pekla) kalaskaj w lapki bysmy Cie slyszeli ,ze nie utopilas sie w kapieli)))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 31.08.05, 18:57 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > kendo napisała: > > > > > sloo,i jak po komisji BHP???????????? > > > cos Ta Kobieta znow wyczyniua)))) ??????? > > > > uf obylo sie bez byl tylko osobnik zupelnie nie grozny,a nawet super g > osc > > teraz ide sie wykapac po wielkiej porcji wafli, wielkiego kubka kawy i kg > > sliwe > > k > > do wieczora kochani > > i gdzie Ty to wszystko miescisz,ja bym pekla) > kalaskaj w lapki bysmy Cie slyszeli ,ze nie utopilas sie w kapieli)))))) nie doszlam do lazienki oswiecilo mnie,ze nie doebralam e-maila, a tam niespodzianka))))) zdjecia do obejrzenia musze je zapisac, bo inaczej pekne z ciekawosci, dopiero potem pojde szukac kaczki Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 31.08.05, 20:02 i co ciekawe zdjatka?) kaczucha znaleziona?? ja za godzinke doczolgam sie do wody i pozniej lulu...straszny dzis dzionek w stresie byl((((( Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 31.08.05, 20:14 kendo napisała: > i co ciekawe zdjatka?) > > kaczucha znaleziona?? > ja za godzinke doczolgam sie do wody i pozniej lulu...straszny dzis dzionek w > stresie byl((((( zdjecia bombowe, a postac na nich....mmmmmmm )))) kaczucha utopiona teraz siedze i pediciure uskuteczniam Odpowiedz Link
nick000 Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 31.08.05, 20:20 ogladałem przed chwilą wiadomości i wiecie co, odnosze wrazenie, ze czas sie cofnął a TV znowu łże. Nic to, najwazniejsze, że mamy vistulę i mozemy sobie pogadać, powygłupiac sie, pomarzyć czy nawet posmucić razem. Najbardziej lubie jednak wesołe forumowe wieczory, narowienie wątkow, ściganie sie po nich i nastrój beztroskiej zabawy. Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 31.08.05, 20:24 nick...ja Ci dqm narowienie watkow) niektore musza pozostac beznarowione) a reszta to juz jak lecie temacik) a co znow naklamali w TV? Odpowiedz Link
nick000 Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 31.08.05, 20:29 kendo napisała: > nick...ja Ci dqm narowienie watkow) > niektore musza pozostac beznarowione) > a reszta to juz jak lecie temacik) > > a co znow naklamali w TV? zartuję, nie mam zamiaru niczego narowić, no chyba, ze samo wyjdzie W tv fałszują historię ale to u nich norma. Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 31.08.05, 20:36 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > nick...ja Ci dqm narowienie watkow) > > niektore musza pozostac beznarowione) > > a reszta to juz jak lecie temacik) > > > > a co znow naklamali w TV? > > zartuję, nie mam zamiaru niczego narowić, no chyba, ze samo wyjdzie W tv > fałszują historię ale to u nich norma. my specjalisci od narowieniaale juz mnie to niezraza,przyzwyczailam sie) wiele media przekrecaja....najwazniejsze,niedac sie wciagnac w taka dyskusje Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 31.08.05, 20:25 nick000 napisał: > ogladałem przed chwilą wiadomości i wiecie co, odnosze wrazenie, ze czas sie > cofnął a TV znowu łże. Nic to, najwazniejsze, że mamy vistulę i mozemy sobie > pogadać, powygłupiac sie, pomarzyć czy nawet posmucić razem. Najbardziej lubie > jednak wesołe forumowe wieczory, narowienie wątkow, ściganie sie po nich i > nastrój beztroskiej zabawy. tylko nie mow,ze zaraz zmykasz spac? tzn mozesz pod jednym warunkiem,ze rano ok 5,10 bedziesz musial wstac i zrobic komus sniadanie Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 31.08.05, 20:27 swiecie,nie przelknela bym tak rano ani okruszka) Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 31.08.05, 20:31 kendo napisała: > swiecie,nie przelknela bym tak rano ani okruszka) "sniadanie" to tylko przenosna choc czasem prawie realna Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 31.08.05, 20:38 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > swiecie,nie przelknela bym tak rano ani okruszka) > > "sniadanie" to tylko przenosna choc czasem prawie realna no przecie wiem))))))))) i jeszcze obowiazkowe kakao)..(oj dawno nie pilam,jutro chyba sobie zrobie do sniadanka Odpowiedz Link
nick000 Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 31.08.05, 20:35 kendo napisała: > swiecie,nie przelknela bym tak rano ani okruszka) nie zartuj, przecież rano najlepiej smakuje, wyobraź sobie suto zastawiony stół, wszelkie pieczywka świeżutkie, kakao czyjes ulubione i inne frykasy doprawione fajną rozmową, na sto% nabrałabyś ochoty na takie sniadanko Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 31.08.05, 20:40 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > swiecie,nie przelknela bym tak rano ani okruszka) > > nie zartuj, przecież rano najlepiej smakuje, wyobraź sobie suto zastawiony > stół, wszelkie pieczywka świeżutkie, kakao czyjes ulubione i inne frykasy > doprawione fajną rozmową, na sto% nabrałabyś ochoty na takie sniadanko ha!,nieznasz mnie nicku.... moze skusilabym sie na jakas slodkosc i kubek kawy ot co.... pod warunkiem,ze nie bylabym sama przy stole:9 Odpowiedz Link
nick000 Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 31.08.05, 20:46 kendo napisała: > nick000 napisał: > > > kendo napisała: > > > > > swiecie,nie przelknela bym tak rano ani okruszka) > > > > nie zartuj, przecież rano najlepiej smakuje, wyobraź sobie suto zastawio > ny > > stół, wszelkie pieczywka świeżutkie, kakao czyjes ulubione i inne frykasy > > > doprawione fajną rozmową, na sto% nabrałabyś ochoty na takie sniadanko > > ha!,nieznasz mnie nicku.... > moze skusilabym sie na jakas slodkosc i kubek kawy ot co.... > pod warunkiem,ze nie bylabym sama przy stole:9 fakt, człowiek jest istotą towarzyską, samotne śniadanie przełyka sie na stojąco albo wcale, nie widze w nim ni smaku, ni sensu. Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 31.08.05, 20:49 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > kendo napisała: > > > > > > > swiecie,nie przelknela bym tak rano ani okruszka) > > > > > > nie zartuj, przecież rano najlepiej smakuje, wyobraź sobie suto za > stawio > > ny > > > stół, wszelkie pieczywka świeżutkie, kakao czyjes ulubione i inne f > rykasy > > > > > doprawione fajną rozmową, na sto% nabrałabyś ochoty na takie sniada > nko > > > > ha!,nieznasz mnie nicku.... > > moze skusilabym sie na jakas slodkosc i kubek kawy ot co.... > > pod warunkiem,ze nie bylabym sama przy stole:9 > > fakt, człowiek jest istotą towarzyską, samotne śniadanie przełyka sie na > stojąco albo wcale, nie widze w nim ni smaku, ni sensu. znam ten smak sniadanek.... niemniej okolo dziewiatej jestem juz po Odpowiedz Link
nick000 Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 31.08.05, 20:31 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > ogladałem przed chwilą wiadomości i wiecie co, odnosze wrazenie, ze czas > sie > > cofnął a TV znowu łże. Nic to, najwazniejsze, że mamy vistulę i mozemy so > bie > > pogadać, powygłupiac sie, pomarzyć czy nawet posmucić razem. Najbardziej > lubie > > jednak wesołe forumowe wieczory, narowienie wątkow, ściganie sie po nich > i > > nastrój beztroskiej zabawy. > > tylko nie mow,ze zaraz zmykasz spac? > tzn mozesz pod jednym warunkiem,ze rano ok 5,10 bedziesz musial wstac i zrobic > komus sniadanie a kto mówi o śnie, śniadanie jak najbardziej jest wskazane, szczególnie takie wczesne, ustawia pozytywnie cały dzień Wiesz cos o tym? Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 31.08.05, 20:37 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > ogladałem przed chwilą wiadomości i wiecie co, odnosze wrazenie, ze > czas > > sie > > > cofnął a TV znowu łże. Nic to, najwazniejsze, że mamy vistulę i moz > emy so > > bie > > > pogadać, powygłupiac sie, pomarzyć czy nawet posmucić razem. Najbar > dziej > > lubie > > > jednak wesołe forumowe wieczory, narowienie wątkow, ściganie sie po > nich > > i > > > nastrój beztroskiej zabawy. > > > > tylko nie mow,ze zaraz zmykasz spac? > > tzn mozesz pod jednym warunkiem,ze rano ok 5,10 bedziesz musial wstac i > zrobic > > komus sniadanie > a kto mówi o śnie, śniadanie jak najbardziej jest wskazane, szczególnie takie > wczesne, ustawia pozytywnie cały dzień Wiesz cos o tym? a co mam nie wiedziec? dla mnie takie sniadanie jest jednoczesnie pobudka, pachnie jak cieple buleczki i gorace kakao Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 31.08.05, 20:25 mialas co ogladac) ja wszelakimi pazurkami w piatki sie zajmuje w czwartki cialkiem,a reszte dni normalnie) Odpowiedz Link
nick000 Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 31.08.05, 18:15 grunt, to optymizm zachowac nawet w najgorszych momentach. Bywa tak, że odechciewa sie nam wszystkiego, wystarczy jednak, ze pomyśli sie o kimś ciepło a już chęci do zycia wracają i swiat wydaje sie dobrym miejscem. Witam popołudniowo i słonecznie Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 31.08.05, 18:48 nick000 napisał: > grunt, to optymizm zachowac nawet w najgorszych momentach. Bywa tak, że > odechciewa sie nam wszystkiego, wystarczy jednak, ze pomyśli sie o kimś ciepło > a już chęci do zycia wracają i swiat wydaje sie dobrym miejscem. Witam > popołudniowo i słonecznie masz racje w 199 % Nick i gdyby wlasnie nie ktos to beczalabym dzis jak bobr, a tak moge isc w kapiel wystarszyc gumowe kaczki Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 31.08.05, 18:51 witaj nicku.... to racja mysli uciekaja do cieplych Ludzi, ale czemu sa tak wielkie odleglosci miedzy nimi? czemu nie mozna ich skrocic i choc na moment pobyc razem. milego wieczoru. Odpowiedz Link
jtka Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 31.08.05, 20:40 dzisiejsza noc moze byc decydująca, albo ząb się rozboli albo nie zobaczymy rano czy przezyje pozdrawiam wszystkich)))) Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 31.08.05, 20:44 jtka napisała: > dzisiejsza noc moze byc decydująca, albo ząb się rozboli albo nie > zobaczymy rano czy przezyje > pozdrawiam wszystkich)))) hej jtusia... a szybciutko zapaz szalwi i przeplukaj zabka,jak niemasz to rumianek , zawsze cos pomoze...trzymam kciuki... Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 31.08.05, 20:49 jtka napisała: > dzisiejsza noc moze byc decydująca, albo ząb się rozboli albo nie > zobaczymy rano czy przezyje > pozdrawiam wszystkich)))) nie nawidze bolacych zebow. jak tylko zaczyna mi cos doskwierac albo juz czuje,ze cos nie tak to narzesach bieglabym po pomoc pod warunkiem,ze ona jest na poczekaniu. pogotowia sa tylko czasem niepomocne. juz raz tak bylo. Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 31.08.05, 20:51 mialam kiedys bol zeba....wolalabym rodzic ,jak miec cos z zebiskami bolacymi( Odpowiedz Link
nick000 Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 31.08.05, 20:56 brrrr, cóz za temat, współczuje wszystkim, których zęby bolały, bolą i bolec będą, oby nikogo z moich vistulowych przyjaciół nie dotknęła ta przypadłość. Musze sie juz pożegnać, zycze dobrej nocy i zadnych dolegliwości. Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 31.08.05, 21:06 prawda,temacik strasznie bolacy( miej sobie nicku wypoczeta noc sniac o sniadankach........) tez zmykam juz....zyczac jtuni z chorym zabkiem przespania spokojnie, sloo pieknych snow o kapieli w babelkach))))))))))))))) kasikkowi ,niech sni,o cudnych rzeczach, myszy,oj...niech sobie odpocznie po meblowaniu.... malej,jeszcze dlugo zanim uda sie na spoczynek,ale niech sni slodko i wstanie wypoczta... chyba wszystkim aktywistom cos pozyczylam, a mniej aktywnym rowniez zycze milej nocy)))))))) PA;..PA;.... Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 31.08.05, 21:02 kendo napisała: > mialam kiedys bol zeba....wolalabym rodzic ,jak miec cos z zebiskami bolacymi > ( to ja juz wole cala polaca paszczeke Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 31.08.05, 21:09 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > mialam kiedys bol zeba....wolalabym rodzic ,jak miec cos z zebiskami bola > cymi > > ( > to ja juz wole cala polaca paszczeke > > no,nie sloo, zebiska strasznie bola(((((((((((((brrrrrrrrrrrrr((((((((((( choc chwilami porod byl ....ale bol szybko minal...a zebiska trwaja dlugo w bolesciach Odpowiedz Link
kasikk witam !!! 07.09.05, 08:29 w środkową środę, słoneczną, ciepłą (chyba za ciepłą...) i życze udanego dnia oraz od gryzonia vistulowego przesyłam pozdrowienia cały zadowolony jest D Odpowiedz Link
kendo Re: witam !!! 07.09.05, 11:19 witam i ja.... jakos sie pozbieralam z rana( dzis wielki odpoczynek i myslenie nad ciag dalszym udoskonaleniem)))))) kasikku,nie nazekaj,niech bedzie ciepelko,to ostanie tego roku) tu tez parowa sie zapowiada i az milo sie robi ,bo mozna odpoczac w ciepelku) milego dnia. PS;..mysie tez pozdrow serdecznie i czekamy cierpliwie na nia, niech dopieszcza mieszkano. Odpowiedz Link
mala20033 Re: witam !!! 07.09.05, 15:01 Poniedzialek byl wolny i wczoraj dni mi sie pomylily..zapomnialam ze dzis jest ..SRODA!!Ale numer..Milego dzionka Wsiem...Basia Odpowiedz Link
nick000 Re: witam !!! 07.09.05, 15:52 witajcie, pięknie mi dzisiaj dzień minął, prawda Slo. Jest ciepło i słonecznie, zaraz wyruszam w plener cieszyć sie ostatnimi dniami lata. Odpowiedz Link
slo-onko Re: witam !!! 07.09.05, 16:52 nick000 napisał: > witajcie, pięknie mi dzisiaj dzień minął, prawda Slo. Jest ciepło i > słonecznie, zaraz wyruszam w plener cieszyć sie ostatnimi dniami lata. oj tak, zwlaszcza siedzenie w a ucie i stanie w kolejce do kasy bankowejDDD a okolicznym gapiom oczy z orbit wychodzily na widok calujacej sie pary zakochanych ludziDD Odpowiedz Link
kendo Re: witam !!! 07.09.05, 17:52 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > witajcie, pięknie mi dzisiaj dzień minął, prawda Slo. Jest ciepło i > > słonecznie, zaraz wyruszam w plener cieszyć sie ostatnimi dniami lata. > > oj tak, zwlaszcza siedzenie w a ucie i stanie w kolejce do kasy bankowejDDD > a okolicznym gapiom oczy z orbit wychodzily na widok calujacej sie pary zakoch > anych ludziDD a cos tu nierozumie? gdzie jaka para byla?? sloo,juz sie tlumacz,co tu jest grane?? milego dzionka. Odpowiedz Link
slo-onko Re: witam !!! 07.09.05, 19:30 no to moze niech Nick opowie,bo ja to sie wsydze Odpowiedz Link
nick000 Re: witam !!! 07.09.05, 19:44 hmmm, było to tak, acha, zapomniałem, ide ogladać mecz, powiem jeszcze, ze środę mamy, zlodziei nie cierpie i sam bym kazdemu dokopał a oprocz tego lubię ludzi i wczesne poranne wstawanie Odpowiedz Link
slo-onko Re: witam !!! 07.09.05, 19:49 nick000 napisał: > hmmm, było to tak, acha, zapomniałem, ide ogladać mecz, powiem jeszcze, ze > > środę mamy, zlodziei nie cierpie i sam bym kazdemu dokopał a oprocz tego lubię > ludzi i wczesne poranne wstawanie tylko nie zaspij jutro, bo wiadrem zimnej wody obleje))) a propos meczu to w sobote jak mielismy bibke domowa to nasze facety ogladali oczywscie mecza. kibice jak sie patrzy, my raczej kobiece temaciki poruszalysmy ,ale umowilysmy sie,ze jak bedzie pila wpadac do bramy to bedziemy sie drzec i tak bylo,jak na komende czym glosniej jedna przez druga,az na dworze bylo slychac te nasz darcie no Odpowiedz Link
nick000 Re: witam !!! 07.09.05, 19:52 jestem rannym ptaszkiem, nie widzę szans na zaspanie, dobrej nocy i idę sie drzeć))) Odpowiedz Link
kendo Re: witam !!! 07.09.05, 20:08 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > hmmm, było to tak, acha, zapomniałem, ide ogladać mecz, powiem jeszc > ze, ze > > > > środę mamy, zlodziei nie cierpie i sam bym kazdemu dokopał a oprocz tego > lubię > > ludzi i wczesne poranne wstawanie > > tylko nie zaspij jutro, bo wiadrem zimnej wody obleje))) > a propos meczu to w sobote jak mielismy bibke domowa to nasze facety ogladali o > czywscie mecza. kibice jak sie patrzy, my raczej kobiece temaciki poruszalysmy > ,ale umowilysmy sie,ze jak bedzie pila wpadac do bramy to bedziemy sie drzec > i tak bylo,jak na komende czym glosniej jedna przez druga,az na dworze bylo sly > chac te nasz darcie no chciala,niechciala,zawsze slysze mecz przez siane.... czasami "darcie " rowniez,gdy favoryci szczelaja bramki) Odpowiedz Link
slo-onko Re: witam !!! 07.09.05, 20:11 my to tak dla wyglupu zeby bylo wesolo no i przy okazji tego same rozerwalysmy sie nieco juz nawet glosne impulsywne meskie wiwaty nas nie pdorywaly z krzesla Odpowiedz Link
kendo Re: witam !!! 07.09.05, 20:30 slo-onko napisała: > my to tak dla wyglupu zeby bylo wesolo no i przy okazji tego same rozerwalysmy > sie nieco juz nawet glosne impulsywne meskie wiwaty nas nie pdorywaly z krzes > la o! tez tak w towarzystwie potrafie) przeplukac gardelko czyms smacznym i zaczynac od nowa)))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: witam !!! 07.09.05, 20:36 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > my to tak dla wyglupu zeby bylo wesolo no i przy okazji tego same > rozerwalysmy > > sie nieco juz nawet glosne impulsywne meskie wiwaty nas nie pdorywaly z > > krzes > > la > > o! tez tak w towarzystwie potrafie) > przeplukac gardelko czyms smacznym i zaczynac od nowa)))) hahahaha a potem kazalysmy sie nagradzac za glosne darcie Odpowiedz Link
kendo Re: witam !!! 07.09.05, 20:41 slo-onko napisała: > > > > o! tez tak w towarzystwie potrafie) > > przeplukac gardelko czyms smacznym i zaczynac od nowa)))) > > hahahaha > a potem kazalysmy sie nagradzac za glosne darcie ale cwaniary) i jaka nagrode chcialyscie?) Odpowiedz Link
slo-onko Re: witam !!! 07.09.05, 20:44 kendo napisała: > ale cwaniary) > i jaka nagrode chcialyscie?) a np. to,zeby nam kolacje pzrygotowali ale nie tzreba bylo biegac do kuchni. mielismy stolowy elektryczny grilli wprost z niego nakladalismy sobie pieczyste zapomnialam o najwazniejszym))))) nagralam 3 polskie stare hiciory, wydrukowalam slowa piosenek i byl spiew DDDDD Odpowiedz Link
kendo Re: witam !!! 07.09.05, 20:46 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > > ale cwaniary) > > i jaka nagrode chcialyscie?) > > a np. to,zeby nam kolacje pzrygotowali ale nie tzreba bylo biegac do kuchni. > mielismy stolowy elektryczny grilli wprost z niego nakladalismy sobie pieczyste > > zapomnialam o najwazniejszym))))) nagralam 3 polskie stare hiciory, wydrukowa > lam slowa piosenek i byl spiew DDDDD to juz sobie wyobrazam,jak bylo wesolo.... fajnie z takim grilen na stole...wygoda. Odpowiedz Link
slo-onko Re: witam !!! 07.09.05, 20:54 wygoda jest, nie chlapie , nie pryska, bo wszytsko przykryte bylo szklana pokrywa,ale szczerze mowiac to z tradycyjnego grilla bardziej mi smakuje w koncu jakis wegiel albo drewnoz ktorego zapach sie wydostaje,a tu tylko elektryka Odpowiedz Link
kendo Re: witam !!! 07.09.05, 17:50 nick000 napisał: > witajcie, pięknie mi dzisiaj dzień minął, prawda Slo. Jest ciepło i > słonecznie, zaraz wyruszam w plener cieszyć sie ostatnimi dniami lata. niezapomnij parasola) moze nagle padac... my czekamy na deszcz jak na zbawienie,sucho i parno okropnie. milego poznego popoludnia. Odpowiedz Link
slo-onko Re: witam !!! 07.09.05, 16:46 mala20033 napisała: > Poniedzialek byl wolny i wczoraj dni mi sie pomylily..zapomnialam ze dzis > jest ..SRODA!!Ale numer..Milego dzionka Wsiem...Basia Mala, mialysmy to samo klocilam sie ,ze dzis to wtorek Odpowiedz Link
mala20033 Re: witam !!! 07.09.05, 16:52 I...dobrze ze w pore zaskoczylam,bo w srode mam robic backup tygodniowy...glowe by mi urwano..Pa Odpowiedz Link
slo-onko Re: witam !!! 07.09.05, 16:53 mala20033 napisała: > I...dobrze ze w pore zaskoczylam,bo w srode mam robic backup tygodniowy...glowe > > by mi urwano..Pa czyli jutro? nie,dzisiaj? zaraz to w koncu jutro czy dzisiaj?DD Odpowiedz Link
mala20033 Re: witam !!! 07.09.05, 17:43 Dzis sroda i dzis mialam to zrobic..i juz zrobilam..gapam,oj gapam.. Odpowiedz Link
kendo Re: witam !!! 07.09.05, 18:01 mala20033 napisała: > Dzis sroda i dzis mialam to zrobic..i juz zrobilam..gapam,oj gapam.. a czemu musisz robic >back upp>?? Odpowiedz Link
kendo Re: witam !!! 07.09.05, 17:53 slo-onko napisała: > mala20033 napisała: > > > Poniedzialek byl wolny i wczoraj dni mi sie pomylily..zapomnialam ze dzis > > > jest ..SRODA!!Ale numer..Milego dzionka Wsiem...Basia > > Mala, mialysmy to samo klocilam sie ,ze dzis to wtorek chyba jestescie obie zakochane, ze gubicie dni) ale nic to...to piekne uczucie i bycie z nim) Odpowiedz Link
kendo Re: witam !!! 07.09.05, 17:49 mala20033 napisała: > Poniedzialek byl wolny i wczoraj dni mi sie pomylily..zapomnialam ze dzis > jest ..SRODA!!Ale numer..Milego dzionka Wsiem...Basia oj malenka...cusik z Toba nie tak, wczoraj bylam tak zmeczona,ze jakos cos zauwazylam,ale nie umialam zaskoczyc) miej sobie mila srode) Odpowiedz Link
slo-onko Re: witam !!! 07.09.05, 16:47 kasikk napisała: > w środkową środę, słoneczną, ciepłą > (chyba za ciepłą...) > i życze udanego dnia > oraz od gryzonia vistulowego przesyłam pozdrowienia > cały zadowolony jest D oj tak Kasikk,dzis to jest ukrop , a nie lato. najbardziej goracy dzien w ostatnich dniach. w piatek ma byc jeszce cieplej,szkoda,ze wakacje juz sie skonczyly Odpowiedz Link
kendo Re: witam !!! 07.09.05, 17:57 slo-onko napisała: > kasikk napisała: > > > w środkową środę, słoneczną, ciepłą > > (chyba za ciepłą...) > > i życze udanego dnia > > oraz od gryzonia vistulowego przesyłam pozdrowienia > > cały zadowolony jest D > > oj tak Kasikk,dzis to jest ukrop , a nie lato. najbardziej goracy dzien w ostat > nich dniach. w piatek ma byc jeszce cieplej,szkoda,ze wakacje juz sie skonczyly > dzis +24 stopnie i duchota straszna, niestety juz zapowiadaja gwaltowne ochlodzenie od jutra czy od piatku i deszcze, przeciez nie moze byc za dlugo cieplunio w skandynawi. Odpowiedz Link
kasikk Re: witam !!! 07.09.05, 18:15 aj... jak nie urok, to... ratujcie, bo mam ochotę wrzeszczeć i gryźć!! nienawidze ludzi, którzy kradną skąd oni się biorą? wrrrr... <kasikk wściekły pluje jadem i ma ochotę pobić wszystkich złodziei> obcinac łapska przy samej dupie!! <kasikkowi trochę ulżyło, ale wściekły nadal> Odpowiedz Link
slo-onko Re: witam !!! 07.09.05, 19:32 kasikk napisała: > aj... jak nie urok, to... > ratujcie, bo mam ochotę wrzeszczeć i gryźć!! > nienawidze ludzi, którzy kradną > skąd oni się biorą? > wrrrr... <kasikk wściekły pluje jadem i ma ochotę pobić wszystkich złodziei > > > obcinac łapska przy samej dupie!! > <kasikkowi trochę ulżyło, ale wściekły nadal> hahahahahaha DDDDDDDD kasikk nie poznaje Ciebie najbardziej podoba mi sie wypowiedz z wykrzyknikiem pisene z "u" otwartymDDD Odpowiedz Link
kendo Re: witam !!! 07.09.05, 20:05 usch...zlodziejstwo ...tez bym poobcinala lapy za taki uczynek, jak to robili za czaswo dawnych... Odpowiedz Link
kasikk Re: witam !!! 07.09.05, 20:19 eh... życie... osładzam sobie złości bezami może trochę lepiej mi będzie? ktoś się przyłączy? bezika? Odpowiedz Link
slo-onko Re: witam !!! 07.09.05, 20:22 kasikk napisała: > eh... życie... > osładzam sobie złości bezami > może trochę lepiej mi będzie? > ktoś się przyłączy? > bezika? a moze fifti fifti za sliwke? Odpowiedz Link
kendo Re: witam !!! 07.09.05, 20:28 slo-onko napisała: > kasikk napisała: > > > eh... życie... > > osładzam sobie złości bezami > > może trochę lepiej mi będzie? > > ktoś się przyłączy? > > bezika? > > a moze fifti fifti za sliwke? ja tez poprosze i sliweczke) niemam czasu by w sklepie sprawdzic jakie sa...ale jutro chyba juz extra pojade po nie Odpowiedz Link
slo-onko Re: witam !!! 07.09.05, 20:30 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > kasikk napisała: > > > > > eh... życie... > > > osładzam sobie złości bezami > > > może trochę lepiej mi będzie? > > > ktoś się przyłączy? > > > bezika? > > > > a moze fifti fifti za sliwke? > > ja tez poprosze i sliweczke) > niemam czasu by w sklepie sprawdzic jakie sa...ale jutro chyba juz extra pojade > > po nie przyjedz,a najesz sie do woli sa roznej wielkosci,roznych kolorow i o roznych smakach jedne lepsze od drugich Odpowiedz Link
kendo Re: witam !!! 07.09.05, 20:34 slo-onko napisała: > przyjedz,a najesz sie do woli sa roznej wielkosci,roznych kolorow i o roznych > smakach jedne lepsze od drugich nam jedna uschla cala, na drugiej juz nic niema bo bylo ociupinka( a nieraz tyle bylo,ze rozdawalam,bo szkoda bylo wyrzocac.... knedli,knedli mi sie chce PS;..ale zrobili na gazecie, trzeba cytowac tylko fragment wypowiedzi,bo inaczej nie wysle) Odpowiedz Link
slo-onko Re: witam !!! 07.09.05, 20:35 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > przyjedz,a najesz sie do woli sa roznej wielkosci,roznych kolorow i o > roznych > > smakach jedne lepsze od drugich > > nam jedna uschla cala, > na drugiej juz nic niema bo bylo ociupinka( > a nieraz tyle bylo,ze rozdawalam,bo szkoda bylo wyrzocac.... > knedli,knedli mi sie chce > > PS;..ale zrobili na gazecie, > trzeba cytowac tylko fragment wypowiedzi,bo inaczej nie wysle) no wlasnie zauwazylam, nie kumam o co im chodzi, kasia pomocy,plisssssssss:0 Odpowiedz Link
kendo Re: witam !!!/sloo 07.09.05, 20:38 nie mozemy juz jak kiedys pisac"odpowiedz cytujac" nie likwidujac nic, teraz trzeba ewentualnie tylko czesc wpisu zacytowac a reszte usunac, tak zrobilam i poszlo. Odpowiedz Link
slo-onko Re: witam !!!/sloo 07.09.05, 20:39 kendo napisała: > nie mozemy juz jak kiedys pisac"odpowiedz cytujac" nie likwidujac nic, > teraz trzeba ewentualnie tylko czesc wpisu zacytowac > a reszte usunac, > tak zrobilam i poszlo. czyli jednej osoby, ktora cytuje tak? Odpowiedz Link
slo-onko Re: witam !!!/sloo 07.09.05, 20:39 slo-onko napisała: > > czyli jednej osoby, ktora cytuje tak? poprzednie poszlo a teraz? Odpowiedz Link
slo-onko Re: witam !!!/sloo 07.09.05, 20:40 > slo-onko napisała: > a teraz? juz wiem,zostawiam cytat jednej wypowiedzi poprzednie kasuje jednak nie jestem tepa Odpowiedz Link
kendo Re: witam !!!/sloo 07.09.05, 20:45 slo-onko napisała: > > slo-onko napisała: > > > a teraz? > > juz wiem,zostawiam cytat jednej wypowiedzi poprzednie kasuje jednak nie jest > em tepa o swiecie sloo,ale sie usmialam)))))))) tak dobrze zrobilas...widzisz ???? szybko "zaskoczylas"))))))))))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: witam !!!/sloo 07.09.05, 20:46 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > > slo-onko napisała: > > > > > a teraz? > > > > juz wiem,zostawiam cytat jednej wypowiedzi poprzednie kasuje jednak ni > e > jest > > em tepa > > o swiecie sloo,ale sie usmialam)))))))) > tak dobrze zrobilas...widzisz ???? szybko "zaskoczylas"))))))))))))) i to za pierwszym razem,a pierwsze razy zwykle sa trudne i bola DDDD Odpowiedz Link
kendo Re: witam !!!/sloo 07.09.05, 20:48 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > > a teraz? > > > > > > juz wiem,zostawiam cytat jednej wypowiedzi poprzednie kasuje jed > nak ni > > e > > jest > > > em tepa > > > > o swiecie sloo,ale sie usmialam)))))))) > > tak dobrze zrobilas...widzisz ???? szybko "zaskoczylas"))))))))))))) > > i to za pierwszym razem,a pierwsze razy zwykle sa trudne i bola DDDD masz racje....ale my to mamy juz za soba,,,, dzis poszlo bezbolesnie))))))))))))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: witam !!!/sloo 07.09.05, 20:50 kendo napisała: > masz racje....ale my to mamy juz za soba,,,, > dzis poszlo bezbolesnie))))))))))))))) hehehehe zbliza sie 21 wielkimi krokami jescze mnie moj kuchenny chlewik czeka i kapiel Odpowiedz Link
kendo Re: witam !!! 07.09.05, 20:26 dolanczam do bezow) lubie nieraz sobie zrobic i wtedy jeszcze krem i migdaly wkruszam.... pychotka) Odpowiedz Link
kendo Re: witam !!! 07.09.05, 20:35 dzieki....pod herbatke z moodzikiem mniam,mniammmmm.... Odpowiedz Link
slo-onko Re: witam !!! 07.09.05, 20:37 kendo napisała: > dzieki....pod herbatke z moodzikiem mniam,mniammmmm.... yyyyyyyymmmmmmm z miodzikiem?herbatka?dawno takiej nie pilam ale dzis juz nie czas,zaraz umykam wychlapac sie w cieplutkiej wodzie Odpowiedz Link
kendo Re: witam !!! 07.09.05, 20:39 a dzis pilam czekolade z mleczkiem u siostry, co niepamietam kiedy to smakowalam,bo ja niemlekowa co wieczor herbata z modzikiem u mnie...i czasmi z cytrynka) Odpowiedz Link
slo-onko Re: witam !!! 07.09.05, 20:41 kendo napisała: > a dzis pilam czekolade z mleczkiem u siostry, > co niepamietam kiedy to smakowalam,bo ja niemlekowa > > co wieczor herbata z modzikiem u mnie...i czasmi z cytrynka) a miodzik to kupujesz od jakiegos pszczelarza czy w sklepie? a moze to od polskich pszczol? Odpowiedz Link
kendo Re: witam !!! 07.09.05, 20:43 krajowy od przczelarza sie juz mi skonczyl( kupuje w sklepie, probuja rozne marki,teraz w sklepach jakies Unijne sie pokazuja, wiec za kazdym razem mam inny) Odpowiedz Link
slo-onko Re: witam !!! 07.09.05, 20:45 kendo napisała: > krajowy od przczelarza sie juz mi skonczyl( kupuje w sklepie, > probuja rozne marki,teraz w sklepach jakies Unijne sie pokazuja, > wiec za kazdym razem mam inny) my przywiezlismy z tegorocznych wakacji 3 sloje. ponoc jest pyszny,choc dla mnie miod to miod. moze dlatego,ze nie palam do niego miloscia to nie wyczuwam roznicy. Odpowiedz Link
kendo Re: witam !!! 07.09.05, 20:50 hmmmmmmmmmmmmm..jak uwielbiam miodzik i kazdy ma swoj specyficzny smak i zapach i kolor, smakuje roznie w herbacie....moge jesc lyzkami) Odpowiedz Link
kendo Re: witam !!! 07.09.05, 20:58 to powiem,ze smaki nieokreslone,podobnie moja siostra jadla serek z drzemem) ja nie smakowalam, ale musze sprobowac) Odpowiedz Link
slo-onko Re: witam !!! 07.09.05, 22:03 kendo napisała: > to powiem,ze smaki nieokreslone,podobnie moja siostra jadla serek z drzemem) > ja nie smakowalam, > ale musze sprobowac) do dzemiku najlepszy twarozek tzw klinik, cos na wzor odciskanegos era wiejskiego. wtedys maruje sie dzemem i zajadatez tak lubie Odpowiedz Link
kasikk Re: witam !!! 07.09.05, 20:50 oj, różnica jest i to ogromna ja najbardziej lubię delikatne - akacjowy, lipowy i kwiatowy może też być leśny z wrzosu i innych ziółek mmmm... a teraz mam słój od chrzestnego ) mmmm... prawdziwy miodek - pychota Odpowiedz Link
slo-onko Re: witam !!! 07.09.05, 20:53 kasikk napisała: > oj, różnica jest i to ogromna > ja najbardziej lubię delikatne - akacjowy, lipowy i kwiatowy > może też być leśny z wrzosu i innych ziółek mmmm... > a teraz mam słój od chrzestnego ) > mmmm... prawdziwy miodek - pychota kiedy bylam dzieckiem to bedac u babci na wsi poszlismy kosic siano. babcia zabrala kanke w ktorej byla zmieszana zimna woda z miodem, pamietam jaki to byl pyszny napoj wowczas w ten letni goracy dzien. Odpowiedz Link
kendo Re: witam !!! 07.09.05, 20:59 robie tak czesto sloo zima, przy robieniu herbatki do szklanki z sama woda daje lyzeczke miodu, rano wypijam jak wstaje) pycha, Odpowiedz Link
slo-onko Re: witam !!! 07.09.05, 22:04 kendo napisała: > robie tak czesto sloo zima, > przy robieniu herbatki do szklanki z sama woda daje lyzeczke miodu, > rano wypijam jak wstaje) > pycha, taka uzdrawiajaca mikstura? u nas robi sie cos podobnego ale chyba nie na herbacie tylko na wodzie i jeszcze cos do tego dochodzi. dziala leczniczo i zapobiegawczo. Odpowiedz Link
slo-onko Re: witam !!! 07.09.05, 20:53 kasikk napisała: > oj, różnica jest i to ogromna > ja najbardziej lubię delikatne - akacjowy, lipowy i kwiatowy > może też być leśny z wrzosu i innych ziółek mmmm... > a teraz mam słój od chrzestnego ) > mmmm... prawdziwy miodek - pychota kiedy bylam dzieckiem to bedac u babci na wsi poszlismy kosic siano. babcia zabrala kanke w ktorej byla zmieszana zimna woda z miodem, pamietam jaki to byl pyszny napoj wowczas w ten letni goracy dzien. kazdy zziajany koszeniem z przyjemnoscia chcial sie napic Odpowiedz Link
slo-onko Re: witam !!! 07.09.05, 20:56 vistulanka ja zmykam,obowiazki bawcie sie dobrze i miodowych snow papa Odpowiedz Link
kendo Re: witam !!! 07.09.05, 21:01 slo-onko napisała: > vistulanka ja zmykam,obowiazki > bawcie sie dobrze i miodowych snow > papa milej "miodowej " nocki sloo.... Odpowiedz Link
kendo Re: witam !!! 07.09.05, 21:04 kasikk napisała: > oj, różnica jest i to ogromna > ja najbardziej lubię delikatne - akacjowy, lipowy i kwiatowy > może też być leśny z wrzosu i innych ziółek mmmm... > a teraz mam słój od chrzestnego ) > mmmm... prawdziwy miodek - pychota akacjowy jest badzo delikatny w smaku.... lipowy i kwiatowy tez lubie....tu smakowalam rzepakowy,kupilam prywatnie, ale cos mi nie tak smakowal.... wrzosowego nie smakowalam,nigdy nie widzialam w sklepach.... Odpowiedz Link
kasikk Re: witam !!! 07.09.05, 21:13 ja kupiłam od pszczelarza pyszny ) a najbardziej nie lubie gryczanego - za intensywny smak Odpowiedz Link
kendo Re: witam !!! 07.09.05, 21:14 nie smakowalam takiego, musze nastepnym razem zapytac kolegi co nieraz wlasnie od niego kupuje w kraju jakie ma i by mi zostawil,bo ma smaczny Odpowiedz Link
kasikk Re: witam !!! 07.09.05, 21:20 aj, ja chyba też położe się juz po Kenduniu i kolorowych snów Odpowiedz Link
kendo Re: witam !!! 07.09.05, 21:22 dobranoc kasikku i niech same miodowe sny Cie nawiedzaja)pa,.. Odpowiedz Link
slo-onko Re: witam !!! 07.09.05, 22:06 kendo napisała: > dobranoc kasikku i niech same miodowe sny Cie nawiedzaja)pa,.. a ja tak ukradkiem podgladam Nicka czy aby za glosno nie wrzeszczy. ale cusik mecz nie tegi, bo ani slychu ani widu okrzykow Odpowiedz Link
kendo Re: witam !!! 07.09.05, 22:32 no,masz wstalo sloneczko.... a nie mialo byc juz w lozeczku?? w podgladarke sie zaczela zabawiac...) nasz nick pewnie dzielnie kibicuje zapijajac zuberkiem .... milej nocy sloo i reszte Ludzikow.... Odpowiedz Link
mycha Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 14.09.05, 08:25 cześć i czołem) wstawać śpiochy! ))) kawunia już zrobiona, dla niektórych herbatka, ale śniadania do łóżka to nie przyniosę ;p witam środowo i życzę duuużo uśmiechów i mało pracy Odpowiedz Link
kasikk Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 14.09.05, 09:05 witam ) herbatkę ja poproszę i poproszę wyłączyć koty jęczące chyba mnie kochają, bo spokoju chwili nie mam od rana ) udanego dnia życzę D Odpowiedz Link
mycha Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 14.09.05, 09:24 cześć kasikk, jak się czujemy dzisiaj?? herbata czeka, jeszcze ciepła, jeśli chodzi o koty, to zatkaj je skarpetką, może nie będą jęczeć. w razie czego dla zachowania równowagi w przyrodzie, ja się poświęcę i trochę ci pojęczę )) Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 14.09.05, 09:43 czsesc skowronki poranne:kasikk i mysia) sniadanko moje psie ma do lozeczka podawane co rano) pancio pierwsze je i zawsze kesek mu donosi, moje na stole czeka wiec musze sie zwlec do niego co rano) a tak pozatem wieje strasznie u nas i zapowiadaja ulewy z wichura, w norwegi juz pozalewalo i osuniecie ziemi powstalo,a to od nich do nas pedzi( biedna bedzie ma siostra na promie,jak sie nie uspokoji do jej wyjazdu, zawsze jest chora po takich chustawkach milego dnia pracy) Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 14.09.05, 09:46 czesc maluchy czesc szefowo moje stopy dzis skostnialy z zimina, a mialo byc cieplo do grudnia ! Odpowiedz Link
mycha Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 14.09.05, 09:54 witajcie kenduś - ty wiesz co napiszę z chęcią bym posiedziała sobie w domku w taką pogodę, jak się zapowiada u ciebie, w domku) współczuję twojej siostrze, bo na promie z takimi atrakcjami chyba bym ze strachu umarła. nie boję się wody, ale czuję przed nią ogromny respekt, baaardzo duży. sloo - u ciebie tak zimno?? u nas rano było rzeźkie powietrze, chłodnawe, ale na niebie zero nawet wspomnienia po chmurkach i robi się coraz cieplej. Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 14.09.05, 09:57 mycha napisała: > witajcie > kenduś - ty wiesz co napiszę z chęcią bym posiedziała sobie w domku w taką > pogodę, jak się zapowiada u ciebie, w domku) > współczuję twojej siostrze, bo na promie z takimi atrakcjami chyba bym ze > strachu umarła. nie boję się wody, ale czuję przed nią ogromny respekt, > baaardzo duży. > > sloo - u ciebie tak zimno?? u nas rano było rzeźkie powietrze, chłodnawe, ale > na niebie zero nawet wspomnienia po chmurkach i robi się coraz cieplej. niczym zima juz wylazi powoli slonce,ale zanim sie nagrzeje to troche potrwa. coz sie dziwic skoro to polowa wrzesnia,a my dalej po letniemu smigamy. w koncu za kilka dni kaledarzowe lato zagra nam na nosie. Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 14.09.05, 10:01 mysia, poradzilam jej moj strary przepis na pozbycie sie tego uczucia, zamawiam zawsze herbatke z rumem i wtedy niech sobie buja podwojnie)) dobrze,ze juz wszystko w ogrodzie niemal zrobione,to co niecierpialo zwloki, dzis bym nie odwazyla sie nic grzebac, reszte niech czeka nawet do wiosny) chyba odwiedze biblioteke i cos ciekawego wypozycze, mam piernik od siostry,wiec czytanko bedzie "slodkie" Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 14.09.05, 10:03 kendo napisała: > mysia, > poradzilam jej moj strary przepis na pozbycie sie tego uczucia, > zamawiam zawsze herbatke z rumem i wtedy niech sobie buja podwojnie)) > > dobrze,ze juz wszystko w ogrodzie niemal zrobione,to co niecierpialo zwloki, > dzis bym nie odwazyla sie nic grzebac, > reszte niech czeka nawet do wiosny) > chyba odwiedze biblioteke i cos ciekawego wypozycze, > mam piernik od siostry,wiec czytanko bedzie "slodkie" to wypozycz sobie "Łuk triumfalny" ten,ktory chcialas poczytac Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 14.09.05, 10:09 myslalam sloo o typowo skandynawskim temacie, mam duze braki w szwedzkiej literaturze,(dawno co czytalam ich) zobacze co mi poleca....czasami mi az wstyd gdy ze svenssonem rozmawiam i niebardzo jestem zorientowana w temacie( chociaz wytlumaczenie zawsze mnie ratuje,niemniej jednak dla poszezenia wiadomosci cos wypozycze i zdam relacje oczywiscie co mi polecili Odpowiedz Link
mycha Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 14.09.05, 10:17 oj... ja bym takich herbat kilka wypiła ze strachu, a później to dopiero to bujanie dało by mi w kość. masz świetny pomysł. coś dobrego do jedzonka, do picia, kocyk + dobra książka i na taką pogodę to bardzo miłe zajęcie Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 14.09.05, 10:46 w taka pogode jak dzis, to tylko taka alternatywa sedzajacego czasu istnieje, co bardzo lubie qurcze,chyba jakies ceglowki w kieszen bede musiala powkladac, by mnie gdzie w jakis kat niepodmiotlo))))))))))) Odpowiedz Link
mycha Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 14.09.05, 11:17 przyznam, iż ja także. dobra lektura, grzane wino, cicha nastrojowa muzyka, a za oknem deszcz i wichura albo buty z metalowymi koturnami, żeby cię przy ziemi trzymały Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 14.09.05, 13:01 mycha napisała: > przyznam, iż ja także. dobra lektura, grzane wino, cicha nastrojowa muzyka, a > za oknem deszcz i wichura > > albo buty z metalowymi koturnami, żeby cię przy ziemi trzymały stukalam bucikami jak "kasztanka Piulsudskiego"))))))))))) sprawdzily sie na szybki spacerek) o ksiazkach pozyczonych w naszej bibliotece vistulowej forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=11086&w=24554379 Odpowiedz Link
mycha Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 14.09.05, 13:34 wybijałaś rytm idąc na spacerek marzę o tym żeby mieć trochę wolnego czasu na poświęcenie go lekturze. od momentu tego całego wariatkowa nawet nie mam chwili żeby podrapać się po głowie ale liczę, że już niedługo i znowu będę mogła ślęczeć nad czytadłem. mam pozaczynanych tyyyle książek... poczet faraonów - książka jak cegła i czytam z przerwami na inne książki człowiek średniowiecza - dość ciężko się ją czyta, napisana naukowym językiem i nie pamiętam tytułu (wiem, wstyd się przyznać), opisane są w niej herby polskich szlachciców i ich historia - ciekawa, ale też podejście naukowe. wstyd, wstyd mycha, opuszczasz się! Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 14.09.05, 13:44 jeszcze chwilka a tynki beda na miejscu i wtedy pomysl:swiezutko w domciu/odnowione/poskladane w kazdym kaciku i Ty z ksiazeczka przycupnieta w fotelu z herbatka czy z czym lubisz.... a lekture faktycznie ciekawa czytasz. Odpowiedz Link
mycha Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 14.09.05, 13:50 hihihi mam taką kanapę w mojej biblioteczce białą nawet nie wiem, czy to skórzana, czy poprostu w takim stylu, ale akurat taka do wygodnego rozpłaszczenia się na niej i czytania ja tak ze skrajności w skrajność. z jednej takie właśnie, z drugiej czasami lubię coś lekkiego, łatwego przyjenego, typu romansidło, coś przyrodniczego, przygodowego... a wogóle to przymierzam się do dostojewskiego. od dłuższego czasu dookoła niego chodzę) ale te wywody to chyba powinnam w innym wątku zamieścić Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 14.09.05, 13:54 ech....luzny temacik mamy.... choc wlasnie ten akurat powinien byc w naszej bibli.(wkleje go za chwile) bo podpowiada co mysia lubi czytac.... tez metoda zaczynania kilka pozycji naraz, niektore wcale nie wciagaja i leza sobie i leza,az potrzebuje zakadke do nastepnej ksiazki ,wtedy oczy sie otwieraja....o zapomniane czytadlo) Odpowiedz Link
mycha Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 14.09.05, 14:02 czasami tak mam, że muszę od książki odpocząć, oczyścić umysł i poukładać te informacje, które już otrzymałam. szczególnie, jak czytadło jest napisane językiem naukowym i ciężko się czyta. ale mam coś takiego, że nawet jak mnie książka nie wciągnie to i tak ją skończę czytać. nie lubię zostawiać niedoczytanej. chociażby po to, żeby móc potem krytycznie się do niej odnieć. Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 14.09.05, 15:11 mam podobnie... choc dlugi czas potrwa jej dokonczenie.... nieraz zaskakujacy koniec zmienia nasza ocene o niej. PS;..przepraszam,nagle zniknelam, ale reparator przybyl do piekarnika,napisalam o tym w kuchni. Odpowiedz Link
mycha Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 14.09.05, 15:35 wiem, przeczytałam. nie ma sprawy ja też tak mam. zdarzały się książki, z którymi się męczyłam, ale po skończeniu okazywało się, iż zupełnie zmieniłam zdanie Odpowiedz Link
mycha Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 14.09.05, 15:38 to będziesz mogła coś smacznego upiec teraz)) Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 14.09.05, 09:57 a widzisz sloo, przeliczylas sie z pogoda) juz nozki musiasz zaczac otulac,bo wiesz nie Tobie jest przeznaczenie byc sztywna .. z zimna .. )))))) poloz sobie to na pamiec i jutro otol nozeta) milego dnia zycze i szybkiego rozgrzania) Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 14.09.05, 09:58 kendo napisała: > a widzisz sloo, > przeliczylas sie z pogoda) > juz nozki musiasz zaczac otulac,bo wiesz nie Tobie jest przeznaczenie byc > sztywna .. z zimna .. )))))) > > poloz sobie to na pamiec i jutro otol nozeta) > milego dnia zycze i szybkiego rozgrzania) bede uparta i nie otule do grudnia tak jak sobie obiecalam Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 14.09.05, 09:59 pzresmykne sie do i od auta , nawet po sniegu jesli trzeba bedzie Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 14.09.05, 10:04 no,w koncu sloneczko tak potrafi... roztopi wszystkie sniegi i lody na Swej drodze) Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 14.09.05, 10:20 kendo napisała: > no,w koncu sloneczko tak potrafi... > roztopi wszystkie sniegi i lody na Swej drodze) szczegolnie z plonacym sercem Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 14.09.05, 10:41 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > no,w koncu sloneczko tak potrafi... > > roztopi wszystkie sniegi i lody na Swej drodze) > > szczegolnie z plonacym sercem ma sie rozumiec... nasze cieple sloo Vistulowe) Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 14.09.05, 10:03 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > > poloz sobie to na pamiec i jutro otol nozeta) > > milego dnia zycze i szybkiego rozgrzania) > > bede uparta i nie otule do grudnia tak jak sobie obiecalam niebadz sloo masochistka, posluchaj szefowej i ocieplaj nozeta,cobys sie nie rozchorowala, ech...uparciuch z Ciebie) Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 14.09.05, 10:21 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > kendo napisała: > > > > > > > poloz sobie to na pamiec i jutro otol nozeta) > > > milego dnia zycze i szybkiego rozgrzania) > > > > bede uparta i nie otule do grudnia tak jak sobie obiecalam > > niebadz sloo masochistka, > posluchaj szefowej i ocieplaj nozeta,cobys sie nie rozchorowala, > ech...uparciuch z Ciebie) no raz jakbym nie byla tak mocno stanowcza to stracilabym i to duzo ale ok,postaram sie zadbac, jakies franelkowe onucki albo welniane skarpetki do sandalkow najlepiej biale do czarnych sandalkow albo na odwrot i meskie na dokladke elastyczne z dziura na piecie Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 14.09.05, 10:43 ladniej by sie prezentowaly w jakies czerwone biedroneczki) dzis robie test moich nowych bucikow na psiunkowym spacerku) Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 14.09.05, 10:45 kendo napisała: > ladniej by sie prezentowaly w jakies czerwone biedroneczki) > > dzis robie test moich nowych bucikow na psiunkowym spacerku) czarne lakierowane szpilki? czy adidaskowe? Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 14.09.05, 10:47 dla lepszego kontrastu lakierkowe szpileczki) i spodnie z mankietem do pol lydki)(taka moda tu teraz) berecik z pirunochronem i saliczek z szyfonu pod brode) Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 14.09.05, 10:53 kendo napisała: > dla lepszego kontrastu lakierkowe szpileczki) > i spodnie z mankietem do pol lydki)(taka moda tu teraz) > berecik z pirunochronem i saliczek z szyfonu pod brode) szaliczek oczywiscie zielony w czerwone kropki? Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 14.09.05, 11:05 tak jest dla zrownowazenia koloru)))))))) ide sie szykowac z psiunkiem, pozniej skocze do bibli.... pozniej zajze tu, pozniej jakis obiadek .... pozniej i pozniej......zobaczymy jak bedzie) miejcie sobie na razie milo. Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 14.09.05, 12:00 kendo napisała: > tak jest dla zrownowazenia koloru)))))))) > > ide sie szykowac z psiunkiem, > pozniej skocze do bibli.... > pozniej zajze tu, > pozniej jakis obiadek .... > pozniej i pozniej......zobaczymy jak bedzie) > > miejcie sobie na razie milo. ale Ty rozbiegana dzisiaj bedziesz sama zamierzam podskoczyc do sklepu z obuwiem gdzie sa przeceny, moze uda sie cos zakupic na zas? Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 14.09.05, 13:40 sloo,prawie wszystko zalatwilam, siedze teraz i czekam na reperatora piekarnika, po wczorajszym monitowaniu do glownego dostawcy dalo efek, dzis zadzwonil i obiecal po poludniu wpasc i mam nadzieje,ze jutro juz bede wypiekac) po dokladnych przegladach papierow piecowych,okazalo sie ze byl montowany w Lodzi))))))))))) Odpowiedz Link
mycha Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 14.09.05, 15:55 ja się muszę niestety z wami pożegnać już. zaraz uciekam z pracy. wieczór będę miała pod hasłem sprządtania i "udzielania porad psychologa" mojej koleżance, której się mocno życie poplątało... Odpowiedz Link
nick000 Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 14.09.05, 16:00 dla vistulowych pisarek niskie ukłony Jak znajdujecie czas na tak wielką ilość postów, jestem zdecydowanie za, bardzo przyjemnie sie czyta. Miłego popołudnia. Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 14.09.05, 16:21 Nick to jest obraz zapracowanych ludkow w Polszcze a Ty sie tak nie wylamuj i nie udawaj,zes taki pracus, bo wiem,ze nie))))) Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 14.09.05, 16:45 hmmmmmm...ciezkie i dlugie bylo czekanie na reparatora, nie lubie takich sytuacji bo czas wydaje sie zamrozony, do nieczego nie pasuje, ale juz od jutra jak sil starczy zabieram sie za wypieki i bede was kusic smakami, wieczorkiem wpadne poczytac co zostalo napisane) milego popoludnia ludziki....odpoczywajcie po pracce Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 21.09.05, 07:57 witajcie ludziki jak zapowiada Wam sie sroda? bo mnie nawet fajnie Odpowiedz Link
mycha Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 21.09.05, 08:48 witam śpiąco i chciałoby się powiedzieć leniwie... ale praca wzywa życzę miłego dnia. Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 21.09.05, 09:55 witajcie sloo/mysza) sroda pod znakiem"scinania glowy slubnemu") zabawie sie we frycke meska...obetne lepatyne,moze ta druga bedzie madrzejsza oczywiscie ,jak odrosnie nowa ))) milego dnia zycze. Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 21.09.05, 09:59 kendo napisała: > witajcie > sloo/mysza) > > sroda pod znakiem"scinania glowy slubnemu") > zabawie sie we frycke meska...obetne lepatyne,moze ta druga bedzie madrzejsza > oczywiscie ,jak odrosnie nowa ))) > > milego dnia zycze. heheheh i ladniejsza? zaproponuj mi sciecie na lyso ciekawe co powie? Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 21.09.05, 10:06 hi,hi,...zawsze kaze tak niemal scinac) zostawiam aby tyci..tyci...dlugosci...., ladniejsza nie musi,ale bardziej rozsadniejsza by sie przydala)))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 21.09.05, 10:14 kendo napisała: > hi,hi,...zawsze kaze tak niemal scinac) > zostawiam aby tyci..tyci...dlugosci...., > ladniejsza nie musi,ale bardziej rozsadniejsza by sie przydala)))))) to powiedz mi,ze jakz etniesz na glace to latwiej bedzie calowac z poslizgiem;_) Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 21.09.05, 10:21 hi,hi,....poslizgami innymi wole sie pasjonowac)))))))))) a po "glacy" niech mamusia go caluje))))))))))))))) Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 21.09.05, 11:22 jedna glowa juz scieta prosze,kto nastepny?? ))))))))))))) musze sie pochwalic,wyszlo nieoczekiwanie dobrze, nie zrobilam tym razem zadnego"zeba")))))))))))))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 21.09.05, 15:43 o matko!!!!!!, zaczynam sie bać, na vistuli scinają głowy facetom hahaha Czy propomujesz kendo coś w zamian? Przede wszystkim dzień dobry, zyczę fajnego popołudnia. U mnie zimno i pochmurno a było już tak ładnie, nic to, jutro bedzie zdecydowanie ciepły poranek Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 21.09.05, 15:57 nick000 napisał: > o matko!!!!!!, zaczynam sie bać, na vistuli scinają głowy facetom hahaha > > Czy propomujesz kendo coś w zamian? Przede wszystkim dzień dobry, zyczę > fajnego popołudnia. U mnie zimno i pochmurno a było już tak ładnie, nic to, > jutro bedzie zdecydowanie ciepły poranek jutro zacznie sie kalendarzowa jesien,a co za tym idzie chlod i slota ale poranek czemu nie? zanim lato zamieni sie miejscem z jesienia czesc dnia moze byc bardzo ciepla szczegolnie ta wczesna pora dnia, pod koldra potem mozna ewentualnie wysuwac najpier jedna noge,potem druga i badac czy warto wychodzic z lozka? Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 21.09.05, 16:54 jak szybciutko lato odeszlo( nienacieszylam sie nim tak jak chcialam, pocieszam sie,ze jesen bedzie zlocista i bezdeszczowa milego popoludnia zycze. Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 21.09.05, 19:51 kendo napisała: > jak szybciutko lato odeszlo( > nienacieszylam sie nim tak jak chcialam, > pocieszam sie,ze jesen bedzie zlocista i bezdeszczowa > > milego popoludnia zycze. czesc kendus tez mam nadzieje,ze jesien bedzie znosna,a moze nawet sloneczna i zlota? aura o tej porze roku jest do przyjecia. rano wychodzac z domu nie marzne,a to juz cos. w koncu jutro zaczyna sie prawdziwa jesien,a my wciaz chodzimy lekko ubrani co prawda sandalki poszly do kata ale jednak plaszcz wisi w ciagu dalszym na wieszaku i czeka na swoja kolej Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 21.09.05, 16:52 nick000 napisał: > o matko!!!!!!, zaczynam sie bać, na vistuli scinają głowy facetom hahaha > > Czy propomujesz kendo coś w zamian? Przede wszystkim dzień dobry, zyczę > fajnego popołudnia. U mnie zimno i pochmurno a było już tak ładnie, nic to, > jutro bedzie zdecydowanie ciepły poranek oczywiscie ,po scieciu dobrze browarek pasuje,by podziwiac me umiejetnosci) witaj nicku....jam nie taka straszna, ale naumialam sie duzo rzeczy na obczyznie) Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 21.09.05, 20:00 zobaczymy czym zaskoczy nas jutro poranek) Odpowiedz Link
nick000 Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 21.09.05, 20:07 a ja wiem, ze jutrzejszy poranek bedzie nadzwyczaj przyjemny i cieply Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 21.09.05, 20:11 nick000 napisał: > a ja wiem, ze jutrzejszy poranek bedzie nadzwyczaj przyjemny i cieply Nick, czy ranek zamierasz spedzic tak samo jak ja????????????? Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 21.09.05, 20:10 kendo napisała: > zobaczymy czym zaskoczy nas jutro poranek) ja wiem czym tzn jestem przygotowana na to zaskoczenie Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 21.09.05, 20:13 no wiedomo,dla niektorych (nie bede paluszkiem pokazywac)zawsze slonce swieci)))))))))))))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 21.09.05, 20:14 kendo napisała: > no wiedomo,dla niektorych (nie bede paluszkiem pokazywac)zawsze slonce > swieci)))))))))))))))) a w nocy to nawet ksiezyc Odpowiedz Link
nick000 Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 21.09.05, 20:16 myśle, ze księżyc jest rownie ładny jak slońce, to tylko kwestia optyki. Ten łysol jest tez nadzwyczaj romantyczny Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 21.09.05, 20:19 nick000 napisał: > myśle, ze księżyc jest rownie ładny jak slońce, to tylko kwestia optyki. Ten > łysol jest tez nadzwyczaj romantyczny szczegolnie zwiniety w rogal kiedy jest mocno spiacy to mniej wiecej jak ja, zwijam sie w tzw scyzoryk albo klebek, opatulam sie po oczy koldra i zysypam Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 21.09.05, 20:20 nick000 napisał: > myśle, ze księżyc jest rownie ładny jak slońce, to tylko kwestia optyki. Ten > łysol jest tez nadzwyczaj romantyczny uwielbiam spacer w pelni ksiezyca, lub stac na altanie i patrzec na oswietlone obejscia,ktore wydaja sie calkiem inne) Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 21.09.05, 20:24 tez to uwielbiam,a najbardziej te nocna cisze. czasem dochodza jakies tajemnicze odglosy i tylko swiatla z oddali mrugaja, gwiazdy spadaja i spelniaja czyjes zyczenia Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 21.09.05, 20:28 slo-onko napisała: > tez to uwielbiam,a najbardziej te nocna cisze. czasem dochodza jakies tajemnicz > e odglosy i tylko swiatla z oddali mrugaja, gwiazdy spadaja i spelniaja czyjes > zyczenia przypomnialas mi o spadajacych gwiazdach, musze o nich zapamietac teraz,pelno icg spada o tej porze roku, moze jakies szczescie spanie mi pod stopy) Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 21.09.05, 20:31 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > tez to uwielbiam,a najbardziej te nocna cisze. czasem dochodza jakies > tajemnicz > > e odglosy i tylko swiatla z oddali mrugaja, gwiazdy spadaja i spelniaja > czyjes > > zyczenia > > przypomnialas mi o spadajacych gwiazdach, > musze o nich zapamietac teraz,pelno icg spada o tej porze roku, > moze jakies szczescie spanie mi pod stopy) nie jedno napewno malych zwyklesie nie zauwaza Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 21.09.05, 20:37 slo-onko napisała: > kendo > > > tez to uwielbiam,a najbardziej te nocna cisze. czasem dochodza jaki > es > > tajemnicz > > > e odglosy i tylko swiatla z oddali mrugaja, gwiazdy spadaja i speln > iaja > > czyjes > > > zyczenia > > > > przypomnialas mi o spadajacych gwiazdach, > > musze o nich zapamietac teraz,pelno icg spada o tej porze roku, > > moze jakies szczescie spanie mi pod stopy) > > nie jedno napewno malych zwyklesie nie zauwaza nieraz za pozno sie zauwazy to malenstwo) juz wole takie posrodku.... Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 21.09.05, 20:19 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > no wiedomo,dla niektorych (nie bede paluszkiem pokazywac)zawsze slonce > > swieci)))))))))))))))) > > a w nocy to nawet ksiezyc i gwiazdki sluza za poduszeczki albo kolderka w gwiazdeczki przykryte sa) Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 21.09.05, 20:22 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > kendo napisała: > > > > > no wiedomo,dla niektorych (nie bede paluszkiem pokazywac)zawsze slo > nce > > > swieci)))))))))))))))) > > > > a w nocy to nawet ksiezyc > > i gwiazdki sluza za poduszeczki > albo kolderka w gwiazdeczki przykryte sa) gwiazdki z nieba spelniajace marzenia? dlaczego nasz swiat nie jest bardziej zcarodziejski? dlaczego tak naprawde nie mozna za pomoca czarodziejskiej rozdzki czegos sobie wywrozyc? albo z kapelusza wyciagnac bialego krolika? czasem mialabym ochote poczarowac. czasem polatam na miotle ,a jednak zcary mi nie wychodza Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 21.09.05, 20:30 a jak bysmy sie rospiescili tymi czarami ,to co?? moze nie bylyby tak atrakcja Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 21.09.05, 20:32 kendo napisała: > a jak bysmy sie rospiescili tymi czarami ,to co?? > moze nie bylyby tak atrakcja mowisz? a ja mysle,ze wciaz cos nowego bysmy czarowali same pzryjemne sytuacje Odpowiedz Link
nick000 Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 21.09.05, 20:34 i tak ciągle cos czarujemy z dobrym skutkiem jak widac, czyz vistula nie jest takim zaczarowanym miejscem, gdy raz sie do niej wejdzie, człowiek wsiąka w nia na wieki. To wszystko dzieki uroczym vistulankom i klimatowi w niej panujacemu. Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 21.09.05, 20:39 nick000 napisał: > i tak ciągle cos czarujemy z dobrym skutkiem jak widac, czyz vistula nie jest > takim zaczarowanym miejscem, gdy raz sie do niej wejdzie, człowiek wsiąka w nia > na wieki. To wszystko dzieki uroczym vistulankom i klimatowi w niej panujacemu > . wszytsko skwitujesz pieknym zakonczeniem nie ejstes wrozka z zrozdzka wiec musisz byc czarodziejem Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 21.09.05, 20:42 nick000 napisał: > i tak ciągle cos czarujemy z dobrym skutkiem jak widac, czyz vistula nie jest > takim zaczarowanym miejscem, gdy raz sie do niej wejdzie, człowiek wsiąka w nia > na wieki. To wszystko dzieki uroczym vistulankom i klimatowi w niej panujacemu > . bym to zazwala moze inaczej,,,,, i my nie czarujemy.... powiedziala bym tak,ze nasza rzeczka ma magiczna moc co nas przyciaga do niej, a moc ma poniewaz my ja tworzymy ,zostawiamy w niej swe dobre intencje/mysli.... Odpowiedz Link
nick000 Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 21.09.05, 20:46 to co powiedziałaś jest prawdą, dodam tylko, ze kazdy nowy człowiek w naszej wspólnocie vistulowej powinien czuć sie znakomicie. popatrzcie tylko, jeśli już pojawia sie nowa twarz, to wsiąka tak jak i my. Cos jest w rzeczce magicznego, to fakt. Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 21.09.05, 20:51 nick000 napisał: > to co powiedziałaś jest prawdą, dodam tylko, ze kazdy nowy człowiek w naszej w > spólnocie vistulowej powinien czuć sie znakomicie. popatrzcie tylko, jeśli już > pojawia sie nowa twarz, to wsiąka tak jak i my. Cos jest w rzeczce magicznego, > to fakt. prawda.... ale jakos nowy nikt nie zaglada.... mala tez sie gdzies zapodziala? Odpowiedz Link
nick000 Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 21.09.05, 20:54 może i nie pisza ludziska ale pewnie czytaja i dziwia się, jak to mozliwe żeby ludzie tak dlugo mogli ze soba przebywać, pisac, rozmawiać i jeszcze na dodatek sie lubić. Mala sie odnajdzie, spokojnie, pewnie coś jej wypadlo ważnego. Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 21.09.05, 20:40 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > a jak bysmy sie rospiescili tymi czarami ,to co?? > > moze nie bylyby tak atrakcja > > mowisz? a ja mysle,ze wciaz cos nowego bysmy czarowali same pzryjemne sytuacj > e ja bym sie chyba szybko znudzila,lub braklo by mi pomyslow, juz jak mam wybrac to wole niespodzianke,niz umiec cos wyczarowac, wtedy nie byloby to moja zasluga czy dar losu Odpowiedz Link
jtka Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 21.09.05, 21:32 bry wieczór)))) jakaś padnięta dziś jestem za mało snu ostatnio Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 28.09.05, 09:56 po nocnym deszczu chlodno/bez sloneczka/wilgotno (((((((((( ech z takim dniem jakims zaspanym, po co z lozeczka wylazilam) niech dzionek bedzie chod dla Was udany)))))))) Odpowiedz Link
kasikk Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 28.09.05, 10:21 dzień dobry ) o rany, jak ten czas leci - dni tygodnia mi się mylą ) kenduś, odpowiadam na wieczorne pytanie: fajnie, tylko jestem niewyspana D co do dziewczyńskich charakterków, to znam swój, a gorszego uparciucha chyba nie ma, więc wiem, co mnie czeka ) w końcu to moja córka i pewnie wredotę po mnie odziedziczyła ) koty właśnie dorwały jakąś zagubioną, samotną muchę... biedna, długo nie pożyje ) a poza tym piękny dzień się zapowiada i takiego wszystkim życzę ) Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 28.09.05, 10:44 hej kasikku) juz ja cos wiem o uparcichach"byczkowych",wiec powstrzymam sie od komentarza, mysle,ze duzy wplyw bedzie Twego slubnego na ksztalt charakterku "kruszynki" wiec pocieszam, bedzie to jakis "mutant upaciucha" no wlasnie,skad nagle tyle much w domu ?? tez poluje na nie ale zawsze mi uciekna skubaniutkie, psiun tylko lepe podnosi na jej bzykanie) jeszcze troszke a bedziesz wyspana, przyzwyczaisz sie do wszystkiego) usciski dla "kruszynki",niech bedzie jak teraz ,taka grzeczniutka caly czas) Odpowiedz Link
kasikk Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 28.09.05, 10:48 M. też uparty ) co do much... no tylko kot... niestety ;P a kruszynka śpi, jak suseł Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 28.09.05, 11:02 no wiesz,dwa rodzaje uparciostwa zawsze daje jakas inna odmiane) podobnie jak me dziecie jest "zmutantowany" w tej dziedzine) pocieszajace,ze "kruszynka" ma sie wspaniale, przynajmniej nie trzeba sie o Nia zamartwiac) bedzie w takim razie jak moje dziecie bezproblematyczna) bo jadl i spal,czasami zaplakal,jak pielucha za szybko mokara sie zrobila niekiedy ) chyba juz podskoczyla na wadze zdziebko co?? Odpowiedz Link
kasikk Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 28.09.05, 12:13 na pewno, ale nie mam wagi w domu - nie wiem ile ) ale pupa okrąglutka się zrobiła ) no i pucołkowate policzki, bo szczuplutka się urodziła Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 28.09.05, 12:21 niedlugo bedziesz na pewno na kontroli z dzidzia to zwaza/wymierza) ale widac ,ze przybywa na wadze(tfu,tfu ...za ramie spluwam,oby niezapeszyc) oj,ja chce tez mala dzidzie tz, wnusie/wnuczka) ale bym obcalowywala malenstwo) Odpowiedz Link
nick000 Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 28.09.05, 16:15 dzieńdoberek Całkiem fajnie czas w pracy mi zleciał, sporo jej było ale też, dzięki pomocnej i niewidzialnej dłoni, jakoś sie z nią uporałem Fajnego i leniwego popołudnia życze. Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 28.09.05, 20:02 juz wieczor nastal mokry/chlodny/....a wogole zachod slonca byl jakis dziwnno: rozowo-zolty-niebieski-granatowy..nigdy nie widzialam czegos podobnego. milego wiczoru. Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 28.09.05, 20:30 witam sie wieczornie. dzien dzis mialam ciezki, dobrze,ze juz sie konczy. najwazniejsze,ze pewne sprawy zaczynaja jakos sie ukladac Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 28.09.05, 20:41 no tak,,,,u sloo sie zaczyna ukladac a u mnie bez sloneczka niemal caly dzien bylo,lista obecnosci z rana na pewno by pomogla i mi sloneczko zibaczyc) hej sloo, milo Cie widziec.... ale juz niemal pora lozeczkowa wiec bedziemy odpoczywac wszyscy. Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 28.09.05, 20:45 kendo napisała: > no tak,,,,u sloo sie zaczyna ukladac a u mnie > bez sloneczka niemal caly dzien bylo,lista obecnosci z rana na pewno by pomogla > > i mi sloneczko zibaczyc) > > hej sloo, > milo Cie widziec.... > ale juz niemal pora lozeczkowa wiec bedziemy odpoczywac wszyscy. jak codzien czas na zabawe, czas na sen nabiegalam sie dzis troche. czasu w pracy co raz mniej rano juz mialam wpisac sie w srodowy watek,a tymczasem ktos zawrocil w glowie i juz bylo po forum. ale nic to, przyjdzie czas keidy bede mogla pisnac od czasu do czasu, byle przezyc ten tydzien to bedzie ok Odpowiedz Link
kasikk Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 28.09.05, 20:47 dobry wieczór ja jakoś dobry dzień miałam w sumie, chociaż pracowity spać bym już poszła, ale jeszcze za godzinkę mam jeden obowiązek przez następną godzinę ) słoneczko było, spacerek drugi udany, chociaż chodniki takie krzywe, że mała nie spała wcale... eh... Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 28.09.05, 20:49 kasikk napisała: > dobry wieczór > > ja jakoś dobry dzień miałam w sumie, chociaż pracowity > spać bym już poszła, ale jeszcze za godzinkę mam jeden obowiązek przez następną > > godzinę ) > słoneczko było, spacerek drugi udany, chociaż chodniki takie krzywe, że mała > nie spała wcale... eh... )))))))) czesc Kasikk uglaskaj malenka po glowce jakie ma wloski?ciemne czy zaczynaja sie wycierac jak kazdemu bobabsowi? Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 28.09.05, 20:59 no dobra dosc tego dobrego, koniec baraszkowania, relaksowania i obijania czas na nocne lulanie Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 28.09.05, 21:12 odpoczywaj sloo slodko) kasikk chyba teraz zauwazy wszystkie niedociagniecia spacerowe/sklepowe i dojdzie pewnie masa innych no jak miala spac dziecina,chciala sie z oczkami otwartymi poupajac spacerkiem, pamietam,moje dziecie tez nie spala za bardzo, ale dziadek dumny z wozkiem kroczyl "po wsi" z wnukiem) Odpowiedz Link
jtka Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 28.09.05, 21:31 dobrej nocki życzę Odpowiedz Link
nick000 Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 28.09.05, 22:08 po ciepłym i słonecznym dniu w końcu rozpadał sie dlugo wyczekiwany deszcz, szumi za oknem, bębni o parapet i jest to miła memu uchu muzyka. Zycze wszystkim dobrej nocy Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 28.09.05, 22:18 no...niemal cala zaloga sie odmeldowala na spoczynek nocny wiec tez slicznie mowie Wszystkim DOBRANOC, snijcie jeszcze o letnich wrazeniach i obrazach) Odpowiedz Link
mycha Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 05.10.05, 08:59 dzień dobry wszystkim. pragnę wyjaśnić, że straszenie kaczką jest niewskazane. na byka działa płachta, na mnie ... jeszcze w przypływie desperacji rozpocznę sezon na kaczki i co będzie?? kto mnie odwiedzi z wałówką za kratkami??? )) a wogóle to życzę miłego dnia Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 05.10.05, 10:02 mysia Ty sie o nic nieboj, wrazie co,to my cala zgraja Cie odwiedzimy z walowka))))))))))))) a kaczuszki nie sobie zyja, bedziem polowac na muchy,ktore pchaja sie do chatki niemilosernie.... milego slonecznego poranka Tobie i reszcie zaledze) Odpowiedz Link
kasikk Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 05.10.05, 10:12 mysz, wspomożemy cię duchowo i dubeltówkę wyczyscimy ) miłego dzionka, co się słonecznie zaczął ) Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 05.10.05, 10:22 witaj kasikku, to beda spacerki z dzidzia w sloneczku) milego dnia zycze. Odpowiedz Link
mycha Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 05.10.05, 10:53 witajcie dziewczęta kenduś - ja miałam na myśli te kaczki co to podprowadziły łysego z nieba )) kasikk - czy mam rozumieć, że wyczyścicie dubeltówkę ze swoich odcisków palcy zanim mi ją dacie D Odpowiedz Link
kasikk Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 05.10.05, 11:03 nawet z twoich możemy D w rękawiczkach to zrobimy ) Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 05.10.05, 11:42 ech...to ja dzis niekumata) spie chyba jeszcze w srodeczku) a na poprawe dnia prosze bardzo sobie obejzec i pomazyc, ze nam tez cusik takiego potrzebne) www.wimp.com/massage/ Odpowiedz Link
nick000 Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 05.10.05, 15:42 można sie przestraszyć, jakieś kacze polowanie, rękawiczki, strzelba bez odcisków palców, normalnie zamach jakowys sie szykuje albo i inna strzelanina Dobrze, ze jestem pacyfista a i ptactwo lubię Miłego dnia Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 05.10.05, 15:47 he,he...nicku.... my pokojowe dziewczyny) nikomu krzywdy nie zrobimy... milego dnia zycze. Odpowiedz Link
mycha Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 05.10.05, 16:03 ufff... przeżyłam dzisiejszy dzień roboczy i jestem dla siebie pełna podziwu. nicku, ja jestem bardzo grzeczna i nad wyraz spokojna. kasikk może zaświadczyć i gangsterskiej kominiarki też nie chowam w szafie ;p życzę wam przyjemnego popołudnia. Odpowiedz Link
mala20033 Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 05.10.05, 16:32 Niech Wam Sroda Mila bedzie dzis i zawsze..mala Odpowiedz Link
kasikk Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 05.10.05, 17:22 zaświadczam - nie ma kominiarki - nie potrzebuje Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 05.10.05, 17:35 hi,hi,.....na bal przebierancow nie idziemy jeszcze, akcesoria w pozniejszym terminie sie zalatwi, ale zamiast kominiarek,to weneckie maski) Odpowiedz Link
mala20033 Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 05.10.05, 17:46 ..gdzie i kiedy ten bal???Ide!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 05.10.05, 17:47 poczekamy do karnawalu)))))))))))) ale my moze mala cos w naszej stolicy wymyslimy na urlopie co ??????????????? Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 05.10.05, 17:52 dzien dobry wszytskim. niedawno wrocilam z pracki i mam nadzieje,ze bylo to ostatnie pracowite popoludnie. zanim przyjde zupenie sie zrelaksowac to napije sie herbatki, zrobie porzadki,cos przygotuje na jutro,wykapie sie jak zwykle i wroceczyli dzien jak codzien, praca,dom,praca, dom Odpowiedz Link
kasikk Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 05.10.05, 18:20 z tym polowaniem musimy uważać, bo nas kaczka znokautuje wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,60935,2953298.html Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 05.10.05, 20:11 ** hi,hi,...ale dobra historia) gaske pewnie zatrzyma na listopad i pozre ja ze zlosci) ** sloo, o bozszeeeeeeeeee...uwazaj na siebie kobieto, ilez to cialo wytrzyma.... tez pracusiowalam,siedze ledwo zywa, jutro chyba tez az do soboty ...pozniej odpoczynek i od poniedzialku nanowo)))))))))) milego wieczoru. Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 05.10.05, 20:19 kendo napisała: > ** hi,hi,...ale dobra historia) > gaske pewnie zatrzyma na listopad i pozre ja ze zlosci) > > ** sloo, > o bozszeeeeeeeeee...uwazaj na siebie kobieto, > ilez to cialo wytrzyma.... > > tez pracusiowalam,siedze ledwo zywa, > jutro chyba tez az do soboty ...pozniej odpoczynek > i od poniedzialku nanowo)))))))))) > > milego wieczoru. nie ebdzie tak zle mam zamiar jutro wypoczac tzn tak sobie obiecuje,ale z doswiadczenia wiem,ze nic mi z tego nie wyjdzie nie raz juz taki keirat przechodzilam, mozna sie pzryzwyczaic czasem sa ciezkie dni czasem mniej, dzis byl srednio ciezki Odpowiedz Link
nick000 Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 05.10.05, 20:23 slo-onko napisała: > nie ebdzie tak zle mam zamiar jutro wypoczac tzn tak sobie obiecuje,ale z > doswiadczenia wiem,ze nic mi z tego nie wyjdzie nie raz juz taki keirat prze > chodzilam, mozna sie pzryzwyczaic czasem sa ciezkie dni czasem mniej, dzis by > l srednio ciezki hmmm, juz ja Cie znam, obiecanki cacanki Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 05.10.05, 20:24 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > > nie ebdzie tak zle mam zamiar jutro wypoczac tzn tak sobie obiecuje, > ale z > > doswiadczenia wiem,ze nic mi z tego nie wyjdzie nie raz juz taki keira > t prze > > chodzilam, mozna sie pzryzwyczaic czasem sa ciezkie dni czasem mniej, d > zis by > > l srednio ciezki > > hmmm, juz ja Cie znam, obiecanki cacanki wiem wiem wiec moze nic sobie obiecywac nie bede? Odpowiedz Link
nick000 Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 05.10.05, 20:21 Dobrze, że życie nie składa sie tylko z samej pracy ale tez z najróżniejszych, najczęściej drobnych, przyjemnosci, z rozmow z ludźmi, ogladania pięknych miejsc, z przyjaźni i miłości. Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 05.10.05, 20:22 nick000 napisał: > Dobrze, że życie nie składa sie tylko z samej pracy ale tez z najróżniejszych, > najczęściej drobnych, przyjemnosci, z rozmow z ludźmi, ogladania pięknych miej > sc, z przyjaźni i miłości. o Niczek cmok cmok))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 05.10.05, 20:26 nick000 napisał: > o Slo) cmok o jaki zaskoczony Odpowiedz Link
nick000 Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 05.10.05, 20:28 slo-onko napisała: > > o Slo) cmok > > o jaki zaskoczony jak zwykle, przecież potrafisz zaskakiwać)) Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 05.10.05, 20:29 nick000 napisał: > jak zwykle, przecież potrafisz zaskakiwać)) doprawdy? a ja myslalam,ze sie juz do mnie przyzwyczailes? Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 05.10.05, 20:32 no przecie rzecz wiadoma, ze slo-oneczko swieci kazdego dnia inaczej))))))))))))))) i przyzwyczajenie tu w gre nie wchodzi,tylko pragnienie:_) Odpowiedz Link
nick000 Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 05.10.05, 20:39 kendo napisała: > no przecie rzecz wiadoma, > ze slo-oneczko swieci kazdego dnia inaczej))))))))))))))) > i przyzwyczajenie tu w gre nie wchodzi,tylko pragnienie:_) można pić i pić a pragnienie nie do ugaszenia. Odpowiedz Link
nick000 Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 05.10.05, 20:35 slo-onko napisała: > > doprawdy? a ja myslalam,ze sie juz do mnie przyzwyczailes? hahaha) mozna znać Cie i sto lat, nigdy nie przestaniesz mnie zaskakiwać i fascynować Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 05.10.05, 20:36 nick000 napisał: > > hahaha) mozna znać Cie i sto lat, nigdy nie przestaniesz mnie zaskakiwać i f > ascynować oj Nick,zaczynam nabierac koloru purpury))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 05.10.05, 20:23 nick000 napisał: > Dobrze, że życie nie składa sie tylko z samej pracy ale tez z najróżniejszych, > najczęściej drobnych, przyjemnosci, z rozmow z ludźmi, ogladania pięknych miej > sc, z przyjaźni i miłości. to prawda,a i praca daje duzo satysfakcji mimoze czasem tzreba popracowac wiecej niz mniej. fajnie jest pracowac z fajnymi ludzmi Odpowiedz Link
nick000 Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 05.10.05, 20:27 slo-onko napisała: > > to prawda,a i praca daje duzo satysfakcji mimoze czasem tzreba popracowac wiece > j niz mniej. fajnie jest pracowac z fajnymi ludzmi fajnie mieć świadomość, że jest gdzieś ktoś nieskończenie ciepły Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 05.10.05, 20:27 nick000 napisał: > fajnie mieć świadomość, że jest gdzieś ktoś nieskończenie ciepły i to,ze ktos o kim mysli i za kims teskni Odpowiedz Link
nick000 Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 05.10.05, 20:29 slo-onko napisała: > > > fajnie mieć świadomość, że jest gdzieś ktoś nieskończenie ciepły > > i to,ze ktos o kim mysli i za kims teskni i myśli, i marzy, i zgaduje, i widzi, i śni) Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 05.10.05, 20:30 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > > > > fajnie mieć świadomość, że jest gdzieś ktoś nieskończenie ciepły > > > > i to,ze ktos o kim mysli i za kims teskni > > i myśli, i marzy, i zgaduje, i widzi, i śni) slyszy, czuje,a nawet czyta o niej Odpowiedz Link
nick000 Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 05.10.05, 20:37 slo-onko napisała: > > > > fajnie mieć świadomość, że jest gdzieś ktoś nieskończenie ci > epły > > > > > > i to,ze ktos o kim mysli i za kims teskni > > > > i myśli, i marzy, i zgaduje, i widzi, i śni) > > slyszy, czuje,a nawet czyta o niej i czyta w niej jak w otwartej księdze a jest co czytac Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 05.10.05, 20:38 nick000 napisał: > i czyta w niej jak w otwartej księdze a jest co czytac bo kobieta jest jak ksiazka, wciaz mozna odkrywac w niej cos na nowo Odpowiedz Link
mala20033 Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 05.10.05, 18:47 Cusik wymyslimy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
slo-onko odpowiadam 05.10.05, 20:31 mam studenke, ciesze sie bardzo i z tego,ze i jej sie podoba. byleby nie pzrechwalic i zeby poszlo wszytsko po anszej mysli. moje problemy zaczynaja sie powoli rozwiazywac Odpowiedz Link
slo-onko Re: odpowiadam 05.10.05, 20:37 dzis przytachalam pierwsze ksiazki,a moje dziecko zalozylo segregator na notatki . fajnie to wyglada , to wszytsko Odpowiedz Link
slo-onko Re: odpowiadam 05.10.05, 20:41 kochani ja zmykam. przytule sie do jasia i sprobuje szybko usnac zcego i Wam zyczedobranoc Odpowiedz Link
nick000 Re: odpowiadam 05.10.05, 20:44 taki jasio, ten to ma dobrze śpij spokojnie Slo Też zwijam zagle, czas coś poczytać, dobrej nocy wszystkim Odpowiedz Link
kendo Re: nick z ksiazeczka 05.10.05, 20:46 tez gdzies w Swoj kacik zmyka..?? milej lektory i nocy) Odpowiedz Link
kendo Re: sloo juz sie oddala za chmurki:)) 05.10.05, 20:45 odpoczywaj z spokojnym milym snem) Odpowiedz Link
kendo Re: odpowiadam 05.10.05, 20:43 ciesze sie sloo z Wami, niech Jej sil niebrakie do konca...trzymam kciuki) Odpowiedz Link
kendo Re: srodek tygodnia.... 12.10.05, 08:58 tak szybko dni mi "uciekaja" dzis znow piekny dzionek sie zapowiada i chyba bedzie trzeba wykorzystac pogode i okienka wypucowac) przemilego/spokojnego dnia zycze. Odpowiedz Link
kasikk Re: srodek tygodnia.... 12.10.05, 12:00 witam ) kolejny piękny dzień złota jesień... udanego dnia życzę i mało pracy zapracowanym ) Odpowiedz Link
nick000 Re: srodek tygodnia.... 12.10.05, 12:03 dzień z piękną pogodą, witam wszystkich. Niby nie jestem dzisiaj w pracy ale, jak zwykle, czas spędzam pracowicie, chyba mam już takie szczęście Odpowiedz Link
mycha Re: srodek tygodnia.... 12.10.05, 13:14 ja wdepnełam tylko na sekundę powiedzieć dzień dobry. miłego dnia Odpowiedz Link
nick000 Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 12.10.05, 13:16 Doszły mnie słuchy, że kogoś smuteczek ogarnął, na wszelkie takie stany najlepszy kubek goracego mleka prosto od pani krówki, prawda Slo Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 12.10.05, 14:19 nick000 napisał: > Doszły mnie słuchy, że kogoś smuteczek ogarnął, na wszelkie takie stany > najlepszy kubek goracego mleka prosto od pani krówki, prawda Slo prawda Nick dalbys jaka krowe co doic by ja mogla albo choc jaka kanke z mlekiem ale mam inne zmartwienie i powinnam wolac RATUUUNKUUUUUUUUUU!!!!!!!! uwaga: pecznieje,no normalnie czuje jak pecznieje ! ciuchy robia sie za waskie, a ja zaczne wygladac jak antałek . czy do twarzy mi z antałkiem? bo jesli tak to mam problem, bede musiala wymienic odziez no chyba,ze bede uzywac Nickowe meskie odzienie DDD ale co zrobic kiedy wygladem kusza czekoladki, pralinki, buleczki slodkie, drozdzowy,wypieki i inne pszenne pieczywo,ktore tuczy? a ja nie umiem sobie odmowic, no nie umiem i juz. Odpowiedz Link
kasikk Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 12.10.05, 14:33 slo, ja mam na to wygodną teorię otóż na zimę należy jeść dużo słodkich rzeczy, żeby mieć ochronę przed mrozem nie martw sie - na wiosnę sie odchudzisz teraz niezdrowo Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 12.10.05, 14:36 kasikk napisała: > slo, ja mam na to wygodną teorię > otóż na zimę należy jeść dużo słodkich rzeczy, żeby mieć ochronę przed mrozem > nie martw sie - na wiosnę sie odchudzisz > teraz niezdrowo ja tam wcale bym nie narzekala na tusze w nadmiarze ale w czym chodzic? juz raz mialam taki problem, wsie ciuchy do wymiany Odpowiedz Link
nick000 Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 12.10.05, 14:49 hehehe ale macie problemy, szok Popieram to, co mówi Kasia w 100 procentach Chlebek, słodycze i inne pyszności wymyślono dla umilenia nam zycia, dlaczego mamy sobie odmawiać, no dlaczego?))) Odpowiedz Link
kasikk Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 12.10.05, 14:53 no bo czasem ciężko niektóre czynności wykonywać z zawielką tuszą a szkoda by było... dlatego nie przesadzać - złoty środek proponuję Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 12.10.05, 14:56 kasikk napisała: > no bo czasem ciężko niektóre czynności wykonywać z zawielką tuszą > a szkoda by było... > dlatego nie przesadzać - złoty środek proponuję slyszalam,ze metoda jedzenia chinskimi paleczkami rosolu bardzo dobrze wplywa na odchudzanie Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 12.10.05, 14:55 nick000 napisał: > hehehe ale macie problemy, szok Popieram to, co mówi Kasia w 100 > procentach Chlebek, słodycze i inne pyszności wymyślono dla umilenia nam > zycia, dlaczego mamy sobie odmawiać, no dlaczego?))) no niby tak ale w pewnym momecie zaczyna sie to odbijac wygladem na pupie i brzuchu bylbys z tego az tak zadowolony? wiec coz tymi spodniami Nick?))) Odpowiedz Link
nick000 Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 12.10.05, 19:06 a vistulanki, w spodniach takich czy owakich i tak sa najpiękniejsze Odpowiedz Link
nick000 Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 12.10.05, 19:09 dzisiaj wielkie piłkarskie święto, mecz Polska -Anglia. Nie będę próbował nawet zgadywać jaki może paść wynik, serce podpowiada zwycięstwo naszych orłów, rozum kaze uderzyć sie w głowe. Nie wiem dlaczego ale wole myśleć, w pewnych sytuacjach, sercem A jak jest z Wami? Odpowiedz Link
nick000 Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 12.10.05, 19:12 oczywiście życzę wielkich emocji piłkarskich i dobrej nocy Kendo, pozdrów odina, my kibice musimy trzymac sie razem Nie jestem sadystą ale przypomnę, ze Szwedzi umoczyli ostatni mecz)))) Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 12.10.05, 20:08 wieczorkowo witam, widze dyskusja nad tusza, bo niektorym przybywa,a mi ubywa i obojetnie ,jak niepatrzec na temat wszystko bedzie do wymiany) ch..lubie kupowac ciszki...ale czy starczy kasy?? siostra juz mi krawcowa zalatwila i waliza bedzie wypelniona ciuszkami do przerobki) milego wieczorku. Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 12.10.05, 20:18 kendo napisała: > wieczorkowo witam, > widze dyskusja nad tusza, > bo niektorym przybywa,a mi ubywa > i obojetnie ,jak niepatrzec na temat wszystko bedzie do wymiany) > ch..lubie kupowac ciszki...ale czy starczy kasy?? > siostra juz mi krawcowa zalatwila i waliza bedzie wypelniona ciuszkami do > przerobki) > > milego wieczorku. a to dlaczego,ze wciaz ubywa Ci cialka? stosujesz jakas cud diete? Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 12.10.05, 20:22 nick000 napisał: > dzisiaj wielkie piłkarskie święto, mecz Polska -Anglia. Nie będę próbował nawe > t zgadywać jaki może paść wynik, serce podpowiada zwycięstwo naszych orłów, roz > um kaze uderzyć sie w głowe. Nie wiem dlaczego ale wole myśleć, w pewnych sytua > cjach, sercem A jak jest z Wami? ja zawsze chce zeby nasi wygrali,ale roznie bywa z ta wygrana. nie pukam sie w glowe, nie mysle sercem choc trzymam kciuki wszytskie jakie posiadam za dzisiejsza wygrana Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 12.10.05, 20:30 niewiem co sie dzieje,ale kiedys tak mialam, ze spadlam do rozmiaru 36 z opietego 38,polecialam do lekarza i bylo wszystko OK, a teraz ?? dzis zapomnialam zadzwonic do niego o czas, ech pamiec tez juz do niczego) nie odchudzalam sie wcale,tlumacze,ze moze to harowa w ogrodzie sily i cialko mi pozarla Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 12.10.05, 20:31 kendo napisała: > niewiem co sie dzieje,ale kiedys tak mialam, > ze spadlam do rozmiaru 36 z opietego 38,polecialam do lekarza i bylo wszystko > OK, > a teraz ?? dzis zapomnialam zadzwonic do niego o czas, > ech pamiec tez juz do niczego) > nie odchudzalam sie wcale,tlumacze,ze moze to harowa w ogrodzie sily i cialko > mi pozarla to wszytsko tlumaczypraca fizyczna ale zima nadrobisz zostawisz moze te ciuchy do przerobki,wrocisz do normy ja na przekor zmieniam z 38 na 40 Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 12.10.05, 20:39 to swietna kombinacja....przeciez tak dlugo chcialas byc troszke "lepiej odzywiona",to teraz zaczelas sie odzywiac)))))))))))))))) krawcowa pare zakiecikow mi pomniejszy w ramionac/podwinie rekawy, niechce mi sie samej za dlubanine brac,taniej w kraju niz tu za usluge placi. Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 12.10.05, 20:41 kendo napisała: > to swietna kombinacja....przeciez tak dlugo chcialas byc troszke "lepiej > odzywiona",to teraz zaczelas sie odzywiac)))))))))))))))) > > krawcowa pare zakiecikow mi pomniejszy w ramionac/podwinie rekawy, > niechce mi sie samej za dlubanine brac,taniej w kraju niz tu za usluge placi. nic wlasciwie specjalnegow tym keirunku nie robilam, samo tak jakos sie zaczelo a ,ze jedzenie wchodzi prawie samo to potem efekty sa zaskakujace Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 12.10.05, 20:44 podjadasz sobie sloo ot co! lakomczuch na pralinki i inne slodkosci, ja czasami cos slodkiego zjem,ale nie co dzien,chyba,ze upieke cos to wcinam) bede w kraju sie opychac wszystkim,zobacze co to da, pierwszego dnia sie zwaze i pozniej przed odjazdem Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 12.10.05, 20:46 kendo napisała: > podjadasz sobie sloo ot co! > lakomczuch na pralinki i inne slodkosci, > ja czasami cos slodkiego zjem,ale nie co dzien,chyba,ze upieke cos to wcinam) > bede w kraju sie opychac wszystkim,zobacze co to da, > pierwszego dnia sie zwaze i pozniej przed odjazdem pralinki to nie wszytsko,akurat tego jest najmniej chyba. inne jedzonko powoduje przybieranie na wadze no i podjadanie pomiedzy posilkami najbardziej ale kiedy ja tak lubie podjadac Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 12.10.05, 20:51 Kendus ide sie polozyc, jutroz now czeka mnie praca do 18 ,wiec zobaczymy sie jak zwyke wieczorem. moze uda mi sie cos pisnac w ciagu dnia, bo tak to pracuje jak kolowrotekz mlynkiem spokojnej nocy i przyjemnego wypoczynku, buziaczki, papa Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 12.10.05, 20:55 odpoczywaj sloo .... i pamietaj juz nic nie podjadaj, ja wlasnie tego nie robie. do jutra.PA,..usciski. Odpowiedz Link
jtka Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 12.10.05, 21:53 bry wieczór meczący jakiś tydzien , mocno zapracowany , ale dziś prawie z ogródkiem skończyłam , to moze lżej będzie dobranoc))) Odpowiedz Link
mycha Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 19.10.05, 08:38 dzień dobry. koniec świata! przeprosiłam się z zimowym płaszczem, rękawiczkami itd. i wcale za ciepło mi dzisiaj nie było, jak szłam do pracy. a tak swoją drogą to ciekawe, w czym będę chodzić w styczniu... nawet boję się o tym pomyśleć. Odpowiedz Link
kasikk Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 19.10.05, 09:45 jak to w czym - zacznie się przyspieszone lato i w bikini ;P witam ) mgła z rana była, teraz już znikła, ale szare niebo... dobrze, że wiatru nie ma a teraz muszę jedną marudę ululać Odpowiedz Link
mycha Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 19.10.05, 10:21 kasikk chcesz koniecznie, żebym się stała żywą legendą na osiedlu??? myślę, że bikini w styczniu będzie mi to gwarantować Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 19.10.05, 10:23 mrozikowo/bialo na trawnikach/slonecznie/listeczkow coraz wiecej opada, *mysia tez zimna sie boje i przeraza mnie mysl co bede musiala na siebie wlozyc) *kasikku no,ladne pocieszenie "bikiniowe" dla myszy)))))))) a bebiskowi extra usciski daj i usnie szybciutko) milego dnia zycze. Odpowiedz Link
kasikk Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 19.10.05, 10:48 ale jej do twarzy w bikini, poważnie - wiem co mówię, widziałam nawet bez bikini a jak będzie ciepło, to co się grzać w kożuchach? potwór ululany, nakarmiony i co tylko D Kendunia, i tak wolę zimę - zawsze lepiej cosik włozyć jak jest zimno, niz gotować się w upale, jak nic nie pomaga na ochłodę Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 19.10.05, 11:30 masz racje...zime tez lubie, oby okrycie wierzchnie spelnialo odpowiednio swa funkcje, a to Ci gryzon....taka "artycha w bikini?" moze dlatego chce wiecznie lata by swymi wdziekami sie chwalic?))))))) a Twoja Kasizniczka ? oddaje piekne odglosy,slysze je jeszcze dzis...oj,ale bym Ja wysciskala i wycalowala w kazdy waleczek) i wiesz,ze Tobie sie tez jakby glos zmienil) Odpowiedz Link
mycha Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 19.10.05, 11:34 dziewczyny!!! ja jestem skromna dziewczynka i bardzo nieśmiała))) Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 19.10.05, 11:45 czesc mysia) no przecie wiemy....czytamy ,i nic nieda sie ukryc ale tak trzymaj,nic nie zmieniaj bo taka Cie lubimy) a teraz z psinem muszem czlapac bo juz zaczal "jeczec" a pozniej wyszukana pracka w ogrodzie) miejcie sobie przepiekny dzionek i mam nadzieje,ze gazeta bedzie smigac wieczorkiem.PA;.. Odpowiedz Link
mycha Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 19.10.05, 11:55 hej kenduś aż zrobiły mi się pąsowe poliki, hihihi bardzo mi miło i nie zamierzam się zmieniać. ale - KASIKK - nie znaczy to, że będę biegać w bikini, czy bez po mieście ;p kenduś miłego spacerku życzę i pracy w ogrodzie również Odpowiedz Link
kasikk Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 19.10.05, 12:02 ale czy ja ci każę? możesz biegać, jak chcesz ) Kendunia, wałeczki jej sie dopiero robią szczuplutka była i jest a mnie się głos zmienił?? może chrypę mam albo co? ) albo z zaspania? hihihi Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 19.10.05, 13:42 nie,nie...kasikku, glosik Twoj teraz taki jakis inny,jakby "pelniejszy w barwie" no a moze to podziebienie jakies....ale chyba nie...zdecydowanie inny"taki jakis dorosly") mysia, niemam sily juz na pracke w ogrodzie,wlazlam do domciu i tak mysle gdzieby utknac) qurcze pracka jest, tylko jakos mobilizacji do niej brak) Odpowiedz Link
mycha Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 19.10.05, 13:53 ale to taka przyjemna praca, bo robisz to dla siebie to zawsze trochę inaczej. ale fakt nie zawsze człowiek ma siły. Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 19.10.05, 14:02 myszko, lubie w ogrodzie zawsze cos "poszlupac",pomyslow mam miljon-dwiescie, ale sil? widze zaczyna mi brakowac na realizacje( a slubne "lapska umywa"patrzy juz na gotowe i sie chwali,jak ma ladnie) Odpowiedz Link
mycha Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 19.10.05, 15:21 oh ci mężczyźni) ale pomyśl kenduś ile miałabyś problemów, gdy chciał swoje koncepcje odnośnie ogrodu wprowadzać w życie, a nie pasowałyby one do twoich) a tak? podoba mu się i się chwali Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 19.10.05, 16:23 moze masz i racje myszko, ma nieraz pomysl,ktory mi niepasuje i walcze,jak lwica by nie przeszedl, nieraz mi sie udaje z pomoca przyrody,bo zeszloroczna wichora obalila duzo choinek, ktorych niepozwolil sciac)teraz przynajmniej widze wiecej "swiata") milego popoludnia. Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 19.10.05, 23:14 czyzby cala Zaloga ogladala film?? Dobrej nocy zycze i cudownych snow) Odpowiedz Link
kasikk Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 26.10.05, 08:37 witam ) słonko świeci, wietrzyk wieje... a księżniczka marudzi o! i taki mam dzś dzień ;P Odpowiedz Link
odin-2 Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 26.10.05, 09:09 Powrót nędzy Film nosi tytuł ”Bortglömda” czyli „zapomniani”. To jedno słowo od razu wprowadza w temat. Wiemy już z góry, że będzie pokazane jakieś nieszczęście, bieda, stagnacja i niemożność zmiany sytuacji życiowej. I tak też jest. Obie bohaterki filmu i ich rodziny to reprezentantki polskiej rzeczywistości: bezrobocia i nędzy. Dziewczyny ze wsi-pozostałości po PGR-ach, w których nie ma się z czego utrzymać, jadą do Warszawy w poszukiwaniu pracy. Mają ambicję wysyłać pieniądze swoim rodzinom; Gosia ma matkę chorą na raka, która niknie w oczach i nie ma na leczenie. W ich domach nie ma nawet kawałka chleba! Jedynym oparciem jest religia i w niej szukają pociechy. Dziewczyny nie mają żadnego wykształcenia ani zawodu ani też nikogo w stolicy nie znają. Nie znają się też nawzajem. Wpadają z deszczu pod rynnę – w Warszawie też nie mogą dostać pracy. Jedna z nich ląduje w schronisku dla bezdomnych, druga u zakonnic. Ania dostaje w końcu chwilowo pracę sprzątaczki w szpitalu psychiatrycznym, Gosia może zostać tylko prostytutką. Kamera śledzi rzeczywistość jak z Dickensa czy Victora Hugo (tylko odzież i obraz miasta jest inny): nędza, rozpacz, totalna beznadzieja, niemożność odbicia się od dna. Dziewczęta napotykają młode kobiety w niewiele lepszej sytuacji, które próbują im pomóc. Ania znajduje nawet miłość w osobie bezdomnego alkoholika i zostaje postawiona przed wyborem: czy przyjąć pomocną dłoń koleżanki czy zostać z ukochanym w schronisku dla bezdomnych. Koleżanka próbuje przerobić dziewczynę na utrzymankę. Gosia ma do wyboru pracę w pornoklubie albo powrót do domu. Wielkie miasto poza upodleniem nie ma nic dziewczynom do zaoferowania. Film jest nakręcony sprawnie i akcja toczy się wartko. Ma się wrażenie, że to obraz fabularny, a nie dokumentalny. Bohaterki nie mówią do kamery o swoim życiu, one to życie przeżywają. Jedynym może minusem filmu jest, że finał był do przewidzenia. Przy tak kolosalnym bezrobociu, gdzie na każdą nawet najniżej opłacaną pracę są setki, często tysiące chętnych, dziewczyny ze wsi nie mają szans. Ciekawe (i oryginalne) byłoby przedstawienie młodych ludzi z zawodami i/lub po studiach oraz ich próby urządzenia się w wielkim mieście. Tak czy owak – film ten to realistyczny i ponury przyczynek do obrazu współczesnej Polski, kraju w środku Europy, gdzie 55% ludności żyje ponizej minimum egzystencji. Film wyreżyserowała i zrealizowała w szwedzkiej wytwórni Agnieszka Łukasiak, która urodziła się w Polsce i przyjechała do Szwecji wraz z rodzicami w wieku siedmiu lat. Agnieszka ukończyła Szkołę Filmową w Łodzi i ma obecnie lat dwadzieścia osiem. Jest to jej drugi pełnometrażowy film dokumentalny po pamiętnej „Algerii”2002) Dana Platter www.poloniainfo.se/ [ wyborcom PO pod rozwage ] Milego Dnia Wam Wszystkim Zycze Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 26.10.05, 10:09 odni, temat smutny ,i prawdziwa rzeczywistos kraju, kaikku, a coz sie stalo kisiezniczce??,moze spragniona ? albo chce byc na raczkach noszona,moze sie utuli... zycze spokojnego dnia i slonecznego. Odpowiedz Link
kasikk Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 26.10.05, 10:18 na rączkach ;> a później 10-kilogramowego klocka będe nosic? o nie! zimny wychów stosuję ) na rączkach tylko troszkę... Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 26.10.05, 10:20 ales "twarda Mamusia") moze to i dobrze,ja tam swego "klocka nosilam! i juz) pozniej sie nauczyl ,ze niema szantazu raczkowego) musze juz leciec ) miejcie sobie dobrze.... Odpowiedz Link
mycha Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 26.10.05, 12:08 witam środowo. dziś gonię z pracą w piętkę, marudzę i wogóle... sami zresztą "widzicie" Odpowiedz Link
nick000 Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 26.10.05, 15:57 witam po jednodniowej nieobecności, cieżki dzień a i pogoda niezbyt ciekawa. Porane, jak zwykle, miód, później już tylko pot i łzy z miłym akcentem w okolicach czternastej Miłego popołudnia Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 26.10.05, 17:19 nick000 napisał: > witam po jednodniowej nieobecności, cieżki dzień a i pogoda niezbyt ciekawa. P > orane, jak zwykle, miód, później już tylko pot i łzy z miłym akcentem w okolica > ch czternastej Miłego popołudnia ale nagmatwales Nicknic z tego nie rozumiem jaki pot, jakie lzy? i akcent?????????))) Odpowiedz Link
nick000 Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 26.10.05, 17:23 slo-onko napisała: > > witam po jednodniowej nieobecności, cieżki dzień a i pogoda niezbyt ciek > awa. P > > orane, jak zwykle, miód, później już tylko pot i łzy z miłym akcentem w o > kolica > > ch czternastej Miłego popołudnia > > ale nagmatwales Nicknic z tego nie rozumiem jaki pot, jakie lzy? i akcent? > ????????))) hmm, jak to jasniej przedstawić Może podpowiesz słodka Slo)) Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 26.10.05, 17:30 nick000 napisał: > hmm, jak to jasniej przedstawić Może podpowiesz słodka Slo)) hmmmm no niech pomysle,a raczej zgadne moze to jakis rebus? miod to moze cos slodkiego?pysznego? cos na goraczke ciala ?)) potem to juz chyba tylko tesknota skoro lzy?)) Nick, Ty plakales?????????? )))) mogles szepnac slowko,a zarz wiedzialabym co zrobic umiem chusteczke podac,albo tez obetrzec lze) Odpowiedz Link
nick000 Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 26.10.05, 17:33 slo-onko napisała: > > hmm, jak to jasniej przedstawić Może podpowiesz słodka Slo)) > > hmmmm no niech pomysle,a raczej zgadne moze to jakis rebus? miod to moze c > os slodkiego?pysznego? cos na goraczke ciala ?)) > potem to juz chyba tylko tesknota skoro lzy?)) Nick, Ty plakales?????????? > )))) mogles szepnac slowko,a zarz wiedzialabym co zrobic umiem chusteczke > podac,albo tez obetrzec lze) no nie skąd, przeciez chłopaki nie placza)) ale jeśli masz mi łzy obetrzeć, to chętnie zawyję Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 26.10.05, 17:36 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > > hmm, jak to jasniej przedstawić Może podpowiesz słodka Slo)) > > > > hmmmm no niech pomysle,a raczej zgadne moze to jakis rebus? miod to > moze c > > os slodkiego?pysznego? cos na goraczke ciala ?)) > > potem to juz chyba tylko tesknota skoro lzy?)) Nick, Ty plakales??????? > ??? > > )))) mogles szepnac slowko,a zarz wiedzialabym co zrobic umiem chust > eczke > > podac,albo tez obetrzec lze) > > no nie skąd, przeciez chłopaki nie placza)) ale jeśli masz mi łzy obetrzeć > , to chętnie zawyję szczerze mowiac jzu widze rozplakanego Nicka jak krokodyle lzy wydzielaja sie z sila wodospadu Odpowiedz Link
nick000 Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 26.10.05, 17:44 slo-onko napisała: > > > os slodkiego?pysznego? cos na goraczke ciala ?)) > > > potem to juz chyba tylko tesknota skoro lzy?)) Nick, Ty plakales? > ?????? > > ??? > > > )))) mogles szepnac slowko,a zarz wiedzialabym co zrobic umiem > chust > > eczke > > > podac,albo tez obetrzec lze) > > > > no nie skąd, przeciez chłopaki nie placza)) ale jeśli masz mi łzy ob > etrzeć > > , to chętnie zawyję > > szczerze mowiac jzu widze rozplakanego Nicka jak krokodyle lzy wydzielaja sie z > sila wodospadu Odpowiedz Link
nick000 Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 26.10.05, 16:01 tak sie odinie w naszym pięknym kraju porobiło, ze dobra praca i pomyślność nie do końca zależą od porządnego wyksztalcenia a bardziej od tzw. chodów czy układów. Człowiek po szkole zawodowej moze być ministrem, ktoś z doktoratem bezrobotnym. Znak czasów? Odpowiedz Link
mycha Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 26.10.05, 16:45 ratuuuunkuuu!!! w pracy dom wariatów, chyba powinni pradownikom fundować dzienną dawkę nerwosolu, bo jeszcze trochę a będziemy za biurkami siedzieć w bielutkich, cieplutkich kafranikach z przydużymi rękawami no jak nic wracam z koleżanką do australii. ona leci jutro o 7 rano, więc szczoteczkę do zębów zabrać zdążę. a jeszcze dzisiejsze doniesienia sejmowe... Odpowiedz Link
nick000 Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 26.10.05, 17:15 znam ten ból mycho. Jesli masz szansę, uciekaj stąd jak najdalej. Ja swoją, swego czasu, zmarnowalem. Z drugiej zas strony patrząc, gdybym przed laty wyjechał, to pewnie coś ważnego móglbym przegapić, raczej kogoś Dla odstresowania włączyłem sobie odtwarzacz i słucham Bacha z nowej kolekcji Gazety, cudeńko Z czystym sumieniem polecam kazdemu a kaftan wówczas nie straszny Sejmem sie nie przejmuj, ten tez przeżyjemy. Zdecydowanie wolę vistulę niż politykę. Odpowiedz Link
mycha Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 26.10.05, 17:32 nicku ja jeszcze niestety w pracy i dzisiaj jak wyjdę o 20 to będę się cieszyć tak szczerze...to żałuję, że nie mam tyle odwagi, spontaniczności - nie wiem jak to nazwać. teraz za dużo rzeczy mnie trzyma, jeszcze przez 3 lata. a potem... kto wie, może. jestem ciekawa tego bacha z wyborczej. ja raczej nie przepadam za jego muzyką. pamiętam, jak ktoś kiedyś mi powiedział, że on tworzył dla boga, nie dla ludzi. ciut za ciężka zawsze dla mnie była - jeśli można powiedzieć w ten sposób o muzyce poważnej. ale skoro zachwalasz, to włączę sobie w domku przed snem i spóbuję się przekonać do tego kompozytora) dzięki nicku za miłe słowa potrzymujące na duchu z tą polityką to tak nie do końca mogę się odciąć z powodów służbowych chociaż są chwilę, kiedy bardzo bym chciała. ale masz rację stanowczo lepsza jest vistula Odpowiedz Link
nick000 Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 26.10.05, 17:36 mucha, nikt z nas nie jest w stanie odciąć sie od polityki. Tylko tak mówię ale przez ostatnie miesiące sam sie w nią mocno bawiłem, nie wiem dlaczego, czuje jednak, ze bede tego załował. Jeszcze raz zachęcam Cie, masz okazję, rzucaj to wszystko i uciekaj, pamiętaj, następny w kolejce jest Lepper, tego już nie wytrzymamy Odpowiedz Link
mycha Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 26.10.05, 17:47 mam nadzieję, ze nie będziesz, czego życzę. mam nadzieję, że polskie społeczeństwo jednak na tyle głupie i bezmyślne nie jest żeby wybrać leppera... choć po ostatnich siupkach tak, jak to napisałeś opcja bardzo możliwa. Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 26.10.05, 17:42 mycha napisała: > nicku ja jeszcze niestety w pracy i dzisiaj jak wyjdę o 20 to będę się cieszyć: > ( > tak szczerze...to żałuję, że nie mam tyle odwagi, spontaniczności - nie wiem > jak to nazwać. teraz za dużo rzeczy mnie trzyma, jeszcze przez 3 lata. a > potem... kto wie, może. > jestem ciekawa tego bacha z wyborczej. ja raczej nie przepadam za jego muzyką. > pamiętam, jak ktoś kiedyś mi powiedział, że on tworzył dla boga, nie dla ludzi. > > ciut za ciężka zawsze dla mnie była - jeśli można powiedzieć w ten sposób o > muzyce poważnej. ale skoro zachwalasz, to włączę sobie w domku przed snem i > spóbuję się przekonać do tego kompozytora) > dzięki nicku za miłe słowa potrzymujące na duchu > z tą polityką to tak nie do końca mogę się odciąć z powodów służbowych > chociaż są chwilę, kiedy bardzo bym chciała. > ale masz rację stanowczo lepsza jest vistula wspolczuje mycha,wiem co toz naczy. do niedawna mialam bardzo podobnie. na szczescie nawal minal, wszytsko wrocilo do normy. popoludnia mam wolne nawet piatek biore sobie wolny:0bede leniuchowac na maksa ))) Odpowiedz Link
mycha Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 26.10.05, 17:48 wyleniuchuj się proszę za mnie. niech przynajmniej wydaje mi się, że odpoczełam Odpowiedz Link
nick000 Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 26.10.05, 17:51 forum mi sie zbuntowało, jak zacznę gazetę chwalić zaraz coś takiego sie dzieje, od tej chwilina temat wyborczej Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 26.10.05, 17:54 nick000 napisał: > forum mi sie zbuntowało, jak zacznę gazetę chwalić zaraz coś takiego sie dziej > e, od tej chwilina temat wyborczej no wlasnie widze,ze wybiórcza cos zafiksowala a moze pzrecinek nie w tym miejscu postawiles, badz lub tez albo itd.? Odpowiedz Link
nick000 Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 26.10.05, 17:59 przecinek przecinkiem, ale coś jest nie tak albo gazeta glodna, zjada po kawałku zdania Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 26.10.05, 18:03 nick000 napisał: > przecinek przecinkiem, ale coś jest nie tak albo gazeta glodna, zjada po kawał > ku zdania a moze zakochana? takim czesciej zdarza sie zapominac ))))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 26.10.05, 17:52 mycha napisała: > wyleniuchuj się proszę za mnie. niech przynajmniej wydaje mi się, że > odpoczełam masz to jak w banku a swoja droga taka zaprawa jak przez ostatnie 4 tygodnie uodparnia na wszelkie prace w nadmiarze, nawet zmeczenia w tej chwili nie odczuwam czyli jak to mowia: trening czyni mistrza: Odpowiedz Link
nick000 Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 26.10.05, 17:31 hahahaha)), przeczytajcie jaki super tekst dostałem dzisiaj w poczcie od pewnej very ważnej osoby, chyba zacznę stosować "Najlepszym lekarstwem na wszystkie dolegliwosci jest zwykła woda. Dwie krople na szklankę wódki i wszystko jak ręką odjął." Odpowiedz Link
mycha Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 26.10.05, 17:33 hiehiehie) taka kuracja postawi na nogi jak nic ) powiedzmy Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 26.10.05, 17:37 mycha napisała: > hiehiehie) > taka kuracja postawi na nogi jak nic ) powiedzmy mozna wpasc w wodoholizmDDDDDD Odpowiedz Link
mycha Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 26.10.05, 17:40 ale nos się po tym nie robi czerwony Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 26.10.05, 17:43 mycha napisała: > ale nos się po tym nie robi czerwony hehehehe i cale zycie mozna tanecznym krokiem przechodzic Odpowiedz Link
mycha Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 26.10.05, 17:49 i popatrz szeroki dostęp w łazienkach, kuchaniach a nawet pod daszkami z firmową naklejką oligocen Odpowiedz Link
mycha Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 26.10.05, 17:50 kochani, biegnę słuchać głupot gadanych przez naszych gospodarzy lokalnych. już mi słabo. uściski i miłego wieczoru Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 26.10.05, 19:36 tak, a ja tez dostalam toto z "kropelkami" usmialam sie serdecznie) milego wieczorku. Odpowiedz Link
mala20033 Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 26.10.05, 19:46 Zakatarzona,zaziebiona,ale cala...Buziaczki Wsiem...Mala Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 26.10.05, 19:52 mala20033 napisała: > Zakatarzona,zaziebiona,ale cala...Buziaczki Wsiem...Mala masz malenka wyzdrowiec do spotkania, bo nichce hameryckich bakcylko)))))))))))) niedja sie chrobsku, polecam nicka miksture. Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 26.10.05, 20:51 jestem w srodzie... bo sie bisurmanimy cos ostatnio okropnie odnosnie wizytowek poslalam na priva.sprawdz poczte. Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 26.10.05, 21:08 to jak juz wiesz jakie . to po co mamy sobie robic?? napisalam,ze pomysle nad wizytowka)moze i by mi wypadalo co?? Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 26.10.05, 21:18 kochani musze Was pzoegnac, padam juz. okropnie dzis sie czuje ((( do jutra, dobrej nocy. Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 26.10.05, 21:29 tez za chwileczke sie oddale u kraine snu....spijcie smacznie Ludziki) Odpowiedz Link
mycha Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 02.11.05, 07:50 witam wszystkich po kilku dniowej przerwie i życzę miłej i spokojnej środy Odpowiedz Link
kasikk Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 02.11.05, 10:46 cześć gryzoń i reszta też DD jakoś zalatana jestem ostatnio... może dziś mniej trochę będzie? miłego dnia ) Odpowiedz Link
nick000 Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 02.11.05, 16:44 witam Gdybym nie przeczytal tytułu watku, nigdy w zyciu nie pomyslalbym, ze to już sroda. Coś mi sie z dniami tygodnia nie bardzo zgadza, wszyscy tak macie? Wygląda to dosyć dobrze, jutro już czwartek, kto wie, co nas może tego dnia dobrego spotkać? Kazdy dzien ma to do siebie, ze można go podzielić na najrózniejsze fazy, najbardziej lubie, z pewnych przyczyn, poranki Czy jeszcze ktoś czuje tak samo? Miłego, cieplego i herbacianego (najlepiej z cytryną) wieczoru Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 02.11.05, 17:04 nick000 napisał: > witam Gdybym nie przeczytal tytułu watku, nigdy w zyciu nie pomyslalbym, ze > to już sroda. Coś mi sie z dniami tygodnia nie bardzo zgadza, wszyscy tak macie > ? Wygląda to dosyć dobrze, jutro już czwartek, kto wie, co nas może tego dnia d > obrego spotkać? Kazdy dzien ma to do siebie, ze można go podzielić na najróznie > jsze fazy, najbardziej lubie, z pewnych przyczyn, poranki Czy jeszcze ktoś cz > uje tak samo? Miłego, cieplego i herbacianego (najlepiej z cytryną) wieczoru Nick,jesli masz na mysle "te" poranki to wiem,ze sa niesamowite wieczory nie sa az tak niesamowite,ale tez nie brakuje milych chwil czego wszytskim zycze Odpowiedz Link
nick000 Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 02.11.05, 20:48 tak droga Slo, o tych konkretnych porankach myslałem, fajne są a będą jeszcze piękniejsze Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 02.11.05, 21:41 nick000 napisał: > tak droga Slo, o tych konkretnych porankach myslałem, fajne są a będą jeszcz > e piękniejsze na sama mysl przez moja twarz przemknal radosny usmiech Odpowiedz Link
nick000 Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 02.11.05, 20:54 nie widze chętnych do gadki idę więc spać albo tak mi sie wydaje Hej Slo i tak wiem co teraz robisz, czytasz straszliwą, mrożącą w żyłach krew historię i okropnie brzmiącym tytule))) Czy zgadłem? A teraz już na mnie czas, grzecznie mówię dobranoc, proszę mi sie zachowywac przykładnie, jutro skontroluję Myśliciła, to wszystko Wam wolno, nic bardziej błędnego, ONA POWRÓCI))))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 02.11.05, 21:44 tak zgadles powiem krotko: fenomenalny kryminal trzymajacy w napieciu do ostatniej litery na ostatniej stronie. wiecej szczegolow nie zdradze, o wrazeniach napisze w e-mailu Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 02.11.05, 21:45 nick000 napisał: > nie widze chętnych do gadki idę więc spać albo tak mi sie wydaje Hej Slo > i tak wiem co teraz robisz, czytasz straszliwą, mrożącą w żyłach krew historię > i okropnie brzmiącym tytule))) Czy zgadłem? A teraz już na mnie czas, grzecz > nie mówię dobranoc, proszę mi sie zachowywac przykładnie, jutro skontroluję > Myśliciła, to wszystko Wam wolno, nic bardziej błędnego, ONA POWRÓCI))))))) Myslicila? a co to za jedna? Odpowiedz Link
nick000 Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 02.11.05, 20:50 cicho, pusto, głucho i tylko niejaki nick, wzdychając głośno, błąka sie po forumowych pokojach Gdzie sie wszyscy podziewają, no gdzie? Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 02.11.05, 21:46 nick000 napisał: > cicho, pusto, głucho i tylko niejaki nick, wzdychając głośno, błąka sie po for > umowych pokojach Gdzie sie wszyscy podziewają, no gdzie? niejaki Nickodem powloczac nogami powedrowal do czytelni. zaszywajac sie miedzy swoimi ksiazki tak spedzi czas niemal do rana dobranoc Nick Odpowiedz Link
mycha Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 09.11.05, 08:13 cześć i czołem w środowy poranek. przez tą chorobę gubią mi się dni tygodnia, hiehiehie ) chłodno, mglisto i deszcz wisi w powietrzu. mmm... moja pogoda buziaki dla wszystkich, uśmiechnijcie się i miłego dnia) Odpowiedz Link
nick000 Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 09.11.05, 15:31 nie tylko Tobie mycho gubią sie dni, mam podobne odczucie. Nadal mglisto, mokro i już zmierzch zapada, nie lubię takiej pogody, tęsknie do słońca i upalów. Spokojnego popołudnia czy raczej wieczoru. Odpowiedz Link