29.05.03, 07:21
Kajtus i Ty rowniez dostalas
Swoj kacik "przyjemnosci"

Zaczynamy upodobniac sie do Szuflady
ale to chyba dobrze,bedziemy
nadawac na tym samym systemie....

Pozdrawiam Cieplutko....PA;....
Obserwuj wątek
    • mala20033 Szukam.. 29.05.03, 17:04
      Kajtuniu..nie moge znalesc tej bliskiej Ci osoby,...sorry...

Cudownego Dnia ..Mala
    • mala20033 Re: Kajtek 43 30.05.03, 18:12
      Nie daj sie,..nie daj sie...chorobskom..Caluski Mala..
      • kajtek43 Re: Kajtek 43 30.05.03, 19:21
        O nie, o nie, chyba ta straszna śliwowica podziałała, nóżka ma się lepiej,
        główka nie bardzo, a żołądek ....
        • kendo Re: Kajtek 43 30.05.03, 19:39
          Kajtus
          podejrzewam,ze to chyba ten soczek z "kroliczka" hi,hi,
          a moze sie myle....????
          Milego weekendu i cieplego humorku,,,,PA;..kendo
          • kendo Re: Kajtek 43 01.06.03, 10:38
            Kajteczku,,,,,
            chyba juz kroczki w rytmie czacza
            troche sie zmienily na normalne....
            Wracaj szybko do zdrowia,,,,smaruj sie czyms co Ci moze pomuc Voltaren np.
            moze cosik przeciw bolowego,,,tez wskazane....

Pozdrawiam Cieplutko i Milutko....PA;....kendo
            • kendo Re: Kajtek 43 05.06.03, 18:07
              aaaa,Kajtus,
              to Ty tez widze romantyczka.....hm....
              Pozdrawiam z chlodnym zefirkiem......dobrze zrobi w takie upaly,,PA;...
    • mala20033 Re: Kajtek 43 07.06.03, 18:14
      Kajtusiowi Dnia Slodkiego Cudownego..Mala
      • kendo Re: Kajtek 43 07.06.03, 20:10
        Kajtusi zagladaj do nas co rusz bo szykuje sie wielkie swieto.....
        za niedlugo nastapi 1000-sieczny wpis.
        Pozdrawiam ciepluyko,,,PA;..kendo
    • mala20033 Re: Kajtek 43 08.06.03, 18:25
      Przy niedzieli Kajtusiowi..Mala

Taką cię wymyśliłem

Jesteś tu przy mnie
      Noc się chyli
      Nad ranem bywa nieprawdziwie
      Jesteś tu przy mnie
      Trochę cię dziwi,
      Że ja niczemu się nie dziwię
      A znamy się od godzin pięciu
      Nieprawda!
      Czy się nie domyślasz,
      Że zagarnąłem cię pamięcią
      Na długo przed tym zanim przyszłaś?

Taką cię wymyśliłem
      Gdy okno bielało nad ranem
      Wszystkie w tobie zmieściłem
      Wiersze nie napisane
      Najlepiej jak umiałem
      Z każdym uśmiechem, gestem
      Tylko nie przewidziałem
      Że jesteś

Taką cię wymyśliłem
      Nad stołem zalanym winem
      Gdy twoje zdrowie piłem
      W niejedną szarą godzinę
      Za chwilę noc upadnie
      Spojrzyj kochanie - dnieje
      To chwila gdy najładniej Istniejesz

Taką cię wymyśliłem
      Wśród tylu słów bezimienną
      Kiedy ciszy motywem
      Niebo szarzało nade mną
      Kiedy za dużo chciałem
      W swoim łagodnym obłędzie
      Wtedy nie przewidziałem,
      Że będziesz
      Los dobrze się ze mną obszedł
      Przy tobie wszystkiemu sprostam
      Tylko o jedno cię proszę -
      POZOSTAŃ!

• kendo Re: Kajtek 43 09.06.03, 22:56
        Zycze Ci Kajtusu szybkiego pozbycia sie bolu
        wiem pomyslisz ,ze to tak latwo dawac rady,
        ale moze jednak przejdzie Ci ,wygrzewaj krzyz
        i uwazaj na ciezary,,,,,
        Pozdrawiam Cieplutko,,,,kendo
        • kendo Re: Kajtek 43 16.06.03, 17:26
          Kajtusu,nie smuc sie,
          podejzewam ,ze my Wszyscy
          popadlysmy w jakies zle wibracje.
          Wyciagam Cie za uszy do gory hi,hi, i usmiechamy sie chocby nawet przez lzy....
          Mysle o Tobie Kajteczku,co dzien,
          to chyba dobrze ????
          zagladam co dzien i szukam Ciebie wszedzie,,,,
          nie jestes sama,,,,
          wpadaj tu,zostawiaj Swoje mysli,
          a my bedziemy je udoskonalac....
          Pozdrawiam Cieplutko,,,,PA;..kendo
          • kajtek43 Re: Kajtek 43 18.06.03, 11:57
            Jestem tutaj, nie mogę za Wami nadążyć, bo wpadam tylko sporadycznie i nie
            wiem, co się z wami dzieje. Czytam sobie, widzę nowe osoby, bardzo to miłesmile W
            mojej duszy jest strasznie ciemno i strasznie smutno...
            • kendo Re: Kajtek 43 18.06.03, 13:25
              Nie badzi smutna i samotna Kajtus,,,
              na Vistuli jestesmy co dzien,
              chyba ,ze wypadnie cos nieplanowego
              i trzeba walczyc na innych barykadach
              ale wracamy i cieszymy sie razem z Toba
              by choc chwile pobyc razem.
              Glowa do gory Kajtusiu,,,,bedzie lepiej

Pozdrawiam Cieplutko .....Kendo
              • kendo Re: Kajtek 43 20.06.03, 13:52
                Witam Cie Kajtusiu
                dzis mamy pierwszy dzien lata w skandynawii
                Pozdrawiam i zycze przyjemnego lata z "hymnem zabkowym",,,PA;..kendo
                • kajtek43 Re: Kajtek 43 23.06.03, 16:55
                  Co to jest "Hymn żabkowy"?smile))))
                  • kendo Re: Kajtek 43 23.06.03, 19:37
                    kajtek43 napisała:

> Co to jest "Hymn żabkowy"?smile))))

Witaj Kajtek!
                    hi,hi, a to szwedzkie obchody pierwszego dnia lata.
                    Tak zaczynaja spiewac pierwsza piosnenke tego dnia.
                    "Male Zabki",nigdy sie dokladnie nie wschiwalam w slowa,
                    ale to o zabkach,ktore maja -czy nie maja; uszka ,ogonki
                    i kumkaja caly czas,sa smieszne ,
                    taka piosenka gdzie sie tanczy wokul krzyza wiankowego nasladujac zabowe
                    skakanie.

Pozdrawiam Cieplutko,,,,PA;..kendo
                    • kendo Re: Kajtek 43 24.06.03, 22:28
                      Kajtusiu pozdrawiam Cie jak zawsze Cieplutko
                      jak twoja mala dzialeczka ????PA;..
                      • kendo Re: Kajtek 43 26.06.03, 19:25
                        wyslane przez mala 20033 26-06 2003 18:33
                        do Kajtek
                        ____________________________Re: Kajtusi...to poczytaj sloneczko...cusik...dobra
                        • kendo Re: Kajtek 43 26.06.03, 19:29
                          Kajtuniu,bidulko,co tak dlugo te bolesci Cie trzymaja????
                          kiedy bedziesz mogla frygac jak szesnastka ????
                          Ale dobrze i tak,ze masztak wspanialych ludzi wokol siebie,ze zawioza do
                          altanki,i sa z Toba.

Pozdrawiam Cieplutko przesylajac mase usciskow i buziaczkow....kendo
                          • kendo Re: Kajtek 43 28.06.03, 11:00
                            Cudownego weekendu Ci Kajtusiu Zycze,,,,
                            Podziwiaj piekno natury nawet z lezaczka....
                            Pozdrawiam,,,,usciski i buziaczki,,,,PA;..
                            • mala20033 Kajtusiu.... 29.06.03, 18:21
                              Cudownego Dnia...

Zaczarowane miejsce...

Znam pewne miejsce
                              Piękne jak widok zachodzącego słońca
                              Piękne jak kwiat rozkwitającej róży
                              Piękne jak ośnieżone szczyty gór
                              Piękne jak wzburzone morze podczas sztormu
                              Tak piękne, jak ciepły letni deszczyk
                              spływający po moim ciele
                              Tak piękne, jak promienie słoneczne
                              ogrzewające moją dusze
                              Tak piękne, jak gwiazdka na wysokim niebie w jasną pogodną noc
                              To miejsce to kres świata
                              Spełniają się tam największe pragnienia
                              To miejsce to mój azyl - moje marzenia

• kendo Re: Kajtusiu.... 15.07.03, 10:05
                                Biedny Kajtus ,juz niema sily zeby doczlapac do Vistuli hi,hi,
                                Kajtusi dzis juz moj urlopik sie zaczal.
                                Zycze ci pieknych dni w promyczkach sloneczkowych i zajzyj od czasu do czasu do
                                nas
                                PA;..PA;....Pozdrawiam cieplutko i trzymaj sie dzielnie,,,,kendo
                                • kendo Re: Kajtusiu.... 03.09.03, 13:19
                                  Witaj Kajtusiu,,,
                                  przed chwila wyslalam odpowiedz na Twoj list
                                  prosze powiedz,czy dotarl????
                                  nie dostalam potwierdzenia na poczcie....

Pozdrawiam cieplutko,,,PA;..jesien nawet wzgledna....
                                  • kendo Re: Kajtusiu.... 11.09.03, 17:22
                                    z przykroscia musze stwierdzic,
                                    ze moja skrzyneczka jest pusta,,,,
                                    pozdrawiam Cie i tak bardzo cieplutko
                                    zyczac duzo dni slonecznych i cieplych,,,,PA;..

odpisze od razu jak dojdzie,,,a to listonosz brzydal,pewnie gdzies sie za
                                    dziewczynami oglada i nie moze do mnie trafic hi,hi,,,,PA;..Kajtusiu,,,
                                    • kendo Re: Kajtusiu.... 12.09.03, 15:44
                                      odpisalam od razu i wyswietlio,ze wiadomosc zostala wyslana,
                                      natomiast niema w folderze "wyslane",
                                      gdyby nie doszlo mam kopije ,teraz juz sie garduje ,zwlaszcza o tej
                                      godzinie,gdzie lacza sa przesilone,,,
                                      PA;..i mam nadzieje,ze doszlo,,,milego weekendu,,,
                                      • kendo Re: Kajtusiu.... 14.09.03, 23:36
                                        Daj znac skarbie czy e-mail z 12 wrzesnia doszedl,
                                        zaoszczedzilam kopije,,,,

Pozdrawiam Cieplutko,,,,
                                        • kendo Re: Kajtusiu.... 26.09.03, 18:52
                                          dzis wyslalam Ci niespodzianke
                                          napisz choc linijke czy cos doszlo ?????

Upajaj sie pieknem jesieni,
                                          bo niedlugo nastana sloty i bedziemy wsyscy uwiezien w domciu....

MIlego spedzania czasu na dzialeczce ,,,,PA;..Kajtusiu....
                                          • kajtek43 Re: Kajtusiu.... 14.10.03, 12:05
                                            Wczoraj przypomniałam sobie moje najwcześniejsze wspomnienie z dzieciństwa:
                                            siedzę z Mamą na tapczanie, słońce opiera się na ścianie w ciepłych i wesołych
                                            plamach, Mama czyta mi "Misia": "Na podwórzu mama kurka córkę kurkę czyści z
                                            kurzu". Do dziś to pamiętam, ten wierszyk też, słońce już nie operuje na
                                            ścianie, bo drzewa przez te lata urosły ogromne... Czuję wielką tęsknotę... i
                                            żeby mnie nigdy nie było spotkało to, co mnie spotkało...
                                            • kendo Re: Kajtusiu.... 14.10.03, 12:14
                                              Witaj Kajtus....
                                              piekne wspomnienia dziecinstwa,,,,
                                              zawsze chetnie do nich wracamy,
                                              a gdy przybywaja do nas calkiem spontanicznie to sie zatracamy w przeszlosci

ja tez mam takie;
                                              a ze bylma tadek niejadek,to pamietam ,latem mialam zjesc obiad
                                              nie bardzo mialam ochote i jak zwylke kaprysilam...
                                              Mama zawsze opowiadala mi bajke o "kopciuszku"
                                              i jakos dojadalam "strawe"....
                                              teraz za kazdym razem ,jak mam takie meny u siebie
                                              powracaja te wspomnienia,,,,az lezka w oku sie kreci....
                                              mimo wszystkiego ,mialam piekne dziecinstwo,,,,
                                              • kajtek43 Re: Kajtusiu.... 14.10.03, 12:20
                                                Oj, niejadkiem ja też byłam strasznym, oj strasznym... Ale za to teraz jestem
                                                jadek, bo bardzo lubię dobre jedzonko i torciki i to takie z masą, mniam,
                                                mniam, najlepiej czekoladowy
                                              • kajtek43 Re: Kajtusiu.... 14.10.03, 12:24
                                                Oj, niejadkiem ja też byłam strasznym, oj strasznym... Ale za to teraz jestem
                                                jadek, bo bardzo lubię dobre jedzonko i torciki i to takie z masą, mniam,
                                                mniam, najlepiej czekoladowy.
                                                W dzieciństwie Mama znalazła na mnie sposób: kupiła dwa talerze bardzo pięknie
                                                malowane na dnie, w jakieś zwierzaczki. Miałam zgadywać, co dziś się pojawi na
                                                dnie talerzyka. A mojemu synowi robiłam kanapki w kształcie autka lub łódeczki,
                                                to chętnie jadł. Ale kiedyś byliśmy u pewnego wuja na bardzo wystawnym
                                                przyjęciu a mój syn pod stołem zajadał się samym chlebem, nawet bez masła. Przy
                                                wyjściu powiedział: "aleśmy pojedli", na co wszyscy wybuchnęli śmiechemsmile
                                                • kendo Re: Kajtusiu.... 14.10.03, 13:04
                                                  Iiiiiiiiiii,ja uwielbiam ciacha,,, w kazdej postaci...
                                                  nieraz sobie kupie takie,(faforit)ktore jest bardzo syte i obiadek czeka do
                                                  nastepnego dnia;
                                                  To duza beza na cienkim pokladzie ciasta-jak babka piaskowa,
                                                  w srodku szczypta dzemu malinowego + krem czekoladowy,
                                                  zamkniete wszystko beza i znow otulone kremem czekoladowym, posypane utarta
                                                  czekolada,,,,,mniam,mniam,,,,,pychotka,,,,,az mi slinka na klawiature poleciala
                                                  hi,hi,

To mialy nasze mamy z nami "klopot"
                                                  moj syn tez odziedziczy po mnie ten system zachowawczy-jedzeniowy....
                                                  Kanapiki - mini robilam wesole -kolorowe i zapraszajac
                                                  mowilam ;no ktory kawaleczk sie smiej teraz do ciebie????
                                                  nieraz mowil,ze zadny a ja "wlos darlam z glowy" hi,hi,....tez zakupilam wesola
                                                  porcelane sniadaniowo obiadowa,tylko dla Niego....
                                                  moze robilam wtedy blad,,,,bo teraz sie odchudza,,,,,
                                                  • kendo Re: Kajtusiu.... 14.10.03, 13:43
                                                    Chcialm ta droga zlozyc Twej Mamie

najsloneczniejsze,najcieplesze zyczenia urodzinowe,
                                                    spelnienia najskrytszych marzen i duzo zdrowia,,,,

Wierze rowniez,ze Twoj prezent dla Niej
                                                    bedzie nawiekszym darem dzisiaj,,,,
                                                    zycze Tobie Kajtusiu tego z calego mojego serca,,,,PA;..
                                                  • kendo Re: Kajtusiu.... 15.10.03, 22:14
                                                    Skarbie czas mnie przegania,,,,
                                                    liscik Twoj dostalam,obiecuje odpisac przed wyjazdem....
                                                    przepraszam i prosze Cie o troszke cierpliwosci,,,
                                                    pozdrawiam cieplunio,,,PA;..
                                                  • kendo Re: Kajtusiu.... 17.10.03, 18:05
                                                    Dzis bylam dzielna i poodpisywalam zaleglosci,,,,

ciesze sie znow,ze spotkalysmy sie choc na chwilke ,,,,

Postaram sie poszperac w net,juz po powrocie,
                                                    teraz ograniczam sie do "reguly",a wieczorkiem to jestem juz "padnieta"
                                                    calodziennym stresem....

Trzymaj sie dzielnie i zdrowo-bezgrypkowo....usciski,,,,buziaczki,,,,PA;..
                                                  • kendo Re: Kajtusiu.... 18.10.03, 01:04
                                                    przepieknego,kolorowego ,lisciastego jesiennego weekendu,,,,

pozdrawiam cieplunio....PA;..
                                                  • kajtek43 Jan Lechoń 22.10.03, 09:41
                                                    "Pytasz, co w moim życiu z wszystkich rzeczą główną,
                                                    Powiem ci: śmierć i miłość - obydwie zarówno.
                                                    Jednej się oczu czarnych, drugiej - modrych boję.
                                                    Te dwie są me miłosci i dwie śmierci moje"
                                                  • kendo Re: Jan Lechoń - Kajtus 22.10.03, 10:31
                                                    Witaj Kajtus,,,,
                                                    wiesz zapisalas parzysty wpis -1700
                                                    gratuluje starym zwyczajem,,,,,
                                                    i prosze na szampana jak lubisz....

Milego dnia i pogody ducha Ci zycze,,,,
                                                    bo cos mi sie wydaje,ze posmutnialas,,,,,
                                                    Trzymaj sie Kajtusiu dzielnie.....
                                                    Pozdrawiam cieplutko.....u nas piekan pogoda sie zapowiada,
                                                    sloneczko swieci jak oszalale malujac opadle liscie
                                                    skapane rosa w barwne kolory teczy,,,,PA;..
    • mala20033 Re: Kajtek 43 07.11.03, 22:51
      Kajteczku..dawno Cie nie widzialam..Cudownych Snow..Mala
      • kendo Re: Kajtek 43 12.11.03, 11:44
        Ostatni moj zakup ksiazkowy w kraju to Poswiatowska....(nareszcie dostalam)
        i dla Ciebie Kajtus to wybralam....
        milego dnia....

***Hinduska ***
        zlote kolko
        i pasmo wlosow
        na bardzo bialym tle-ciemne
        wieczor zachodzi w noc
        usmiechnieta
        do wlasnego przytulona usmiechu
        patrzy
        dwa jeziora w zmierzchu
        w seledynowym mchu
        odbijaja w sobie niebo
        posrodku-zatopiony we wlasnej urodzie
        ostry ksiezyc utkwil
        naprzeciw sciagnietych brwi
        • izoold Re: Kajtek 43 14.11.03, 15:44
          mam piękną książkę o Poświatowskiej "Nierozważna i romantyczna", chciałabym,
          żebyś ją przeczytała...
          • kajtek43 Re: Kajtek 43 14.11.03, 15:54
            Ja mam tę książkę, ale jak ją dać Kendusiowi???
            • kendo Re: Kajtek 43 14.11.03, 19:01
              Jakie kochane duszki jestescie....
              chetnie bym ja przeczytala,,,
              a moze bym mogla pozyczyc od Was????
              tylko ciekawe ile kosztuje przesylka poczta????
              mozna by bylo popytac
              czy jako list,czy paczke jest ekonomiczniej wyslac.
          • kendo Re: Izoold 14.11.03, 19:08
            Witam niezmiernie cieplutko....
            dziekuje za rekomendacje ksiazki,
            zobaczymy co sie da zrobic...
            pozdrawiam jesiennymi kolorami....
            • kendo Re: Kajtusiu 19.11.03, 13:44
              jestes wielka,,,,
              ze chcesz,,,,juz ide na poczte z adresem,,,,
              dzieki przesliczne i pozdrowienia cieplunie i milunie PA;..
              • kendo Re: Kajtusiu 19.11.03, 13:56
                juz golabeczka wyslalam
                nawet z niespodzianka cieplutka hi,hi,
                napisz tylko,to o co prosilam,,,,
                trzymaj sie zdrowo....PA;..
                • kendo Re: Kajtusiu 24.11.03, 16:14
                  Niezmiernia sie ciesze,
                  dam znac od razu....

Ale teraz,gdy ochlonelam z tak pieknej oferty,
                  to az mi wstyd,ze dalam sie poniesc tak szybko emocjom nieprzemyslanym.
                  Pewnikiem sprawilam Ci klopot,
                  za ktory przepraszam juz,jeszeli powstal.

Bardzo dziekuje,,,zyczac pieknego dnia /tygidnia,,,,PA;..
                  • kendo Re: Kajtusiu 26.11.03, 17:03
                    Wiesz,ciesze sie bardzo,,,,
                    tak ,jak Ty,ja tez lubie ksiazki...
                    sama lubie obdarowywac znajomych ksiazkami,
                    ale jednego razu,gdy obdarowana osoba w dniu swoich urodzin
                    pieknymi wierszami lirycznymi byla niezadowolona ,
                    a jej najblizsza rodzina wsadzila szyderczy komentarz odrazu w chwili
                    rospakowywania prezetu ,
                    to kontakty nasze oziebly i dzwonimy tereaz do siebie bardzo sporadycznie.
                    Dziekuje jeszcze raz i buziaczki lobuziaczki przesylam,,,,PA;..
                    • kendo Re: Kajtusiu 27.11.03, 12:07
                      dojdzie,dojdzie,,,,
                      moze powedrowala do Warszawy-jako pod cenzure....
                      tak kiedys bywalo,jak Mama mi przysylala
                      prase z Polski-bo byla pieczatka z celnego z Warszawy.
                      badzimy dobrej mysli Kajtusiu.
                      napisze od razu o tej porze,
                      jak przyszla poczta,,,,
                      pozdrawiam z zachmurzonej skandynawi,,,,PA;..
                      • kendo Re: Kajtusiu 02.12.03, 16:32
                        Skarbie,jeszcze nic nie pszyszlo,,
                        dam znac @
                        pieknego wczesnego wieczorku Kajtusiu,,,PA;..
                        • kendo Re: Kajtusiu 03.12.03, 11:35
                          Witaj Kajtusiu
                          a dzis przyszla!!!!!!!!!!!,przyszla!!!!!!!!!!!!!!!!!
                          nareszcie po powrocie ze spaceru z psiuna pocztowy-listowy-listonosz
                          wlozyl do skrzyneczki ksiazke,
                          przeslicznie dziekuje i bardzo sie ciesze,
                          dzis odkladam moje inne czytanie
                          i zabieram sie za "Nierozwana iniromantyczna".

Pozdrawiam cieplunio i jeszcze raz dziekujac slodziutko,,,PA;..usciski....
                          • kendo Re: Kajtusiu 30.12.03, 22:05
                            Bardzo sie ciesze,ze moglam
                            sprawic Ci mila niespodzanke,,,,
                            ja Twoja niespodzianka sie tez ciesze,podczytuje,kiedy tylko moge
                            a zawiela czasu niebylo ostatnio,,,,
                            po nowym roku wszystko wroci do normy .....

Zycze Ci Kajtusiu z nadchodzacym Nowym Rokiem
                            wszystkiego co sobie wymarzylas i zatesknilas
                            niech sie wszystko to spelni,,,,
                            duzo sloneczka na codzien,zdrowka,zdrowka,,,,,,,
                            szmpanskiej zabawy i obfitosci wszelakich,,,,,

pozdrawiam cieplunio ,karnawalowo,,,,
                            • kendo Re: Kajtusiu 16.01.04, 16:39
                              wyslam Ci dzis e-maila,,,,,
                              napisz prosze ,co o tym myslisz
                              czekam w napieciu i jestem zmartwiona,,,,,
                              zycze pieknego weeekendu i zdrowka przede wszystkim,,,,PA;..
                              • kendo Re: Kajtusiu 06.02.04, 12:15
                                Kajtusiuniu
                                jestem przy Tobie w tej chwili i trzymam za lapcieta Twoje
                                razem z Anioueczkiem,
                                podzielilysmy miedzy soba opieke nad Toba,,,,,
                                bedzie dobrze wszystko,zobaczysz,
                                tylko uwierz w siebie i niepoddawaj sie chorubskom....
                                nawt Marucha sie dolaczyla do "uzdrowienia" Ciebie

pozdrawiam jak zwykle cieplutko
                                zyczac wszystkiego naj,najlepszego
                                i zebys jak najszybciej wrocila do Nas
                                na Vistule i Szufladunie...
                                usciski delikatne ale gorace i buziaczki slodziutkie.... PA;...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka