kendo 29.05.03, 07:21 Kajtus i Ty rowniez dostalas Swoj kacik "przyjemnosci" Zaczynamy upodobniac sie do Szuflady ale to chyba dobrze,bedziemy nadawac na tym samym systemie.... Pozdrawiam Cieplutko....PA;.... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mala20033 Szukam.. 29.05.03, 17:04 Kajtuniu..nie moge znalesc tej bliskiej Ci osoby,...sorry... Cudownego Dnia ..Mala Odpowiedz Link
mala20033 Re: Kajtek 43 30.05.03, 18:12 Nie daj sie,..nie daj sie...chorobskom..Caluski Mala.. Odpowiedz Link
kajtek43 Re: Kajtek 43 30.05.03, 19:21 O nie, o nie, chyba ta straszna śliwowica podziałała, nóżka ma się lepiej, główka nie bardzo, a żołądek .... Odpowiedz Link
kendo Re: Kajtek 43 30.05.03, 19:39 Kajtus podejrzewam,ze to chyba ten soczek z "kroliczka" hi,hi, a moze sie myle....???? Milego weekendu i cieplego humorku,,,,PA;..kendo Odpowiedz Link
kendo Re: Kajtek 43 01.06.03, 10:38 Kajteczku,,,,, chyba juz kroczki w rytmie czacza troche sie zmienily na normalne.... Wracaj szybko do zdrowia,,,,smaruj sie czyms co Ci moze pomuc Voltaren np. moze cosik przeciw bolowego,,,tez wskazane.... Pozdrawiam Cieplutko i Milutko....PA;....kendo Odpowiedz Link
kendo Re: Kajtek 43 05.06.03, 18:07 aaaa,Kajtus, to Ty tez widze romantyczka.....hm.... Pozdrawiam z chlodnym zefirkiem......dobrze zrobi w takie upaly,,PA;... Odpowiedz Link
kendo Re: Kajtek 43 07.06.03, 20:10 Kajtusi zagladaj do nas co rusz bo szykuje sie wielkie swieto..... za niedlugo nastapi 1000-sieczny wpis. Pozdrawiam ciepluyko,,,PA;..kendo Odpowiedz Link
mala20033 Re: Kajtek 43 08.06.03, 18:25 Przy niedzieli Kajtusiowi..Mala Taką cię wymyśliłem Jesteś tu przy mnie Noc się chyli Nad ranem bywa nieprawdziwie Jesteś tu przy mnie Trochę cię dziwi, Że ja niczemu się nie dziwię A znamy się od godzin pięciu Nieprawda! Czy się nie domyślasz, Że zagarnąłem cię pamięcią Na długo przed tym zanim przyszłaś? Taką cię wymyśliłem Gdy okno bielało nad ranem Wszystkie w tobie zmieściłem Wiersze nie napisane Najlepiej jak umiałem Z każdym uśmiechem, gestem Tylko nie przewidziałem Że jesteś Taką cię wymyśliłem Nad stołem zalanym winem Gdy twoje zdrowie piłem W niejedną szarą godzinę Za chwilę noc upadnie Spojrzyj kochanie - dnieje To chwila gdy najładniej Istniejesz Taką cię wymyśliłem Wśród tylu słów bezimienną Kiedy ciszy motywem Niebo szarzało nade mną Kiedy za dużo chciałem W swoim łagodnym obłędzie Wtedy nie przewidziałem, Że będziesz Los dobrze się ze mną obszedł Przy tobie wszystkiemu sprostam Tylko o jedno cię proszę - POZOSTAŃ! Odpowiedz Link
kendo Re: Kajtek 43 09.06.03, 22:56 Zycze Ci Kajtusu szybkiego pozbycia sie bolu wiem pomyslisz ,ze to tak latwo dawac rady, ale moze jednak przejdzie Ci ,wygrzewaj krzyz i uwazaj na ciezary,,,,, Pozdrawiam Cieplutko,,,,kendo Odpowiedz Link
kendo Re: Kajtek 43 16.06.03, 17:26 Kajtusu,nie smuc sie, podejzewam ,ze my Wszyscy popadlysmy w jakies zle wibracje. Wyciagam Cie za uszy do gory hi,hi, i usmiechamy sie chocby nawet przez lzy.... Mysle o Tobie Kajteczku,co dzien, to chyba dobrze ???? zagladam co dzien i szukam Ciebie wszedzie,,,, nie jestes sama,,,, wpadaj tu,zostawiaj Swoje mysli, a my bedziemy je udoskonalac.... Pozdrawiam Cieplutko,,,,PA;..kendo Odpowiedz Link
kajtek43 Re: Kajtek 43 18.06.03, 11:57 Jestem tutaj, nie mogę za Wami nadążyć, bo wpadam tylko sporadycznie i nie wiem, co się z wami dzieje. Czytam sobie, widzę nowe osoby, bardzo to miłe W mojej duszy jest strasznie ciemno i strasznie smutno... Odpowiedz Link
kendo Re: Kajtek 43 18.06.03, 13:25 Nie badzi smutna i samotna Kajtus,,, na Vistuli jestesmy co dzien, chyba ,ze wypadnie cos nieplanowego i trzeba walczyc na innych barykadach ale wracamy i cieszymy sie razem z Toba by choc chwile pobyc razem. Glowa do gory Kajtusiu,,,,bedzie lepiej Pozdrawiam Cieplutko .....Kendo Odpowiedz Link
kendo Re: Kajtek 43 20.06.03, 13:52 Witam Cie Kajtusiu dzis mamy pierwszy dzien lata w skandynawii Pozdrawiam i zycze przyjemnego lata z "hymnem zabkowym",,,PA;..kendo Odpowiedz Link
kendo Re: Kajtek 43 23.06.03, 19:37 kajtek43 napisała: > Co to jest "Hymn żabkowy"?)))) Witaj Kajtek! hi,hi, a to szwedzkie obchody pierwszego dnia lata. Tak zaczynaja spiewac pierwsza piosnenke tego dnia. "Male Zabki",nigdy sie dokladnie nie wschiwalam w slowa, ale to o zabkach,ktore maja -czy nie maja; uszka ,ogonki i kumkaja caly czas,sa smieszne , taka piosenka gdzie sie tanczy wokul krzyza wiankowego nasladujac zabowe skakanie. Pozdrawiam Cieplutko,,,,PA;..kendo Odpowiedz Link
kendo Re: Kajtek 43 24.06.03, 22:28 Kajtusiu pozdrawiam Cie jak zawsze Cieplutko jak twoja mala dzialeczka ????PA;.. Odpowiedz Link
kendo Re: Kajtek 43 26.06.03, 19:25 wyslane przez mala 20033 26-06 2003 18:33 do Kajtek ____________________________Re: Kajtusi...to poczytaj sloneczko...cusik...dobra ____________________________ Odpowiedz Link
kendo Re: Kajtek 43 26.06.03, 19:29 Kajtuniu,bidulko,co tak dlugo te bolesci Cie trzymaja???? kiedy bedziesz mogla frygac jak szesnastka ???? Ale dobrze i tak,ze masztak wspanialych ludzi wokol siebie,ze zawioza do altanki,i sa z Toba. Pozdrawiam Cieplutko przesylajac mase usciskow i buziaczkow....kendo Odpowiedz Link
kendo Re: Kajtek 43 28.06.03, 11:00 Cudownego weekendu Ci Kajtusiu Zycze,,,, Podziwiaj piekno natury nawet z lezaczka.... Pozdrawiam,,,,usciski i buziaczki,,,,PA;.. Odpowiedz Link
mala20033 Kajtusiu.... 29.06.03, 18:21 Cudownego Dnia... Zaczarowane miejsce... Znam pewne miejsce Piękne jak widok zachodzącego słońca Piękne jak kwiat rozkwitającej róży Piękne jak ośnieżone szczyty gór Piękne jak wzburzone morze podczas sztormu Tak piękne, jak ciepły letni deszczyk spływający po moim ciele Tak piękne, jak promienie słoneczne ogrzewające moją dusze Tak piękne, jak gwiazdka na wysokim niebie w jasną pogodną noc To miejsce to kres świata Spełniają się tam największe pragnienia To miejsce to mój azyl - moje marzenia Odpowiedz Link
kendo Re: Kajtusiu.... 15.07.03, 10:05 Biedny Kajtus ,juz niema sily zeby doczlapac do Vistuli hi,hi, Kajtusi dzis juz moj urlopik sie zaczal. Zycze ci pieknych dni w promyczkach sloneczkowych i zajzyj od czasu do czasu do nas PA;..PA;....Pozdrawiam cieplutko i trzymaj sie dzielnie,,,,kendo Odpowiedz Link
kendo Re: Kajtusiu.... 03.09.03, 13:19 Witaj Kajtusiu,,, przed chwila wyslalam odpowiedz na Twoj list prosze powiedz,czy dotarl???? nie dostalam potwierdzenia na poczcie.... Pozdrawiam cieplutko,,,PA;..jesien nawet wzgledna.... Odpowiedz Link
kendo Re: Kajtusiu.... 11.09.03, 17:22 z przykroscia musze stwierdzic, ze moja skrzyneczka jest pusta,,,, pozdrawiam Cie i tak bardzo cieplutko zyczac duzo dni slonecznych i cieplych,,,,PA;.. odpisze od razu jak dojdzie,,,a to listonosz brzydal,pewnie gdzies sie za dziewczynami oglada i nie moze do mnie trafic hi,hi,,,,PA;..Kajtusiu,,, Odpowiedz Link
kendo Re: Kajtusiu.... 12.09.03, 15:44 odpisalam od razu i wyswietlio,ze wiadomosc zostala wyslana, natomiast niema w folderze "wyslane", gdyby nie doszlo mam kopije ,teraz juz sie garduje ,zwlaszcza o tej godzinie,gdzie lacza sa przesilone,,, PA;..i mam nadzieje,ze doszlo,,,milego weekendu,,, Odpowiedz Link
kendo Re: Kajtusiu.... 14.09.03, 23:36 Daj znac skarbie czy e-mail z 12 wrzesnia doszedl, zaoszczedzilam kopije,,,, Pozdrawiam Cieplutko,,,, Odpowiedz Link
kendo Re: Kajtusiu.... 26.09.03, 18:52 dzis wyslalam Ci niespodzianke napisz choc linijke czy cos doszlo ????? Upajaj sie pieknem jesieni, bo niedlugo nastana sloty i bedziemy wsyscy uwiezien w domciu.... MIlego spedzania czasu na dzialeczce ,,,,PA;..Kajtusiu.... Odpowiedz Link
kajtek43 Re: Kajtusiu.... 14.10.03, 12:05 Wczoraj przypomniałam sobie moje najwcześniejsze wspomnienie z dzieciństwa: siedzę z Mamą na tapczanie, słońce opiera się na ścianie w ciepłych i wesołych plamach, Mama czyta mi "Misia": "Na podwórzu mama kurka córkę kurkę czyści z kurzu". Do dziś to pamiętam, ten wierszyk też, słońce już nie operuje na ścianie, bo drzewa przez te lata urosły ogromne... Czuję wielką tęsknotę... i żeby mnie nigdy nie było spotkało to, co mnie spotkało... Odpowiedz Link
kendo Re: Kajtusiu.... 14.10.03, 12:14 Witaj Kajtus.... piekne wspomnienia dziecinstwa,,,, zawsze chetnie do nich wracamy, a gdy przybywaja do nas calkiem spontanicznie to sie zatracamy w przeszlosci ja tez mam takie; a ze bylma tadek niejadek,to pamietam ,latem mialam zjesc obiad nie bardzo mialam ochote i jak zwylke kaprysilam... Mama zawsze opowiadala mi bajke o "kopciuszku" i jakos dojadalam "strawe".... teraz za kazdym razem ,jak mam takie meny u siebie powracaja te wspomnienia,,,,az lezka w oku sie kreci.... mimo wszystkiego ,mialam piekne dziecinstwo,,,, Odpowiedz Link
kajtek43 Re: Kajtusiu.... 14.10.03, 12:20 Oj, niejadkiem ja też byłam strasznym, oj strasznym... Ale za to teraz jestem jadek, bo bardzo lubię dobre jedzonko i torciki i to takie z masą, mniam, mniam, najlepiej czekoladowy Odpowiedz Link
kajtek43 Re: Kajtusiu.... 14.10.03, 12:24 Oj, niejadkiem ja też byłam strasznym, oj strasznym... Ale za to teraz jestem jadek, bo bardzo lubię dobre jedzonko i torciki i to takie z masą, mniam, mniam, najlepiej czekoladowy. W dzieciństwie Mama znalazła na mnie sposób: kupiła dwa talerze bardzo pięknie malowane na dnie, w jakieś zwierzaczki. Miałam zgadywać, co dziś się pojawi na dnie talerzyka. A mojemu synowi robiłam kanapki w kształcie autka lub łódeczki, to chętnie jadł. Ale kiedyś byliśmy u pewnego wuja na bardzo wystawnym przyjęciu a mój syn pod stołem zajadał się samym chlebem, nawet bez masła. Przy wyjściu powiedział: "aleśmy pojedli", na co wszyscy wybuchnęli śmiechem Odpowiedz Link
kendo Re: Kajtusiu.... 14.10.03, 13:04 Iiiiiiiiiii,ja uwielbiam ciacha,,, w kazdej postaci... nieraz sobie kupie takie,(faforit)ktore jest bardzo syte i obiadek czeka do nastepnego dnia; To duza beza na cienkim pokladzie ciasta-jak babka piaskowa, w srodku szczypta dzemu malinowego + krem czekoladowy, zamkniete wszystko beza i znow otulone kremem czekoladowym, posypane utarta czekolada,,,,,mniam,mniam,,,,,pychotka,,,,,az mi slinka na klawiature poleciala hi,hi, To mialy nasze mamy z nami "klopot" moj syn tez odziedziczy po mnie ten system zachowawczy-jedzeniowy.... Kanapiki - mini robilam wesole -kolorowe i zapraszajac mowilam ;no ktory kawaleczk sie smiej teraz do ciebie???? nieraz mowil,ze zadny a ja "wlos darlam z glowy" hi,hi,....tez zakupilam wesola porcelane sniadaniowo obiadowa,tylko dla Niego.... moze robilam wtedy blad,,,,bo teraz sie odchudza,,,,, Odpowiedz Link
kendo Re: Kajtusiu.... 14.10.03, 13:43 Chcialm ta droga zlozyc Twej Mamie najsloneczniejsze,najcieplesze zyczenia urodzinowe, spelnienia najskrytszych marzen i duzo zdrowia,,,, Wierze rowniez,ze Twoj prezent dla Niej bedzie nawiekszym darem dzisiaj,,,, zycze Tobie Kajtusiu tego z calego mojego serca,,,,PA;.. Odpowiedz Link
kendo Re: Kajtusiu.... 15.10.03, 22:14 Skarbie czas mnie przegania,,,, liscik Twoj dostalam,obiecuje odpisac przed wyjazdem.... przepraszam i prosze Cie o troszke cierpliwosci,,, pozdrawiam cieplunio,,,PA;.. Odpowiedz Link
kendo Re: Kajtusiu.... 17.10.03, 18:05 Dzis bylam dzielna i poodpisywalam zaleglosci,,,, ciesze sie znow,ze spotkalysmy sie choc na chwilke ,,,, Postaram sie poszperac w net,juz po powrocie, teraz ograniczam sie do "reguly",a wieczorkiem to jestem juz "padnieta" calodziennym stresem.... Trzymaj sie dzielnie i zdrowo-bezgrypkowo....usciski,,,,buziaczki,,,,PA;.. Odpowiedz Link
kendo Re: Kajtusiu.... 18.10.03, 01:04 przepieknego,kolorowego ,lisciastego jesiennego weekendu,,,, pozdrawiam cieplunio....PA;.. Odpowiedz Link
kajtek43 Jan Lechoń 22.10.03, 09:41 "Pytasz, co w moim życiu z wszystkich rzeczą główną, Powiem ci: śmierć i miłość - obydwie zarówno. Jednej się oczu czarnych, drugiej - modrych boję. Te dwie są me miłosci i dwie śmierci moje" Odpowiedz Link
kendo Re: Jan Lechoń - Kajtus 22.10.03, 10:31 Witaj Kajtus,,,, wiesz zapisalas parzysty wpis -1700 gratuluje starym zwyczajem,,,,, i prosze na szampana jak lubisz.... Milego dnia i pogody ducha Ci zycze,,,, bo cos mi sie wydaje,ze posmutnialas,,,,, Trzymaj sie Kajtusiu dzielnie..... Pozdrawiam cieplutko.....u nas piekan pogoda sie zapowiada, sloneczko swieci jak oszalale malujac opadle liscie skapane rosa w barwne kolory teczy,,,,PA;.. Odpowiedz Link
mala20033 Re: Kajtek 43 07.11.03, 22:51 Kajteczku..dawno Cie nie widzialam..Cudownych Snow..Mala Odpowiedz Link
kendo Re: Kajtek 43 12.11.03, 11:44 Ostatni moj zakup ksiazkowy w kraju to Poswiatowska....(nareszcie dostalam) i dla Ciebie Kajtus to wybralam.... milego dnia.... ***Hinduska *** zlote kolko i pasmo wlosow na bardzo bialym tle-ciemne wieczor zachodzi w noc usmiechnieta do wlasnego przytulona usmiechu patrzy dwa jeziora w zmierzchu w seledynowym mchu odbijaja w sobie niebo posrodku-zatopiony we wlasnej urodzie ostry ksiezyc utkwil naprzeciw sciagnietych brwi Odpowiedz Link
izoold Re: Kajtek 43 14.11.03, 15:44 mam piękną książkę o Poświatowskiej "Nierozważna i romantyczna", chciałabym, żebyś ją przeczytała... Odpowiedz Link
kajtek43 Re: Kajtek 43 14.11.03, 15:54 Ja mam tę książkę, ale jak ją dać Kendusiowi??? Odpowiedz Link
kendo Re: Kajtek 43 14.11.03, 19:01 Jakie kochane duszki jestescie.... chetnie bym ja przeczytala,,, a moze bym mogla pozyczyc od Was???? tylko ciekawe ile kosztuje przesylka poczta???? mozna by bylo popytac czy jako list,czy paczke jest ekonomiczniej wyslac. Odpowiedz Link
kendo Re: Izoold 14.11.03, 19:08 Witam niezmiernie cieplutko.... dziekuje za rekomendacje ksiazki, zobaczymy co sie da zrobic... pozdrawiam jesiennymi kolorami.... Odpowiedz Link
kendo Re: Kajtusiu 19.11.03, 13:44 jestes wielka,,,, ze chcesz,,,,juz ide na poczte z adresem,,,, dzieki przesliczne i pozdrowienia cieplunie i milunie PA;.. Odpowiedz Link
kendo Re: Kajtusiu 19.11.03, 13:56 juz golabeczka wyslalam nawet z niespodzianka cieplutka hi,hi, napisz tylko,to o co prosilam,,,, trzymaj sie zdrowo....PA;.. Odpowiedz Link
kendo Re: Kajtusiu 24.11.03, 16:14 Niezmiernia sie ciesze, dam znac od razu.... Ale teraz,gdy ochlonelam z tak pieknej oferty, to az mi wstyd,ze dalam sie poniesc tak szybko emocjom nieprzemyslanym. Pewnikiem sprawilam Ci klopot, za ktory przepraszam juz,jeszeli powstal. Bardzo dziekuje,,,zyczac pieknego dnia /tygidnia,,,,PA;.. Odpowiedz Link
kendo Re: Kajtusiu 26.11.03, 17:03 Wiesz,ciesze sie bardzo,,,, tak ,jak Ty,ja tez lubie ksiazki... sama lubie obdarowywac znajomych ksiazkami, ale jednego razu,gdy obdarowana osoba w dniu swoich urodzin pieknymi wierszami lirycznymi byla niezadowolona , a jej najblizsza rodzina wsadzila szyderczy komentarz odrazu w chwili rospakowywania prezetu , to kontakty nasze oziebly i dzwonimy tereaz do siebie bardzo sporadycznie. Dziekuje jeszcze raz i buziaczki lobuziaczki przesylam,,,,PA;.. Odpowiedz Link
kendo Re: Kajtusiu 27.11.03, 12:07 dojdzie,dojdzie,,,, moze powedrowala do Warszawy-jako pod cenzure.... tak kiedys bywalo,jak Mama mi przysylala prase z Polski-bo byla pieczatka z celnego z Warszawy. badzimy dobrej mysli Kajtusiu. napisze od razu o tej porze, jak przyszla poczta,,,, pozdrawiam z zachmurzonej skandynawi,,,,PA;.. Odpowiedz Link
kendo Re: Kajtusiu 02.12.03, 16:32 Skarbie,jeszcze nic nie pszyszlo,, dam znac @ pieknego wczesnego wieczorku Kajtusiu,,,PA;.. Odpowiedz Link
kendo Re: Kajtusiu 03.12.03, 11:35 Witaj Kajtusiu a dzis przyszla!!!!!!!!!!!,przyszla!!!!!!!!!!!!!!!!! nareszcie po powrocie ze spaceru z psiuna pocztowy-listowy-listonosz wlozyl do skrzyneczki ksiazke, przeslicznie dziekuje i bardzo sie ciesze, dzis odkladam moje inne czytanie i zabieram sie za "Nierozwana iniromantyczna". Pozdrawiam cieplunio i jeszcze raz dziekujac slodziutko,,,PA;..usciski.... Odpowiedz Link
kendo Re: Kajtusiu 30.12.03, 22:05 Bardzo sie ciesze,ze moglam sprawic Ci mila niespodzanke,,,, ja Twoja niespodzianka sie tez ciesze,podczytuje,kiedy tylko moge a zawiela czasu niebylo ostatnio,,,, po nowym roku wszystko wroci do normy ..... Zycze Ci Kajtusiu z nadchodzacym Nowym Rokiem wszystkiego co sobie wymarzylas i zatesknilas niech sie wszystko to spelni,,,, duzo sloneczka na codzien,zdrowka,zdrowka,,,,,,, szmpanskiej zabawy i obfitosci wszelakich,,,,, pozdrawiam cieplunio ,karnawalowo,,,, Odpowiedz Link
kendo Re: Kajtusiu 16.01.04, 16:39 wyslam Ci dzis e-maila,,,,, napisz prosze ,co o tym myslisz czekam w napieciu i jestem zmartwiona,,,,, zycze pieknego weeekendu i zdrowka przede wszystkim,,,,PA;.. Odpowiedz Link
kendo Re: Kajtusiu 06.02.04, 12:15 Kajtusiuniu jestem przy Tobie w tej chwili i trzymam za lapcieta Twoje razem z Anioueczkiem, podzielilysmy miedzy soba opieke nad Toba,,,,, bedzie dobrze wszystko,zobaczysz, tylko uwierz w siebie i niepoddawaj sie chorubskom.... nawt Marucha sie dolaczyla do "uzdrowienia" Ciebie pozdrawiam jak zwykle cieplutko zyczac wszystkiego naj,najlepszego i zebys jak najszybciej wrocila do Nas na Vistule i Szufladunie... usciski delikatne ale gorace i buziaczki slodziutkie.... PA;... Odpowiedz Link