hdp 04.12.03, 09:49 Basiu,najlepszosci wszelakich Zdrowka wybornego pelnej kasy zawsze. Zycza Ci H & T Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kendo Re: Dzisiaj Basi Imieniny 04.12.03, 16:16 Alem sie dzis spoznila,,, ale wiesz czemu,po prostu teraz moj czas zycze Ci wszystkiego pieknego,,, cudownych spelnionych marzen,,, i usmiechow nacodzien,,,, pozdrawiam zyczac przepieknego dnia,....baw sie dobrze,,,, Odpowiedz Link
mala20033 Re: Dzisiaj Basi Imieniny 04.12.03, 20:07 Dzieki..dzieki..dzieki..dzieki..Mala Odpowiedz Link
kendo Re: Barburkowe Swieto........... 04.12.04, 09:36 niech wszyscy spiesza do malej by gratulowac obficie by Jej nic nie zbywalo.... by troski Ja omijaly.... by serce miala miloscia wypelnione.... by radosc z latorosli byla najwieksza.. by wszystkie Jej marzenia realne sie staly......... Malenka!..usciski i buziaczki slodziutkie))))))))))))))))) baw sie dzis wysmienicie. Odpowiedz Link
slo-onko Re: Dzisiaj Basi Imieniny 04.12.04, 10:25 www.ewa.bicom.pl/zyczenia/imieniny/imie2.htm a to Mala ode mnie i moc buziakow imieninowych)))))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: Dzisiaj Basi Imieniny 04.12.04, 12:27 dużo szczęścia, kasy, najpiękniejszych książek świata bez ograniczeń i samych zyczliwych ludzi wokół Ciebie Odpowiedz Link
mala20033 Re: Dzisiaj Basi Imieniny 04.12.04, 16:42 Kochane Vistulenta..Dzieki..wpadlam na momencik,bo nawet w takim Dniu trudno zyc bez Vistuli...Dzieki! Odpowiedz Link
kendo Re: Dzisiaj Basi Imieniny 04.12.05, 22:10 choc o wieczornej porze, ale cieple i bardzo serdeczne zyczenia spenienia tych najskrytrzych marze i duzo zdrowka.....usciski i buziaki) Odpowiedz Link
mycha Re: Dzisiaj Basi Imieniny 04.12.05, 22:47 maleńka żeby życie w każdej minucie dawało ci moc radości i z każdą sekundą miło cię zaskakiwało żeby radość w twym sercu była stałym lokatorem, oczka twoje płonęły jak nigdy dotąd a uśmiech z twojego oblicza nigdy nie znikał. życzę ci tego, co najlepsze, co sobie wymarzysz mycha Odpowiedz Link
nick000 Re: Dzisiaj Basi Imieniny 05.12.05, 06:53 a w życiu liczy sie tylko jedno, wiesz dobrze co i tego Ci życzę Odpowiedz Link
slo-onko Re: Dzisiaj Basi Imieniny 05.12.05, 08:17 dolaczam sie do zyczen,zdrowka,szczescia w milosci i tysiac buziakow Odpowiedz Link
kasikk Re: Dzisiaj Basi Imieniny 05.12.05, 12:11 wszystkiego najlepszego Basieńko ) niech spełnią Ci się marzenia i niech otaczają Cię tylko dobrzy ludzie buziaki ) Odpowiedz Link
mala20033 Re: Dzisiaj Basi Imieniny 05.12.05, 14:19 Wszystkim Vistuletom DEziekuje Serdecznie za pamiec. Nick....zrobie badanie rozpoznawcze, przeanalizuje zdobyte wyniki i naszkicuje Pan Dzialania. Odpowiedz Link
mala20033 Re: Dzisiaj Basi Imieniny 06.12.05, 19:06 Przyszlo to "cos"...wspaniala!!I pocztowki i wpisy....ojejku!!! Wszystkim wpisowiczom Serdeczne Dzieki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sprawiliscie mi WIELKA RADOSC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
kendo Re: Dzisiaj Basi Imieniny 06.12.05, 20:00 ojej....juz dostalas? ale fajne uczucie mala prawda?? otwierasz i czytasz i az w gardziolku cos zatyka....) Odpowiedz Link
slo-onko Re: Dzisiaj Basi Imieniny 06.12.05, 20:28 ksiazka,ktora dzis Mala dostala to taki łoś end goł, imieninowo-mikolajkowo-urodzinowo-swiateczny najbardziej podobaly mi sie zalaczone kartki. sama nie zalaczylam, bo zwykle nie zdaze tego zrobic (co za glupie wytlumaczenie),albo z gapiostwa po prostu. Odpowiedz Link
kendo Re: Dzisiaj Basi Imieniny 06.12.05, 20:35 licza sie nasze wpisy cieple prawdziwie plynace z serac) Odpowiedz Link
mala20033 Re: Dzisiaj Basi Imieniny 06.12.05, 21:29 ..az mi sie oczy z lekka spocily... Odpowiedz Link