02.11.13, 23:21
nie zagląda nikt, nikt nic nie pisze.
Obserwuj wątek
    • babaja.ga Re: Cicho 04.11.13, 16:10
      Nadal cicho, pusto, spokojnie i smutnawo trochę.
      • babaja.ga Re: Cicho 23.11.13, 20:15
        Cisza, że aż uszach dzwoni.
    • marucha1 Re: Cicho 23.01.14, 16:16
      Pisałem, pisałem i pisałem.....Nikt mi nie odpowiadał sad . Pomyślałem sobie, że już wszyscy o szufladce zapomnieli. Dlatego jest cisza. Są miejsca których nie potrafię i nie chcę zapomnieć. Do takich należy "szufladka". Nawet jak nikogo by już tu nie było - też bym zaglądał. Miłego dnia.
      • megxx Re: Cicho 25.01.14, 19:55
        W Szufladzie mam swoją starą-dziesięcioletnią szufladkę. Pamiętnik wielkich smutków, strachów i ratunków. Ja się starzeję, a szufladka ciągle taka młoda.
        Pozdrawiam Ludki kochane.
        • marucha1 Re: Cicho 26.01.14, 10:54
          My tez jesteśmy młodzi Megxx. Tylko nasi znajomi jakoś tak się ostatni posunęli smile Miłego dnia i zaglądaj proszę tu częściej smile
          • babaja.ga Re: Cicho 04.02.14, 19:22
            Zajrzałam, poczytałam i pozdrawiam sedecznie smile
            Myslałam, że już nikt niczego nie napisze, a jednak myliłam się.

.....
            Baba Jaga z jaskini Raj.
            • marucha1 Re: Cicho 04.02.14, 19:50
              Babo Jago sad To nie ładnie tak znikać na tak długo bez słowa. Naprawdę bardzo się martwiłem. Jak już długo nic nie było to......Też przestałem zaglądać. Cieszę się, że wróciłaś. Nie odchodź bez słowa. Proszę. Teraz idę spać. Bardzo jestem zmęczony. Poprzedniej nocy obudziłem się o 2-giej i było po spaniu. Może dziś się uda trochę dłużej. Spokojnej nocy.
              • babaja.ga Re: Cicho 05.02.14, 16:49
                Dzień dobry Mrucho, dzień dobry wszyskim którzy tu będą być może zagladać. smile
                Nie zawsze mamy na wszystko wpływ, ale obiecuję, że już więcej bez słowa nie zniknę.
                Wyspałeś się, mam nadzieję.
                .....
                Baba Jaga z jaskini Raj
                • marucha1 Re: Cicho 05.02.14, 19:25
                  Rozumiem....Ja się nie gniewam. Każdy ma prawo do własnych decyzji. Ja po prostu autentycznie się martwiłem. No ale jest już OK. Myślę, że od niedzieli zacznę ju pisać nasze dni tygodnia jak poprzednio. Spokojnej nocy Babo Jago i wszystkie szufludki smile
                  • babaja.ga Re: Cicho 05.02.14, 20:35
                    W takim razie od niedzieli nowe otwarcie.
                    Zaczynaj smile
                    Pięknych snów i dobranoc smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka