nict1 list 31 11.06.03, 17:33 Kendo, ja Cie prosze, chocby bolalo to mow, ze nie bolalo nic a nic Odpowiedz Link
mala20033 Re: list 31 11.06.03, 22:15 Kendus..nie badz smutna i marz.. Trzeba marzyć Żeby coś się zdarzyło Żeby mogło się zdarzyć I zjawiła się miłość Trzeba marzyć Zamiast dmuchać na zimne Na gorącym się sparzyć Z deszczu pobiec pod rynnę Trzeba marzyć Gdy spadają jak liście Kartki dat z kalendarzy Kiedy szaro i mgliście Trzeba marzyć W chłodnej, pustej godzinie Na swój los się odważyć Nim twe szczęście cię minie Trzeba marzyć W rytmie wietrznej tęsknoty Wraca fala do plaży Ty pamiętaj wciąż o tym Trzeba marzyć Żeby coś się zdarzyło Żeby mogło się zdarzyć I zjawiła się miłość Trzeba marzyć Jonasz Kofta Odpowiedz Link
mala20033 Re: list 31 12.06.03, 04:10 Mam nadzieje ze juz Ci lepiej..Slodkich Snow..Mala Odpowiedz Link
aniouek1 list 35 20.06.03, 01:09 Odebrałam, dziękuję Odezwę się w dzień. Dobranoc Kendo Odpowiedz Link
kasikk list 36 20.06.03, 12:37 Kendo, zazdroszczę ci trochę, w sensie: też bym chciała mieszkać w takim miejscu, o jakim piszesz, ale niestety mam blokowisko za oknami... buuu... jedyny mój ratunek to całkiem ładna zieleń "trawnikowa"... ale to za mało niestety. ja też chcę do lasu i oglądać żurawie i zawilce dobrze ci... pozdrawiam ) Odpowiedz Link
nict1 list 37 20.06.03, 12:45 Witaj Kendo Wszystkiego najlepszego po polsku Ci zycze w skandynawskie swieto Badz jak wiosna i lato, jesien i zima w jednym Badz jaka jestes, slodka, ciepla Kendo Odpowiedz Link
kasikk list 38 20.06.03, 12:56 Kendo, mam swoje "poziomkowe miejsce", ale niestety wolne od najazdu ludzi jest w listopadzie albo w lutym, niestety... zbyt modne się stało... ale to nie o to chodzi - ja nie lubię miasta. a ponieważ "jest jak jest" muszę tu mieszkać. chyba, że nagle polepszy się cudownie, ale to raczej odległa przyszłość i pewnie moim wnukon (jak będę je mieć) bedzie się żyło normalnie... Odpowiedz Link
nict1 list 39 20.06.03, 13:03 Kendo, gdyby caly swiat byl pelen takich pesymistow jak Ty, to wesolutko by bylo Odpowiedz Link
kasikk list 40 20.06.03, 13:09 kendo miła, nie zawsze można walczyć, a poza tym ja lubię ludzi, tylko nie lubię chamstwa Odpowiedz Link
nict1 list 41 20.06.03, 13:18 Nie dziekuj, bardzo Cie prosze,ja podziekowan nie znosze one mnie zawsze wprawiaja,w stan zaklopotania bo maja, w sobie cos takiego wdziecznego, co oglupia mnie calego, i nic mi sie juz nie chce robic, tylko kogos we wszystko wrobic hehehe Odpowiedz Link
aniouek1 list 42 21.06.03, 01:55 Kendo Serduszkowo Ci życzę pięknego lata, uśmiechu i niesamotnych wakacyjnych podróży Odpowiedz Link
marucha1 list 43 21.06.03, 10:24 Witam Kendusiu.Tak dawno juz nic do Ciebie nie pisalem.Pieknego dnia Ci zycze,usmiechu i radosci.Moze spotkamy sie gdzies w szufladce?Pozdrowionka cieplutkie i serduszkowe. Odpowiedz Link
mala20033 Re: 22 - Skrytka listów do KENDO 25.06.03, 21:09 Wieczor u Ciebie..milej lektury..wspanialej muzyka..i moze cos jeszcze..Mala Odpowiedz Link
ulalka Re: 22 - Skrytka listów do KENDO 26.06.03, 17:29 witaj ) najpierw to popracowalam pilnie ) a potem faktycznie wypelzlam na slonko... ale ono jakies slabo ogrzewajace u mnie.. trzeba miec sweterek na wierzchu ) mam nadzieje, ze i Twoj dzionek bardzo milutki pozdrawiam jagodowo-koktajlowo ) dziele sie tymze przyrzadzonym samodzielnie napojem letnim ) papa Odpowiedz Link
aniouek1 list 47 26.06.03, 20:56 Witaj Kendo Zazdroszczę Ci tego słoneczka i nawet malarza Ci zazdroszcze, aż mi wstyd Pozdrawiam serduszkowo P.S. już Cię NIC nie musi zżerać Odpowiedz Link
aniouek1 list 49 27.06.03, 12:19 Dzieńdoberek Kendo Lecę na pocztę Pozdrawiam serduszkowo Odpowiedz Link
ulalka Re: 22 - Skrytka listów do KENDO 28.06.03, 11:14 witam Sloneczkowo )) piekny dzis dzionek, choc nie jest specjalnie cieplutko. znow mam dla CIebie garsc tegorocznych jagodek a za pazucha nieco dobrego nastroju, ktorym dziele sie, choc jakos to towar deficytowy ostatnio... nawet nie wiem czemu..? pozdrooveczki cieplutkie ) Odpowiedz Link
mala20033 Re: 22 - Skrytka listów do KENDO 28.06.03, 16:09 ..milego lepszego niz wczoraj dnia..mala Odpowiedz Link
marucha1 List 50 29.06.03, 09:32 Kendusiu, Fajnie ,ze pisze list 50.Lubie okraglosci. A czemu to nie moglas opalac sie jak byl malarz?.Przeciez on chyby sciany malowal a nie Twoja trawke? Nie bylem tam jeszcze w Twoich okolicach ale mysle,ze przyroda i krajobrazy Szwecji bardzo by mi sie podobaly.Tak jak Finlandii.Wybiore sie moze kiedys do rzulwia z wizyta to poogladam.Lubie miejsca gdzie jest malo ludzi a tak sobie wlasnie wyobrazam Szwecje i Finlandie.Miejsca gdzie mozna posiedziec i caly dzien nie zobaczysz ani zywego ducha.Czesto jest mi to potrzebne. No i napewno poprobuje tych wszystkich specjalnosci kulinarnych slodko-kwasnych. Odpowiedz Link
marucha1 Re: List 51 29.06.03, 10:14 A ja myslalem Kendus,ze w Szwecji to ludzie sa mniej skrepowani.W koncu to kolebka rewolucji i wolnosci seksualnych.Ale to oczywiscie zart.Kazdy powinien postepowac zgodnie z wlasnym systemem wartosci i w zgodzie z soba.Bardzo bym Cie kiedys prosil o jakis dobry przepis na rybke na przyklad lososia.Bardzo lubie rybki i chetnie poprobowalbym taka "po szwedzku".Jesli to nie sprawilo by Ci klopotu.A rzulwik o ile wiem jest obecnie w Szwecji.Nie zawracam Ci juz glowy bo pewnie obiadek juz szykujesz.Pozdroweczki. Odpowiedz Link
mala20033 Re: List 50 29.06.03, 17:59 ..gdy sie mialo ziemie cala a zostala tylko fotografia to jest bardzo malo... Odpowiedz Link
jtka Re: 22 - Skrytka listów do KENDO 29.06.03, 18:00 hihihiihi.... Kendo, oby to nie był list pościgowy)))) a może post-ścigowy? ))) a może ostatecznie gończy?))) Odpowiedz Link
jtka Re: 22 - Skrytka listów do KENDO 30.06.03, 22:32 Kendo A propo szukania Nicta, to mi się przypomniała przypowieść,a raczej przygoda Odyseusza, kiedy podawał się za "Nicta", a olbrzym (już nie pamiętam dokładnie , jak się nazywał) szukał "Nicta" i nikt go nie znał. I jak tu szukać "Nicta" listem post-gończym? A może Nict jest Odyseuszem? Wtedy tzreba będzie do mitologicznej Grecji sie przenieść))) i tam go szukać Dobrej nocki Odpowiedz Link
jtka Re: 22 - Skrytka listów do KENDO 01.07.03, 16:59 Kendo)) Ja też już szczegółów nie pamiętam)) dawne czasy... hihihi.. ale może zorganizujemy szufladowo-poduchowy teatrzyk o Odyseuszu? I naszych listo i poducho - pisów zatrudnimy jako aktorów??? nie,nie... jako listo- i poducho - aktorów!!!!))))) To całkiem może ciekawie wyglądać))) Pozdrawiam Odpowiedz Link
mala20033 Re: 22 - Skrytka listów do KENDO 02.07.03, 01:45 Caluski,caluski..nie daj sie i trzymaj sie chocby zefirka..Mala Odpowiedz Link
mala20033 Re: 22 - Skrytka listów do KENDO 03.07.03, 17:03 Trzymaj dzis kciuki abym sie obudzila z narkozy..Pa Pa Mala Odpowiedz Link
kajtek43 dzień dobry! 04.07.03, 17:47 macham Ci, Kendusiu z upalnego Krakowa! Jeśli jutro tak będzie, idę wreszcie na Kazimierz, bo kończą się właśnie Dni Kultury Zydowskiej. Chodzę już trochę lepiej, w każdym razie do piwiarni dojdę, a potem niech mnie nawet wyniosą))) Odpowiedz Link
kajtek43 Re: dzień dobry! 07.07.03, 18:55 Nie udała się wyprawa na Kazimierz, ponieważ były tłumy ludzi i od razu się wycofałam, bo to nie dla mnie, przeraża mnie tłum. Poszłam do znajomych, którzy mieszkają w pobliżu, otworzyliśmy okno i włączyliśmy telewizor Miałam lepiej Odpowiedz Link
kajtek43 znowu dzień dobry! 08.07.03, 15:47 Ja też lubię być z ludźmi, ale nie w ten sposób. To było STRASZNE. Ani ręki z piwem nie można było podnieść))))Serio!!! W Krakowie też jakaś zgnilizna, niby ciepło, ale chmurno i durno Odpowiedz Link
mala20033 Re: 22 - Skrytka listów do KENDO 09.07.03, 18:13 Slodkosci w dniu Dzisiejszym..Pa Pa mala Odpowiedz Link
mala20033 Re: 22 - Skrytka listów do KENDO 09.07.03, 22:52 ..cos mi sie za duzo dzis napisalo..i za szczerze.. Odpowiedz Link
mala20033 Re: 22 - Skrytka listów do KENDO 09.07.03, 23:44 To ciutek odpoczniesz i oderwiesz sie od tego co "ugniata" i pobolewa..Trzym sie i Cudownej Nocy..Pa Pa Basia Odpowiedz Link
kajtek43 a w Krakowie... 10.07.03, 15:14 ... na Brackiej pada deszcz". Na Lubicz, gdzie siedzę w biurze, niestety, też, tylko za oknami plum, plum, plum... zmoczyłam nóżki, żeby kataru nie było... Czytam "W ogrodzie pamięci" J.Olczak-Ronikier. Dawno nie byłam tak urzeczona czyjąś opowieścią. Ci ludzie, te klimaty, te nastroje... Na szczęście podobni ludzie wciąż istnieją, w Waszych szufladoosóbkach)) Odpowiedz Link
aniouek1 list 67 11.07.03, 19:26 Witaj Kendo Proszę, nie przestawaj... Mów że potrzeba, i co potrzeba, mów jak bardzo potrzebujesz, mów.. Nie mówisz do mnie, a ja słyszę, więc... nie przestawaj.. Kendo, pozdrawiam Cię cieplutko P.S. napisz @ Odpowiedz Link
jtka Re: 22 - Skrytka listów do KENDO 11.07.03, 23:46 pozdrawiam i życzę miłego urlopu))) Odpowiedz Link
egon.olsen Re: 22 - Skrytka listów do KENDO 12.07.03, 16:29 Dobrze, że jesteś milusio bardzo... bardzo. Odpowiedz Link
jasmintea Powitanie:) 12.07.03, 18:41 Ja rowniez Cie witam Kendo I milego wieczoru zycze JasminTea Odpowiedz Link