marucha1 List 1 11.04.03, 23:13 Pieknych,cieplych listow.Godnych Ciebie i Twojej szufladki zycze. Odpowiedz Link
nict1 List 2 - mój 1 14.04.03, 09:47 Aniouku napisałaś: Autor: aniouek1@NOSPAM.gazeta.pl Data: 13-04-2003 22:24 + dodaj do ulubionych wątków > Nictos > Wszystkie znaki na ziemi i niebie wskazuja, ze od jutra do... pozostaniesz na > adm. stanowisku samotnym gospodarzem szuflady heeheehee nie ma jak tak A Ciebie gdzie niesie hehehe? > Pozostali - w tym ja - dodajemy Ci otuchy i sił jak możemy, a że ograniczone > to możliwości wielce, to na zbyt wiele z naszej strony może lepiej nie > licz przynajmniej wiem na czym stoję, albo raczej gdzie leżę hehehe > Pozdrawiam i do zobaczenia za dni kilka epidemia jakaś czy co? > P.S. > Jak sie uda, to sie da, jak sie nie uda, to sie nie da i wszystko jasne > Odbierz @ i trzymaj się dzielnie )))) odebrana - dziękuję Pozdrowienia na "dni kilka" hehehe )) Odpowiedz Link
mrouh Mrouh do Aniouka 14.04.03, 21:47 Mam takie małe pytanko... jak czatowałyśmy razem, nieco zdenerwowane, napisałaś, że coś CHYBA ODKRYŁAŚ. Co to było? Nurtuje mnie to... Oczywiście możliwe, że to nie było nic ważnego, może nawet już nie pamiętasz, ale gdyby Ci się przypomniało, to napisz mi co to było za odkrycie, bo tak mi się to przypomniało i zrobiłam się ciekawska. Zostałyśmy same z Kendo, Kendo piecze ciacho z ananasem, aż tutaj pachnie... Odpowiedz Link
nict1 List 4 mój 2 :-) 16.04.03, 15:24 Aniouku żebyś nie powiedziała, że leń jestem to zgodnie z zasadą staram się sprzątać szufladę hehehe Przez to sprzątanie to już 1500 zostalo przydeptane i to nawet dobrze przydeptane hehehe Wszystkie przegrodki przed skrzypiacymi wrotami. Jeszcze tylko te kilka skrytek i bedzie w szufladzie porzadek jak na święta hehehe. Odpowiedz Link
kendo Re: List 1 do Anioueczka 18.04.03, 14:14 Skarbie przyjemnej podrorzy, badzi grzeczna , nie rozmawiaj z nieznajomymi, Wspanialych Swiat Wielkanocnych Anioueczku Ci Zycze. PA;..PA;....do szybkiego < zobaczenia >. Odpowiedz Link
nict1 list 6 18.04.03, 16:44 HURAAAAA !!!!! Aniouek napisała: > Witaj Niktos > Wróciłam, ale to nie znaczy wcale, że masz znów coś ze swoim ogonkiem > kombinować Jest ładny i może niech tak zostanie? rozważam > Wspaniale posprzątałeś szufladę > Jak dotąd, przed skrzypiącymi wrotami mieszczą się przegródki, skrytki, > 7 dni tygodnia, księga meldunkowa i salonik szeptów. > Wiem, że to trochę inaczej niż na innych forach, gdzie wątków jest całe > mnóstwo, a w niektórych tylko pojedyncze posty > Listopisom chyba miło do takiej posprzątanej szuflady zaglądać, gdzie nie > mają problemu aby własne listy szybko przeczytać czy napisać > Zobaczymy jak długo nam się uda w szufladzie taki porządek jak dotąd utrzymać. jak dotąd idzie nieźle Dopóki nie przybędzie Listopisów, przegródek,. skrytek, dni w tygodniu i czego tam jeszcze nie wymyślimy powinno być dobrze hehehe > Nie wiem czy się dobrze domyślam, ale Ty na Święta - jak zwykle na soboty > i niedziele - chyba gdzieś wyjeżdżasz. > Z okazji Świąt życzę Ci wszystkiego najlepszego, bliskiego spotkania z wiosną > i wszystkimi Których kochasz > Pozdrawiam Aniouku dobrze sie domyslasz. Faktycznie wyjeżdżam, ale dopiero jutro. Może mi sie uda gdzieś przypiąć do sieci, to i do szuflady z jakimś wiadrem przylecę Za życzenia dziękuję i w odwrotną stronę kieruję. Wszystkiego najlepszego, zdrowych, pogodnych w miłym gronie Świąt Wielkanocnych, smacznego święconego i mokrego śmigusa dyngusa Ci życzę Jak będzie latał Aniouek z mokrymi skrzydełkami, tego nie wiem, ale... może cuda się zdarzają? Pozdrawiam Aniouku i do zobaczenia w szufladzie, może w czasie, a może po Świętach p.s. Ale naśmieciłem pomyliłem przegródkę ze skrytką Przepraszam Aniouku Odpowiedz Link
nict1 list kolejny 18.04.03, 16:47 Aniouku załóż skrytkie Rzulwiowi. Nie chce Ci bałaganu w szufladzie robić, a chce Mu list zostawić tak, żeby zaraz wiedział, że to dla Niego. Już prosiłem wcześniej, ale widać zapomniałaś p.s. już posprzątałem w Twojej przegródce hehehe Odpowiedz Link
nict1 list 8 18.04.03, 20:14 Dziękuję Aniouku za skrytkę Rzulwia. Zobaczysz, że nie będzie żadnej grandy. p.s. za @ też dziękuje Odpowiedz Link
kendo Re: list 2 do Anioeczka 18.04.03, 22:59 Skarbie,ale jestem rostrzepana. Dziekuje za zyczenia Swiateczne i odsylam rowniez Tobie cieplutki i pachnace Wielkanoca, opisalam troche skandynawskich tradycji tu i uwdzie. Pozdrawiam Wielkanocnie,,,,PA;.. Odpowiedz Link
kendo Re: list 3 do Anioeczka 22.04.03, 18:01 Skarbie, nie musisz dziekowac,taka juz jestem (czasami hi,hi,) mialam pewne obawy ,bo czasami wloze swoje paluszki niechcaco w drzwi. Ale sie ciesze ,ze tym razem obeszlo sie" bez przyciecia"**Staram sie jak moge,,hi,hi,. Pozdrawiam cieplutko.... Odpowiedz Link
kendo Re: żeby słońca w sercu nie gasić list 4 do Anioue 24.04.03, 18:02 SkarbieTy moje... Ja mialam duzo takich ciemnych ,gradowych chwil, az pewnego dnia ,niewiem jak to sie stalo przemoglam sie,"otrzasnelam sie z letargu zla" i dzien po dniu zaczynalam zbierac coraz wiecej promyczkow slonecznych, i powoli zaczelam je rowniez rozdawiac, ale jestem w dalszym ciagu pesymistka,ale chyba juz nie taka co zaraza wszystkich wokol siebie. Golwa do gory ...poprosze o usmiech od ucha do ucha, a jutro bedzie jeszcze lepiej....PA;.. Odpowiedz Link
marucha1 List od Maruchy do Aniouka 24.04.03, 21:17 Aniouku ale mnie zaskoczylas tym 22 lutego.Ale to wlasciwie dobra data i dobre swieto.Proponuje pozostawic.I prosze o wybaczenie za szuflady porzucenie.Oj rymnelo mi sie.Chyba muza mnie kopnela.Do zobaczenia Odpowiedz Link
kajtek43 Re: List od Maruchy do Aniouka 25.04.03, 15:39 Pozdrawiam Cię serdecznie, wracam w początkach maja, czekajcie na mnie, napiszę również do Ciebie osobiście, na adres mailowy)))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
nict1 list 15 30.04.03, 08:24 Aniouku! Byłem cały czas poza siecią. To coś, to naprawdę koniec świata. Alarm odebrałem, i jak się uda GO wkręcić to się wkręci, już ktoś się wokół tego zakręca, a Ty się już tym nie martw Serdecznie Cię pozdrawiam Odpowiedz Link
kajtek43 Re: list 15 05.05.03, 20:36 Aniouku, kochanie, czy moja emalia doszła? Boję się, że nie, bo nie mam potwierdzenia, a tak się ucieszyłam Twoim listem))) Odpowiedz Link
nict1 list 17 06.05.03, 08:20 myslalem ze juz po klopocie a tu nadal klopot wielki i jak widze, niestety - zywy p.s. recy opad ((( Odpowiedz Link
nict1 list 18 06.05.03, 13:55 Aniouku, we wtorku 6 maja, specjalnie cos dla Ciebie, - ale i cos co innym przydac sie moze - schowalem Pozdrawiam Odpowiedz Link
nict1 list 19 10.05.03, 12:36 Aniouek1 napisała: > Nictos wybacz, zdmuchnelam Twoj TEN post w POGOTOWIU wiem ze sie domyslisz > czemu domyslam, sie domyslam i nawet wiem bez domyslania co to jest dawac bez czekania > Kajtek to KTOS SKRZYDLATY jeszcze jeden dobry duch Aniouku, szukam skrzydlatych w "Krakowie" i w "pracy", "vistule" mobilizuje i nawet w "okruchach" alarm oglosilem. Najwyrazniej cos sie tak pozakrecalo ze sie odkrecic nie daje. Dobrze ze Kajtek dobry duch > p.s. > czekamy na sobote, 11:00. jeśli OK, jeszcze cos zdmuchne nic wiecej nie ubylo, to chyba nie OK i gazetowa poczta dzisiaj nie dziala Pozdrawiam i postaram sie jeszcze zajrzec. Moze 11 bedzie o 14 ? Odpowiedz Link
kajtek43 Re: list 19 11.05.03, 13:17 Zaraz muszę iść, Moje Szczęście już się złości, bo chce gdzieś iść, nie chce dziś oglądać rajdów w Internecie. Serce mi staje na myśl, że coś się nie udało w naszej sprawie( Nic nie wiem.... Odpowiedz Link
kajtek43 Re: list 19 12.05.03, 16:09 aniouku, powiedz, co w wiadomej sprawie? tak bardzo się niepokoję! Jeśli możesz, napisz coś na morrison20@interia.pl, to nie mój adres, ale grzecznościowy i przynajmniej będę szybko coś wiedziała, bo tutaj nie wiem kiedy się pojawię Odpowiedz Link
mrouh Mrouh do Aniouka 13.05.03, 08:40 Aniouku, dziękuję za @. Odpiszę Ci dziś wieczorkiem, dobrze? Wesołego dnia trzynastego.Pa Odpowiedz Link
nict1 list 24 13.05.03, 09:14 to i dobrze, ze będzie bardzo dobrze za kilkanaście dni Aniouku, Ty też Odpowiedz Link
mrouh Mrouh do Aniouka znów 15.05.03, 20:15 Aniouku Nie odpisałam Ci wieczorkiem, ani... następnym wieczorkiem. Bardzo mnie coś zaabsorbowało. Właściwie ktoś. Obawiam się, że nawet troszkę za bardzo. Ale wydarzenie samo w sobie bardzo radosne i takie poruszające -do szpiku... W każdym razie, rozumiem, że nie wszystko tutaj jest takie całkiem jawne, bo zaletą i atrybutem- niedłącznym- anielskich działań jest dyskrecja . Na razie nic mi się nie rzuciło w oczy, ale widzę, że chyba są jakieś nadzieje? Zdarzył mi się akurat cud z innej kategorii, nie będę wybredna, wezmę ten , a na inne poczekam cierpliwie. Widocznie tak miało być. Będę jednk uważna na cuda, które mogłyby wydarzyć się w Krakowie i wydarzyć się dla innych . PA, do przeczytania Odpowiedz Link
kajtek43 Re: Mrouh do Aniouka znów 16.05.03, 12:41 Aniouku nie mam niestety wieści od kolegi, bo bardzo rzadko wpadam teraz do biura a i kolega jest raczej ciągle w rozbiegu. Poza tym to podobno jego żona "prowadzi sprawę". Bardzo proszę o wszelkie wieści, jeśli coś będzie wiadomo na pewno. Jutro jadę na działeczkę, o ile będzie ciepło i sucho)) Odpowiedz Link
nict1 list 27 16.05.03, 14:57 Aniouku, ciesze sie efektem akcji KRAKOW Prosze otworz "skrytke listow do Tadycja1" to DOBRY DUCH Milo Jej bedzie gdy wejdzie do SZUFLADY i zobaczy ze jest oczekiwana Pozdrawiam P.S. odbierz @ Nastepna "akcja" chyba sie kroi Odpowiedz Link
tradycja1 Re: 0 - Skrytka listów do ANIOUEK1 19.05.03, 00:11 Nawet nie masz pojecia jak milo zaskoczyla mnie moja skrzynka. Skrzynka na skarbyMOJA Pozwolisz ze poprosze o czas by plynnie i bez potkniec wczuc sie w klimat tu panujacy. Odpowiedz Link
kajtek43 Re: 0 - Skrytka listów do ANIOUEK1 19.05.03, 18:10 Aniouku, proszę o jakąkolwiek wiadomość o wiadomej sprawie. Ja do biura wpadam teraz tylko wieczorami, nie wiem nic, bo kolega też w rozjazdach. Będę tu dopiero w czwartek W piątek idę do szpitala, na jeden dzionek, mam nadzieję! W sobotę chyba Święto Zupy na Kazimierzu)) Odpowiedz Link
kendo Re: 0 - Skrytka listów do ANIOUEK1 19.05.03, 21:08 Dzieki ....Anioueczku.....PA;... usmialam sie z tego.... Odpowiedz Link
kajtek43 Re: 0 - Skrytka listów do ANIOUEK1 20.05.03, 16:41 A czemu to, Anioueczku, nic mi nie chcesz powiedzieć i dręczysz mnie?)) Odpowiedz Link
nict1 list 33 23.05.03, 15:19 Anioueczku - spoko! NIC sie nie martw, bedzie ok! Prawdziwa wrednota nie w ogonku siedzi Odpowiedz Link
nict1 list 34 24.05.03, 18:47 Dzieki Aniouku To nie Twoja wina. Tak to bywa na.."koncu swiata" Spoznilem sie, ale nic to! hehehe Odpowiedz Link
mrouh list 35 Mrouh do Aniouka 25.05.03, 09:39 O, Aniouku, wtedy kiedy Ty prosiłaś o budzenie, ja klęłam w duchu na dzieciaki wydzierające się pod moim oknem, wracające z koncertu... W końcu okno zamknęłam, mimo niebezpieczeństwa uduszenia się, stopery w uszy wetknęłam i poszłam spać dalej. A dziś, Aniouku, jest niedziela i to jest jedyny dzień, kiedy... nie wstaję rano, pozwalam sobie leniuszyć, ile wlezie. Leniwie zaczynam dzień, bo kończy się zazwyczaj pracowicie. Wpuszczamy kota, który warczy nas, żeby już wstawać, pijemy w łóżku zieloną herbatę, gadamy, no wiesz, takie migdalenie się niedzielne... Nie jestem więc dobrym budzikiem w niedzielę... Ale wstałaś, to najważniejsze, choć to nie moja sprawka. Mi najlepiej we wstawaniu pomagają.... nerwy. Jak jestem troszkę podenerwowana, to wstanę na pewno, żeby nie wiem co i nawet nie zauważę, że jeszcze bym pospała Dobrej niedzieli, Aniouku. Muszę wyjść na razie, ale wrócę. Odpowiedz Link
kendo Re: list do Anioueczka 25.05.03, 21:33 Anioueczku, ogrudeczki mi sie nie pomylily, ale caly tydzien byl cosik zaganiany, reszte w poniedzialek, PA;..do tego czasu....opowiem co nieco....przepraszam.... Odpowiedz Link
mala20033 Re: list do Anioueczka 26.05.03, 18:03 Aniekski Aniolku zycze Ci Cudownego Dnia..albo Cudownego Wieczoru..nie wiem skad Jego Anielskosc pisze czy z Europy czy z Ameryki..Caluski Aniolku Malenka Odpowiedz Link
mala20033 Re: 0 - Skrytka listów do ANIOUEK1 26.05.03, 00:48 Przesylam Internetowo same slodkie usmiechy..i wszystko co sobie Aniolku zyczysz..Mala Odpowiedz Link
nict1 list 39 26.05.03, 20:18 Anioueczku, dziekuje Dziekuje ze sie staralas i przepraszam ze wszystko takie bylo skomplikowane Doskonale sobie poradzilas. Jeszcze raz dziekuje. Przepraszac mnie nie masz za co, dziekowac tez za co nie masz hehehe Widze, ze Ciebie tez intryguje moj ogonek. Z tym moim ogonkiem to same problemy Aniouku nie ma w tym nic dziwnego ze sie wraca na swoje miejsce. Tamten ogon przestal byc aktualny, bo ja przestalem byc "kims" i dzieki temu znow moge byc soba. "Koniec swiata" dzis tez nie jest aktualny hehehe Jestem znow tylko soba i nie ma sie czym przejmowac. Soba byc i robic swoje to wcale nie jest taka zla rzecz hehehe Pozdrawiam Aniouku Zycze duzo slonca p.s. Mam prosbe - wiesz o co - potwierdzam swoje ostatnie zamowienie Odpowiedz Link
nict1 list 41 28.05.03, 12:31 Aniouku !!! Po to byl potrzebny moj ogon i czarcie rozki? To jakis podstep hehehe Nie przystoi Aniouku! nie przystoi! Pozrowionka p.s. ja pol dnia, Ty pol nocy? Odpowiedz Link
mala20033 Re: 0 - Skrytka listów do ANIOUEK1 28.05.03, 16:48 W mym ogrodku kwitna lilie i roze..troche tego zapachu sle Ci Internetowo jako wrozka..mala Odpowiedz Link
slo-onko Re: 0 - Skrytka listów do ANIOUEK1 28.05.03, 21:08 Kochany anioulku, mialam juz chyba tysiac razy powiedziec dziekuje ale zawsze ktos mi wchodzil w parade. Wiec czynie to osobiscie w Twojej skrzyneczce, choc ile razy bym nie powiedziala tego magicznego slowa to i tak to bedzie za malo. Niespodziewalam sie ze az tak milo zostaniemy u Was pzryjeci. Wiec dziekuje tysiackroc i zalaczam najlepsze zyczenia i powodzenia i wielu wspanialych pzryjaciol takich jak Ty i reszta szufladowcow i poduchowcow. )))))))))))))) Odpowiedz Link
jtka 44- Skrytka listów do ANIOUEK1 28.05.03, 22:11 Dziękuję Aniouku za miłe przyjęcie i otworzenie skrytki szufladowej W podziękowaniu przesyłam Ci piękne słowa, moim zdaniem, z życzeniami , by nie zabrakło Ci nigdy prawdziwych przyjaciół )) "Przyjaciel w potrzebie jest lepszy niż cisza morska po burzy" Odpowiedz Link
kajtek43 Re: 44- Skrytka listów do ANIOUEK1 30.05.03, 15:10 Aniouku, witam po długiej przerwie, widzę, że dużo nowych ludzi przybyło i o czymś sobie rozmawiacie, czasem nie wiem o czym))) Co miałeś na mysli mówiąc o tej pomocy z którą należy uważać? Odpowiedz Link