aniouek1 16.05.03, 16:11 Na wyraźny wniosek Nictusia otrzymujesz szufladową skrytkę listów dla Ciebie. Życzę Ci, by listy, które tu trafią były mądre, dobre i sprawiały Ci radość Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniouek1 list 1 16.05.03, 16:18 Witaj Tadycja1 Nie wiem czy wiesz,że KTOS na Ciebie tu czeka Ja ufam KTOSIOWEMU noskowi i z KTOSIEM czekam na Ciebie z kawka, herbatką i czym tylko lubisz. "Zamieszkaj" w SZUFLADZIE i czuj sie tu jak najlepiej Odpowiedz Link
aniouek1 list 2 19.05.03, 05:36 Witaj Tradycjo Miło się doczekać gdy się czeka Dziękuje za to doczekanie i że mi bardzo miło - też dziekuję. Wczuwaj się w klimat, twórz go także, a na dobry początek dnia... zapraszam na poranną, poniedziałkową kawkę Pozdrawiam Odpowiedz Link
kajtek43 Re: list 2 19.05.03, 18:13 Ja też witam! Na początku bardzo tu "skakałam", a poza tym moje wizyty są bardzo sporadyczne, ze względu na brak Internetu w domciu. Ale bardzo tu przyjemnie a nawet MAGICZNIE, sama się przekonasz Odpowiedz Link
nict1 list 4 23.05.03, 14:45 Tradycjo, gdzie te Twoje lisciki? Jakos ich nijak znalez nie moge Pozdrawiam p.s. chustki nie potrzebujesz? mam taka, hmm.. kraciasta Odpowiedz Link
nict1 list 5 24.05.03, 20:04 Tradycjo! Mam chyba szczescie ? Znalazlem Twoj cieplutki jeszcze list i... jestem pod wrazeniem p.s. mam straszna ochote cos Ci jednak odpisac na TEN list, mimo, ze wiem, ze nie do mnie i ze nie czekasz na odpowiedz Odpowiedz Link
aniouek1 list 6 25.05.03, 00:54 Tradycjo ...najtrudniejszy pierwszy krok ale ten już jak widzę za Tobą, więc czekamy na C.D.N. Pozdrawiam cieplutko i zapraszam na poranną, niedzielkową kawkę Odpowiedz Link
nict1 list 7 26.05.03, 18:42 Tradycjo Masz rację: > Piekna piosenka... > moglbys ja jej zaspiewac. niestety Tradycjo, nie moge, choc bardzo bym chcial... > mam nadzieje ze sie nie powtorzylam nie czytalam wszystkich postow) nie obawiaj sie, nie powtórzyłaś, a nawet gdyby, to piekno powinno sie powtarzac. Pozdrawiam Cie serdecznie i usmiechnij sie wreszcie Odpowiedz Link
aniouek1 list 8 27.05.03, 23:32 Tradycjo Deficycik ? Bierz ile trzeba - ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
nict1 list 9 28.05.03, 12:05 Tradycjo, obiecalem Wiem, ze TEN list nie byl dla mnie, ale nie moglem sie powstrzymac od "odpowiedzi". Prosze, przyjmij > Kiedy sie wie,ze sie wie na pewno? nie wiem i jak dotad nigdy nie wiedzialem ze wiem napewno > Nie cierpie sie mylic.Nienawidze ryzyka. nikt nie lubi sie mylic, ale... ryzyko to jednak cos innego... > Moze przez to omija mnie w zyciu wiele. no wlasnie..?! > Mam spokoj i co z tego. no wlasnie! Pozdrawiam i czekam na c.d. p.s. ile razy wkladam glowe do szuflady to spogladam na Twoja przegrodke Odpowiedz Link
nict1 list 10 30.05.03, 22:11 Tradycjo Ja Cie nie chce straszyc, ale chyba zaspiewamy w duecie, albo i liczniejszym Zobacz sama: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=11087&w=6265508&a=6265692 Odpowiedz Link
nict1 list 11 03.06.03, 16:08 Tradycjo, czy to Twoja tradycja, ze pojawiasz sie i znikasz jak kamfora? Pozdrawiam Odpowiedz Link
aniouek1 list 12 10.06.03, 12:06 Tradycjo, świadomość sama w sobie jest cudem, odległość dla myśli jest żadną przeszkodą Czy w raju muszą rosnąć jabłonie ? Wszystko można powiedzieć, tylko czy wszystkim? Czy zawsze tym samym językiem? Ból sam w sobie, nie zawsze jest zły, bywa, że jest zbawienny Samego siebie nie można oszukać, a usprawiedliwić... Zawsze, gdy robi się to samemu, można się w sobie zgubić, bo "są pytania, od których trudnio uciec i odpowiedzi, do których jeszcze trudniej wrócić". Ty nie jesteś sama... Pozdrawiam Odpowiedz Link
nict1 list 13 11.06.03, 11:06 Cze Tradycjo Jest i wyczuwa Twoje mysli i Twoja obecnosc. Sprobuje odpowiedziec na Twoje pytania: 1/ prawdziwie 2/ zwyczajne 3/ po co? lubisz? Pozdrowionka Odpowiedz Link
nict1 list 14 20.06.03, 12:48 Tradycjo, Tradycjo, gdzie Ty jestes? Pozdrawiam p.s. co z Twoja @ ? Odpowiedz Link
aniouek1 list 15 21.06.03, 02:08 Udanego lata Tradycjo, dobrych przyjaźni, pogodnego nieba nad głową i łagodnej pod stopami ziemi Odpowiedz Link
aniouek1 list 18 02.08.03, 02:07 Tradycjo, czy to Twoja tradycja pojawiać się króciutko i na dłuuuuugo znikać? Odpowiedz Link
aniouek1 list 19 11.08.03, 07:49 Witaj Tradycjo Dobrze że JESTEŚ, dziękuję, że czytasz, żałuję, że nie piszesz. Tradycjo, to nie prawda, że nie masz wyobraźni. Jeśli potrafisz czytać, to ONA jest. "Rozmawiaj" z nami tak jak chcesz, o czym chcesz i tak jak potrafisz, tak jak chcesz. Jesteś dobrym, mądrym i bardzo wrażliwym Szufludkiem. Każdego dnia i w Tobie z całą pewnością zakwitają marzenia, pragnienia, radości, smutki, tęsknoty. Możesz więc wspólnie z nami malować "obrazy" słowami, swoje układając puzle RADOŚCI, SMUTKÓW, STRACHÓW, MARZEŃ w szufladowej galerii. Czasem radością może być łyk kawy podzielony z kimś życzliwym, bywa, że smutkiem jest niby zwykłe spojrzenie przechodnia na ulicy - z takich niby drobiazgów składaja się barwy mojego - i chyba nie tylko mojego - życia. Ty także masz z pewnością własne doświadczenia dotyczące SUPEŁKÓW-WĘZEŁKÓW, po swojemu rozumiesz PRZYJAŹŃ. Nie skąp nam swojej wiedzy, wrażliwości, którą możesz ubogacać zwyczajne ludzkie życie. Tradycjo, jesteś nam potrzebna w Szuflandii. Bądź z nami i dziel się z nami swoimi radościami, swoimi troskami. W jakie ubierzesz słowa swoje myśli, uczucia, to tylko od Ciebie zależy. Dla mnie - i myślę, że nie tylko dla mnie - wszystkie będą równie ważne i cenne, bo Twoje. W Szuflandii wszystkie prawdziwe myśli, uczucia są prawdziwymi skarbami. Pozdrawiam serduszkowo i czekam na Twoje słowa P.S. Jeszcze dzisiaj wyślę do Ciebie "proszącą" o ważne dla KOGOŚ informacje @ Odpowiedz Link
aniouek1 list 20 14.08.03, 23:56 Witaj Tradycjo Wybacz mi. 11.08.03 miałam wysłać proszącą @, nie wysłałam bo zapowiedziano, że ... przybędzie "sama". Nie przybyła Jeżeli do jutra nie przybędzie, to wyślę jutro. Pozdrawiam Odpowiedz Link
aniouek1 list 21 16.08.03, 05:10 poprosiłam Tradycjo Być może będziesz mogła..? Pozdrawiam serduszkowo i czekam... Odpowiedz Link
bialypies Re: 27 - Skrytla listów do TRADYCJA1 22.08.03, 04:08 Hi.. juz sie poznalismy kilka miesiecy wczesniej-e mail ,telefon i pustka .Inny byl nick(moj),inne forum,inne wszystko...Czasem tylko usiasc,pogadac...Szukasz i szukasz .Ja napoj zrobilem ...cale 4 gal i wypilem bez podawania skutkow ubocznych na uzytek publiczny.A jak Twoj ? e-mail jak wyzej... ** i wyjal z szuflady colt 45-ke , osiem lat temu odeszla Angela,i z mozgu na scianie zostawil pamiatke** o.. Odpowiedz Link
aniouek1 list 23 24.08.03, 16:28 Witaj Tradycjo Daj znak, że jesteś, że @ odbierasz. Pozdrawiam serdecznie życząc miłego dnia Odpowiedz Link
aniouek1 list 24 25.08.03, 00:52 Witaj Tradycjo Dziękuje. Rozumiem. Czekam.. nie tylko ja czekam. Tradycjo bądź tylko - i AŻ - Tradycją - to piękniejsze niż ...fantazja. Serduszkowo pozdrawiam P.S. *dlaczego się boisz...? **czy można ...żyć bez marzeń? Odpowiedz Link
aniouek1 list 26 16.10.03, 09:15 Tradycjo, czy Twoją tradycją jest znikanie? Pozdrawiam i.. czekam Odpowiedz Link