anula73 Re: 0 - Skrytka 2 listów do ANIOUEK1 03.12.03, 13:04 jak mi sie milo zrobilo gdy zobaczylam zyczenia od Was dziekuje )) Odpowiedz Link
kendo Re: 0 - Skrytka 2 listów do ANIOUEK1 09.12.03, 20:18 Oj! Anioueczku, jakie zycie jest niesprawiedliwe,,,,, tak,masz racje ,ze moj obecny nastroj,jest uzalezniony od Ich sytuacji.... Nadzieje sa naprawde niepewne, choc raz juz sie udalo,(stal sie CUD) i teraz mam Wielka Nadzieje,ze tez sie uda,,,, modlilam sie wczoraj za nich,12:00 -13:00) i nawet zadzwonilam za siedem morz i rzek zeby tez to zrobili..... tak mi smutno,ze chodze po domciu i perelki same leca.... pozdrawiam cieplunio,,,,PA;.. Odpowiedz Link
kendo Re: 0 - Skrytka 2 listów do ANIOUEK1 09.12.03, 20:38 Bylo niby juz dobrze, ale sie teraz pogorszylo plus ostania wiadomos ,jest kropka nad "i" ze chyba juz zapozno,,,,ja nie trace jednak nadzieii i Oni tez,ale sam fakt jest bardzo smutny,,,,,,, dziekuje za pocieszenie,,,, Odpowiedz Link
kendo Re: 0 - Skrytka 2 listów do ANIOUEK1 09.12.03, 21:40 dziekuje za pocieszenie,,, golabeczka wyposcilam na wolnosc,,,,PA;.. Odpowiedz Link
kendo Re: 0 - Skrytka 2 listów do ANIOUEK1 10.12.03, 13:23 Dziekuje za poranek przy "zywym swiatelku" balam sie zeby nie zaspac,ale bylo na czas wszystko, pozniej pospalam az do 11:00. dzis juz naprawde lepiej,dzieki Wam Aniolki czekam teraz tylko na dobre wiesci.... pozdrawiam cieplunio zyczac pieknego dnia,,,,PA;.. Odpowiedz Link
rb13 Re: 0 - Skrytka 2 listów do ANIOUEK1 10.12.03, 18:56 Ech ...po Twojej cichej reprymendzie zostawiłem tworzenie wierszy z cyklu "Arcydzieła?" Miałem troche radości bo bo genialni poeci nowej poezji doszukiwali sie w nich potrójnej głębi i jeden Bóg wie czego jeszcze...A te arcydzieła pisałem raptem pięć max dziesięc minut.Zauważam ,że im paskudniej i bardziej w stylu schizofrenicznym przedstawia się świat w tych pseudo wierszach ,tym wyższe oceny u naszych geniuszy poetyckich sie otrzymuje... Pzdr. Odpowiedz Link
megxx list kolejny z nadzieją 12.12.03, 11:06 Nie mamy Obrazu Puzli Nadziei, czy tylko ja nie mogę go znaleźć? Jest jej wiele we mnie muszę ją gdzieś przelać. Pozdrawiam Cię i dziękuję za to dzieło, które z Szuflandii uczyniłaś, to dla mnie ważne miejsce, anonimowe, a takie ciepłe. Odpowiedz Link
kendo Re:Pierniczki 13.12.03, 11:20 Anioueczku, wczoraj pieklam pierniczki na dzisiejsza uroczystosc,,,, a teraz musz leciec,bo psiuna juz przytupuje... ale wroce,,,,PA;...Sankta Lucyja,,,, Odpowiedz Link
kasikk list do ANIOUEK1 14.12.03, 21:34 Anioueczku, czyżby zgubiła się chusteczka w biedronki?? Nie płakuniaj, proszę. A co do zapominania... a może raz trzeba?? Odpowiedz Link
kasikk list do ANIOUEK1 - kolejny 14.12.03, 22:06 no to nic innego nie zostaje jak polubić i popracować nad zmianą, jeśli drażni coś, a jak nie to tylko lubić ) Odpowiedz Link
oberon2 Re: list do ANIOUEK1 - kolejny 15.12.03, 11:56 Skarbie juz nieplacz..... a tyle ktos mi podpowiedzial z piosenka; Jak dobrze miec sasiada,jak dobrze miec sasiada, pogada-odsprzeda kostek masla, pozyczy kilo soli pomoze przy weglu i przy koksie..... to jakos tak bylo,,,, moze rb bedzie wiedzial dalej.... milusinskiego dnia,,,,,ja mam dzis po "po uszy" obowiazkow.............PA;.. Odpowiedz Link
kasikk list do ANIOUEK1 15.12.03, 12:42 w kwestii życzeń mam pewien pomysł, tylko nie wiem, czy Ty nie masz całkiem innego, Jak chcesz TO zrobić?? wyslesz mi małpeczke?? Odpowiedz Link
mrouh Re: 0 - Skrytka 2 listów do ANIOUEK1 15.12.03, 20:40 Aniouku, dziękuję za Twoje zatroskanie... Niestety, nie mogę się położyć, bo do pracy muszę chodzić jeszcze do piątku. Nie mogę wyzdrowieć od dłuższego czasu i to jest najgorsze. Kilka razy wydawało mi się, że wyzdrowiałam, ale... tylko mi się zdawało, niestety. Mam nadzieję, że w domowym ciepełku jakoś odżyję. Czego i Tobie przedświątecznie życzę Odpowiedz Link
kasikk list do ANIOUEK1 17.12.03, 22:33 wyślę Ci małpeczkę z opisem pomysłu mam nadzieję, że spodoba Ci się ) Odpowiedz Link
kajtek43 ANIOUEK1 :) 30.12.03, 17:42 Wczoraj odebrałam kolejny wynik, tym razem biopsji. WSZYSTKO w porządku!!! Pojawię się w styczniu Na razie całuję mocno i życzę szampańskiego Sylwestra!!! Odpowiedz Link
megxx list o cudzie co się ciągle zdarza 04.01.04, 20:07 Nie ma Cię, nie ma. Inaczej: nie widzę nie widzę, a jak przystało na Aniouka jesteś. Jeżeli ktoś nie wierzy w Anioły i cuda przyślij mu go mnie, ja mu wytłumaczę, jak to jest. Wszystkiego dobrego w Nowym Roku Ci życzę, a sobie, byś miała dla nas czas. Miałam opory co do wpisania się na to forum, a dzisiaj jest jednym z niewielu w moich "ulubionych". Tutaj jestem taka jak jestem i za to Ci dziękuję. Odpowiedz Link
kendo Re: list o cudzie co się ciągle zdarza 19.01.04, 20:38 Anioueczku wysylam swoje fluidy w Twoja strone i bede myslami na kazdym Twym kroczku przy Tobie,,,, nawet jak bede oczeta do snu zamykac przesle Ci czastke mego promyka (o! nawet mi to ladnie wyszlo ,,,,))) ,) zycze powodzenia we wszystkim i zdroweczka ,,,,, Odpowiedz Link
kendo Re: ROZPEDZONA KENDO HI,HI, 31.01.04, 18:12 ale jestem dzis gapiszon hi,hi, Anioueczku wczoraj bylam na wycieczce i opisalam ja w -piatku- no i tak ze mna jest, ze co w serduszku to od razu na "jezyku"..... choc nie czyta moj tego, ale musze chyba czasami "dmuchac na swe mysli" Odpowiedz Link
aniouek1 list 94 od Kendo z 31.01.2004 17:35 31.01.04, 17:48 Re: Miło Autor: kendo Data: 31.01.2004 17:35 + dodaj do ulubionych wątków -------------------------------------------------------------------------------- Anioueczku, alem sie rozpedzila "z tym zauroczeniem" hmmmm........ jak to slubne ujrzy to ,,,,,,, dobrze ,ze to Skarbie przenioslas , ale prosze nie "wrzucaj " do moich skrzyneczek tego-dziekuje, niech to bedzie tak schowane.... pozdrawiam cieplunio zyczac milego wieczoru....PA;.. Odpowiedz Link
aniouek1 list od Majenka3 z 31.01.2004 20:13 31.01.04, 23:12 Autor: majenka3 Data: 31.01.2004 20:13 + dodaj do ulubionych wątków -------------------------------------------------------------------------------- Jednym słowem zero konkretów? Sobotnia cisza ogarnęła całe to towarzystwo? Tez sie pozwolę ogarnąc w takim razie.. Odpowiedz Link
kendo Re: Golabeczka juz poslalam 01.02.04, 19:55 aj!,,,,az mnie gesi,,,, zycze milego wieczoru i wszystkiego dobrego co sama bym chciala PA;..usciski i buziaczki na dobranoc posylam....PA;.. Odpowiedz Link
aniouek1 list 97 od Majenki z 01.02.2004 20:53 01.02.04, 21:21 Re: list...off! 17? Autor: majenka3 Data: 01.02.2004 20:53 + odpowiedz na list -------------------------------------------------------------------------------- Wybywa sie na trochę tzw a tu listy nie docierają, ciasteczkami, jak dostrzegłam , częstują..a wczoraj wieczorem było mówione, że jedzonko wieczorową pora jest bardzo "be"..Dzieje się u oj dzieje..fajnie. przede mna oczywiście jeszcze, wyżej wymienione zakazane rzeczy i caały wieczór. Dzisiaj dałam się wrobic w obejrzenie filmu pt "Inni" jesli ktos Was będzie namawiał - każcie sobie streścic pokrótce, albo ew. obejrzyjcie końcówkę - ale to nie wchodzi w grę dla ludkow z zasadami, który to taki jeden mi się trafił w tym dzisiejszym oglądaniu..a komputerowi musiałam się dzielnie opierać.. Jak Twój dzień Aniouku? Zaraz jeszcze wyprodukuje jakiś liścik - strzeżcie sie ludkowie roztomili!! Odpowiedz Link
aniouek1 list 98 od Majenki z 01.02.2004 21:38 01.02.04, 21:48 Re: list 18 Autor: majenka3 Data: 01.02.2004 21:38 + dodaj do ulubionych wątków -------------------------------------------------------------------------------- Ale jestem gapa - czasami udaje mi się zrobic cos, co nie samą zadziwi..napisać i nie wysłać? To cos nowego u mnie Obiecuję nie bałaganić : (..ale co ja mogę?? Sie okazę że "ten typ tak ma " i już?? Od jutra biore sie za siebie..grunt to mocne , solidne, a w odpowiednim czasie podjęte postanpwienie. Wiesz Aniuku, jak ja Ciebie podziwiam !!! Jak Ty to wszystko ogarniasz.."do terminu" ogarnianiowego nie bierzesz czeladników" - czek? Miej miły wieczór bez takich "kwiatków" pa, pa.. Odpowiedz Link
tradycja1 Re: 0 - Skrytka 2 listów do ANIOUEK1 02.02.04, 01:37 Do szufladki zagladam Nie pisze moze to fakt, nie chce burzyc jej niepowtarzalnego rytmu swoimi wpisami.Jest tutaj nietypowo i urokliwie , niestety nie umiem dodac jej blasku Pozdrawiam rowniez walantynkowo Odpowiedz Link
majenka3 Re: 0 - Skrytka 2 listów do ANIOUEK1 02.02.04, 11:32 Aniouku ..to był nielichy niewypał i oczywiście moja spontaniczność zemściła się na mnie ..będę się uczyc zasad tu obowiązujących, smutno mi sie oczywiście zrobilo, ale pracuję nad sobą.. tez zyczę Tobie i Wszystkim miłego dnia! Odpowiedz Link
kendo Re: 0 - Skrytka 2 listów do ANIOUEK1 02.02.04, 22:10 mozna powiedziec,ze mam intuicje co do slubnego hi,hi, moj rozped zaniedlugo bylby niewypalem wielkim hi,hi, ale may duza tolerancje wzajemna, to podejrzewam,ze by "przymknal oko" Anioueczku,czekam do jutra na Jego odpowiedz, jak nie bedzie dzwonie sama i zalatwiam po swojemu musi sie udac ,,,i zaraz podrzuce namiary.... Odpowiedz Link
aniouek1 list102 od Hdp z 03.02.2004 10:19 03.02.04, 13:12 Re: Aniouek 1 Autor: hdp Data: 03.02.2004 10:19 + odpowiedz na list -------------------------------------------------------------------------------- .., czasami tak jest,ze cos sie musi,ja cos wiem na ten temat,-tez kiedys musialem,wazne jest to co siedzi w Tobie w srodku,musisz wierzyc ze te _musy_ wyjda Ci na dobre.Nie moge wiecej publicznie,napisz na ; hdp@gazeta.pl Pozdrawiam Cie Serdecznie,badz dobrej mysli. Henry ________________________________________________________________________________ Odpowiedz Link
kendo Re: hi,hi,hi, 03.02.04, 15:00 no ,a co???????????, Anioueczku,trzeba troche przymrozyc oczko i miec wesolo chociaz na net,,,,bo inaczej czlek by sie zadreczyl swymi/myslami/smutkami/problemami..... dalm mu buziaka od Ciebie,,,,,hmmmm,,,,, skwitowal to usmieszkiem pod wasem,,,,, jeszcze nic nie otrzymalam, do wieczorka czekam i przed dziewiata bede w domciu to bede dzwonic i dam znac od razu...PA;.. Odpowiedz Link
hdp > Anioutek 03.02.04, 15:21 Dziekuje bardzo za przyjecie do Waszego grona. Z literkami to ja nie zawsze na pokojawej stopie zyje,cyferki lubia mnie bardziej,dobrze jednak ze jest takie forum jak Szuflada Listopisow ,-gdzie mozna zapomniec o pochmurnej rzeczywistosci,o normalnych ludzkich sprawach pogadac ,bez obowiazkowego Mr.President (spolki),bez sztywnych kolniezykow, i innych "koniecznosci". Teraz cos o mnie ;jestem mezem mojej Zony,bardzo lubie nature i kocham Wilki i Psy-moj/nasz Doberman ma te same prawa w naszym domu jakie mamy my,interesuje sie motoryzacja-pisze na forum "Automobil",-prowadze krucjate przeciw drogim i nienajlepszym warsztatom-sluze rada jezeli problem lezy w moim zakresie wiedzy. Ostatnio w Polsce bylem w 1999 roku,dawno temu,czas by w tym roku pojechac. No i "zarznelo" mi sie,zapomnialem reszty,ale nic to ,napisze puzniej. Pzdr. Odpowiedz Link
kendo Re: > Anioutek 03.02.04, 23:01 nie dostalam odpowiedzi,,, i tez nie zadzwonilam,bo po jodze odwiozlam Siostre do domu,bo zdjecia kolegowna juz z wycieczki piatkowej Jej przyniosla i sie zasiedzialam,jutro obiecuje,jak tu teraz siedze przy moim kompie, ze zadzwonie,,, milego wieczoru/nocy Anioueczku....PA;.. Odpowiedz Link
kendo Re: > Anioutek 03.02.04, 23:04 to ,jeszcze raz ja,,,, zapomnialam hi,hi, dodac,ze oczywiscie "wasik" zostal przyjety hmmm,,,,, no bede musiala teraz byc na bacznosci oj,oj,,,,,hi,hi,hi,hi, Odpowiedz Link
kendo Re: > Anioutek 03.02.04, 23:25 no,ladnie,,,, pierwszy dzien slubnego w "szufladuni" i juz zaczyna sie cos dziac ????? podejrzalam jakies "zmowy/namowy" hmmmmmmmmmmm,,,,,,,,,, a,przymrozam oczko swoje,,,, Odpowiedz Link
kendo Re: > Anioutek 03.02.04, 23:40 ha,ha, ja tylko sobie podczytuje,,,,, bo moi dwaj panowie juz spia az sapia,,,, slysze to az tu w "birze" hi,hi, bawcie sie dobrze czasami potrzeba jest taka "chwilka" na lepsze samopoczucie,,,,= wiem co "mowie" szmpanskiej zabawy zycze Tobie i Wszystkim....PA;.. Odpowiedz Link
slo-onko Re: 0 - Skrytka 2 listów do ANIOUEK1 04.02.04, 17:44 Dziekuje Anioueczku za przekazanie lisciku od Kendo Stroj przeszedl mi kolo nosa bo odwolali imprezke Ale moze jeszce bedzie Pozdrawiam promiennie))))))))))) Odpowiedz Link
kendo Re: 0 - Skrytka 2 listów do ANIOUEK1 04.02.04, 19:15 Skarbuniu, przepraszam najmocniej "to tak byllo z rospedu" z liscikami do Sloneczka i Kasikka obiecuje,ze bede sie pilnowac hi,hi,hi, umuwilam czas telefoniczny na 21 :00 do Polski bede wiedziala wtedy co zrobic i niezwlocznie powiadomie..... Odpowiedz Link
aniouek1 list 111 od Tenzinn z 04.02.2004 20:28 04.02.04, 20:37 Re: list 3 Autor: tenzinn Data: 04.02.2004 20:28 + dodaj do ulubionych wątków -------------------------------------------------------------------------------- Przepraszam za nieobecnosc Moj dostep do szuflady zostal na pewien czas ograniczony. Zle bo okropne wirusy strasznie namieszaly w moim komputerze. Juz wszystko jest naprawione. Juz jestem... Odpowiedz Link
kendo Re: list 112 04.02.04, 20:43 Skarbie oj! pohasala bym,pohasala, alem niemam z kim,,, zaraz Ci wysle cusik i popatrzysz hi,hi, jak to ja jeszcze bym hasala ,,,, bede przekonywac slubnego na "zabawe" usch,stal sie ostatnio taki powazny, ze az mnie przeraza ta jego powaga,,,,, Odpowiedz Link
kendo Re: list 113 04.02.04, 21:14 w przypadki wierze, i wyciagam z nich wnioski/analizuje.... a w anioly tez wierze, w te widzialne i niewidzialne, pare razy spotkalam aniola niewidzialnego a w rzeczywistosci tez ,,,,, mozna powiedziec,ze zyja jeszcze wsrod nas,,,, zajrzalas do skrzyneczki ???? nie musisz czuc sie w zadnym obowiazku..... po prostu,,,,mialam taki impuls hi,hi, Odpowiedz Link
kendo Re: list 114 04.02.04, 22:32 hhurraaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!!1 juz poszlo Anioueczku,dobrze bedzie zobaczysz..... golabek przed chwileczka wyfrunal..... usch,nareszcie,,,,,alem sie tym dniem juz zmeczylam,,,hi,hi, dlugasny byl ale dobrze sie zakonczyl i pewnie nie talko dlamnie..... PA;..powodzenia we wszystkim..... Odpowiedz Link
maxwellka Re: 0 - Skrytka 2 listów do ANIOUEK1 05.02.04, 08:44 Dziękuję, że przyjeliscie mnie do siebie. Przeczytałat tyle dorych i przyjaznych wpisów, aż mi się ciepło na sercu zrobiło. Przyznaję, że jaszcze niepewnie sie tu czuję, ale to minie. Prawda? Odpowiedz Link
slo-onko Re: 0 - Skrytka 2 listów do ANIOUEK1 06.02.04, 10:17 Aniouku ja zredagowanie????????? najtrudniejsze mi dalas zadanie ja jestem cienka w "te klocki". zeby cos ulozyc, jakis kawalek madrego tekstu to dla mnie zaboj. ja nie umiec a jesli juz spadnie to na mnie to jakas data tam musi byc przeciez. a co bedzie jesli okreslimy termin a mnie wtedy nie bedzie? jak bede wygladala? zapraszam i unikam?pozdrawiam slo-oneczkowo Odpowiedz Link
kasikk list do ANIOUEK1 06.02.04, 21:11 dziękuję, aniouku... kraciasta mokra i moje chutseczki też mokre nawet wiosenka za oknem nie pomaga ( może jutrzejszy bal mnie rozrusza... mam nadzieję, że nie popsuję zabawy Odpowiedz Link
transoptor Re: list do ANIOUEK 06.02.04, 23:39 Ja też pamiętam... (bardzo) ...ale jakoś nie mam teraz odwagi, by szczerze z ludźmi rozmawiać ...dziekuję za zaproszenie Odpowiedz Link
rb13 Re: 0 - Skrytka 2 listów do ANIOUEK1 07.02.04, 13:13 Jestem... i nigdy na dłużej niż parę minut sie nie obrażam. Odpowiedz Link
ulalka Re: 0 - Skrytka 2 listów do ANIOUEK1 07.02.04, 19:16 witaj jak mi sie uda, to na pewno nie omieszkam sie tym pochwalic... pozdroovki Odpowiedz Link
megxx list kolejny 09.02.04, 22:58 Mam nadzieję, że jeszcze w tym karnawale! Może śledzikowy? Odpowiedz Link
kendo Re: list kolejny 10.02.04, 23:21 Anioueczku nie stresaj,,,,widze Cie co dzien w Szufladuni i w ten sposob cos waznego mozna "przemycic" najwazniejsze,ze toto juz jest pol drogi do przodu.... a tempo to juz nasza chemia dyktuje... a co z Kajtusiem czy slyszalas cusik nowego ???? pozdrawiam cieplunio zyczac milej nocy...PA;.. Odpowiedz Link
aniouek1 list 123 od Mniemanie z 09.02.2004 17:43 11.02.04, 10:22 Autor: mniemanie Data: 09.02.2004 17:43 + dodaj do ulubionych wątków -------------------------------------------------------------------------------- tak , Kreskator juz nie istenieje skasowąłem go z braku czasu ale czasem wszędzie zaglądam i tu do Was też-jużjako mniemanie serdecznie pozdraviam Odpowiedz Link