Dodaj do ulubionych

Kid's planet

11.01.11, 19:24
zastanawiam się nad zapisaniem dziecka do tego klubu na jakieś zajęcia, ale najpierw bym chciała uzyskać jakieś opinie od rodziców którzy posyłają tam dzieci czy warto.
dzięki serdeczne!
Obserwuj wątek
    • zigi_1974 Re: Kid's planet 12.01.11, 16:41
      domi_33 napisała:

> zastanawiam się nad zapisaniem dziecka do tego klubu na jakieś zajęcia, ale naj
      > pierw bym chciała uzyskać jakieś opinie od rodziców którzy posyłają tam dzieci
      > czy warto.
      > dzięki serdeczne!

Posylalismy tam syna 2 czy 3 razy w tygodniu na 3 godziny i bylismy zadowoleni. Swietna rozgrzewka przed przedszkolem (syn mial ok. 2,5 roku gdy tam chodzil). Do tej pory, gdy jedziemy Wąwozową i mijamy Kabacki Dukt, syn wykrzykuje "o! moje przedszkole!".

• wit100 Re: Kid's planet 19.01.11, 10:49
        Mi się jedynie nie podoba to że rodzice pozostawiają (parkują) samochody gdziekolwiek aby jak najbliżej drzwi Kid'sa.
        Nie patrzą na zakaz zatrzymywania się na całym Kabackim Dukcie.
        Są bardzo ordynarni i agresywni gdy uprzejmie są o tym fakcie informowani.
        • malgosia.w Re: Kid's planet 19.01.11, 11:02
          chodziliśmy tam z naszym 5-latkiem na karate,
          nie byliśmy zachwyceni
        • domi_33 Re: Kid's planet 19.01.11, 15:34
          ech ludzie to zawsze musza jakąś szpileczkę wbić inaczej nie byli by sobą. suspicious
          mnie parkowanie nie dotyczy, chyba że wózka bo my byśmy tam wózkiem zajeżdżali a nie autem także nas wicie masz z głowy.
          no ale i tak nic z tego po poranne grupy zapełnione i jednak dla starszych dzieci a nas zaprosili na 15. szkoda tylko, że wtedy moje dziecko w najlepsze śpi.

a gdzie indziej można na Kabatach znaleźć taki klub który tak na 3 godzinki dzieci zabawia? w skarbnicy talentów te zajęcia raz w tygodniu i króciutkie. a ja bym go bardziej 'wymęczyć' i pointegrować z dziećmi chciała.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka