domi_33 11.01.11, 19:24 zastanawiam się nad zapisaniem dziecka do tego klubu na jakieś zajęcia, ale najpierw bym chciała uzyskać jakieś opinie od rodziców którzy posyłają tam dzieci czy warto. dzięki serdeczne! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zigi_1974 Re: Kid's planet 12.01.11, 16:41 domi_33 napisała: > zastanawiam się nad zapisaniem dziecka do tego klubu na jakieś zajęcia, ale naj > pierw bym chciała uzyskać jakieś opinie od rodziców którzy posyłają tam dzieci > czy warto. > dzięki serdeczne! Posylalismy tam syna 2 czy 3 razy w tygodniu na 3 godziny i bylismy zadowoleni. Swietna rozgrzewka przed przedszkolem (syn mial ok. 2,5 roku gdy tam chodzil). Do tej pory, gdy jedziemy Wąwozową i mijamy Kabacki Dukt, syn wykrzykuje "o! moje przedszkole!". Odpowiedz Link
wit100 Re: Kid's planet 19.01.11, 10:49 Mi się jedynie nie podoba to że rodzice pozostawiają (parkują) samochody gdziekolwiek aby jak najbliżej drzwi Kid'sa. Nie patrzą na zakaz zatrzymywania się na całym Kabackim Dukcie. Są bardzo ordynarni i agresywni gdy uprzejmie są o tym fakcie informowani. Odpowiedz Link
malgosia.w Re: Kid's planet 19.01.11, 11:02 chodziliśmy tam z naszym 5-latkiem na karate, nie byliśmy zachwyceni Odpowiedz Link
domi_33 Re: Kid's planet 19.01.11, 15:34 ech ludzie to zawsze musza jakąś szpileczkę wbić inaczej nie byli by sobą. mnie parkowanie nie dotyczy, chyba że wózka bo my byśmy tam wózkiem zajeżdżali a nie autem także nas wicie masz z głowy. no ale i tak nic z tego po poranne grupy zapełnione i jednak dla starszych dzieci a nas zaprosili na 15. szkoda tylko, że wtedy moje dziecko w najlepsze śpi. a gdzie indziej można na Kabatach znaleźć taki klub który tak na 3 godzinki dzieci zabawia? w skarbnicy talentów te zajęcia raz w tygodniu i króciutkie. a ja bym go bardziej 'wymęczyć' i pointegrować z dziećmi chciała. Odpowiedz Link