Dodaj do ulubionych

fryzjer Bajka

15.06.11, 14:13
tak, ten na Zaruby.
Jeden (chyba?) wątek na jego temat pojawił się w 2007 roku i taki powiedziałabym nie przekonywujący mnie zupełnie. Czy któraś z dziewczyn z forum może od tego czasu jednak "zaryzykowała" wizytę tamże i ma jakieś zdanie? Chętnie bym poznała. Dodam, że chodzi mi o fryzjera i strzyżenie i farbowanie a nie manicurzystkę czy kosmetyczkę.
Obserwuj wątek
    • littlejo Re: fryzjer Bajka 20.06.11, 11:10
      Nie ryzykowałam, ale śmiało mogę polecić inny kabacki punkt - Air Artist na Mielczarskiego (przeniesione jesienią z Kabackiego Duktu). Trzymam się ich od dawna smile.
      • allija Re: fryzjer Bajka 27.06.11, 13:42
        > Nie ryzykowałam, ale śmiało mogę polecić inny kabacki punkt - Air Artist na Mie
        > lczarskiego (przeniesione jesienią z Kabackiego Duktu). Trzymam się ich od dawn
        > a smile.

Trzymasz sie bo tam pracujesz chyba...
        Niedawno tam byłam pierwszy raz. I ostatni na pewno. Tak źle ostrzyżonych włosów juz dawno nie miałam. A poszłam z włosami długimi do zdecydowanego podcięcia więc nie trzeba było ograniczać się poprzednimi strzyżeniami.
        Po pierwsze to chyba nigdy nie zrozumiem dlaczego fryzjerzy nie wiedzą, że włosy po wysuszeniu "skracają się" o dobre 3 cm. Kiedy proszę o ścięcie np. za ucho to to "za ucho" ma być po wysuszeniu włosów a nie przy mokrych. Tu, oczywiscie, fryzjerka też o tym nie wiedzieła. Pal sześć, włosy odrosną. No ale reszta to już mnie trochę zirytowała.
        Np. grzywka, gęsta, ścięta do do okolic końca nosa. Po tygodniu potykania się na schodach itp przypadkach wzięłam nożyczki i podcięłam sama do długości "widzialności". Fryzjerka najwyraźniej też nie wiedziała, że oczy służą głównie do patrzenia. Widocznie zresztą jej nie.
        Dół włosów ostrzyżony też w podobnym stylu, nierówny, powyszarpywany, z jakimiś dziwnymi pejsami przy twarzy, które miały być skosem. Chyba że to jakis niezrozumiały dla mnie "artist" fryzjerki na mojej głowie. Jednak wolałabym być strzyżona wg moich zaleceń. Mimo pokazanego fryzjerce zdjęcia całość wyszła bez wyrazu, mdło i nijako, nie widać w tym żadnej fryzury. Śmiem twierdzić, że sama mogłabym się ostrzyc z podobnym skutkiem.
        Nie polecam a nawet zdecydowanie odradzam.
        • littlejo Re: fryzjer Bajka 27.06.11, 17:18
          Dzięki za uświadomienie mi gdzie pracuję.To, że Ty jesteś niezadowolona nie oznacza, że ja nie mogę być zadowolona i chodzić tam od kilku lat.

• adaska75 Re: fryzjer Bajka 03.08.11, 20:41
          Allija - lepiej bym tego nie ujęła smile Dokładnie tak samo się czułam po wyjściu stamtąd, a miałam mieć super fryzurę na wesele brata, a tu taka porazka
    • asiuniap Re: fryzjer Bajka 23.06.11, 01:05
      chiara76 napisała:

> Czy któraś z dziewczyn z forum może od tego
      > czasu jednak "zaryzykowała" wizytę tamże i ma jakieś zdanie? Chętnie bym pozna
      > ła. Dodam, że chodzi mi o fryzjera i strzyżenie i farbowanie a nie manicurzystk
      > ę czy kosmetyczkę.

Ja bym nie ryzykowała. Pierwsze i drugie jest marne.
      • chiara76 Studio 9 ? 23.06.11, 10:47
        dziękuję za te odpowiedź. A może Wiesz coś na temat fryzjera na Zaruby 9? Nazwa "Studio 9"? Wiem tylko tyle, że "trzyma się" już długo, więc nie jest to firma na chwilę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka