anthonka 09.08.06, 12:47 Jest może gdzieś w okolicach? Bo mi się nie chce roweru taskać przez pół miasta. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarna_a Re: Punkt naprawy rowerów 09.08.06, 14:52 Jest w kanarkowym bloku przy KEN, blok przed aleją kasztanową jadąc w strone natolina (po prawej stronie ulicy) Odpowiedz Link
rubeus Re: Punkt naprawy rowerów 09.08.06, 15:05 Ale oni do serwisu nie przyjmują, aż do września... Anthonka - tobie jest potrzebna zwykła przyjazdowa pomoc rowerowa. popatrz w PF i podzwoń po firmach z Ursynowa. Najbliższy ursynowski jest niedaleko od stacji Natolin Activbike Salon Rowerowy - Warszawa, ul. Meander 22, tel. 022 894 04 05 Odpowiedz Link
rubeus Re: Punkt naprawy rowerów 09.08.06, 15:15 Tu jest link do całodobowego pogotowia rowerowego dojeżdzają do klienta www.konstancin.info/reklamowe_strony/rowery/index.htm Odpowiedz Link
moroszka_75 Re: Punkt naprawy rowerów 09.08.06, 15:04 Jeśli sie tam anthonka wybierzesz to zapytaj proszę przy okazji ile kosztuje przegląd i regulacja Ja ze swoim rowerkiem byłam w serwisie na Woli - właściciel przyjął mnie półnago bo w samych szortach, a jak zadzwoniłam że nie zdążę odebrać roweru następnego dnia to usłyszałam że on nie ma magazynu na przechowywanie rowerów i przez to że naprawiał mój rower musiał odmówić innemu klientowi - tak jakby to była moja wina że się nie wyrabia z robotą, niech sobie zatrudni pomocnika! A cała impreza kosztowała mnie 70zł i rower jak skrzypiał tak skrzypi Odpowiedz Link
agatka_s Re: Punkt naprawy rowerów 09.08.06, 15:12 www.axel.waw.pl/ Ojej nie dobrze ze maja takie dlugie terminy, ja tam regularnie kola pompuje (bo sama niestety nie umiem...). W zeszlym rku "przegladalam" rower swoj i syna. Moj dorosly kosztowal 70 zl, suna chyba polowe tego. Smieszne bo jak ja ide popmpowac to place jakies symboliczne 2 zl, synowi zawsze napompija za darmo... Chyba bezwiednie ale mnie tym kupili !!!! Pan ktory naprawia jest bardzo sympatyczny, pani "na kasie" duzo mniej-choc czasem miewa przeblyski milego humoru. W tym miejscu, montowalam tez i wiazania narciarskie !! (ale robilam tez to rok temu mniej wiecej o tej porze...). Ja jestem z nich w sumie zadowolona, a najwazniejsze mam do nich 100 m, wiec nie musze roweru pakowac do samochodu, a nawet syn sam dojdzie beze mnie, jak trzeba cos przykrecic. POLECAM (choc egoistycznie nie powinnam, bo i tak juz tlok jak slychac) Odpowiedz Link
neco Re: Punkt naprawy rowerów 09.08.06, 22:46 co do sklepu TREK na KEN 26 - to wszedłem tam raz po dętkę i więcej nie wejdę bo dziewczę które udawało sprzedawczynię było tak nie sympatyczne ze mi sie odechciało. I slyszalem od innych też, ze obsluga fatalna. Przez przypadek trafiłem do bud na bazarku "na dołku". Akurat kupowałem tylko część i nawet nie wiem czy serwis to ta sama budka, ale kręciło się tam sporo ludzi - i wygladało ze zadowolonych. Odpowiedz Link
sylwik123 Re: Punkt naprawy rowerów 10.08.06, 12:33 Ja uważam, że punkt na KEN jest ok. Napewno nie można mieć żadnych zarzutów co do ich fachowości o czym świadczą dlugie terminy do serwisu. Ludzie pomuyślcie o swoich rowerach zimą tak jak ja to robię i nie będzie nerwówki. pozdrawiam Marcin Odpowiedz Link
tsuchiya Re: Punkt naprawy rowerów 10.08.06, 14:02 Activbike na Meander przy Kenie jak najbardziej polecam. Bardzo dobry i tani serwis, często zrobią coś dodatkowo i nie policzą za to Odpowiedz Link
kaaarolinkaa Re: Punkt naprawy rowerów 10.08.06, 14:16 a ja znalazłam Pana ktory za 10 zl zrobi mi przeglad-napompuje kola, oczywiscie posprawdza wszystko co i jak. Wyreguluje itd Dam adres i telefon gdy go sprawdze. Odpowiedz Link
sylwik123 Re: Punkt naprawy rowerów 10.08.06, 14:34 Chyba ten przegląd jest bardzo bardzo skromniutki Odpowiedz Link
kaaarolinkaa Re: Punkt naprawy rowerów 11.08.06, 09:57 normalny-sprawdzenie czy wszytsko jest ok, nasmarowanie itd, bez wymiany czesci. Odpowiedz Link
anthonka Bardzo Wam dziękuję... 10.08.06, 20:08 ... za wszystkie informacje. Podjechałam do sklepu na Meander, rzeczywiście obsługa bardzo miła i rzeczowa. Odpowiedz Link
marek.dumle Niestety jeżdżę na Mokotów 13.08.06, 17:27 Ja z rowerami wciąż jeżdżę do naprawy na Mokotów (Miączyńska) Zauważyłem, że niektóre ursynowskie rowerownie nie chcą się zajmować nienajnowszymi modelami ("części panie nie mamy"). A najchętniej się zajmują rowerami, które są u nich kupione Odpowiedz Link