jansierp 21.01.07, 12:45 Czy macie Panie doświadczenia z zakładem "Bajka"? Ostatnio działa na Zaruby. Mam chęć ale się boje. Może niesłusznie? Natalia Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chiara76 Re: Fryzjerka "Bajka" 21.01.07, 13:00 jansierp napisał: > Czy macie Panie doświadczenia z zakładem "Bajka"? Ostatnio działa na Zaruby. > Mam chęć ale się boje. Może niesłusznie? > Natalia a w którym miejscu na Zaruby?? tak mniej więcej... Odpowiedz Link
jansierp Re: Fryzjerka "Bajka" 21.01.07, 13:48 "Bajka"od pewnego czasu mieści się na Zaruby 6a naprzeciwko przychodni Medical Center. To jest budynek sp.mieszk. "Merkury" 50 m w głąb Zaruby na wschód Odpowiedz Link
zarubianka Re: Fryzjerka "Bajka" 22.01.07, 15:21 Byłam u niej, jak tylko zaczęła działalność przy Zaruby 9 i nie byłam zadowolona. Nigdy więcej juz tam nie poszłam, bo źle mnie ostrzygła a poza tym było tam dosyć drogo, jak na podłe warunki w sutenerze. Polecam "La rose"- chodze tam od kilku lat i właściwie zawsze jestem zadowolona. Odpowiedz Link
jansierp Re: Fryzjerka "Bajka" 22.01.07, 17:48 Dziękuję Zarubianko za uwagi. Napisz proszę tylko gdzie znajduje sie zakład o wdzięcznej nazwie "La rose"? Natalia Odpowiedz Link
zarubianka Re: Fryzjerka "Bajka" 23.01.07, 09:03 "La Rose" mieści sie w budynku na rogu Wąwozowej i Wańkowicza (Wąwozowa 8)- wejście od strony Wańkowicza, przy małym rondzie osiedlowym. tel. 448 50 50. W poniedziałki nieczynne. Ja chodze do p.Beaty, ale polecam tez p. Sławka.Jedynym problemem moga być długie terminy do Beaty, ale jeżeli zalezy Ci na czasie to idź do Sławka. Mam nadzieję, ze będziesz zadowolona! Odpowiedz Link
magdawe Re: Fryzjerka "Bajka" 04.02.07, 23:57 A ja z czystym sumieniem moge polecic uslugi Pani Iwonki - manicurzystki w Bajce. Karolina (fryzjerka) tez jest godna polecenia w kwestii - balejage (nie wiem jak to sie pisze), meskiego strzyzenia i prostych korekt fryzury (podciecie). Uczciwie, przyjemnie i bardzo na poziomie. Klasa. Polecam. Odpowiedz Link
aadee Re: Fryzjerka "Bajka" 06.02.07, 10:59 jansierp napisał: > Czy macie Panie doświadczenia z zakładem "Bajka"? Ostatnio działa na Zaruby. > Mam chęć ale się boje. Może niesłusznie? > Natalia widzac liczbe klientów jaka sie przewija przez Studio Bajka to nie zgodze sie z zarubianka ponoiewaz z tego co wiem Pani Karolina jest jedna z lepszych fryzjerek, Pani Iwonka tez bardzo dobrze robi pazurki i nozki, a co do cen to mysle ze sa jedne z najtanszych na kabatach, a warunki jak to opisywala kolezanka nie sa podle. moze warto isc i samemu ocenic te warunki a nie pierw sie wypowiadac. dla zainteresowanych ZARUBY 6A, Odpowiedz Link