iova 18.04.07, 07:43 czy może ktoś był we fryzjerni BORDO na Kabatach w tzw. "majtkowcu" koło sex-shopu Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m-oni Re: fryzjernia BORDO 18.04.07, 08:58 ja nie byłam ale widzę ,że mają cały czas klientki Odpowiedz Link
layla_mm Re: fryzjernia BORDO 18.04.07, 14:30 a to jest ten sam "homoseksualny" salon BORDO który kiedyś mieścił się na Stryjeńskich? jeśli tak, to fajnie bo oni tanio uszy przekłuwali o ich fryzjerstwie nie mialam najlepszego zdania bo mi trwałą spieprzyli swego czasu.. ciekawe czy to ci sami.... Odpowiedz Link
eukaliptus.g Re: fryzjernia BORDO 20.04.07, 13:15 Ja tam bylam, i nie polecam. Atmosfera wydumana, szefowa b. niemila, oceniaja kazdego juz na wejsciu po wygladzie, i stad roznie mozna to odbierac. B. zle sie tam czulam, mimo ze robilam manicure i dlugo to nie trwa, to chcialam aby to jak najszybciej sie skonczylo, mialam wrazenie ze robia mi laske. Naprawde nie polecam. Odpowiedz Link
wasil_ka Re: fryzjernia BORDO 20.04.07, 14:37 mialam wrazenie ze robia mi laske ha, ha, ha !!!! ale się uśmiałam. Sorry. Odpowiedz Link
layla_mm Re: fryzjernia BORDO 21.04.07, 02:25 eukaliptus.g napisała: > mialam wrazenie ze robia mi laske. używajmy jednak czasem polskich znaków ;] Odpowiedz Link
eukaliptus.g Re: fryzjernia BORDO 23.04.07, 15:25 ok, czyli mialam wrazenie ze robia mi ŁASKĘ. dla niewtajemniczonych - czasem zamiast polsich znakow pojawiaja sie znaczki % &^o, stad taka pisownia Odpowiedz Link