natiss.x3 14.01.18, 21:57 Cięzko mi wybrac miedzy kobaltem, a bordo. Mam jasna karnacje, włosy sredniej dlugosci, jasny brąz. Zdjęcie: i64.tinypic.com/2znv30n.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alpepe Re: Kolor sukienki na studniówkę 14.01.18, 22:32 Dzidzia, pięknie ci w obu, ja wybrałabym kobaltową, ale naprawdę, nie robi różnicy. Wyglądasz pięknie w tym. Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus Re: Kolor sukienki na studniówkę 14.01.18, 23:03 Ja niebieska. Ale jak chcesz oceny, to musisz te pokazac te karnacje. Fajne kiecki i fajna laska jestes. Baw sie dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Kolor sukienki na studniówkę 15.01.18, 09:14 Kobalt, zdecydowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
marta.radek Re: Kolor sukienki na studniówkę 15.01.18, 09:29 ja też jestem zdecydowanie za niebieską, choć lubię oba kolory, to na załączonym zdjęciu fajniej wygląda Odpowiedz Link Zgłoś
zbyfauch Weź obie. 15.01.18, 09:37 Przebierzesz się w połowie imprezy. I tak mama płaci. :) Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy bier kobalt. 15.01.18, 14:18 - bo skoro koncza sie zarty a zaczynaja (zyciowe) schody - to nie ma sie z czego cieszyc. Odpowiedz Link Zgłoś
konwalia55 Re: Kolor sukienki na studniówkę 15.01.18, 17:26 Kobaltowa ladniejsza i weselsza :) Odpowiedz Link Zgłoś
varia1 Re: Kolor sukienki na studniówkę 15.01.18, 17:28 moim zdaniem , jak na studniówkę to grzecznie, czarno-biały lub granatowo biały ;) stetryczałam na stare lata :D Odpowiedz Link Zgłoś
adoptowany Re: Kolor sukienki na studniówkę 15.01.18, 21:16 ,...kobaltowa za powazna, a ona jest i za mloda i za...ladna na ten ciezki kolor ma jeszcze czas. studniowka to ostatnia chwila, kiedy możesz jeszcze wygladac dziewczęco, Odpowiedz Link Zgłoś
varia1 Re: Kolor sukienki na studniówkę 15.01.18, 21:59 ty też stetryczałeś :D ale fakt, studniówka kojarzy mi się jednak z zestawem "szkolnym" Odpowiedz Link Zgłoś
adoptowany Re: Kolor sukienki na studniówkę 15.01.18, 22:09 no nie da się ukryc,zem stary ramol, siegam pamiecia do mojej studniówki,a balowałem wtedy z pewna Arleta, ona w blekicie a ja czekoladowym garniturze z szerokimi klapami, ech..i jaki byłem wówczas młody i naiwny..hi..hi Odpowiedz Link Zgłoś
adoptowany Re: Kolor sukienki na studniówkę 15.01.18, 22:33 konwalia55 napisała: > i piekny! :P ,..!!!??? ,..no nie, meski tak i to podobno bardzo,ale piękny nigdy nie bylem Odpowiedz Link Zgłoś