Dodaj do ulubionych

pediatra - alternatywa do przychodni Na Uboczu?

07.05.08, 21:33
Witam!

Szukam dobrego pediatry dla mojego właśnie narodzonego synka.
Czy możecie polecić lekarza w przychodni, która ma umowę z NFZ?
Nie uśmiecha mi się zapisywać Na Uboczu, bo tam masakra z numerkami...
A w Medycynie Rodzinnej też już nie ma miejsc... Dzięki wielkie!
Obserwuj wątek
    • lidiaa Re: pediatra - alternatywa do przychodni Na Ubocz 07.05.08, 22:58
      My chodzimy do Centrum Zdrowia Ursynów - mają podpisaną umowę z NFZ
      na opiekę pediatryczną:
      www.centrum-zdrowia-ursynow.com.pl/
      Lekarka-pediatra jest tam jedna, nie jestem specjalnie Nią
      zachwycona ale ujdzie.
      • mimosa3 Re: pediatra - alternatywa do przychodni Na Ubocz 14.05.08, 14:38
        tez chodzilam swego czasu do przychodni nauboczu ale niestety zawiodlam sie do
        tego stopnia,ze moja coreczka trafila do szpitala z winy lekarzasaddotej pory nie
        znalazlam panstwowej przychodni a jedynie trafiam do takich np na
        szczepionki.wrazie koniecznosci mam poprostu super pediatre prywatna i moge
        podac namiary.zawsze warto miec taki numersmilew piasecznie natomiast w centrum
        medycznym Pulawska jest super pediatra,ktora przychodzi przedszkola mojej
        coreczki.dr LIBERT.tyle,ze tam wykupuje sie abonament za okolo 100zl mcznie.nie
        jest to malo ale wiem jak ciezko znalezc pediatre dobra i w przychodni
        • sonnes Re: pediatra - alternatywa do przychodni Na Ubocz 14.05.08, 15:01

mimosa, mozesz napisac mi na priva namiary na te pediatre, dzieki
          • sonnes Re: pediatra - alternatywa do przychodni Na Ubocz 14.05.08, 15:02

chodzi o tego na kabatach rzecz jasna
            • mimosa3 Re: pediatra - alternatywa do przychodni Na Ubocz 14.05.08, 16:31
              tzn ona przyjezdza do domu,zreszta jedna i druga przyjezdza i jest bardzo
              dobra.podaj mi gg bo nie wiem dlaczego nie moge wyslac wiadomosci
              • sonnes Re: pediatra - alternatywa do przychodni Na Ubocz 14.05.08, 16:52

nie mam gg, wysłałam do Ciebie maila na skrzynke gazetowa, jesli go
                otrzymałas, to na niego odpisz, moze sie uda smile
                • mimosa3 Re: pediatra - alternatywa do przychodni Na Ubocz 14.05.08, 17:23
                  mysle,ze juz masz mailasmile
                  pozdrawiam
                  • sonnes Re: pediatra - alternatywa do przychodni Na Ubocz 14.05.08, 17:41

dzieki smile
                    • mimosa3 Re: pediatra - alternatywa do przychodni Na Ubocz 14.05.08, 18:01
                      nie ma za cosmileoby sie nie przydalysmile
                      • mimosa3 Re: pediatra - alternatywa do przychodni Na Ubocz 14.05.08, 18:01
                        oczywiscie w sensie takim aby dzidzia byla zdrowasmile
                        • iiipablo Re: pediatra - alternatywa do przychodni Na Ubocz 30.05.08, 16:01
                          Witam,

dołączę się z prośbą o kontakt do dobrego pediatry na wizyty prywatnie w domu.

Pozdrawiam!

Paweł
                          • e-ness Re: pediatra - alternatywa do przychodni Na Ubocz 03.06.08, 09:27
                            ja równiez poprosze o namiary na gazetowy

pozdrawiam
                            • iiipablo Re: pediatra - alternatywa do przychodni Na Ubocz 02.07.08, 10:14
                              podbijam
                              • andy322 zaruby 02.07.08, 13:02
                                ja mojego maluszka zapisałam do medical center nA ZARUBY.. CHODZę TAM TEZ JA I
                                STARSZY SYNEK.. nie jestem szczególnie zachwycona, ale mam blisko, a w razie
                                czego biore skierowanie do specjalisty
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka