pantomass 01.02.04, 04:28 Księżyc w Wodniku: "Jakie są moje emocje, bo ja sama nie wiem." Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aquarius75 Re: Księżyc w Wodniku 01.02.04, 17:40 A może jakaś syntetyczna maxyma na temat księżyca w koziorożcu? Odpowiedz Link
pantomass Re: Księżyc w Wodniku 01.02.04, 17:45 Księżyc w Koziorożcu: "Zamknełam swoje uczucia w szkatułce." Odpowiedz Link
all2 Re: Księżyc w Wodniku 01.02.04, 18:15 A taki półkrzyż. Ks Wodnik 12 d - Sat Skorpion 8 d - Pluton Lew 6 d. Co o tym myślicie? Dodatkowych info nie będzie - chodzi mi właśnie o parametry takiego układu wyizolowanego z całości - w oddzieleniu od pozostałych wpływów. Czysty szkielet. Szczególnie czekam na głos Perse )) Odpowiedz Link
aarvedui Re: Księżyc w Wodniku 01.02.04, 18:49 to niech będą emocje(metafory niekiedy straszliwe,ale to pierwsze skojarzenia): Baran - Do atakuuu!!! Byk - Śniadanie na trawie Bliźnięta - "i wiesz jak ja się wtedy poczułam??!?..-..." Rak - Ojoj...(forma otwarta) Lew - Bal na zamku c.d.n.. Odpowiedz Link
dori7 Re: Księżyc w Wodniku 01.02.04, 23:15 Ksiezyc w Rybach: a co ja takiego znowu zrobilam? Buuuaaaa ((( Odpowiedz Link
mmk7 Re: Księżyc w Wodniku 01.02.04, 23:27 A jak tam Ksiezyc w Wadze? "Byleby kogos nie urazic"? Odpowiedz Link
aarvedui Re: Księżyc w Wodniku 06.02.04, 08:03 anucha78 napisała: > a ksiezyc i strzelec hehe..przypomnial mi sie film "kissing jessica stein"..i dialog: -jaki sport uprawiasz? -bieganie.generalnie wole byc caly czas w ruchu,tylko wtedy czuje sie bezpieczna... Odpowiedz Link
wasza_bogini Re: Księżyc w Wodniku 06.02.04, 11:40 pantomass napisał: > Księżyc w Wodniku: "Jakie są moje emocje, bo ja sama nie wiem." > a ja mysle, ze to sa emocje scisle zdfiniowane Odpowiedz Link
dori7 Re: Księżyc w Wodniku 07.02.04, 14:14 wasza_bogini napisała: > pantomass napisał: > > > Księżyc w Wodniku: "Jakie są moje emocje, bo ja sama nie wiem." > > > a ja mysle, ze to sa emocje scisle zdfiniowane i naukowo przebadane Odpowiedz Link
savanna Re: Księżyc w Wodniku 08.02.04, 09:54 i przeanalizowane na wszystkie mozliwe i niemozliwe strony ). Odpowiedz Link
aarvedui Re: Księżyc w Wodniku 09.02.04, 00:02 savanna napisała: > i przeanalizowane na wszystkie mozliwe i niemozliwe strony ). > może i wodnik emocje analizuje,ale zupelnie i tak nic nie rozumie.i dlatego sie boi.przewaznie. Odpowiedz Link
wasza_bogini Re: Księżyc w Wodniku 09.02.04, 13:38 z moich obserwacji- wodnik doskonale wie czego nie lubi, co mu ciazy, co nalezy ominac. natomiast lubi ludzi, z ktorymi ciekawie moze sobie porozmawiac o tym czego nie lubi, co mu ciazy, co nalezy ominac i dlaczego:) Odpowiedz Link