lwi2 11.03.10, 17:50 Czt myślał ktoś żeby kupić coś Frawleya w oryginale? Pomyślałam żeby dobrze było coś kupić nawet używane, może będzie więcej chętnych, ktoś coś podpowie, ktoś coś czytał, ktoś coś ma, itd. Lwi Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
princesswhitewolf Re: John Frawley - książki 11.03.10, 18:33 duzego wyboru nie ma: 4 ksiazki widze ze wizyta tego Pana ozywila zainteresowanie horarna astrologia w Polsce Odpowiedz Link
black_halo Re: John Frawley - książki 12.03.10, 17:33 Calkiem niedrogie tez ksiazeczki ;D Ah co za bol wyboru: nowa bielizna czy nowa ksiazka? ;d Odpowiedz Link
arcoiris1 Re: John Frawley - książki 16.04.10, 13:25 Przeczytałam własnie Sports Astrology- bardzo polecam! Mogę sie pochwalic ze czytając ją i ćwicząc w trakcie poprawnie obstawiłam zwycięzce meczu Manchester-Bayern w niedawnych eliminacjach do półfinału LM. Zasady, reguły sa podane tak przejrzyscie że bardziej nie można, dużo przykładowych horoskopów, ćwiczeń, fajnie, żartobliwie napisana, pełna konkretów! dla mnie rewelacja Odpowiedz Link