Dodaj do ulubionych

Brodaci...

30.01.14, 15:18
Wątek co najmniej dziwny, ale dyskutuję sobie z paroma osobami o brodach i widzę w nich jakąś manifestację wyglądu.
Zastanawiam się, czy to nie jest jednak silna cecha charakteru, która się wyraża.

Ludzie, o których mogę z całą pewnością powiedzieć, że są/byli brodaczami:

1. Saturn sex do Merkurego i Księzyca, Wenus DSC (tak), ASC Bliźnięta, mocny Strzelec.

2. Słońce/Wenus aspektują oś, ASC Rak, Księzyc Wodnik.

3. Aspekt Księzyc/Saturn, Wenus w VII.

4. Opozycja Słońce - Jowisz I/VII, Lew ASC, Księżyc Rak.

5. Słońce ASC, Księżyc MC.

6. Ja - wpływy na oś Wenus, Saturna, Księżyca. Uran I.

No, nie mam cholera pomysłu. Najpierw myślałem, że to Saturn. Później że to może taki udający szlachtę Jowisz czy Słońce. Reguły żadnej tutaj nie ma?

Notabene Pitt to Słońce w I, ale mocny Koziorożec. Księżyc koniunkcja Saturn = George Clooney. Czyli może jednak idzie to w stronę Saturna (dla postarzenia) i Słońca (dla podkreślenia męskiej cechy, bo kobieta brody jeszcze chyba nie nosi).
Obserwuj wątek
    • chlopolapka Re: Brodaci... 30.01.14, 17:41
      Łysi sa często brodaci.
    • ksieznapodolska33 Re: Brodaci... 26.03.14, 21:23
      Bardzo dobry wątek. Mój znajomy, chyba jedyny prawdziwy brodacz, ma Acc W Bliźniętach, Słońce w Koziorożcu - a więc Saturn.
      • lileo Re: Brodaci... 26.03.14, 22:47
        Chyba Saturn przede wszystkim. Często u Koziorożców/Saturniarzy można zaobserwować taką kozią bródkę, jak np. u Piotra Żyły. Hehe smile
        Znam też przypadek, kiedy facet zapuścił brodę na pierwszym powrocie Saturna i już mu tak zostało. Słońce i Wenus miał w 10 domu i silnego Saturna.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka