Dodaj do ulubionych

czas na zmianę pracy

13.11.14, 09:09
Witam,
czy mógłby ktoś mi podpowiedzieć kiedy będzie dobry czas na zmianę pracy? kiedy będą sprzyjające tranzyty do zmiany pracy? w styczniu 2015r. zbiegnie się kilka tranzytów teoretycznie sprzyjających, tj. trygon plutona do MC, trygon pluton-Wenus, sekstyl jowisz-pluton, trygon uran-słońce. Przeważa pluton, natomiast ja do tej pory nie odczułam jakiegoś większego wpływu plutona na moje życie, w przeciwieństwie do neptuna czy też saturna. Czy mógłby ktoś swoim fachowym okiem zerknąć czy coś się ruszy w temacie? żeby nie było że liczę tylko na astrologię rozsyłam swoje cv i podnoszę kwalifikacje. Dobrą pracę zdobyłam kiedy saturn przechodził mi przez MC, ale niestety jeszcze trochę lat brakuje aby wrócił na tę samą pozycje, bo dopiero minął IC smile Z góry dziękuję za podpowiedź. ur. 05/sierp/81, g.06.35 Wawa.
Obserwuj wątek
    • wioleta.walicka Re: czas na zmianę pracy 09.12.14, 17:24
      ja koncze tranzyt uran trygon mc plus do tego zaczynac sie bedzie jowisz konjunkcja mc w marcu 2015,ja do tej pory nic szczegolnego sie nie wydazylo poza zamiana stanowiska na gorsze. moze ktos by chcial przyjzec sie z bliska co moze dodac wiecej wydazen na plaszczyznie pracy ,oto moja szczegolowa data ur 19.10.1981,godz. 7:01,wałcz,z gory dzieki...xx
      • wioleta.walicka Re: czas na zmianę pracy 09.12.14, 17:26
        jesli ktos chcialby podzielic sie swoimi doswiadczeniami na temat podobnych tranzytow bede wdzieczna.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka