ilcia29 07.09.04, 12:42 CO DLA WAS OZNACZA TEN SATURN <BŁAGAM POMOZCIE BO JUZ SIE ZBLIZA I NIE WIEM CO MNIE CZEKA TAK NA PRAWDE . Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
potrek Re: SATURN TRANZYTUJACY 3DOM 07.09.04, 17:41 Przeczytaj sobie odpowiedzi z 28.08.2004 pt : Satun w trzecim domu. Odpowiedz Link
anahella Re: SATURN TRANZYTUJACY 3DOM 07.09.04, 19:54 NIkt nie wie co go czeka. Saturn zawsze gdzies jest. Jego wejście w kolejne domy mozna odczuc albo odczuciem ograniczenia w tematyce domu, w którym jest albo powaznym podejsciem do takich spraw. Nie wiem jak duży masz ten III dom, ale na pewno będzie stamtąd robił aspekty. To są wazne momenty. Najczęściej przy tranzycie przez III dom zachodzi weryfikacja znajomości. Stare - szkolne przyjaznie albo się umacjanią albo umierają. Ludzie stają sie bardziej powsciagliwi w slowach. Czasem wręcz nietowarzyscy. MOgą tu wystąpić tez kłopoty z rodzenstwem. Wazny będzie moment gdy Saturn w III domu zaaspektuje jego wladce oraz Merkurego. Odpowiedz Link
aarvedui Re: SATURN TRANZYTUJACY 3DOM 08.09.04, 10:12 już był taki wątek niedawno dość. Pani moderator .... moze wykasować? Odpowiedz Link