Dodaj do ulubionych

wybuch gazu

21.10.15, 23:29
Witam wszystkich.
Dawno tu nie zagladalam, bo brak czasu, brak potrzebywink Ale zdarzyło się. W mojej kamienicy wybuch gaz, niestety byłam w środku, choć szczęściem wyszlam z moim synem bez szwanku. Czy ktoś zechciałby spojrzeć bodaj z ciekawościwink co na gorze się wydarzyło? Bo co na dole to niestety wiem. Data zdarzenia 17.10.2015, g. 15:20 lublin
moja data 26.04.1976 23:15 Lublin.

Pozdrawiam

M.
Obserwuj wątek
    • bubu76 Re: wybuch gazu 25.10.15, 20:38
      hej hej czy nikt nie chce spojrzećcrying
      • revived Re: wybuch gazu 26.10.15, 00:05
        Witam.
        Nic nie miało prawa Ci się stać.Paradoksalnie,byłaś cały czas bezpieczna,a twoje życie niezagrożone.
        Jak sobie patrzysz na tranzyty to sprawdzaj dokładnie stopnie planet - zarówno tranzytujących jak i tych z horoskopu natalnego.
        Osobiście zajmuję się astrologią wedyjską,także nie będę wyjaśniać,co widać w twoim horoskopie,a czego nie.Spojrzałem,żeby po prostu ktokolwiek Ci odpowiedział,zaspokajając chociaż minimum twojej ciekawości.
        Na zakończenie dodam,że to wydarzenie musiało się w jakiejś formie zamanifestować-zmaterializować pomiędzy 39-42 rokiem życia.Ponadto,żadnych innych tragedii w twoim dalszym życiu nie ma.Także bez obaw.
        Pozdrawiam.
        • bubu76 Re: wybuch gazu 15.11.15, 21:30
          Dziękuję bardzo za odpowiedź. Zdaję sobie sprawę ze miałam dużo dużo szczęścia.
        • bubu76 Re: wybuch gazu 15.11.15, 21:32
          Chciałabym napisać na priv do Ciebie. Podasz mi emaila?
          • revived Re: wybuch gazu 15.11.15, 23:43
            revived@gazeta.pl
            Proszę bardzo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka