xxero 12.04.05, 16:36 Hey, powiedzcie mi jak moze sie objawiac SCISLA koniunkcjia tranzytujacego Saturna przez natalnego Marsa (VIII) i Wenus. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jerry.uk Re: Tran.Saturn przez Marsa i Wenus 12.04.05, 18:19 ostatnio jest tu prawdziwy wysyp pytan typu: "a co sie dzieje kiedy jest ten tranzyt? a co mnie czeka kiedy bedzie ten tranzyt?" Ludzie! Rozumiem ze chcecie wiedziec co Was czeka, ale czemu z tym nie pojdziecie do astrologa? Tranzyt Saturna moze sie zamanifestowac na tysiac sposobow, co zalezy od polozenia tranzytowanych planet. Na takie pytanie moze byc tylko jedna odpowiedz: "to zalezy". Przeczytasz tu odpowiedzi na swoje pytanie a potem powiesz "nie zgadza mi sie". Jaki jest tego sens? Odpowiedz Link
romy_sznajder Re: Tran.Saturn przez Marsa i Wenus 12.04.05, 19:19 Jerry.uk, ja uważam, że dobrze wiedzieć, jak różnie to bywa. Jedni przeżywają rewolucje, inni niemal nie odczuwają. Chyba nikt przytomny nie potraktuje luźnych, często mglistych i niekonkretnych wspomnień jako wyroczni. Jeśli już - to raczej inspiracji. A i fajnie się podzielić własnymi doświadczeniami, chyba? Odpowiedz Link
cassadaga5 Re: Tran.Saturn przez Marsa i Wenus 12.04.05, 20:09 " Chyba nikt przytomny nie potraktuje luźnych, często mglistych i niekonkretnych wspomnień jako wyroczni. Jeśli już - to raczej inspiracji. A i fajnie się podzielić własnymi doświadczeniami, chyba?" Zgadzam się z romy w 100%. Po to jest to forum żeby min. dzielić się doświadczeniami. A jak wiadomo życie jest najlepszym nauczycielem...hehe Odpowiedz Link
anahella Re: Tran.Saturn przez Marsa i Wenus 12.04.05, 19:22 jerry.uk napisał: > ostatnio jest tu prawdziwy wysyp pytan typu: "a co sie dzieje kiedy jest ten > tranzyt? a co mnie czeka kiedy bedzie ten tranzyt?" Mamy swiezo za soba ingres nieaspektowanego Merkurego do Barana Odpowiedz Link
cont66 Re: Tran.Saturn przez Marsa i Wenus 12.04.05, 19:51 Mam ten aspekt już za soba, generalnie ciężko bo Saturn jeździł po moich planetach, ale podczas kolejnego uściślenia, zachochałam się i to było jak grom z jasnego nieba, nagłe i obezwładniające. Nie wiem czy to spowodaowała koniunkcja Saturna z Marsem czy Wenus bo w natalu są razem. Pozdrawiam optymistycznie. Concik p.s. oczywiście planety w VIII domu Odpowiedz Link
anahella Re: Tran.Saturn przez Marsa i Wenus 12.04.05, 20:14 A przypadkiem wlasciciel tego horoskopu nie bedzie chcial sie zenic albo szukac sobie na powaznie drugiej polowki? Saturn taki powazny, on chce trwalosci. Odpowiedz Link
all2 Re: Tran.Saturn przez Marsa i Wenus 12.04.05, 20:18 Albo obleci wszystkie banki w mieście szukając najlepszej oferty Odpowiedz Link
dorisn Re: Tran.Saturn przez Marsa i Wenus 19.04.05, 23:26 Moją przygodę z Saturnem tranzytującym Marsa i Wenus zaliczam do najbardziej burzliwych okresów w zyciu. Marsa i Wenus mam w koniunkcji w IV Domu do tego w tym samym domu mam Merkurego i Słońce. A dom IV znajduje się w Byku. Działo sie wtedy wiele i nieprzyjemnych rzeczy (dziadkowie umarli w tym samym roku, zmieniłam kierunek studów, miałam nastroje depresyjne). Ale też zebrałam siły jak nigdy dotąd i nie bałam się podejmować ważnych decyzji - jak zmiana kierunku studiów, wyjechałam sama do innego miasta, nie znałam tam nikogo, znalazłam pracę (taka udana próba samodzielnego życia).Stałam sie bardziej dojrzała. Odpowiedz Link