pepe05 12.09.08, 22:20 planuję kupić ten model,czy samochód jest wart kupna czy myśleć o innej marce? Link Zgłoś Obserwuj wątek
nom73 Re: peugot partner 13.09.08, 23:54 Mam takiego w pracy z 2003 roku, ale dla siebie bym nie kupił. :-) To jest blaszak do wożenia towarów, w środku czuje się jak w maluchu, tandetne materiały i wykończenie. Łączniki stabilizatora padły po 10 tys. km, kierunkowskazy przestały działać po 15 tys. km, w serwisie chcieli wymieniać całą manetkę, ale było po gwarancji i chcieli jakieś kosmiczne pieniądze, kupiłem sprej do styków i popsikałem i jak na razie działają. :-) Ja mam w pracy 1,4/75KM, strasznie dużo pali, jada po mieście to ok. 10l/100km, w trasie trudno zejść poniżej 7l/100km przy prędkości do 100km/h. Dziwgnia zmiany biegów swoją precyzją przypomina mi skrzynię biegów z malucha (wcześniej jeździłem maluchem 12 lat, stąd te porównania :-) ). Teraz mam skodę fabia i to jest dużo lepszy samochód, 114 tys. km a dalej mam oryginalne zawieszenie. :-) Link Zgłoś