Dodaj do ulubionych

koniunkcja Neptun i Lilith

10.08.06, 13:29
witam!
mam do czynienia z horoskopem natalnym,gdzie Neptun i Lilith sa w scislej
koniunkcji ,oto dane :

Neptun - 26'24 Strzelec III dom
Lilith - 26'25 Strzelec III dom
dodatkowo leza w poblizu Imum Coeli..

ciekawi mnie jak to moze wplynac na posiadacza horoskopu?

Obserwuj wątek
    • venet Re: koniunkcja Neptun i Lilith 24.07.07, 14:50
      No właśnie...ja też to mam. I teraz Pluton po raz trzeci i ostatni (mam
      nadzieję) zacznie mi się ślizgać po Neptunolilith. Zmiany się szykują, nie wiem
      tylko, czy na lepsze.
      • neptus Re: koniunkcja Neptun i Lilith 24.07.07, 14:54
        Napisz więc, jak to Ci się przejawia i co sie działo na poprzednich przejściach
        Plutona. Nie musi byc szegółowo, starczy hasło. wink
        • venet Re: koniunkcja Neptun i Lilith 24.07.07, 15:04
          Niewarygodne plotki o mojej osobie, co wynikało chyba stąd, że - jak się
          niedawno dowiedziałem większość postrzega mnie jako twardą, stanowczą, zimną,
          przebiegłą, nieprzychylną osobę (prawdopodobnie stąd, że mam na asc. Marsa lub
          Plutona - nie znam dokładnej godziny), dzielącą wszystkich wkoło na dobrych - z
          którymi utrzymuję świetny kontakt, i na tych złych - którym rzekomo miałem
          pokazywać gdzie jest ich miejsce. W życiu sam siebie tak nie postrzegałem.
          Zaczęto mi dorabiać m.in nieprawdziwe wypowiedzi, nieprawdziwe zachowania. Dwa
          ostatnie przejścia także powodowały, że wszelakie techniki relaksacyjne -
          przynoszące oczywiście pozytek szły na marne, bo zjawiał się ktoś, kto
          dopuszczał się takich działan, że włos się na głowie jeżył.
          • venet Re: koniunkcja Neptun i Lilith 24.07.07, 15:06
            W końcu rodzina stwierdziła, że najlepszym wyjściem będzie się otworzyć na
            ludzi, którzy dopuszczali się w przeszłości słownych ataków.
          • neptus Re: koniunkcja Neptun i Lilith 24.07.07, 23:43
            Sam silny Pluton i Neptun już wystarczą, zebyś podlegał temu, co dzieje sie w
            większej skali, włączał sie w losy ludzkości. Spojrz na wiadomości, jakie teraz
            psychozy wokół, manipulacje i podziały w społeczeństwie. Nic dziwnego, ze
            odczuwasz to i na własnej skorze. Przyczyn szukaj, jak zwykle, we własnych
            podświadomych urazach, bo po człowieku bez wewnetrznych lękow, czy podejrzeń
            typu "coś jest ze mna nie tak", takie rzeczy spływają. Mając marsa i Plutona w
            okolicy asc musisz z nich korzystać (oczywiście nie idąc "po trupach"), inaczej
            spotkasz sie z ich działaniem od zewnątrz, co właśnie odczułeś. Lilith to
            przede wszystkim lęk przed czymś, co uważasz za demoniczne i podejrzewam, ze w
            tym przypadku sam jesteś swoim wyobrażeniem demona. Pluton z Marsem domagają
            się asertywności, pewności siebie. Jeśli sam siebie oczyścisz w swoich oczach,
            znikną wszystkie zewnętrzne "demony". Przyciągasz ludzi, którzy pokazują Ci to,
            czego się boisz. Lilith to lęk, a Neptun, to m.in. niejasności, fałszowanie
            rzeczywistości, fantazje, konfabulacje. Póki Ty sie boisz siebie, ludzie tez
            sie Ciebie boją. Strach prowokuje słabych ludzi do rozmaitych dziwnych
            zachowań. Oni tylko odbierają to, czego Ty sam sie boisz, ze możesz znaleźć u
            siebie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka