Dodaj do ulubionych

pytanie do Lwów ;-) sierpniowych

08.06.07, 12:13
jak się czujecie z bajecznym układem Jowisza w Strzelcu i Marsa w Baranie,
który się podlącza do naszych Słońc? ;DD

Cos fajnego się dzieje?
Obserwuj wątek
    • dori7 Re: pytanie do Lwów ;-) sierpniowych 08.06.07, 12:32
      Ostatnio trzy wiedzmy-astrolozki na babskich pogaduchach sie zastanawialy,
      dlaczego stojacy spokojnie na moim biurku wielki wazon z kwiatami sam z siebie
      eksplodowal szklem i woda na caly pokoj - czy zrobila to pewna bardzo
      niezyczliwa osoba, czy tez sama go rozwalilam mentalnie moim nadmiarem energii...

Nosi mnie jeszcze bardziej niz zwykle, ale nie narzekam - nie mam powodow, jak
      dla mnie komplet planet z niebosklonu moglby tak zostac na dluzej smile)))
      • arcoiris1 Re: pytanie do Lwów ;-) sierpniowych 08.06.07, 12:43
        no właśnie wink
        mnie w tranzytach Słońce leci przez 5 dom, Jowisz siedzi jeszcze w 11 a Mars w
        3 więc nic tylko się bawię wink jutro impreza trance'owa do rana, w ub. środę
        impreza do rana plus bankiet z zaprzyjaznionymi radiowcami, we wtorek wyjście,
        dzisiaj wyjście, normalnie nie mam już siły wink niech ktos te knajpy pozamyka i
        zakaże piwa wink Nawet Lech mi smakował ostatnio, czyli zle ze mną wink)

Poza tym, minęły mi neptuniczne doły, bo zszedl mi na chwile ze Słońca, ale
        widzę ze sie skubany cofa, więc ostatnim boskim nieboskłońskim rzutem na tasmę
        jeszcze troche wykorzystam, zanim zaczne tego Neptuna znowu odczuwać. winkUran
        tez sobie poszedł z mojej Wenus więc jest lżej, zwłaszcza że Pluton robi mi
        ścisly trygon do Jowisza i Merkurego a tym samym jest on Wielki wink

No, Dori, korzystajmy z aury dla nas. wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka