miloja 23.11.09, 10:52 Sprzedam:Konik na biegunach,Chodzik-pchacz,firmy Little Tikes oraz Jeździk firmy Funny Sun Baby z melodiami i klaksonem,wszystko po 40 zł,zdjęcia wysyłam na maila. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nokia.3 Re: Sprzedam konika na biegunac,Chodzik-pchacz,Je 23.11.09, 16:30 poproszę o zdjęcia:basikku@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
femme-marie Re: Sprzedam konika na biegunac,Chodzik-pchacz,Je 23.11.09, 20:54 poprosze zdjecię konika na gazetowy Odpowiedz Link Zgłoś
basiek-79 Re: Sprzedam konika na biegunac,Chodzik-pchacz,Je 24.11.09, 21:03 Proszę o zdjęcia na maila gazetowego. Odpowiedz Link Zgłoś
miloja Re: Sprzedam konika na biegunac,Chodzik-pchacz,Je 25.11.09, 09:02 Czy zdjęcia doszły?Bo niewieem czy dobrze wpisałam adres. Odpowiedz Link Zgłoś
syja00 Re: Sprzedam konika na biegunac,Chodzik-pchacz,Je 27.11.09, 22:10 poprosze o zdjecia konika na adres dzedzejs@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
pelnia1 Re: Sprzedam konika na biegunac,Chodzik-pchacz,Je 27.11.09, 11:46 witam, proszę o zdjęcia (bez konika) na meila: jjzmj@op.pl pozdrawiam p.s. czy zabawki wydają dźwięki? Odpowiedz Link Zgłoś
miloja Re: Sprzedam konika na biegunac,Chodzik-pchacz,Je 29.11.09, 13:32 Dodatkowo mam jeszcze: -klocki Mega Blocks -klocki kształty Fisher Price -szczeniaczek nowonarodzony Hasbro interaktywny -Kierownica v-tech,światło i dźwięk,melodyjki po angielsku -piesek Fisher Price na sznureczku,chodzi,szczeka,rusza ogonkiem -piesek Bobby-firmy Epee,z gwizdkami na które reaguje. Odpowiedz Link Zgłoś
igi.pigiel Re: Sprzedam konika na biegunac,Chodzik-pchacz,Je 30.11.09, 14:11 witam. poproszę o zdjęcia konika na biegunach jeśli jeszcze aktualne i zdjęcie pieska na gwizki z informacją o cenie na adres k.bnieczka@gmail.com. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
igi.pigiel Re: Sprzedam konika na biegunac,Chodzik-pchacz,Je 30.11.09, 20:06 oj, pomyłka w adresie w poprzednim poście właściwy adres to k.banieczka@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
laburek Re: Sprzedam konika na biegunac,Chodzik-pchacz,Je 29.11.09, 21:37 Poproszę o zdjęcie chodzika, jeśli jest jeszcze nie sprzedany. laburek1@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
miloja Re: Sprzedam konika na biegunac,Chodzik-pchacz,Je 30.11.09, 20:28 Wszystko jest aktualne Odpowiedz Link Zgłoś